πόσο μπορούμε να αντέξουμε? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 310
    Senior Member
    καλησπέρα, το διάστημα αυτό που δεν έμπαινα καθόλου στο φορουμ έκανα απίστευτες κρεπάλες και κάθε μέρα είχα υπερφαγικά, ήταν απαίσιο διάστημα και απέκλινα και από τον στόχο μου και απο οτιδήποτε με έκανε ευτυχισμένη. έφευγα σαν τρελή και κλεινόμουν στο σπίτι όπου καταβρόχθιζα του κόσμου τα γλυκά και το φαϊ. είναι δύσκολο να εκφράσω με λέξεις πόσο θυμωμένη νιώθω με τον εαυτό μου και πόσο ντρέπομαι για αυτά που έκανα....και εκεί που νόμιζα ότι το ελέγχω..........
    από σήμερα μπήκα ξανά σε διατροφή.
    μακάρι να έχω ευχάριστα......μέρες χωρίς υπερφαγικό 0, μέρες σε δίαιτα 1, μέρες με γυμναστική 1
    καλή συνέχεια σε όλους

Senior Member
    Ξέχασέ το τώρα. Νέα αρχή. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Μη χάνεσαι...

Senior Member
    αυτο προσπαθω να κάνω....εσύ πως είσαι?

Senior Member
    Εγώ είμαι μια χαρά προς το παρόν, κοριτσάκι μου!! Πώς πήγε η νέα σου αρχή;;

Senior Member
    αρκετα καλά γλυκια μου. η παρεα και το κολυμπι μου εκαναν πολυ καλο και δεν νιώθω τοσο πιεσμένη οπότε μπορώ να πώ οτι είμαι αρκετά καλά. 2 μερες χωρις υπερφαγικό, 3 μερες σε διαιτα, 3 μερες γυμναστική....θελω να παω για τον στόχο των 6 ημερών χωρις υπερφαγικό. μακαρι ....είμαι και με τους δικους μου με προσεχουν και γενικως το κλιμα είναι πιο ευνοϊκό για διαιτα και προσοχή..απο βδομαδα έχω και την πρακτική οπότε θα τρεχω όλο το πρωί .....
    πολυ χαιρομαι κουκουτσακι μου που εισαι μια χαρά :) καλή συνέχεια

Senior Member
    Καλή συνέχεια και σ'εσένα κιττακι!!! Όλα καλά θα πάνε, σκέψου θετικά!!!:tumble::tumble:

Senior Member
    ναι μόνο με την θετική σκέψη, την καλή παρέα και την βόλτα θα ξεχάσω τα κιλά και τα κολλήματα .....ας χαρώ και λίγο φτάνει πια τόσο αγχος και για τα κιλά και για τα μαθήματα. 4 μέρες δίαιτα, 4 μέρες γυμναστική, 4 μέρες χωρίς υπερφαγικό.
    μια ερώτηση το Post tenebras spero lucem τι σημαίνει?

Και ναι είναι γεγονός!Μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς υπερφαγικό! Η μάλλον για να φανεί πιο μπαμπάτσικο, εφτά όλοκληρες μέρες όχι μόνο χωρις υπερφαγικό ΑΛΛΑ και με υγιεινή διατροφή και με (λίγη ok) γυμναστική.
    Δεν ξέρω αν συνέβη επείδη είναι η πρώτη εβδομάδα ακόμα αλλά δε νιώθω ότι πιέστηκα! Θέλω να πιστεύω βέβαια ότι οι υγιεινες επιλογές είναι αυτες που με έκαναν να μην πεινάω. Το γεγονος ότι απεξαρτήθηκα έστω και για λίγο απτη ζάχαρη σα να μου έκοψε λίγο τη λύσσα για γλυκά νομίζω!
    Αυριο ξεκινάει η δεύτερη εβδομάδα του στόχου μου και ελπίζω να τελειώσει και αυτή έτσι!
    Κοριτσάκια καλή δύναμη και σε εσάς:smilegrin:

Senior Member
    καλημέρα ασημένια μου:smilegrin: μπράβο για την επιτυχή εβδομάδα. είναι τεράστιο κατόρθωμα και πάμε να το διπλασιάσουμε :bouncy:
    καλή συνέχεια κορίτσι μου .....όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψουμε :grin:

Ευχαριστώ πολύ lost μου:starhit:
    Και εσύ τα πάς τέλεια αποτι διαβάζω, δεν απέχουμε και πολυ! Βουρ για να σπάσουμε το ρεκορ μας αυτή τη φορά!:tumble:
    Ολα στο μυαλο μας είναι, όντως φτάνει να το πιστεψουμε αλλά παραλληλα σκέφτομαι λίγο πιο πεζα , πόσο πιο ευκολα θα ήταν χωρίς τον καταιγισμο παγωτών και των γλυκών γενικότερα.... ο καθένας με τον πόνο του:lol:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by lost kitten
    μια ερώτηση το Post tenebras spero lucem τι σημαίνει?
    Ελπίζω για φως μετά το σκοτάδι :)

Senior Member
    δικιο έχεις ασημένια μου μακαρι να μην ήταν σε κάθε γωνία τα άτιμα :smilegrin:

Senior Member
    ευχαριστώ αγγελουδάκι μου :grin:
    πραγματικά υπέροχο : Ελπίζω για φως μετά το σκοτάδι
    .......αμα σκεφτείς το βάθος αυτής της πρότασης ....δακρύζεις από ανάμικτα συναισθήματα ελπίδας και πίστης...

Senior Member
    ρε ασημενια βγαλε τις παρασπονδιες απτην υπογραφη, σιγα μην το κανουμε και σημαια και τατουαζ! να παρεις και ενα μαστιγιο να τα φωναζεις και να αυτοδερνεσαι. ελα ξεκολλα!
    μονο θετικα μηνυματα στις υπογραφες!!!

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια :smirk: τι κάνετε?
    μπορώ να πώ ότι έχω ενθουσιαστεί με τον εαυτό μου....τα μπάνια και η καλή παρέα είχε πολύ καλά αποτελέσματα.....οχι στην ζυγαριά βέβαια αλλά τουλάχιστον είμαι 6 μερες σε δίαιτα, 6 μέρες γυμναστική και 5 μέρες χωρίς υπερφαγικό αν δεν κάνω σήμερα το απόγευμα άυριο το πρωί θα είμαι 6 μέρες χωρίς υπερφαγικό, εντάξει χθές έφαγα λίγο παραπάνω αλλά δεν ήταν υπερφαγικό:spin:
    καλή συνέχεια σε όλους και εύχομαι αυτό το σαββατοκύριακο να το περάσετε δίπλα στην θάλασσα γιατί η ζέστη δεν υποφέρετε :smirk:

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast