πόσο μπορούμε να αντέξουμε? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 310
    Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Originally posted by sweetOctober
    Το θυμάμαι γιατί μέσα σε όλα που είχα εκείνες τις 2 μέρες στεναχωριόμουν και που στεναχωριόσουν εδώ.
    Αν μου επιτρέπεις, θα προτιμούσα να μη στεναχωριέσαι για εμένα. Αν πάλι επιμένεις να το κάνεις, μην το αναφέρεις. Είμαι ήδη αρκετά ενοχική για να μου φορτώνεις και εσύ άλλες, thnx!
    συγνώμηηηηηηη να μην είσαι ενοχική. Είπαμε εδώ θα είναι χαρούμενο τοπικ έτσι???? Αντε να 100στησουμε τις μέρες! :thumbup:

Senior Member

ΦΛΟ μ μπράβοοοοοο! Να το λες σε ημέρες καλέ να το χόρταίνουμε:tumble:

Προσωπικά προτείνω να είναι το ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ τόπικ μας!
    Και υπερφαγικό να κάνουμε δεν θα το αναλύουμε εδώ. Εδώ απλά θα ερχόμαστε την μεθεπόμενη ημέρα και θα λέμε 1 ημέρα χωρίς!
    Δεν θέλω να έχει και αυτό μουντίλα!
    13 μερες χωρις υπερφαγικο λοιπον!!! και μπορω και πολυ καλυτερα! το ξερω!!! θα το αποδειξω!!!
    δεν εχω διαβασει ακομα τα προηγουμενα για να ξερω ποσο αισιοδοξα ή οχι ειναι, αλλα συμφωνω με 1000 με την Ασημενια!!! think possitive λοιπον!!!

Senior Member
    Originally posted by florage

ΦΛΟ μ μπράβοοοοοο! Να το λες σε ημέρες καλέ να το χόρταίνουμε:tumble:

Προσωπικά προτείνω να είναι το ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ τόπικ μας!
    Και υπερφαγικό να κάνουμε δεν θα το αναλύουμε εδώ. Εδώ απλά θα ερχόμαστε την μεθεπόμενη ημέρα και θα λέμε 1 ημέρα χωρίς!
    Δεν θέλω να έχει και αυτό μουντίλα!
    13 μερες χωρις υπερφαγικο λοιπον!!! και μπορω και πολυ καλυτερα! το ξερω!!! θα το αποδειξω!!!
    δεν εχω διαβασει ακομα τα προηγουμενα για να ξερω ποσο αισιοδοξα ή οχι ειναι, αλλα συμφωνω με 1000 με την Ασημενια!!! think possitive λοιπον!!!
    Πάμεεεεεεεεεε γεράααααααααααααααα

Senior Member
    αχ πόσο καιρό έχω να γράψω τις μέρες που κατάφερα να παλέψω το τερατάκι....
    Θυμάμαι μια μέρα απλά αφέθηκα...είπα δεν αντέχω άλλο και έριξα τα όπλα, ούτε βοήθεια ήθελα (και πώς να την δεχτώ αφού εγώ δεν ήθελα να βοηθήσω τον εαυτό μου; ).......είμαι ακόμα πολύ κουρασμένη γιατί γρονθοκοπούμε από παντού αλλά να μαι πάλι εδώ και περήφανη με 5 μέρες αποχή και σωστή διατροφή.
    πόση χαρά και δύναμη με πλημμύρισε πρωϊνιάτικα που είδα την δική σας προσπάθεια, ευχαριστώ...πάλι να βουρκώσω με έκανε αυτό το φόρουμ ....αχ πόσο μου είχατε λείψει.
    Καλημέρα σας, και καλή δύναμη σε όλους!

Senior Member
    Ασημένια μου έφτιαξες την εβδομάδα και τον μήνα :D Καλό Μήνα καλέ !!! :saint:
    Και ας θυμηθούμε ότι σήμερα είναι μια Καινούρια Μέρα!:spin::roll:

Senior Member
    καλημερα
    καλη βδομαδα
    καλο μηνα!!!!
    εγω εχθες ειπα το ψεματακι μου...
    σημερα ειμαι στην 14η καθαρη μερα... αλλα δεν την εχω κλεισει... λεπρομερειες βεβαια αφου κι αυτη καθαρη θα ναι....
    lost kitten συγχαρητηρια για τις 5 μερες σωστης διατροφης! το οτι τις πετυχες υπο πιεσεις κανει ακομα μεγαλυτερη την αξια τους!

Senior Member
    ευχαριστώ florage! και μπράβο που κρατάς γερά :blush: καλή συνέχεια

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!:smilegrin:

3 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ!!!:bouncy:

Θα τα καταφέρουμε κορίτσια, είμαι πολύ αισιόδοξη! Νιώθω πολύ υπερήφανη και για εσάς, μου δίνει πολλή χαρά η επιτυχία σας και το εννοώ!

kitty μου :love: μόλις έφτιαξες και την δίκη μου!

Φλο προσκυνώ!

Senior Member
    Καλημέρα σας :) 6 μέρες :) αν και παραστράτησα από την διατροφή μου .....πάντως υπερφαγικό δεν έκανα και αυτό είναι που μετράει.
    ήθελα να ανεβάσω μια εικόνα που μου άρεσε αλλά ακόμα δεν το πέτυχα....
    Πάντως κουράγιο και δύναμη εύχομαι σε όλους. Αχ έχω μια τρελή χαρά!! (ακόμα και τώρα με τόσα πράγματα να κάνω μέσα σε μία εβδομάδα......λάστιχο πρέπει να γίνω .....αλλά τι πειράζει καιρός να αντιμετωπίζω τα πράγματα χωρίς το φαϊ). ούτως συ άλλως για αυτό είμαι και εδώ ....όταν η τροφή γίνεται εχθρός αναζήτησε ένα φίλο!!!
    :love::love:

Senior Member
    χι χι ...πλάκα έχει το αρκουδάκι :) (μου θυμίζει τον μπαμπά μου...στις καλές του)

Καλημέρα!!!

4 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ:spin::spin::spin:

kittaki μου πόσο χαίρομαι που σε βλέπω τόσο κεφάτο!:smilegrin:Και να σου πω κάτι; Με το παραστράτημα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία η αποχή. Εγώ έχω προγραμματίσει ελεύθερο σε μια εβδομάδα και αν τα καταφέρω και δεν καταλήξει σε υπερ θα είμαι υπερ υπέρ ευχαριστημένη!
    Πολύ γέλασα με το πάντα, γλυκούλη μπαμπά έχεις!
    Καλή δύναμη και χωρίς άγχος, θα τα προλάβεις όλα μη φοβάσαι!
    Φιλιά!

(abra katabra)

Senior Member
    ασημένια καλημέραααα!!! :D Μπράβο για την δύναμη και την συγκράτηση :) ναι όντως έχεις απόλυτο δίκιο! το να ξέρεις μέχρι που να φτάσεις και να ελέγξεις το συναίσθημα και την επιθυμία είναι πολύ μεγαλύτερο δείγμα βελτίωσης από απλά να τηρήσεις την διατροφή .....γιατί εκεί είναι που το χάνουμε. και εγώ κρατάω τις ελεύθερες μέρες για όταν γυρίσω στο σπίτι (στην μαμακα ...χαχα με τα ωραία φαγάκια !) Καλή συνέχεια και πολλά φιλάκια !!

Senior Member
    εγώ λέω να υιοθετήσουμε το abra katabra για όταν νιώθουμε ανανεωμένες, πιεσμένες και με κακή διάθεση. Θα λέμε το abra katabra και θα ευνοούμε <<μπορείς να συνεχίσεις, κουράγιο, μπορείς να τα καταφέρεις, χαμογέλα, η ζωή είναι ωραία, δεν είμαι μόνη, φάση είναι θα περάσει, μίλα με έναν φίλο, ζήσε μην αφήνεις να σε παρασύρει, κοίτα πόσα έχεις καταφέρει>> και γενικώς ότι θέλει ο καθένας και με ότι μπορεί να το συνδέσει για να νιώσει καλύτερα. έτσι θα λέμε abra katabra και θα εννοούμε όλα αυτά.....ίσως ποιος ξέρει να αλλάξει μαγικά η διάθεσή μας....χαχα

Senior Member
    έκανα ένα λάθος όχι ανανεωμένες .... αγχομένες ήθελα να γράψω αλλά πήγα να διορθώσω την ορθογραφία και το έβγαλε έτσι το αυτόματο :)

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast