Results 76 to 90 of 310
Thread: πόσο μπορούμε να αντέξουμε?
-
11-07-2011, 09:05 #76
Originally posted by lost kitten
μια ερώτηση το Post tenebras spero lucem τι σημαίνει?
Πώς τα πάτε κορίτσαι μου; Χαίρομαι να διαβάζω καλά νέα. Εγώ έκανα ένα μικρό υπερφαγικό χθες, είχα να κάνω από 28/06, αλλά δεν πτοούμαι, φταίνε οι πολλές μέρες στέρησης, δεν έγινε και τίποτα, το σταμάτησα πριν παρεκτραπώ τελείως, δλδ είχα φάει σε φιλικό σπίτι 5-6 τετράγωνα κομμάτια πίτσα και πήγα σπίτι και έφτιαξα 2 ντάκους, αλλά οκ, ευτυχώς τίποτα άλλο, από σήμερα κανονικά διατροφή!!! Καλή δύναμη σε όλες!!!
- 13-07-2011, 17:44 #77
Κορίτσια μου, είμαι 15 μέρες χωρίς υπερφαγικό-βουλιμικό. Ξεπερνάω πολλούς σκοπέλους που στο παρελθόν σχεδόν βέβαια θα με οδηγούσαν σε μια ακόμα κρίση και γι' αυτό είμαι πολύ περήφανη:P
Παρατηρώ απίστευτη ενεργητικότητα, ζωτικότητα και... τα ρούχα μου να φαρδαίνουν!
Καλή δύναμη σε όλους μας και καλή συνέχεια στην προσπάθεια μας, μέσα από την καρδιά μου!
22-08-2011, 15:32 #78
Πώς πάνε τα κορίτσια εδώ;;
16-03-2012, 22:57 #79
Originally posted by Ασημένια
koukoutsi τσαχπίνικο δεν τρέχει τίποτα, συνέχισε ακάθεκτη! :wink2:
Εγώ πάντως νιώθω ότι ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ!!!
Στην αρχή το είδα σαν πρόκληση, σαν παιχνίδι αλλά τώρα αισθάνομαι
ότι έχω φτάσει στα όρια μου και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να τα παρατήσω....
Το Σάββατο το γλίτωσα στο τσακ το υπερφαγικό, κατάφερα να σταματήσω στις 2000kcal
ε και για να μου χαιδέψω τα αυτιά, το ονόμασα διάλειμμα
αφου είχαν περάσει κιολας 10 ημέρες που ήμουν "στρατιωτάκι"...
Δυο μέρες τώρα όμως κρατιέμαι με νύχια και με δόντια,
και απο διατροφή δεν το συζητώ, σκ@τ@! Ολο γλυκά και μλκ!
ΟΥΦ, 13 μέρες για εμένα λοιπόν!
για να δούμε πόσο ΑΚΟΜΑ μπορούμε να αντέξουμε?!
ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΟ!!!!!! :spin: Το διαπίστωσα σήμερα κοιτώντας το ημερολόγιο μου και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ηδη έσπασα το προσωπικό μου ρεκορ λοιπόν και αρχίζω να ελπίζω ότι ισως τελικά να υπάρχει σωτηρία και για την δική μου περίπτωση.
Ειλικρίνα δεν υποτιμώ τον εαυτό μου αλλά θέλω να πω σε όποιον έχει παρομοια θέματα, ότι αφου τα καταφένω εγώ, ε μπορουν όλοι δεν υπάρχει αμφιβολια.
Lostkitten, koukoutsi, ShadowWave... χαθήκατε και εσείς. Που βρίσκεστε;;
17-03-2012, 16:28 #80
Ασημένια μου προσωπικά δε χάθηκα, εδώ είμαι... δυστυχώς-ευτυχώς... Δυστυχώς γιατί μόλις
χθες επέλεξα να μείνω μόνη και ξαφνικά έπεσε μαύρη κουρτίνα... υπερφαγικό που είχα να κάνω μήνες..απίστευτες ποσότητες και φυσικά 3 κύκλους εμετών. Δε θα μεμψιμοιρήσω..πάλι.
Σήμερα ξύπνησα και ήθελα να "ανεβώ" λιγάκι.. έτσι πήγα γυμναστήριο και έκανα 1 ώρα και 1 τέταρτο ελλεπτικό και διάδρομο, νιώθω κάπως καλύτερα ομολογουμένως. Το "ευτυχώς" ήταν γιατί βλέποντας τις δικές σας επιτυχίες παίρνω δύναμη ! Μπράβο Ασημένια μου! Και εμένα η μεγαλύτερη αποχή από υπερφαγικο-βουλιμικό είναι 1 μήνας!
Ο Αϊνστάιν είχε πει ότι δε μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημά ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο σκέψης που είχες όταν το δημιούργησες. Το σκέφτομαι αυτό κάθε φόρα που υποκύπτω... η αλλαγή νοοτροπίας είναι εν τέλει το πιο σημαντικό... το παλεύω και θα το παλεύω μέχρι να νικήσω...! Εύχομαι αυτή η επιτυχία σου να είναι και η αρχή ακόμα μεγαλύτερων επιτυχιών...μακάρι...για όλες μας!
17-03-2012, 20:56 #81
Κοριτσάκι μου δεν θα στο πω για να σε παρηγορήσω, αλλά εγώ προσωπικά θεώρω σημαντικότερο και δυσκολότερο το να σηκώθεις μετά από ένα πέσιμο,
απτο να μην πέσεις καθόλου, με την έννοια ότι τα λάθη και οι αδυναμίες είναι για τους ανθρώπους.
Δεν ξέρω αν ακουγεται παράξενο αλλά εγώ δεν έχω καμία ψευδαίσθηση ότι τα υπερφαγικά θα απουσιάζουν για πάντα απο τη ζωή μου και ουτε ονειρεύομαι κάτι τέτοιο,
ωστόσο αυτό που θέλω είναι την επόμενη μέρα να κάνω αυτό που έκανες εσύ, να σηκώνομαι και απλά να συνέχιζω και όχι να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για μια "νέα αρχη", έχω χορτάσει απο αυτές.
Οσο για την αλλάγη νοοοτροπίας συμφωνώ απόλυτα, για μένα είναι το Α και το Ω. Πόλλές φορές, όταν όλοι με ρωτάνε πώς αδυνάτισα, η μόνη ειλικρινής απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτή, δηλ η αλλαγή τρόπου σκέψης. Ωστόσο δεν απαντάω έτσι γιατί θα γελάσουν του τύπου "καλά μας δουλεύεις;", το έχω δοκιμάσει δηλαδη σε ανθρώπους υπέρβαρους που με ρωτάνε γιατί θέλω να τους βοηθήσω αλλά δυστυχώς δεν πιάνει. Περιμένουν να ακούσουν την μαγική διάιτα και στεναχωριέμαι τόσο πολύ γιαυτο. Βέβαια δεν τους αδικώ, γιατί και εγώ έτσι λειτουργούσα.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι να είναι μεταδοτική η επιτυχία, να κολλάμε η μία απτην άλλη. Είναι μακρύ το ταξίδι αλλά γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον με δυναμικους συνταξιδιώτες!:grin:
21-03-2012, 15:26 #82
γεια σας και θελω να σας ρωτησω κατι,
επισκεπτεται ψυχολογο η οποια με φοβισε πολυ τελευταια.
δυστυχως υπηρξα στην καριερα μου με τις διατροφικες διαταραχες ενα χρονο βουλιμικια.
τωρα ενα μιση χρονια μετα εχω κατι ενοχλησεις στο στομαχι.
ενα τραβηγμα, τσιμπηματα...μου λεει αυτην τωρα μηπως απο την υπερφαγια εχει σκιστη το στομαχι...συμβαινει σε βουλιμικες.
με με φοβισε απιστευτα. :ο( ειναι δυνατον;
εδω προσπαθω να γινω καλα και χειροτερα γινομαι.
21-03-2012, 16:24 #83
katy καλησπερα.
για να εχει σχιστει το στομαχι νομιζω δεν θα ειχες ενοχλησεις καθε μερα στα επειγοντα θα ετρεχες!!!
παρ'ολα αυτα ισως λεω ισως να εχεις καμια γαστριτιδα.
στο λεω γιατι εχω με τα υπερφαγικα αυτο κληρονομησα μια ωραιοτατη διαβρωτικη γαστριτιδα και ηπια οισοφαγιτδα.
πηγαινε σε ενα γαστ/γο και θα σου πει.
μην παρεις αυτα που σου λεω με βεβαιοτητα απλα ειχα τις ιδιες ενοχλησεις.
φιλια
21-03-2012, 22:06 #84
Γεια σου,
Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Με φοβίζει όμως.
Πριν 2 χρόνια είχα γαστροσκοπηση! Ήταν όλα καλά εκτός το στομάχι που ήταν κόκκινο. Τότε δεν είχα πει όμως ότι ήμουν βουλιμικια.
Η γιατρός δεν με πήρε και πολύ στα σοβαρά λογικά.
Αλλά εγώ ξέρω πόσες υπερφαγιες είχα κτλ. Κάποτε υπήρξα και υπέρβαρη.
Πόσο να αντέξει κ αυτό το καιμενο. Όπως κ όλος ο οργανισμός;;
Ειναι σπανιεσ Γαστρικες ρηξης;
31-03-2013, 10:52 #85
Καλημέρα!
Επαναφέρω το τόπικ για να γράφουμε κάθε ημέρα αποχής!Κάθε τέτοια ημέρα θα είναι και μια νίκη! Με νευριάζει που πάντα το υποτιμώ, εδώ θα το γιορτάζω καθημερινά τέλος!
(Και θέλω να θυμίσω στο γατάκι μας πόσο αισιόδοξη ήταν όταν το άνοιξε και πόσο μας παρακινούσε! ;) )
2 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΟ!:bouncy:
31-03-2013, 15:53 #86
δεν το εχω παρακολουθησει το τοπικ αλλα θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια!!!
νομιζω οτι βοηθαει στον αγωνα μας κατι τετοιο αρκει να παρακινουνται αυτες που σκονταφτουν και πεφτουν συχνα απο τις ορθιες κι οχι το αντιθετο!
προς το παρον αναφερω, καθαρη απο την καθαρα Δευτερα (μονο καθαρα δεν ηταν για μενα...)
εχθες μαλιστα παραλιγο να την πατησω αλλα το εσωσα!!!
31-03-2013, 16:33 #87
Originally posted by florage
δεν το εχω παρακολουθησει το τοπικ αλλα θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια!!!
νομιζω οτι βοηθαει στον αγωνα μας κατι τετοιο αρκει να παρακινουνται αυτες που σκονταφτουν και πεφτουν συχνα απο τις ορθιες κι οχι το αντιθετο!
προς το παρον αναφερω, καθαρη απο την καθαρα Δευτερα (μονο καθαρα δεν ηταν για μενα...)
εχθες μαλιστα παραλιγο να την πατησω αλλα το εσωσα!!!
Προσωπικά προτείνω να είναι το ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ τόπικ μας!
Και υπερφαγικό να κάνουμε δεν θα το αναλύουμε εδώ. Εδώ απλά θα ερχόμαστε την μεθεπόμενη ημέρα και θα λέμε 1 ημέρα χωρίς!
Δεν θέλω να έχει και αυτό μουντίλα!
31-03-2013, 17:15 #88
Με θέλετε κι εμένα? (υπερφαγικά χωρίς εμετό = binge eater)Ασημένια μαζί σου συνέπεσε το υπερφαγικό μου. Το θυμάμαι γιατί μέσα σε όλα που είχα εκείνες τις 2 μέρες στεναχωριόμουν και που στεναχωριόσουν εδώ.
Δε θυμάμαι πόσες μέρες είναι! Αυτό με προβληματίζει αρκετά θα έλεγα :o
31-03-2013, 17:24 #89
ολίγον ξανθιά, 3 μέρες είμαι καθαρή που άρχισα τα τρίωρα, το λέει και το τικεράκι μου!
31-03-2013, 17:26 #90
Originally posted by sweetOctober
Το θυμάμαι γιατί μέσα σε όλα που είχα εκείνες τις 2 μέρες στεναχωριόμουν και που στεναχωριόσουν εδώ.
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία