ολικη πτυχωση στομαχου - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 62 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 736 to 750 of 920
    Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    2 βδομαδες σε υγρα δηλαδή. και εγώ έτσι ήμουνα. θα περάσουνε!!!!
    ΝΑΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.....ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙ
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ???????ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ....ΠΛ ΑΚΑ ΚΑΝΩ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ......:thumbup::tumble:

Senior Member
    Originally posted by dream
    μαρακι καλη αναρρωση κ καλη κατηφορα!!τα καλυτερα ερχονται!!:bouncing:
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!:yes::thumbup::yes:
    ΧΙΧΙΧΙΙΧΧΙΙΧΙΧΙΧ

Junior Member
    Kalisperaaaa se olous....
    Ena minima mono eixa steilei edw teli septemvriou otan ksekinisa na psaxnw gia tis diafores epemvaseis!! Eixe tyxei kai eixa milisei me sena Dimitra, ti kaneis?? Ap'oti vlepw siga alla stathera (oti to kalitero) exeis parei tin katw volta!!!
    Diavasa oles tis siizitiseis kai euxomai se osous ksekinane kali arxi kai ola na pane kala kai stous ipoloipous kali sinexeiaaaa

Egw eimai epitelous etoimi na to kanw telika... perase kairos alla den paei allo kai prepei epitelous na drasw!!
    Ptyxwsei exw apofasisei!!

Opoios exei na mou dwsei simvoules kai na mou pei gia tin diki tou empeiria eite thetika eite arnitka tha to ithela poli!!

Maria hope eisai i pio prosfati ap'oti eida!! Efxomai ola na pane kala kai na petyxeis afto pou epithimeis!! Ap'oti diavasa esi talaiporithikes mia vdomada ... Kanenas allos apo edw talaiporithike toses meres?? Emena mou eipan pws to poli 2 meres meneis nosokomeio!!

Afta gia simera kai gia mia arxi... min sas zalisw allo..... kai exw kai prwiprwi douleia :flaming: lol

Kali sas nyxtaaaa kai kalos sas vrika!!

Senior Member
    καλως μας ηρθες genny!!!!! χαιρομαι που διαβαζω οτι εχεις παρει την μεγαλη αποφαση....εγω οντως ταλαιπωρηθηκα αρκετα με εμετους στο νοσοκομειο και δυσκολια μετα το εξιτήριο αλλα αν με ρωτησεις αν θα το ξαναεκανα σου απανταω ναι ναι ναι ναι :wink1: θα το ξαναεκανα....λιγες μερες ταλαιπωριας αξιζουν για μια ζωη χωρις εξαρτηση απο το φαγητο!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::bouncy ::bouncy::tumble:
    να ξερεις οτι δεν ζαλιζεις κανεναν εδω μεσα.....οτι και οσα θες να γραψεις ειμαστε εδω :wink1:
    σου ευχομαι οτι καλυτερο ειλικρινα....αληθεια...πες μας για εσενα να γνωριστουμε!!!!!!!!!

Junior Member
    Kalisperaaaaa kai s'efxaristw pou apantises Maria :wink1:

Sovara?? Eixes kai meta tin eksodo apo to nosokomeio provlimata?? Ti eixes diladi?? Twra pou exoun perasei idi 2 vdomades apo tin epemvasi pws eisai??
    Periptwseis opou tha talaipwrithoun opws esi me emetous klp.. einai polles i isxyei pou lene oti oi perisoteroi meta apo 2 meres sinithws vgainoun apo to nosokomeio kai einai mia xara??

Na sas pw gia mena... Loipon... eimai 30 xronon, kai pote den eixa provlima me ta parapanw kila pou kouvalousa apo tin efivia (oxi oti den tha protimousa vevaia na imoun adynati alla den ipefera), omws ta teleftaia 2-3 xronia olo kai vazw kila kai exw arxisei kai noiwthw pws me kourazoun pia, thelw na kanw kai paidi kai skeftomai pws oso paei i katastasi mou tha xeiroterevei.... eimai 1,70 kai 103 kila!! Vlepw kai tis dyskolies pou travaei o pateras mou pou einai 55 xronon kai 140 kila kai den thelw me tipota na afisw allo ton eafto mou na ftasei se tetoia katastasi!!! :no:

To provlima mou einai pws oloi gyro mou einai enantion tis apofasis pou exw parei kai afto den me voithaei idiaitera!! Giafto fomamai min exw epiplokes, thelw ola na pane kala na doune pws eixa dikio kai pws aksize na to kanw!!

Junior Member
    Diavasa oti eixes provlima me ton kathetira?? Emena mou eipan pws den vazoun kathetira!! Den isxyei?? :question:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Genny αν σου είναι εύκολο μην γράφεις greeklish ,είναι δυσανάγνωστα

Member
    Aggeloydaki μου καλο,

που μας επαναφερεις στην...ταξη!:lol:

Junior Member
    Οοοοοοκ!!!

Σορρυ... ως Ελληνιδα εξωτερικου το εχω συνηθησει...
    Απο δω και περα μονο greek και οχι greeklish :bouncy:

Senior Member
    genny, μοιράζομαι τις αγωνίες σου γιατί και εγώ ψάχνω αυτόν τον καιρό τους γιατρούς και τα είδη επεμβάσεων. Είμαι πολύ φοβισμένη αλλά επειδή είμαι και πολύ απελπισμένη με τα κιλά μου, 115 κιλα, 1.67 ύψος., θα προχωρησω σε επέμβαση μέσα στΟ καλοκαίρι με το καλό. Έχω φίλη μου που έχει χειρουργηθεί(μανίκι) και είναι 100 % ευχαριστημένη και με το γιατρό και τη μετεγχειρητική της πορεία, ούτε μεγάλη ταλαιπωρία, νορμάλ όπως μετά από καθε χειρουργικό μαχαίρι. Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε να μην έχουμε πόνους κτλ. όταν θα δω από κοντά το συγκεκριμένο γιατρό θα σου πω. Πάντως εγώ αρχίζω και συνεδρίες με ειδικευμένη ψυχολόγο γιατί καλά θα μικρύνει το στομάχι, θα μικρύνει όμως και η εξάρτηση που πηγάζει από το κεφάλι μας? Με την ελπίδα ότι η μακρααααααααά περίοδος διατροφικών διαταραχών θα έρθει σε ένα τέλος.....καλή μας επιτυχία κ κουράγιο!
    Τι καλά να μην έγραφες με greeklish!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    genny, μοιράζομαι τις αγωνίες σου γιατί και εγώ ψάχνω αυτόν τον καιρό τους γιατρούς και τα είδη επεμβάσεων. Είμαι πολύ φοβισμένη αλλά επειδή είμαι και πολύ απελπισμένη με τα κιλά μου, 115 κιλα, 1.67 ύψος., θα προχωρησω σε επέμβαση μέσα στΟ καλοκαίρι με το καλό. Έχω φίλη μου που έχει χειρουργηθεί(μανίκι) και είναι 100 % ευχαριστημένη και με το γιατρό και τη μετεγχειρητική της πορεία, ούτε μεγάλη ταλαιπωρία, νορμάλ όπως μετά από καθε χειρουργικό μαχαίρι. Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε να μην έχουμε πόνους κτλ. όταν θα δω από κοντά το συγκεκριμένο γιατρό θα σου πω. Πάντως εγώ αρχίζω και συνεδρίες με ειδικευμένη ψυχολόγο γιατί καλά θα μικρύνει το στομάχι, θα μικρύνει όμως και η εξάρτηση που πηγάζει από το κεφάλι μας? Με την ελπίδα ότι η μακρααααααααά περίοδος διατροφικών διαταραχών θα έρθει σε ένα τέλος.....καλή μας επιτυχία κ κουράγιο!
    Τι καλά να μην έγραφες με greeklish!
    Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που κάνεις στον εαυτό σου καλή μου. Ετσι, μέχρι το χειρουργείο σου είδη θα έχεις βγάλει μια άκρη με το τί γίνετε μέσα σου.

Junior Member
    Monahoiot καλα κανεις κι εσυ οπως ολοι οσοι δεν αντεχουμε αλλο και παιρνουμε αυτην την αποφαση, και μπορω να πω πως και στην ψυχολογο που πας ειναι πολυ καλη κινηση, κανεις τα σωστα βηματα και ολα θα πανε μια χαρα :bouncing:

Εγω ειμαι μεταξυ δυο γιατρων και δεν ξερω ποιον να διαλεξω... εχω δευτερα παλι ραντεβου με τον εναν και τελος βδομαδας με τον αλλον και θα πρεπει μετα να παρω την τελικη αποφαση!! uzzled:

Οχι αλλο greeklish απο δω και περα υποσχομαι :wink1:

Γεια σας!ειμαι νεα στο σαιτ αυτο....θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος σχετικα με την επεμβαση εχω καταθεση τα χαρτια στο οαεε κ περιμενω εγκριση ξερετε ποσο καιρο διαρκει.....η αν εχεισ καποιοσ τεβε να μου πει την ολη διαδικασια της αναμονησ...ευχαριστω

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τ� � ΚΑΝΕΤΕ???????????????
    ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ- ΑΠΑΝΤΗΣΩ:P
    GENNY ΜΟΥ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΕΓΩ ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ.........ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ........ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ....ΨΑΞΤΟ.....ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ....ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ.....:bouncing:
    NINA ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ:sniffle:
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ...ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ SLEEVE ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    MONAHOIOT ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ.....ΤΑ ΠΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΕΡ ΣΟΥ......
    ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!:P:P:P

Junior Member
    Μαρια σ´ευχαριστω πολυ που παντα βρισκεις χρονο και μπαινεις να μας απαντισεις
    Πως εισαι εσυ; Η υγεια ενταξει η ταλαιπωρησαι ακομα; Απο κιλα;

Να κανω και μια ερωτηση ακομα; Για τον σκρεκα τι γνωμη εχετε; Ειναι καποια που να εχει χειρουργηθει απο εκεινον; Και γενικα εχετε αλλα ονοματα γιατρων να μου πειτε να παω να παρω κι αλλες γνωμες και να εχω περισοτερη επιλογη;!

Ελπιζω να εισαστε ολοι καλα.. Καλο σαβ/κυρ σε ολους σας

Page 50 of 62 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast