Results 226 to 240 of 310
Thread: πόσο μπορούμε να αντέξουμε?
-
21-04-2013, 22:19 #226
Γεια σας Κοριτσια!!!!!Διαβαζω τα κατορθωματα σας και ειμαι ενθουσιασμενη.Εγω απο την αλλη παροτι απειχα απο τα υπερφαγικα 2 εβδομαδες σημερα ξανακυλησα.Αισθανομαι πολυ περιεργα ,γιατι δεν θελω να ξαναανοιξει αυτο το μαυρο κεφαλαιο για μενα .Θα προσπαθησω να μην γινει .Ελπιζω να μην παχυνα με ενα υπερφαγικο,αλλα για καλο και για κακο δεν ανεβαινω στη ζυγαρια γιατι φοβαμαι τι θα αντικρισω!!!!Ευχομαι σε ολες σας να συνεχισετε το σκληρο αγωνα,και καποια μερα να μπορω να μπω και εγω στο παιχνιδι σας και να γραφω ποσες μερες απειχα απο τα υπερφαγικα και να χαιρομαι!!!!¨)¨)keep walking ladies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 22-04-2013, 11:42 #227
:saint::saint::saint: συν 4 μερουλες!!!
και μαλιστα εχθες στα γενεθλια του γιου μου εφαγα μισο κοματι τουρτα κι εμεινα εκει!!!
νομιζω μονο για την χθεσινη ημερα δικαιουμαι ενα :saint: ακομα...
Ασημενια καθε βελτιωση ειναι ενα βημα προς τα μπρος, μια νικη!!! ευχομαι συντομα το εικονακι να σε απεικονιζει μονο μια φορα τον μηνα κι αυτη πριν απ την περιοδο...
Stephie_22 μην την σκεφτεσαι καθολου αυτην την μερα που λυγισες, ανθρωποι ειμαστε ειπαμε... να εχεις στο μυαλο σου τον μισο μηνα που καταφερες και να λες μπορω και καλυτερα...
22-04-2013, 13:49 #228
Γειά σας!!!:starhit:
24 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ!!!:tumble::tumble::tumble:
Στέφη μου, 2 εβδομάδες χωρίς το θεωρείς λίγο δηλαδή; Εγώ θα σου πώ μπράβο!:yes:
Εμείς εδώ βρε γιορτάζουμε και τη μία ημέρα, σιγά μην περιμένουμε μήνα για να μας πούμε μπράβο, αμ πώς!
Σε περιμένουμε άμεσα λοιπόν για να πανηγυρίζουμε για καθέ μία ημέρα σου!:spin:
Φλώραααα μου, 1/2 γλυκάκι και σταμάτησες εκεί;;; Μπράβοοοοο!:tumble: :tumble::tumble:
Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για εσένα αυτο το κομμάτι γιαυτό χάρηκα και πιο πολύ απο τον μήνα σου μην σου πώ. ΟΛΕ κορίτσι μου!
Να χαίρεσαι και τον γιόκα σου! Αντε βρε ολόκληρο έπρεπε να φας αλλά εντάξει σιγά σιγά!
22-04-2013, 16:31 #229
ευχαριστω Ασημι!!!
οχι απλα μισο γλυκακι, μισο κομματι τουυυυρτααα... απ αυτες που βλεπεις σε φωτο και τρεχουν τα σαλια ποταααμιιι...
χαιρομαι που χαρηκες με την χαρα μου!!! αντε να μαζευτουμε ολες μαζι πολλες χαρες να χαιρομαστε την καθε χαρα και χαρουμενες να τραγουδαμε χαρουμενα τραγουδακια χαρας!!!!
22-04-2013, 23:01 #230
Να τον χαίρεσαι Florage! να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς.
Μπράβο σου που κρατήθηκες!
Στέφι έχεις κάνει την αρχή...keep walking επίσης!
Ασημένια εμάς δεν μας κέρασε ούτε ένα κομμάτακι τούρτα η κακούργα
Με λενε Μαρίνα και είμαι καθαρή 28 ημέρες...:bouncy::bouncy::bouncy:
23-04-2013, 11:59 #231
Καλημέραααα!
25 ημέρες χωρίς υπερφαγικό!:tumble::tumble::tumble:
Ρε κορίτσια αλήθεια δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου!:shocked2:
Ναι έχω ξαναπεράσει τέτοιο διάστημα αποχής αλλά με τέτοια ευκολία και χαλαρότητα ποτέ ξανά!
Φτού φτού,μην αυτοματιαστώ!
Καλά Φλο είσαι τρελή,χαχαχαχα...Θα πεθάνουμε απο τη πολλή χαρά μαρή έτσι όπως τα λές!
Μαρινάκι είδες, ούτε λόγος για κέρασμα! Τελικά θα της πάρουμε κανονική αμοιβή για τη δοκιμή παγωτών, δεν πιστεύω να διαφωνείς. Ντουγρού και εσύ για τον μήνα ε; Τ Ε Λ Ε Ι Α :wink2:
23-04-2013, 13:34 #232
27 μέρες χωρίς :blush: άντε τρεις μέρες μείνανε! πολύ χαίρομαι κορίτσια μπράβο! στέφη μην ανησυχείς και συνέχισε την προσπάθεια!
φλο χρόνια πολλά για το παιδάκι σου, να είναι πάντα γερό και δυνατό και να σε βλέπει και εσένα να γίνεσαι όλο και πιο δυνατή και χαρούμενη! ασημένια μου μπράβο και ξανά συγχαρητήρια για τα ποστ σου :thumbup: είναι μούρλια!
23-04-2013, 17:59 #233
ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες!
μακαρι να ησασταν κοντα να σας κερασω κι εσας τουρτιτσα να μην την σκεφτομαι στο ψυγειο που οσο να ναι ενοχλιτικο ηταν... ευτυχως κοντευει να τελειωσει κι εγω περα απο αυτη που εφαγα προχθες ουτε μαχαιρι δεν εγλυψα... τοσο αφοσιωμενη στην πορεια μου...
και ναι 35 μερουλες σημερα και συνεχιζουμε!!!
συγχαρητηρια και σε σας τα πατε ολες υπεροχα και τελικα εχουμε ολες πειστει οτι τιποτα δεν ειναι αδυνατο...
24-04-2013, 00:10 #234
Κοριτσαρες μπραβο!!!!και πολλα συγχαρητητρια!!!!Προσπαθω και εγω σιγα σιγα να μπω στον αγωνα!!!!Θελω νασικα να σας ρωτησω κατι(αν και δεν ξερω αν το συγκεκριμενο θεμα ενδεικυται για αυτο)τοσες μερες που απεχεται απο τα υπερφαγικα, τι περιλαμβαινει συνηθως η καθημερινη σας διατροφη?
24-04-2013, 08:54 #235
καλημερα!
30+6 οι μερουλες!!!!
Stephie_22 η δικια μου διατροφη περιλαμβανει τα παντα οργανωμενα ομως σε 2αδες ή τριαδες ανα τριωρο, εκτος απο λευκο αλευρι και ζαχαρη, λιγο προσεκτικα στα λιπαρα (πλυν της τουρτας φυσικα που ηταν σχετικα λιγη και μια φορα μονο...)
24-04-2013, 16:56 #236
Γειά σας κορίτσια! ελπίζω να είστε όλες καλά.
Florage σε όλο αυτό το διάστημα που κάνεις 3αδες, παρατήρησες κάποια αύξηση; να πήρες δηλαδή βάρος ενώ δεν είχες κάνει κάτι διαφορετικό απο τις υπόλοιπες μέρες;
24-04-2013, 18:52 #237
ανεβηκα αλλα λιγοτερο απο κιλο αλλα μπροστα στην ηρεμια που νιωθω ειναι μικρο το κακο. αλλωστε ειμαι σιγουρη οτι σιγα σιγα που θα καλυψει τις ελλειψεις ο οργανισμος θα φυγει απο μονο του...
25-04-2013, 00:08 #238
Κοριτσάκια μου μπράβο σε όλες!
Εγώ σήμερα λύγισα (παραμονή πανσελήνου, τυχαίο; :smug b: ) αλλά δεν ήταν τόσο τραγικό.
Δεν έφτασα ούτε σε σημείο αηδίας ούτε έτρωγα για τη γνωστή αυτοτιμωρία. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν πιο πολύ λιγούρα-λαιμαργία παρά υπερφαγικό. Οι ποσότητες όμως ήταν σίγουρα πολύ μεγάλες.
Το βασικό πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ξέρω πώς να μετράω στο εξής, χιχι. Ξεκινάω απο το μηδέν;
Οπως και να έχει έκλεισα 26 ημέρες και δεν είναι καθόλου λιγό για τα δεδομένα μου. Εννοείται δεν το βάζω κάτω και ακολουθώ τη συμβουλή της εικονίτσας μου!
25-04-2013, 11:21 #239
29 μέρες χωρίς υπερφαγικό !!!!!!! το κακό είναι ότι είμαι άρρωστη και σφάζομαι από τους πόνους, η αυριανή μέρα με γεμίζει δύναμη και κουράγιο αλλά ο πόνος, πόνος:o
Ασημένια μου μην το βάλεις κάτω όπως και η υπέροχη σου εικόνα! όσο για το πώς θα μετράς είναι στην δική σου διαχείριση, μην ξεχνάμε ότι εδώ είμαστε για να πάρουμε δύναμη και όχι για αγώνα δρόμου :kiss: το μόνο που εύχομαι είναι να ξεχάσεις τον τεράστιο κόπο και αγώνα σου:thumbup:
στέφη μου εγώ δεν έχω κόψει τίποτα απολύτως ακόμα, σίγουρα προσέχω στις ποσότητες, δεν τρώω τους τόνους σάκχαρις και λιπαρών που έτρωγα και κυρίως περπατάω (θα έλεγα αθλούμαι αλλά ουσιαστικά το μόνο που κάνω είναι να πηγαίνω μεγάλες βόλτες και καμιά φορά να παίρνω και βαρίδια για τα πόδια και τα χέρια (να δυναμώσουν λίγο). προσπαθώ να μην νιώθω την στέρηση για να μην κάνω αντιδραστικό υπερφαγικό και να κρατάω την διάθεσή μου όσο γίνεται, βέβαια, καλή. δεν ξέρω άμα μπορεί να δουλέψει σε όλους (γιατί δεν χάνεις εύκολα κιλά) αλλά εγώ έχω ηρεμήσει αρκετά και βλέπω και κάποια διαφορά στο σώμα μου (αν και όχι στην ζυγαριά).
το μόνο που σκέφτομαι να κάνω είναι να διαχωρίσω τις τροφές , δηλαδή να τρώω μόνο υδατάνθρακα ή πρωτεΐνη ανά τετράωρο, αλλά φαντάζομαι αργότερα γιατί προϋποθέτει να κόψω την ζάχαρη πρώτα.
φλό μπράβο και ξανά μπράβο! κράτα γερά!
26-04-2013, 10:35 #240
καλημερα κοριτσακια!!!
Ασημι ενισταμαι! (σου το χρωσταω... :P ) αφου δεν αηδιασες και δεν υπηρχαν αισθηματα καταστροφης γιατι να μηδενισεις;;; ε;;;; αν μηδενισεις εσυ μηδενιζω κι εγω στις 30... δεν θα κρινουμε με 2 μετρα και 2 σταθμα... απαιτω δικαιοσυνη...
οχι βεβαια οτι και οι 26 μερες ειναι λιγες... 26 ζητωωω! για αυτες...
λοιπον πες μου τι θα γινει για να ξερω... μετραω 38 σημερα ή 7;;;
χαμενη γατουλα περαστικα σου! ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα... και μπραβο που δεν χρησιμοποιησες σαν δικαιολογια την αρρωστια αλλα επιμενεις...
βραβεια δεν ξερω να δινω , το αφηνω στην Ασημι αλλα εχεις ενα τεραστιο
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! ! ! μεσα απο την καρδια μου!!!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία