Results 316 to 330 of 920
Thread: ολικη πτυχωση στομαχου
-
22-09-2009, 00:44 #316
Ο Σκρέκας δεν κάνει πλέον επισκληριδειο. Μόνο γενιική αναισθησία. Για 75 κιλά η πτύχωση, χωρίς να είμαι και ειδική είναι η καταλληλότερη μέθοδος. Μοιάζει πολύ με τη sleeve.Η διαφορά είναι ότι δεν κοβει το στομάχι και έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Λεπτομέρειες δεν ξέρω. Ο γιατρός κέρδισε και εμένα ενώ και άλλοι γιατροί άλλων ειδικοτήτων τον είχαν ακουστά για τα καλά του αποτελέσματα.
Επιπλοκές πχ διαφυγές υπάρχουν αλλά το ποσοστό είναι μηδαμινό. Το λέει κι ο ίδιος. Ειναι συζητήσιμος και δεν αφήνει καμία απορία άλυτη.
- 22-09-2009, 04:24 #317
Σκρέκας εδώ...Σκρέκας εκεί...Σκρέκας και παραπέρα!
Τον βλέπω να μπαίνει και στο στομάχι μου,έτσι που τον επαινείτε...
Μα άλλοι αξιόλογοι γιατροί δεν υπάρχουν,που να σλιβοπτυχώνουν;
Δεν μπορεί!Ούτε ποσοστά να παίρναμε με τόση διαφήμιση υπέρ του εδώ μέσα!
22-09-2009, 08:05 #318
Ναντικ καλημερα....... Ας πεσουν στο τραπεζι της συζητησης και αλλοι γιατροι που σλιβοπτυχωνουν..... Περιμενω προτασεις απο εσας κοριτσια/αγορια που εχτε σλιβοπτυχωθει σε αλλους γιατρους. Εννοειτε οτι θα παω και στον γιατρο μου τον κ. Μποτουλα, να δουμε τι θα πει και αυτος.
Περιμενω γιατρους, τιμες και ξεκιναμε συζητηση επι των συζητησεων........
22-09-2009, 11:30 #319
Φυσικά και δεν κάνω εγώ προσωπικά διαφήμιση και δεν παίρνω και ποσοστά! Καποιες φορές νιωθω άσχημα που αναφέρω κάτι παραπάνω για το γιατρό. Ισως απο ενθουσιασμό, επειδή δεν έχει περάσει καν μηνας και νιωθω σαν να μην την έκανα την επέμβαση.
Για πτύχωση δεν έχω ακούσει να κάνει κάποιος άλλος.
Για sleeve ομως έχω ακούσει ότι είναι καλός ο Διαμαντής στο Λαικό(κάνει χρήση και του ρομποτικού μηχανήματος Da Vinci) αλλά πλέον έχει κι αυτός αναμονή κοντά στο 8μηνο.Δεν χάνεις όμως να καλέσεις για να μάθεις!
Επίσης μου έχουν πει ότι πολυ καλός θεωρείται και ο Λινός στο Υγεία, με σπουδές Αμερική δηλ στην χώρα που η παχυσαρκία κάνει θραύση!
Πρόσφατα μου είπαν ότι και ο Σταυρόπουλος στο Υγεία, εκτός από δακτύλιο και by pass, κάνει και sleeve.
Έχω ακούσει και για το Μενενάκο που χειρουργεί σε 2-3 νοσοκομεία.
Λεπτομέρειες για τους προαναφερθέντες γιατρούς δεν ξέρω.Αυτά τα ονόματα όμως μου είχαν αναφέρει πριν κανω την επέμβασή μου και αυτά σας παραθέτω
22-09-2009, 11:35 #320
Μια χαρα ονοματακια μας ειπες. Θα μπω στο σαιτ του καθενος να μαθω πληροφοριες. Να σου πω τη αληθεια καπου εχει παρει το αφτι μου για τον Λινο αλλα δεν παιρνω αρκο που.
22-09-2009, 12:38 #321
Originally posted by sweet_but_obese
Ο Σκρέκας δεν κάνει πλέον επισκληριδειο. Μόνο γενιική αναισθησία. Για 75 κιλά η πτύχωση, χωρίς να είμαι και ειδική είναι η καταλληλότερη μέθοδος. Μοιάζει πολύ με τη sleeve.Η διαφορά είναι ότι δεν κοβει το στομάχι και έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Λεπτομέρειες δεν ξέρω. Ο γιατρός κέρδισε και εμένα ενώ και άλλοι γιατροί άλλων ειδικοτήτων τον είχαν ακουστά για τα καλά του αποτελέσματα.
Επιπλοκές πχ διαφυγές υπάρχουν αλλά το ποσοστό είναι μηδαμινό. Το λέει κι ο ίδιος. Ειναι συζητήσιμος και δεν αφήνει καμία απορία άλυτη.
εγω εκανα στον Σκρεκα πτυχωση λαμπαροσκοπικα πριν εναμιση μηνα..
χωρις επισκληρηδιο μονο με ολικη ναρκωση και δεν ειχα κανενα πονο μετεγχειριτικο
αφου πρωτα συζητησαμε για ολες τις επεμβασεις αποφασισαμε πια ειναι καλυτερη για εμενα. και ευτυχως συμφωνησαμε και οι δυο στην πτυχωση!!
22-09-2009, 13:15 #322
Να σε ρωτησω κατι? Επιλεγεις εσυ αν θα χειρουργηθεις στη Βιοκλινικη ή στο Ιασω? Ή εκεινος σου λεει?? (χαζη ερωτηση??)
22-09-2009, 13:20 #323
ναι εσυ επιλεγεις. εγω δεν πηγα στο ιασω καθαρα για το οικονομικο. εκει ηθελαν 9.000 ισως και κατι παραπανω. οπως μου ειπε και ο σκρεκας το ιασω ειναι Ηιλτον ενω η βιοκλινικη president.
εμενα με εδιεφεραι το χειρουργειο να ηταν σωστο και το κυριοτερο αν κατι πηγαινε στραβα και ειχα επιπλοκες να διεθεταν τα παντα για να με βοηθησουν
και αφου ο σκρεκας με διαβεβαιωσε πως οτι εχει και το ιασω εχει και η βιοκλινικη , ειναι ακριβως τα ιδια απλα το να εχει πλεον το ονομα! ειπα οκ παμε για βιοκλινικη..
22-09-2009, 13:59 #324
Και πολυ καλα ειπες....
22-09-2009, 14:02 #325
παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο την κλινικη. οι νοσοκομες αψογες με το χαμογελο στα χειλη, και ακομη και στις 4 το βραδυ που τις καλεσα για παπια ( το πρωτο βραδυ δεν ειχα σηκωθει) ηρθαν αμεσως. ανα 4 ωρες ερχοντουσαν και με κοιτουσαν για τον ορο, για χαπια, για αντιβιωση...
ενοιωθα παρα πολυ καλα.
ειχα τρικλινο δωματιο αλλα ημουν τοσο τυχερη που μονο το ενα βραδυ ειχα παρεα αλλη μια στο δωματιο. μονη μου ημουν!!!! σου λεω χλιδη!! αφου στο ενα κρεβατι ξαπλωνε η μαμα μου τα βραδια και μαλιστα οι νοσοκομες αν εμπαιναν μεσα ελαγαν μην ανυσηχεις κανουμε πως δεν βλεπουμε ( κανονικα δεν επιτρεπεται οι επισκεπτες να ξαπλωνουν στα κρεβατια)
22-09-2009, 14:29 #326
Κορίτσια, μήπως εχετε ακουσει αν ο Μενενακος χειρουργει στο Ιπποκρατειο ή και σε ιδιωτικες κλινικές;
To sleeve παιζει παντου, η πτυχωση ωστόσο νομιζω οτι ειναι μια επεμβαση που "έφερε" και προτεινει ο Σκρεκας. Δεν ξερω οι παλιοί οταν λεγανε "διαμερισματοποιηση στομαχου" τι ακριβως εννοουσαν, για θεραπευτικους λόγους παντως (οχι παχυσαρκια, καποιο γαστρικο προβλημα ηταν) το ειχε κανει μια φιλη μου πριν απο χρονια σε δημοσιο νοσοκομειο οπου ειχε μπει εκτακτως. Της ειπαν οι γιατροι οτι η ταλαιπωρια της θα της αφησει και κατι καλο, θα φτιαξει κορμάρα αρκει να πλακωθει στη γυμναστικη καθημερινα, με οργανα στο σπιτι.
22-09-2009, 14:29 #327
Μια χαρα ακουγεται. Καπου διαβασα εδω (δεν θυμαμαι που) που ελεγε καποια/καποιος οτι η Βιοκλινικη ηταν χαλια, καμια εξυπηρετηση και οτι δεν συγκρινετε με την Βιοκλινικη της Θεσσαλονικης. Γι'αυτο το λογο σε ρωτησα.
22-09-2009, 19:00 #328
εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο την κλινικη παντως!!!!! βασιλισα!
22-09-2009, 20:11 #329
Τα ταμεια σας την καλυπτουν την πτυχωση; Χρειαζεται προεγκριση; Δεν μιλαω για ΙΚΑ αλλά για ενα απο τα πολλά του Δημοσιου. Εν ολιγοις, πανω-κατω πόσα δωσατε από την τσεπη σας;
22-09-2009, 20:19 #330
εγω τα εδωσα ολα γιατι δεν ειμαι ακομη ασφαλισμενη καπου. 6,500 στην βιοκλινικη με δυο βραδια διανυκτερευση
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια