Results 121 to 135 of 310
Thread: πόσο μπορούμε να αντέξουμε?
-
04-04-2013, 07:46 #121
8 μέρες !!!!!!
πολλές καλημέρες κορίτσια μου!!!! κρατάμε γερά και συνεχίζουμε!! Χθές τέθηκα σε μια μεγάλη δοκιμασία και κρατήθηκα με νύχια και με δόντια, από το απόγευμα και μετά όλο abra katabra ήμουν. Τέλος άν και έφαγα λίγο γλυκό, που μου πρόσφεραν (λίγα πράγματα, αλλά δεν θα τα γράψω εδώ γιατί και η αναφορά και μόνο των ονομάτων γλυκών μου φέρνει αρνητική ενέργεια) εγώ έφαγα κανονικά βραδινό και τελικώς κάποια στιγμή ξέχασα την λιγούρα μου....και έτσι σήμερα είναι καθοδόν η μέρα 9 :thumbup:
φιλάκια πολλά ευχαριστώ για την υποστήριξη !!!
- 04-04-2013, 10:00 #122
Hellooooooo!
6 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ!!!!:spin::spin::spin::spin:
Kittyyyyy μπράβο σου καλό μου, μπράβο, μπράβο, μπράβο! Που δεν κατέστρεψες αυτή την τέλεια προσπάθεια για ένα παραστράτημα στη διατροφή!
Αχ μου θύμισες τις εικονίτσες, έβαζα και εγώ παλιά και θα προσπαθήσω και τώρα. Να προσθέσω όμως και ένα τέταρτο στη σικιά σου ε; Το φαγητό!
04-04-2013, 10:14 #123
17η μερα επιτυχιας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
εγω φωτογραφιες δεν ξερω να βαζω...
04-04-2013, 11:10 #124
Originally posted by Ασημένια
Hellooooooo!
6 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ!!!!:spin::spin::spin::spin:
Kittyyyyy μπράβο σου καλό μου, μπράβο, μπράβο, μπράβο! Που δεν κατέστρεψες αυτή την τέλεια προσπάθεια για ένα παραστράτημα στη διατροφή!
Αχ μου θύμισες τις εικονίτσες, έβαζα και εγώ παλιά και θα προσπαθήσω και τώρα. Να προσθέσω όμως και ένα τέταρτο στη σικιά σου ε; Το φαγητό!
Φιλιά πολλά ασημένια μου
04-04-2013, 11:14 #125
Originally posted by florage
17η μερα επιτυχιας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
καλημέρα φλο χίλια συγχαρητήρια :thumbup: μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!! καλή συνέχεια και καλή δύναμη:thumbup::starhit:
04-04-2013, 11:48 #126
Originally posted by lost kitten
Originally posted by florage
17η μερα επιτυχιας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
καλημέρα φλο χίλια συγχαρητήρια :thumbup: μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!! καλή συνέχεια και καλή δύναμη:thumbup::starhit:
ιδεα μου ειναι ή καθε μερα που περναει γινεται ολο και πιο ευκολο;;; και μονο γι αυτο δεν εξιζει με τιποτα να σκεφτουμε καν να μηδενισουμε το κοντερ...
εχθες εφαγα 1/4 τοστ εκτος προγραμματος κι εκτος πεινας που εφερε ο μικρος μου να το φαω να μην παει χαμενο (ναι το εχω εκπαιδευσει καλα το παιδι μου... :p) το εφαγα αφου ηταν χωρις βουτυρα και λιπαρα και με μαυρο ψωμι, αλλα ουτε καν σκεφτηκα οτι χαλασα κατι ωστε να βαλω κι αλλες κακες σκεψεις στο χαζο μου μυαλουδακι...
04-04-2013, 12:25 #127
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αυτή τη φορά θα σκίσουμε είμαι σίγουρη!!!!!!:grin:
Φλο να σου απαντήσω με κάτι που διάβασα πρόσφατα; Οχι δεν γίνεται αυτό πιο εύκολο, εσύ γίνεσαι πιο δυνατή!
Πραγματικά το πιστεύω αυτό! Και έχεις δίκιο είναι κρίμα να μηδενίσουμε. Εγώ δεν μηδενίζω για κανέναν λόγο,το έχω πάρει απόφαση.
Και 2 σοκολάτες να φάω, και 3 θα σταματήσω εκεί! Τέρμα το όλα η τίποτα! abra katabra και ξεκουμπίστηκε!
04-04-2013, 12:33 #128
Originally posted by Ασημένια
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αυτή τη φορά θα σκίσουμε είμαι σίγουρη!!!!!!:grin:
Φλο να σου απαντήσω με κάτι που διάβασα πρόσφατα; Οχι δεν γίνεται αυτό πιο εύκολο, εσύ γίνεσαι πιο δυνατή!
Πραγματικά το πιστεύω αυτό! Και έχεις δίκιο είναι κρίμα να μηδενίσουμε. Εγώ δεν μηδενίζω για κανέναν λόγο,το έχω πάρει απόφαση.
Και 2 σοκολάτες να φάω, και 3 θα σταματήσω εκεί! Τέρμα το όλα η τίποτα! abra katabra και ξεκουμπίστηκε!
δηλαδη δεν εκανε η κοτα το αυγο αλλα το αυγο την κοτα...:smilegrin:
να σταματησεις στην πρωτη σοκολατα αλλιως θα σε μηδενισω εγω! :p
04-04-2013, 13:49 #129
Χαχαχαχα! Κακιασμένη σταρούμπα δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο απο εσένα:lol:
Τρέμεις μη χάσεις το στέμα!
4 θα φάω ρε, 4!!:love:
04-04-2013, 14:00 #130
τρεμουν ωρε τα σιδερα;;;
φαε τη σκονη μου αλλα πως να την φας ειναι πολυ μακρυα σου κι αυτη:P
αν ειναι ετσι να δηλωσω κι εγω οτι θα φαω ενα οικογενειακο παρφε 2lt και μια πιτσα γιγας με απ ολα αλλα θα σταματησω εκει... δεν θα το συνεχισω να κανω υπερφαγικο....:lol:
να δω τι αλλο θα σκεφτεις για να αποφυγεις το να μεγαλωσει κι αλλο η αποσταση μεταξυ μας...
...κι εγω σ αγαπω:smilegrin:
04-04-2013, 14:26 #131
Οχι σοβαρά θεωρείς τις 2-3 σοκολάτες υπερφαγικό; Εγώ με μία δεν ευχαριστιέμαι ποτέ.
Αυτό που ήθελα να πω ότι το υπερφαγικό για εμένα δεν έχει να κάνει μόνο με ποσότητα αλλά κυριώς με το συναίσθημα.
Το να φάω 2-3 γλυκά σε μια ημέρα και να αισθάνομαι μετά καλά δεν το κατατασσω εκεί. Το υπερφαγικό για μένα ξεκινάει όταν μετά απο τις τύψεις τρώω ό,τι βρω χωρίς να ευχαριστιέμαι μέχρι να αισθανθώ δυσφορία.
Αλίμονο αν ήταν υπερφαγικό κάθε φορά που τρώγαμε πολύ απο αυτό που μας άρεσε! Εσυ θα βγάλεις όλον τον κόσμο παγκοσμίως με διατροφική διαταραχί παιδάκι μου! Για σύνελθε γιατί η υπέρμετρη δόξα σου έχει πάρει τα μυαλά νομίζω. Ε ρε τι κάνει ένα στέμμα και ένα ραβδί. Θα στα πάρω πίσω !ΚΑΙ την ανθοδέσμη!:punk:
:lol:
04-04-2013, 14:40 #132
για μενα ακομα και η μια σοκολατα (100γρ) ειναι σιγουρη εναρξη υπερφαγικου... δεν υπαρχει περιπτωση να το αποφυγω μετα... ακομα και χωρις ζαχαρη να ειναι αν ειναι παραπανω απο 15-20γρ την πατησα... οταν θα ειμαι σε θεση να φαω μια σοκολατα και να σταματησω εκει θα θεωρησω οτι εχω κερδισει το παιχνιδι... αλλα το βλεπω τοσο μακρυνο...
αν τωρα εσυ μπορεις να φας μονο 1-2-3 σοκολατες και να καταφερεις να μην εχεις τυψεις με ο,τι αλλο ακολουθει, ε, τοτε εσυ δεν εχεις προβλημα κι εισαι εκτος συναγωνισμου...
04-04-2013, 14:55 #133
Οχι παιδί μου, αν το πετύχαινα αυτό εδώ θα έγραφα;
Απλά αυτό ΘΕΛΩ να πετύχω και αυτό εννοούσα πριν, ότι και να τύχει να υποκύψω στον πειρασμό μου δεν θέλω να το χαλάσω, θέλω να το ευχαριστηθώ.
Θα φανεί σύντομα αν τα καταφέρω γιατί έχω προγραμματίσει ελεύθερο. Κοίταξα το ημερολόγιο μου και επειδή είδα ότι πετύχαινε παλιότερα είπα να επαναφέρω το σχέδιο 'ελεύθερο" μπας και δούμε καμια βελτίωση.
Και εγώ το ίδιο πράγμα θεωρώ νική του παιχνιδιού, όχι να αντισταθώ στον πειρασμό αλλά να υποκύψω χωρίς τύψεις και χωρίς άλλα δυσάρεστα επακόλουθα. Μακρινό ξεμακρινό κάποια στιγμη θα φτάσουμε, τέλος!:bouncy:
04-04-2013, 15:04 #134
και ποιος δεν θελει...
οταν λες ελευθερο, εννοεις ελευθερο-ελευθερο; ή προκαθορισμενο;
εννοω να εχει πρωτα θεσει καποια ποσοτικα ή ποιοτικα ορια...
καλη επιτυχια ευχομαι, ειναι πραγματι ενα κρας τεστ αυτο...
θυμασαι, εμενα αυτα τα ελευθερα ξυπνησαν την διαταραχη μου την οποια παραδοξως ειχε κοιμησει η διαιτα... οποτε προς το παρον και μονο η λεξη με τρομαζει... αλλα θα ρθει κι η σειρα μου που θα παει... σ αυτο το θεμα θα ειμαι εγω πισω σου...
04-04-2013, 15:32 #135
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι και πώς αλλά σίγουρα θα έχει ζάχαρη,χαχα!
Στα πιο παλιά έτρωγα ό,τι είχα στερηθεί μέσα στην εβδομάδα. Βασικά δεν θέλω να τα λέω γιατί δεν είναι σωστά αλλά απο την άλλη σάμπως είπα ότι συμβουλεύω κανέναν να το κάνει;
Ε θα το πω, έτρωγα μόνο γλυκά.Ξεθύμαινα και μετά μπορούσα να βγάλω την εβδομάδα.
Αυτή τη φορά θα το κάνω πιο ήπιο μάλλον. Απλά θέλω να φάω ό,τι τραβάει η όρεξη μου χωρίς να σκέφτομαι και να κάνω υπολογισμούς. Καλά αυτό αποκλείεται αλλά θα προσπαθήσω.
Επίσης στόχος είναι και να απενοχοποιήσω κάποια τρόφιμα και κυρίως τα γλυκά, φαντάζομαι και δικός σου!
Όλα είναι τα χρήματα
15-07-2025, 15:02 in Με καφέ και συμπάθεια....