πόσο μπορούμε να αντέξουμε? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 310
    Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    χαχαχαχα σταμάτααααααα!
    Θα πάρω το σοβαρό μου τώρα ( :lol: ) και θα σε καλωσορίσω στο τόπικ θετικής ενέργειας Μαρινάκι.
    Εδώ κάθε μέρα γιορτάζουμε την αποχή μας απο τα υπερφαγικά, μπαίνεις γράφεις πόσες ημέρες και χαζοχαιρόμαστε όλεσ\ς μαζί χαχαχαχα
    Μην ανησυχείς και θα πάρεις πρωτοκλασάτο τίτλο. Αν θες πρώτο πρώτο πρέπει να ξεμαλλιαστείς με τη Φλώρα μας αλλιώς θα βολευτείς με ο,τι σου δώσουμε στην αυριανή απονομή.
    Πως τα κάνατε πώς τα φέρατε μόνο το Μις φωτογένεια θα μείνει για μένα! Αυτό που όταν ήμουν μικρή δεν καταλάβαινα γιατί τον δίνανε και η μαμά μου μου ελέγε τίποτα δεν σημαίνει παιδί μου, παρηγοριά στον άρρωστο είναι αχαχαχαχα!
    χαχαχα άπαικτη :) ξεράθηκα στο γέλιο βραδιάτικα!Μαρινάκι καλωσόρισες και από μένα!!! :tumble:

Senior Member
    καλημεραααα!!!!
    ποια θετικη ενεργεια; εδω ειναι η ενεργεια της καβαλας στο καλαμι!!! και μιλαω για καλαμι μεγαλυτερο απ το μποι μου που εχει το σεβαστοτατο νουμερο 1.73:lol::lol::lol:

παρακαλω, εδω το σκηπτρο , η κορδελα και το λουλουδικο...(μπορει να ειναι και μπουκετο με αγκιναρες για να ειναι πρακτικο)
    στεμα δεν θελω θα μου χαλασει το μαλι...:lol::lol::lol:

προτεινω (λογω επαθλου) να ονομαστει ο τιτλος μις αγγελοκρουσμενη!!!:lol:

30 μερες καθαρες!!! γιουπι γιουπι για για για!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
    και συνεχιζουμε ακαθεκτα καθως αναμενονται παραιτερω απονομες....

Μαρινακι καλωσηλθες, φροντισε καλα τις συνδεσεις σου γιατι η παραμικρη απουσια θα εκμεταλευθει απο την επομενη στο πι και φι... και δεν ειναι να χανουμε τιτλους στις μερες μας!!!!

Καλημέρα κ απο δώ!

Καλως σε βρήκα lost kitten! :)με λένε Μαρίνα και είμαι καλά και είμαι καθαρή 24 ημέρες! χιχιχιχιχιχιχι!

Florage κορίτσι μου με τέτοιο ύψος μόνο τον πρώτο τίτλο θα μπορούσες να πάρεις! εκτός κ αν και οι υπόλοιπες είστε δίμετρες και δεν τα λέτε για να μη με φερετε σε δύσκολη θεση εμένα ως Miss Κοντούλα Λεμονιά :p

Συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια Florage! Σου αξίζουν πολλά μπράβο γιατί είσαι και σε περιβάλλον γεμάτο πειρασμούς.

Συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες για την προσπάθεια και την υπομονή. Τα καλύτερα έρχονται:bouncy:

Καλημέρααααααααα!

Και ναι ναι ναι έφτασε η η μεγάλη ήμερα!

Φλώρα μου...

Ανακηρύσσεσαι επίσημα ΣΤΑΡ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ-ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ-ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ-ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΗ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ 2013

Ορίστε και η αγγιναροανθοδέσμη που ζήτησες!Κάτι άλλο;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΛΟ!ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ!:spin::spin::spin:

Και επιστρέφω με τα ταπεινά δικά μου...

20 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΗ:tumble::tumble::tumble:

Μαρινάκι μπράβοοοο!Συνέχισε το ίδιο τέλεια!:starhit:

Κίττυ είδα ότι έβαλες και εσύ τα αγγελάκια σου! Πόσο τέλειααα!
    Σήμερα βάζω και εγώ το δεύτερο!:tumble:Ελα παμε για το τρίτοοοο!:tumble:

Senior Member
    αχαχαχαχαχα και τα αχλαδακια μια χαρα μου κανουν... μπορω να κρατησω και τις δυο ή πρεπει να διαλεξω;;;;

ευχαριστω.... ευχαριστωωω αχ με κανετε και κοκκινιζω...

και στα δικα σας κοριτσια αντε μια- μια να κανουμε πολλα παρτυ εδω μεσα!!!

Μαρινα βαλε στο mood σου 2 αγγελακια κι εσυ να εχεις να τα δειχνεις, μην περιμενεις να στα βαλουμε εμεις γιατι δεν προκειται...
    παω να βαλω κι εγω το τριτο, το καλυτερο χαχαχαχα

Senior Member

30!!!

Καλημέρα ....είναι η μέρα της στέψης :yes:
    Συγχαρητήρια φλό για το κουράγιο και την υπομονή σου !!!!!! και καλή συνέχεια σου εύχομαι !!!

Senior Member
    Μπράβο και σε σας κορίτσια και καλή συνέχεια σας εύχομαι !!!!! Καλά ασημένια δεν παίζεσαι έχω σκάσει στα γέλια με τον τίτλο χαχαχα
    (ΣΤΑΡ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ-ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ-ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ-ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΗ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ 2013) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Άπαικτη!
    Και εγώ είμαι στις 22 μερούλες και περιμένω να κλείσω τον μήνα!!
    δηλαδή μπορώ να το γράψω και έτσι : 2 :saint::saint:
    Πολύ ωραίες μέρες μας κάνει!!!! είναι υπέροχες για περπάτημα και βόλτα!!

Senior Member
    16 meres kai midenise to konter! Φτου κι απ΄την αρχή! Ε δε πειράζει, καλά να είμαστε! Never never EVER give up!

Gatoyla ελπίζω να πηγαίνεις καλά και να μησε έριξαν τα γλυκά
    Flo αστέρι!!!
    Ασημένια μπ΄ραβο!!!

Senior Member
    Μπραβο kitten τώρα το είδα!!! Μπράβο!

Senior Member
    αποσυντονιστηκαμε λιγο με τις πτωσεις της σελιδας, αντε να μαζευομαστε παλι...

31 καθαρες ημερες και μια ελαφρως λερωμενη αλλα οχι κατεστραμενη!!!

συνεχιζουμε γερα!!!

ο αγωνας δεν σταματαει ποτε!!!

Κοίτα να δεις με το άτιμο που έχασα ένα παρτάκι.
    Ωραία αίσθηση να χάνεις το μέτρημα πάντως...
    Πως οι παμπλουτοι δεν ξέρουν τι έχουν, έτσι και εμείς σε λίγο δεν θα ξέρουμε τις καθαρές ημέρες μας. Γιούχου!:tumble:

22 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:tumble:

Ομολογώ ότι χθες ή προχθές δεν είμαι σίγουρη τρωγόμουν άγρια να τα χαλάσω όλα αλλά κρατήθηκα και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!:saint:

Αχ Φλο 32 είναι μην βάζεις σε κίνδυνο την σωματική σου ακεραιότητα και μαζί και την ψυχική μου ηρεμία,ναι;:smirk:
    Αν είναι να μετράς έτσι πες μου να εύχομαι κάθε μέρα να τρώς έναν ηλιόσπορο παραπάνω για να σε φτάσω χαχαχα

Senior Member
    μπραβο Ασημενια για τις 22 και διπλο μπραβο που τις δυο τελευταιες τις πετυχες με φαγουρα!!!

α εγω εβαλα νερο στο κρασι μου την μετρησα απλα οχι λευκη, προς το γκρι...

και δεν ηταν λιοσπορος!!! ενταξει;;;

τες πα σημερα εκανα μπριαμακι μουρλια και σε σκεφτομουν...

Senior Member
    Καλησπέρα !!!!!!! τρόμαξα όταν έπεσε η σελίδα , φοβήθηκα για το πότε θα ξαναλειτουργήσει ! ευτυχώς όλα καλα:blush::blush::blush:
    φλο μου!!! μην ακούω χαζομάρες όλα καλά, το θέμα είναι να μην έκανες υπερφαγικό! μπράβο κορίτσια που συνεχίσατε!
    και εγώ καλά τα πήγα, ευτυχώς!
    24 μέρες χωρίς!!!!!!

Και ναι ναι οι καθαρές ημέρες έγιναν 23:tumble::tumble::tumble:

Κορίτσια δεν ξέρω αν έχετε προσέξει κάτι σχετικό αλλά εγώ όταν τρώω θαλασσινά, τα οποία λατρεύω, μετά λυσσάω για σοκολάτα, ΛΥΣΣΑΩ όμως! Την μια έλεγα θα είναι ιδέα μου, την άλλη δεν έδινα σημασία ε σήμερα έπιασα το ημερολόγιο και το καρατσέκαρα, μου συμβαίνει πάντα! Εχετε προσέξει κάτι;
    Ψιλοστεναχωρήθηκα γιατί θα αναγκαστώ να τα κόψω αν είναι κάθε φορά να κινδυνεύω με υπερφαγικό.

Φλο μαρέσει που με σκέφτηκες με το μπριαμ! :starhit:
    Ετσι έτσι να γίνονται οι σωστές συνδέσεις, πάνε οι εποχές που πουράκια->Ασημένια, ζήτω το μπριαμάκι χιχιχι

Κίττυ καλό μου τα πας τέλεια! Αλήθεια ποιό είναι το πιο πρόσφατο σου ρεκόρ; Νομίζω έχουμε φορτσάρει για τα καλά και τίποτα δεν μας σταματά!Φτού φτού:spin:

Αυτή είμαι εγώ 4-5 ημέρες την εβδομάδα! Παλιά ήταν 7!

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast