πόσο μπορούμε να αντέξουμε? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 310
    Καλέ τόσο πολύ σε ενέπνευσε ένα abra katabra; Χιχι
    Ο,τι θέλει η kitty μας!!! Ελπίζω να μην χρειαστεί σύντομα αλλά εγώ θα το έχω ετοιμοπόλεμο! :saint:

Senior Member
    καλημερα κοριτσια!!!!
    αισιως ειμαι στον μισο μηνα καθαρο!
    Ασημενια 15 μερες αφου θελεις να βλεπεις μπουγιο!!!
    και αυτο ειναι το λιγοτερο! εχθες αρνηθηκα και σε παγωτακι (0%) που ειχα σκοπο να φαω!!! και μολις ανακαλυψα οτι μου ηρθε περιοδος μια βδομαδα σχεδον νωριτερα χωρις καμια λιγουρα ή εκνευρισμο να προηγηθει...
    ε, τωρα μπορω να το πω... νομιζω καποιο καλο πνευμα με εχει κυριεψει κι ελεγχει τη σκεψη μου!! δεν ημουν εγω αυτη!!!! λετε να επιασε το αμπρα καταμπρα;

Φλο ανυπόμονω για τον ολόκληρο μήνα σου και εγώ να ακολουθώ με λίγες μερούλες διαφορά.
    Και εγώ αδιαθέτησα σήμερα και ενώ το έχω στάνταρ την προηγούμενη να σπάω ρεκορ υπερφαγικού,
    χθες δεν ενιωσα την παραμικρή επιθυμία για ζαβολιά!:puzzled:
    Καλέ τι έχει γίνει;;;; Αχ δεν με νοιάζει αλλά θέλω να κρατήσειιιιι!!!

Senior Member
    τελειος συντονισμος Ασημενια!!! και υπεροχα ανωδυνος διατροφικα...
    θα ερθει κι ο δικος μου ολοκληρος μηνας καθαρος και θα ακολουθησει κι οδικος σου!!!
    αλλο ενα κινητρο να μην τα χαλασω ολα!!! να κλεισω μηνα πρωτη χαχαχαχα
    :P

Senior Member
    έτσι ....να είμαστε χαρούμενες και να πετυχαίνουμε λιθαράκι λιθαράκι, μέρα με την μέρα τον στόχο μας. φλό χίλια μπράβο και με το καλό να κλείσει ο μήνας! μην ανησυχείς ασημένια θα έρθει και ο δικός μας μήνας :smilegrin: σιγά σιγά. το μότο μου (ειδικά τώρα που είμαι αγχωμένη είναι "για σήμερα μόνο" και κάθε μέρα αυτό λέω το πρωί "για σήμερα μόνο" και να περνάει ο καιρός). Δεν ξέρω άμα βολεύει άλλους, αλλά εγώ κάποτε έτσι κατάφερα να απελευθερωθώ για 2 μήνες ...εντελώς μιλάμε.... το κακό είναι ότι δεν εκτίμησα τον κόπο μου ....οπότε από εδώ και πέρα κάθε φορά που ξεχνάω τον κόπο μου...τι θα λέω ; abra katabra :smilegrin: χαχαχα
    καλή δύναμη κορίτσια :)

Senior Member
    Κορίτσια βρήκα επιτέλους το διαιτολόγιο κι άρχισα τη διατροφή του διαβήτη (κύησης) = καμμιά υπόνοια ζάχαρης. Είναι τρίωρα και τριάδες, έχει φαγητό, αλλά καθόλου μα καθόλου ζάχαρη, κρυμμένη ή μη. Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά ξέρω πολύ καλά πόσο δυνατή σε κάνει μετά. Στην εγγυμοσύνη πως γίνεται και δεν έκανα υπερφαγικά? Αυτό σκέφτηκα και κατάλαβα πως πρέπει να κόψω τα γλυκά. Το έναυσμα μου το δώσατε εσείς χθες προχθες που λέγαμε τα σχετικά, μάλλον σε αυτό το τοπικ, για τα γλυκά.
    Αυτό που δεν ξέρω είναι όταν ξαναφάω γλυκό τί θα γίνει κι αν θα μπορέσω να τα ξανακόψω χωρίς υπερφαγικό. Τρώω από όλα, προμηθεύτηκα προιόντα χωρίς ζάχαρη (τυποποιημένα για να είμαι σίγουρη) και νιώθω ότι είμαι στον πιο σωστό δρόμο από ποτέ.

Πρίν γεννήσω ρωτούσα μανιωδώς το διαβητολόγο μου αν θα μπορέσω μετά να τρώω κανονικά.
    Μου ειπε πως θα μπορω να τρωω τα παντα ολα, οτι δε θα ειμαι πια "διαβητικη" (εν δυναμη διαβητικη ομως μελλοντικα).
    Μου ειπε πως καλο θα ηταν να εκμεταλευτω την απιστευτη αυτη ευκαιρια (που ειχα κοψει τη ζαχαρη) και να το κρατησω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    Αν τοτε τον ειχα διπλα μου θα επεφτα πανω του να τον χτυπαω μανιασμενα. Αν τωρα τον ειχα διπλα μου θα του εσφιγγα το χερι. ηξερε τι ελεγε, εγω δεν ηξερα να ακουσω.
    Μετα εκανα ολα τα αντιθετα γιατι στην εγγυμοσυνη εκανα καταναγκαστικα τη διατροφη αυτη, ενιωθα να εχω στερηθει. Τωρα το κανω απο επιλογη και μετα απο 10 μηνες ψαξιμο που τιποτε μα τιποτε δε με βολεψε ολικα. Ουτε οι θερμιδες. Με κουρασαν κι αυτες.

Λάθος τόπικ sweet, παρτο αλλιώς!

Senior Member
    sweetOctober ναι μπράβο καταρχάς που το πήρες απόφαση, είναι το μεγαλύτερο βήμα. Όσο για τις θερμίδες ναι είναι πολύ κουραστικό να μετράς την μπουκιά συνέχεια. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την διατροφή των διαβητικών που γενικώς την δίνουν σε διαβητικούς τύπου 2 αλλά και στον διαβήτη κυήσεως με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Είναι πολύ καλή γιατί έχει φτιαχτεί έτσι για να κρατά την γλυκόζη αίματος σε σταθερά επίπεδα και βγάζει και την ζάχαρη (για προφανής λόγους). Καλή αρχή λοιπόν, και είμαι σίγουρη σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα γενικώς (και εγώ θέλω να κόψω την σάκχαρη ...να δω άμα όντως έχω αλλαγή στην ψυχολογία μου).

Senior Member
    πάντως όντως λάθος τόπικ :grin:

Senior Member
    τελείως! Και είναι αδύνατο να βρω και το αλλο, μιλαμε οι ιδιες και οι ιδιες σε τοσα θεματα! Μεταφερετε το και στις αλλες τελοσπαντων, οποια θελει τη διατροφουλα ειμαι στη διαθεση της, μετα απο αυτη τη βδομαδα.

Senior Member
    Παραταταν.......πάει η πρώτη εβδομάδα :) το πιστεύεται ότι παρότι χθές έγραψα 6 μέρες σήμερα μου φάνηκε περίεργο που είναι 7=εβδομάδα, δεν το δεχότανε η λογική μου :) χιχι ωραία πολύ θετικό αυτό με εντυπωσίασα! πάμε για την δεύτερη!!! (όχι με φόρα βέβαια σαν τις άλλες φορές, σίγα σίγα μέρα με την μέρα......σε μένα είδα μόνο αυτό πιάνει...ίσως και αυτή είναι η ουσία του πράγματος ...ζώ για το σήμερα)

Senior Member
    lost kitten μπραβο!!!
    οταν θεμε πραγματικα τα παντα ειναι εφικτα!
    βουρ τωρα για την επομενη , μερα με τη μερα... αγαλι αγαλι...

αλλη μια θετικη μερα και για μενα... αισιως στις 16...
    ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑΑΑ!!!!

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ φλο ....γερά!!!!!!! think positive:thumbup:

Καλημέρα!!!!!

Ήρθε και η Μις Γιάνγκ( ; )
    Θα δίνουμε και τίτλους να ξέρετε :lol:
    Σταρ Ελλάς η Φλώραααααααα
    Μις Ελλάς η Κίττυυυυυυ και
    Μις Γιανγκ η Ασημένιαααα!!

5 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ!!!!!!:tumble:

Πωπω πολύ χαζοχαίρομαι με όλο αυτό. Ανυπομονώ να μπώ να γράψω!
    Κάθε μέρα και μια νίκη, δεν ξαναπεριμένω τον μήνα για να χαρώ. Θα έρθει και αυτός, θα έρθει!!!!

Senior Member
    :lol::lol::lol: τέλειο ασημένια χαχα! ναι όντως και εγώ το ίδιο νιώθω! άκου εκεί μήνα κάθε μέρα μας αξίζει βραβείο ! :duh: Φιλάκια ....κρατάμε γερά και συνεχίζουμε

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast