ολικη πτυχωση στομαχου - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 62 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 920
    Senior Member
    Η βιοκλινικη της Αθηνας ειναι ΧΑΛΙΑ, ενω της Θεσσαλονικης απλα SUPER.
    Καμια σχεση απο το θεμα ηρεμιας που τη χρειαζεσε και απο το θεμα της εξυπηρετησης, σαν χωρος μιααζουνε πολυ αλλα καταταλλα καμια σχεση!
    Ουτε που να το σκεφτεσε... να πας θεσσαλο0νικη, θα σε προσεξουν εκει.

Senior Member
    Κανονικα ειναι 2-3 μερες νοσηλεια ισως και λιγο παραπανω, σε καμια περι πτωση 1 μερα, ασε που καλο ειναι να μεινεις μεσα για να σε ελεγχουνε, σπανια ανθρωποι να βγαινουν αμεσως.

Senior Member
    αχ με αγχωσες πολυ!!! το εχω κλεισει ηδη για αθηνα¨

Senior Member
    δεν ειναι προβλημα αυτο αλλαζει εαν το θες μιλα με τη Βαρμπη να σου το αλλαξει, απλα να μεινεις τουλαχιστον 2-3 μερες μεσα η αλλιως μεχρι να αρχιζεις να πινεις νερο μη διανοιθεις να βγεις νωριτερα!!εγω υπεφερα!!
    Αλλα και παλι θα το εκανα πιστεψε με και να σκεφτεις οτι μιλας με μια απο της πιο φοβητσιαρες που υπαρχουν :P

Senior Member
    η τζενη παντως ηταν πολυ ευχαριστημενη. και εμεινε μονο 2 μερες. την δευτερη μαλιστα η ιδια την ζητησε να μεινει γιατι ειχε ταξιδι να κανει εμτα

Senior Member
    Η θεια μου εκανε sleeve, πιστευα οτι θα ηταν χειροτερα απο εμενα λογου του οτι εγω με ενα ραψιμο επαθα κακο αυτη που θα της κοβανε το στομαχι? Λοπον την προετοιμασα για τα χειροτερα,για το απειρο εμετο κτλ, σε πληροφορω οτι επιδη ειχε παροχη το πλαι στη κοιλια της το σωληνακι δηλαδι κι βγαιναν τα υγρα της επεμβασης απο εκει και οχι απο το στομα δεν εκανε ΠΟΤΕ εμετο!!!! μα ουτε μια φορα!!!
    Και τωρα ειναι περδικι, εκτος απο κατι αναγουλες που αναρωτιετε γιατι τις εχει ενω τρωει ενα μηνα μετα την επεμβαση πιτες με γυρους !!!

Senior Member
    Δεν αντιδρουν ολοι οι οργανισμοι το ιδιο!

Senior Member
    Παιδιά έχει παρενέργειες η πτύχωση; Και υπάρχει περίπτωση να πεθάνεις, γιατί αυτό μου λέει η μητέρα μου και δεν με αφήνει. Και επίσης σου κόβεται η όρεξη; Πόσοι από δω έχετε κάνει και πόσοι επιτυχημένη;

Senior Member
    οποια επεμβαση και αν κανεις που θα σου κανουν ολικη ναρκωση υπαρχει μια μηδαμινη πιθανοτητα θανατου. απλα σου το βαζουν σαν ενδοχομενο σε τετοιες επεμβασεις δεν εχει συμβει ποτε.
    το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε καποιο γιατρο να σου λυσει ολες αυτες τις αποροιες σου που αφορουν την επεμβαση και την ολη διαδικασια. να σου εξηγησει και τι ειναι λαμπαροσκοπικη εγχειρηση και την ολη διαδικασια του χειρουργιου. ολοι οσοι κανουν εδω την συγκεκριμενεη επεμβαση εχουν θεαματικα αποτελεσματα! και σε λιγους μηνες εβελπιστω να ειμαι και εγω αναμεσα σ'αυτους!

Senior Member
    Ναι αλλά δεν αξίζει να ρισκάρεις τη ζωή σου για μια επέμβαση. Ο γιατρός είναι μακρυά, από Σεπτέμβρη. Το θέμα είναι τι γίνεται με την όρεξη, το ξέρω ότι έχουν θεαματικά αποτελέσματα.

Junior Member
    NEA ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ:

21/03/09: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ

16/07/09: ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .......42 ΚΙΛΑ !!!!!!

ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ?????

ΑΠΕΧΤΟΟΟΟΟΟ...............

Senior Member
    Μπράβο, το θέμα είναι να πάνε όλα καλά με την εγχείρηση και μετά όλοι χάνουν κιλά. Όρεξη έχεις;

Senior Member
    Originally posted by mitsaras
    NEA ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ:

21/03/09: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ

16/07/09: ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .......42 ΚΙΛΑ !!!!!!

ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ?????

ΑΠΕΧΤΟΟΟΟΟΟ...............

Μπραβο ρε Μιτσαρα!!!!!
    Απεχτο δεν λες τιποτα..
    εγω εχασα 28 και εχω αλλα 19
    εσυ ποσα ακομα θελεις να χασεις?

Junior Member
    Συντρόφησα Katherine εγώ αποτελώ βαριά περίπτωση.

Θέλω περίπου άλλα τόσα. Η πρόβλεψη του γιατρού είναι ότι λογικά έως τα Χριστούγεννα, πρώτα ο Θεός, πρέπει να έχουμε τελειώσει.

ʼντε να δούμε...

Senior Member
    εφτασαν οι μερες και για την δικη μου επεμβαση.... πεμπτη στις 11 το πρωι κανω εισαγωγη στην κλινικη!!!
    περιμενω πως και πως αυτη τη μερα που θα με βοηθησει να αλλαξω την ζωη μου!!!

Page 15 of 62 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast