Results 331 to 345 of 920
Thread: ολικη πτυχωση στομαχου
-
23-09-2009, 08:47 #331
Εγω 2 χρονια πριν εκανα δακτυλιο και το ασφαλιστικο μου ταμειο , μου δικαιολογησε τον δακτυλιο σαν μοσχευμα. Οχι τα εξοδα του γιατρου. Επισης μου δκαιολογησε την μεταφορα μου απο Ροδο προς Αθηνα και επισροφη + τα αεροπορικα εξοδα ενος συνοδου αν ηθελα. Δεν περασα απο επιτροπη. Η ασφαλεια μου ειναι ΤΑ.Ξ.Υ. Βεβαια 2 χρονια μετα σιγουρα τα πραγματα θα εχουν αλλαξει
- 23-09-2009, 10:18 #332
Γνωρίζει κάποιος αν το ΤΑΑΠΤ καλύπτει τα έξοδα μιας τέτοιας επέμβασης? ή θεωρείται πλαστική?
23-09-2009, 11:39 #333
Δεν θεωρειτε πλαστικη. Ειναι αποδεδειγμενα νοσος. Φυσικα αν εχεις 10 παραπανισια κιλα δεν θα εγκριθει η αιτηση σου. Οταν μιλαμε για πολλα κιλα, ναι δεν θα χεις προβλημα. Εγω ημουν 104 κιλα, 1,62 υψος με δεικτη μαζας 40
24-09-2009, 10:59 #334
τα ταμεια παιδια καλυπτουν μονο ανω του 40 δμσ
και μαλιστα μονο δακτυλιο και ορισμενα ταμεια μονο
το ικα και τα παρεμφερη ταμεια καλυπτουν
το δημοσιο οχι
αλλα οι γιατροι τις γραφουν σαν γαστροραγιες και δικαιολογουν ενα ποσο περιπου 1500 ευρω αναλογα το ταμειο
τα υπολοιπα τα πληρωνεις
εκτος αν εχεις ιδιωτικη ασφαλιση
αλλα κι εκει πρεπει να δηλωσεις ψεματα για γαστροραγια
μονο η interamerican δικαιολογει την εγχειρηση αλλα σε 40 και ανω δμσ παλι και μονο στα καινουργια μεντι medi system μετα απο 5 χρονια ασφαλισιμοτητας
πως τα ξερω η ρουφιανα η ασφαλιστρια
για περισσοτερα ρωτηστε παλι
24-09-2009, 11:12 #335
τζενη αν μου επιτρεπεις, να σου κανω μια ερωτηση; Αν καταλαβαινω καλα ούτε 35 ΒΜΙ δεν ειχες στα 88 κιλά. Τι σε εκανε να επιλεξεις την πτυχωση; Ειχες άλλα προβληματα συνδυασμενα με το βαρος, είχες πιο πολλα κιλά πιο πριν, ειχες κανει αλλη επεμβαση και δεν σε βοηθησε οποτε επελεξες αυτη, τι ακριβως;
Οπως και να χει μπραβο σου! Βλεπω πολυ ωραια αποτελεσματα, πρεπει να νιωθεις πολυ καλα από λες τις αποψεις.
24-09-2009, 12:31 #336
geia sas eimai neo melos kai pragmatika thaumazw ton agwna olwn sas
egw ekana gastrikh ptyxwsh stomaxou ekana thn epembash 25/06/09 (3 mhnes mexri shmera )kai mexri shmera exw xasei gyrw sta 15 kila
einai liga nomizete prepei na anysyxw ... kai exw psilokollhsei... auth th thn stigmh eimai 113 kila ksekinisa 128
den niwthw ton idio koresmo kala auto einai fysiologiko apo oti mu lene .alla anysyxw mhpws anoiksan ta rammata... tha to eniwtha ean ginotane auto
24-09-2009, 14:10 #337
αγαπητη δοξουλα καλως ηρθες,
μην ανησυχεις για τα ραμματα, δεν ανοιγουν τοσο ευκολα, πρεπει να τρως ποσοτητες και ποσοτητες, και να ξερεις οτι θα εχεις σημαδια πριν ανοιξουν.
το μονο που σε συμβουλευω ειναι να ακους το στομαχι σου και να του δινεις μονο μεχρι εκει που χρειαζεται και ποτε παραπανω, αυτο ειναι το βασικο συστατικο της επιτυχιας μιας τετοιας επεμβασης.
η απωλεια σου ειναι πολυ καλη, και εγω με σληβ τοσα ειχα χασει περιπου στο τριμηνο, που κανονικα και εγω επρεπε να ειχα χασει παραπανω. υπαρχουν ανθρωποι που με τα ιδια αρχικα κιλα με εμας εχασαν 15 κιλα σε ενα μηνα, φυσικα τους ζηλευουμε αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και λειτουργει διαφορετικα. εγω για παραδειγμα αν και δεν εχω χασει τα πολλα κιλα το καλο ειναι οτι δεν εχω κολλησει ποτε πανω απο 1 εβδομαδα και αυτο ειναι πολυ βασικο για μενα απο αποψη ψυχολογιας. το καθε βδομαδα λιγα και σταθερα σε βοηθαει να νιωθεις καλα αλλα και να προλαβαινει το σωμα να προσασμοζεται στη νεα απωλεια.
ο δρομος μας ειναι μακρυς και μεγαλος οπως ειπε και η γνωστη αοιδος, θελει υπομονη
καλο θα ηταν να αρχισεις και λιγο γυμναστικουλα, θα σε βοηθησει να μην κρεμασεις τοσο πολυ χανοντας τα κιλα
να εισαι καλα και να μπαινεις να μας λες τα νεα σου
24-09-2009, 18:43 #338
dear dreamon
εχεις δικιο ειχα 33 με 34 δμσ αλλα ειχα τα χαλια μου απο
ψυχολογια και προβληματα βουλιμιας και αλλα που τα εχω πει κατα
το παρελθον σε αλλα τοπικ
δοξα τον Παναγαθο Θεο ολα ειναι καλα
απο αποψεως κιλων, ψυχολογιας κλπ
τολμω να πω πως ειμαι ευτυχισμενη
ειναι μεγαλο βαρος το καθημερινο αγχος του φαγητου
24-09-2009, 19:52 #339
Αυτο εχει σημασια, οτι πας καλα. Εισαι μια ανασα απο τον στοχο σου, νιώθεις ωραία και η ευτυχία δεν ειναι μια ακομα λεξη στο λεξικο του Μπαμπινιώτη :-)
30-09-2009, 17:40 #340
Originally posted by Pinocchio
Δεν θεωρειτε πλαστικη. Ειναι αποδεδειγμενα νοσος. Φυσικα αν εχεις 10 παραπανισια κιλα δεν θα εγκριθει η αιτηση σου. Οταν μιλαμε για πολλα κιλα, ναι δεν θα χεις προβλημα. Εγω ημουν 104 κιλα, 1,62 υψος με δεικτη μαζας 40
το ΙΚΑ μου αρνούταν την έγκριση γιατί λέει η επέμβαση θεωρούταν αισθητικής φύσεως!
Τελικά η κολλητή μου-δικηγόρος στο επάγγελμα και πολύ νεύρο-
τους έκανε άνω κάτω και μας πλήρωσαν μετά από ενάμισυ χρόνο έστω μόνο το υλικό...
Στον δεύτερο δακτύλιο,δύο χρόνια πριν,το ΤΕΒΕ απλά δεν συμβαλόταν
με την εν λόγω κλινική (ΙΑΣΩ),ο δε γιατρός μου δε χειρουργούσε αλλού...
30-09-2009, 17:45 #341
Originally posted by τζενη
δοξα τον Παναγαθο Θεο ολα ειναι καλα
απο αποψεως κιλων, ψυχολογιας κλπ
τολμω να πω πως ειμαι ευτυχισμενηΜπράβο,βρε Τζενάκι!Πάντα τέτοια ν'ακούμε!
30-09-2009, 17:50 #342
doxoula,καλώς σε βρίσκουμε!
Μη μου αποθαρρύνεσαι,κούκλα μου και μη βάζεις τον εαυτό σου σε ανώφελες συγκρίσεις!
Όπως σου τα λέει κι η basia μας ο κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται διαφορετικά,
έχει τους δικούς του ρυθμούς και θα πάρει το χρόνο που του χρειάζεται ν'αποδώσει!
Εσύ κάνε ό,τι καλύτερο περνά από το χεράκι και το στοματάκι σου κι ακολουθώντας
τις οδηγίες του γιατρού σου μόνο καλύτερα έχεις να πηγαίνεις!ʼσε τον χρόνο στην ησυχία του.
Όλα θα γίνουν!Δεν είναι στο χέρι του!Στο δικό σου είναι!Συγχαρητήρια για τα πρώτα 15!
Πάμε για τα υπόλοιπα παρέα!Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!Να σε προσέχεις!
30-09-2009, 17:51 #343
Originally posted by mitsaras
NEA ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ:
21/03/09: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΟΛΙΚΗ ΠΤΥΧΩΣΗ
24/08/09: ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ....... 51 ΚΙΛΑ !!!!!!
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ ? ? ? ? ?
19-10-2009, 11:11 #344
τι γινεται βρε παιδια
χαθηκαμε
πως τα πατε?
εγω δεν ξερω τι εχω παθει
ολο τσιμπολογαω
δεν μπορω να πω οτι αντιμετοπιζω προβλημα
μαλλον ειναι απο τον καιρο
αλλα ολα καλα
24-10-2009, 15:41 #345
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέο μέλος και θέλω να συστηθώ. Είμαι η Εβελίνα,43 ετών,108 κιλά και με 1.75 ύψος.
Ετοιμάζομαι τον ε΄ρχόμενο Γενάρη να κάνω γαστρική πτύχωση στον Σκρέκα και αισθάνομαι αρκετά αποφασισμένη. Θα μου πείτε γιατί δεν την κάνω νωρίτερα. Ε, θέλω κάποιο χρόνο για να το συνειδητοποιήσω. Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι είναι νέα μέθοδος και ακόμη ίσως δεν γνωρίζουμε απώτερες επιπλοκές.Αλλά και με αυτά τα δεδομένα θέλω να προχωρήσω ακάθεκτη. Διαβάζω τι δικές σας εμπειρίες και παίρνω θάρρος και θα ήθελα σε κάθε περίπτωση να γνωριστούμε και να πιούμε και κανένα καφέ.Μένω Λυκαβηττό και κυκλοφορώ συνεχώς στο κέντρο.
Φιλάκια σε όλους και καλή δυνάμη στις προσπάθειές σας.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση