ολικη πτυχωση στομαχου - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 62 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast
Results 691 to 705 of 920
    Senior Member
    :love::bouncy::love::bouncy::love::bouncy::love::s milegrin::smilegrin::smilegrin::love::bouncy:

Senior Member
    πολυ ευκολα σε 5 μηνες περιπου λογω της εγχείρησης
    αλλα τωρα με προσοχη

Senior Member
    σοβαραααα?????????????καλα ειναι υπεροχο συναισθημα φανταζομαι:bouncy:
    αχ....μου ανεβασες την ψυχολογια πολυ τζενη μου....σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω

Senior Member
    εγω ειχα 30 κιλα να χασω
    αλλα εφτασα και στα 33 χαμενα
    τωρα ειμαι 57 και προσεχω
    σε συνηθιζει η εγχειρηση να τρως λιγο
    και μετα μαθαινεις
    ποτε με το καλο ?

Senior Member
    πρωτα ο θεος τελος μαρτιου....ανυπομονω.....ειλι� �ρινα....δεν μπορω να με φανταστω να τρωω τοσο λιγο....ή να αδυνατισωωωωωωωω:smilegrin:
    μετα την επεμβαση ο χρονοσ αναρρωσης????ταλαιπωρηθηκες τον πρωτο μηνα???uzzled:

Τζένη κάπου διάβασα ότι είχες υπερφαγικές τάσης τώρα μετά την απώλεια των κιλών σου μετά την επέμβαση γαστρικής πτύχωσης που έκανες , και ανέβηκε και λίγο το βάρος σου , δεν υπάρχει η προστασία της μειωμένης όρεξης όπως στην σληβ με αυτό τον τύπο χειρουργείου που έκανες ? αν θέλεις πες μας μερικά πράγματα .

Senior Member
    απο οσο ξερω doil μου δεν υπαρχει καμια προστασια περαν της μειωσης του χωρου...χιιχιχιχι
    δεν ειναι οπως η σλιβ που σου αφαιριυν μια ορμονη την γρελινη αν δεν κανω λαθος που προκαλει το αισθημα της πεινας......
    ολα με καθε επιφυλαξη......χιιχιχιχιχι αναφερω οτι γνωριζω απο τον γιατρο μου....

Senior Member
    χθες εκατσα και ξαναδιαβασα ολες τις σελιδες αυτου του τοπικ...απο την μια χαρηκα πολυ και πηρρα τα πανω μου αλλα απο την αλλη καταλαβα οτι πολλά από τα παλιά πτυχωμενα μελη δεν γραφει πια εδω...:thumbdown:
    γιατι??????????????
    οπως και να χει ευχομαι ολοι να ειστε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bigsmile:

Senior Member
    Πάντως, περίεργο Τζένη που έχασες 30 κιλά, εγώ πήρα τον κ. Σκρέκα να ρωτήσω για sleeve, και μου είπε η γραμματέας του ότι με την πτύχωση χάνεις 20-25 κιλά το πολύ. Όταν λες χορταίνεις πχ με το παραμικρό, εννοείς ότι δεν πεινάς άλλο, ή απλά φουσκώνεις; Επίσης στον ένα ενάμιση χρόνο που έχεις κάνει την εγχείρηση πως αισθάνεσαι; Έχεις υποφέρει με το να βλέπεις τους άλλους να τρώνε κι εσύ να μην μπορείς να φας;

Senior Member
    :bouncy::wink2::bouncy::wink2::bouncy::wink2:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    μαρια καλημέρα,τελικά έμαθες ημερομηνία χειρουργείου?

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ!!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ......
    ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ Κ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ Η ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ
    ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??????ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ??????

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    αχ,άσε καλύτερα είσαι τώρα που δεν ξέρεις ακριβή ημερομηνία!!! (εγώ όσο δεν ήξερα απλά ψιλογκρίνιαζα για το πότε θα με πάρουν τηλ,τώρα...δεν υποφέρομαι :P ) εγώ και η υπομονή-αναμονή πήραμε διαζύγιο :lol::lol:μετράω,ξαναμετράω τις ημέρες μπας και μου φανούν λιγότερες αλλά μου φαίνονται βουνό!Δεν περνάει ο άτιμος ο καιρός με τίποτα!

Senior Member
    ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΕΕΕ????:P ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩ ΤΕΛΙΚΑ:P ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ...... ΥΠΟΜΟΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :spin:
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ...:bouncing::bouncing:

Senior Member
    Μαρία, στον Ευαγγελισμό πήγαν πίσω πολλά χειρουργεία. Είδα άτομα να κάνουν εισαγωγή και να περιμένουν και 2 και 3 βδομάδες μέσα μέχρι να έρθει η σειρά τους. Καλύτερα να περιμένεις να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, γιατί η αναμονή στο σπίτι είναι προτιμότερη από την αναμονή στο κρεβάτι του νοσοκομείου!

Page 47 of 62 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast