ολικη πτυχωση στομαχου - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 62 FirstFirst ... 2425051525354 ... LastLast
Results 766 to 780 of 920
    Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    συγχαρητηρια τζενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ελπιζω και εγω να κρατηθω στο ιδανικο βαρος οταν το φτασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    καλη επιτυχια γιωργο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλε ς κατηφορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!:wink2:

Senior Member
    Maria Hope δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε ζηλευω
    σ αυτη τη φαση που βρισκεσαι ενοιωθα υπεροχα
    να μπορουσε να μην χωραει και τωρα το στομαχακι μου πανω απο 2 μπουκιες
    τι καλα που θα τανε

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι εγω δεν το απολαμβανω τοσο......συνεχεια το παρακανω με αποτελεσμα να χαλιεμαι και να κανω πολλους εμετους.....και τα περισσοτερα φαγητα μου δημιουργουν καουρα.....
    εχω μαθει πλεον να ζω με μια μονιμη καουρα!!!!!!
    το μονο που απολαμβανω ειναι το χασιμο κιλων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:bouncy:

Senior Member
    προσεχε
    μην το πιεζεις και το ανοιξεις
    δεν μπηκαμε στο χειρουργειο για πλακα

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    μαρια μου ειναι λογικο να εχεις μονιμα καουρα?το συζητησες με τον γιατρο σου?κανουμε επεμβαση για να εχουμε καλυτερη ποιοτητα ζωης,αλλα αν εισαι συνεχεια με καουρες κ εμετους μαλλον κατι πρεπει να αλλαξεις!

Senior Member
    πρεπει να μαθω να τρωω σωστα και να χορταινει το ματι μου!!!!!!!!!!ηδη εχω ξεκινησει διατροφη, βαζω τις μεριδες που πρεπει ακομα και αν το ματι μου δεν ικανοποιειται!!!!θα δουμε....τζενη εχεις δικιο οτι δεν μπηκαμε για πλακα στο χειρουργειο για αυτο και ειπα στον εαυτο μου οτι πρεπει να συνετιστει!!!!
    αγγελουδακι μου για αρχη μου εχει πει ο γιατρος καποιες τροφες θα με ενοχλουν....αλλα αργοτερα θα συνηθησει το στομσχι και θα τισ δεχτει παλι...μεχρι τοτε απλα υπομονη.....ισως να εχω καουρες και επειδη το παρακανω!!!!!!!!!!!αλλα ειπαμε αυτα τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α� �ο εδω και περα θα συνετιστω και θα κανω οτι κ οσο πρεπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    αχ αυτο το οτι και οσο πρεπει...εγω απλα ηθελα να πω οτι ολα αυτα τα χειρουργεια ειναι οπως μου χε πει και ο γιατρος μου "μια δευτερη ευκαιρια" και το στομαχι θα μεγαλωσει αν δεν προσεχεις και τα κιλα θα επιστρεψουν. εκανα το χειρουργειο επειδη ειχα χρονια που ελεγα "ας γινοταν να ημουν παλι 10 χρονων κι δε θα ξαναεκανα τα ιδια λαθη, ας γινοταν να ειχα μια ακομη ευκαιρια" και το sleeve μου το εδωσε αυτο...

Senior Member
    Originally posted by Maria Hope
    πρεπει να μαθω να τρωω σωστα και να χορταινει το ματι μου!!!!!!!!!!ηδη εχω ξεκινησει διατροφη, βαζω τις μεριδες που πρεπει ακομα και αν το ματι μου δεν ικανοποιειται!!!!θα δουμε....τζενη εχεις δικιο οτι δεν μπηκαμε για πλακα στο χειρουργειο για αυτο και ειπα στον εαυτο μου οτι πρεπει να συνετιστει!!!!
    αγγελουδακι μου για αρχη μου εχει πει ο γιατρος καποιες τροφες θα με ενοχλουν....αλλα αργοτερα θα συνηθησει το στομσχι και θα τισ δεχτει παλι...μεχρι τοτε απλα υπομονη.....ισως να εχω καουρες και επειδη το παρακανω!!!!!!!!!!!αλλα ειπαμε αυτα τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α� �ο εδω και περα θα συνετιστω και θα κανω οτι κ οσο πρεπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μαράκι μου, πάρε ένα παιδικό μικρό πιατάκι και βάζε εκεί μέσα τις μερίδες σου. Θα ξεγελιέτε το μάτι με το ότι το πιάτο είναι γεμάτο. Εγώ σπίτι που το κάνω αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου η ποσότητα ενώ όταν πάμε κάπου που έχω κανονικό μέγεθος πιάτο και καν δεν λερώνετε ουτε το μισό, νιώθω κάπως παράξενα!!! Δοκίμασέ το!!! Εγώ πήρα ένα πιατάκι του Mcqween ξέβαθο μικρό και ένα με τις πριγκίπισσες λίγο πιο βαθουλό!!!

Junior Member
    καλο ξημερωμα τετοια ωρα που σας βρηκα στην αναζητηση μου για λυση στα περιττα κιλα μου.
    καταρχην θελω μερικες διευκρινησεις οσο αφορα τη διαμερισματοποιηση του στομαχου.ειναι αλλο πραγμα λαπαροσκοπικη πτυχωση και αλλο η διαμερισματοποιηση ? (μη γελατε ασχετος ειμαι.)
    απο οσο εψαξα στις σελιδες αυτου του θεματος εδω δεν μπορεσα να βρω το κοστος μιας τετοιας επεμβασης σε τωρινη εποχη γιατι ειδα καπου αλλα ηταν το 2008.Μενω πειραια.Σε ποιες κλινικες εχετε παει ?μαλλον θα τα πληρωσω γιατι το ικα απο οσο ακουσα εχει λιστα αναμονης 4 μηνες και δε ξερω ουτε θελω να μαθω ποσα κιλα θα χω φτασει τοτε.
    και μια ακομη απορια τι ακριβως γινεται κοβουν το στομαχι το περισευουμενο η απλα το μειωνουν?υπαρχει περιπτωση να ξεχιλωσει οπως πριν την επεμβαση ?
    ευχαριστω πολυ καλη σας μερα .

Senior Member
    Κωστή καλωσήρθες,
    οι χειρουργικές λύσεις για την παχυσαρκία είναι παραπάνω από μία.Κάθε λύση έχει τον κατάλληλο ασθενή,δεν υπάρχει μία επέμβαση που να ταιριάζει σε όλους.Μια λάθος επέμβαση μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.
    Για αυτό μην βιάζεσαι να πάρεις απόφαση και να βγάλεις συμπεράσματα για ποια λύση θα ακολουθήσεις.
    Η λύση εξαρτάται από τις γνώσεις του γιατρού στι θέμα καθώς και από το διαροφικό και ιατρικό σου ιστορικό.

Junior Member
    ευχαριστω για το καλοσωρισμα και την γρηγορη απαντηση.το θεμα ειναι οτι το ψαχνω απλα εχω αποριες οσο αφορα το πως θα ξεκινησω να παω σε καποιον γιατρο η κλινικη δεν εχω ιδεα ποιος που και πως.και θα θελα μια ενημερωση για το πως θα ξεκινησω να ψαξω την ολη διαδικασια να δω μερικους γιατρους να παρω καποιες αποψεις απο ειδικους αλλα και απο εδω μεσα απο ατομα που εχουν κανει επεμβαση πως ειναι τα πραγματα μετα την επεμβαση.εγω ειμαι 1.80 και 120 κιλα μπορει σε καποιους να φαινονται λιγα για να κανω επεμβαση αλλα το εχω αποφασισει γιατι 3 χρονια εχω χαραμισει να κανω διαφορες διαιτες οπως και να πηγαινω σε ινστιτουτα αδυνατισματος.

Junior Member
    παρασκευη εκανα την ενχειριση σημερα δευτερα βγηκα και απλα ολα τελεια οποιοσ το σκεφτεται ας το αποφασισει συντομα αξιζει ο κοπος !!!!

Junior Member
    kalhmera se olous!

15/5/11 einai ta kainouria mou genne8lia , opws mou eipe kai o giatros mou molis vgika apo to xeirourgeio!
    oliki ptyxwsh!
    ksekinaw apo 147 ..... :smilegrin:

Junior Member
    twra ta arnitika! vghka apo to xeirourgeio me loumpagko! xaxxaxaxaaxax koulo e?

kai 8elw thn voi8eia sas se kati!

eno DEN peinaw to stomaxi mou einai synexws skasmeno , skaftomai synexeia faghta KAI
    MHN gelasete , trexoun astamathta ta salia mou! eimai sthn prwth vdomada kai pairnw mono ygra ...

epishs allakse kai h fonh mou! parathrhse kaneis kati tetoio?

eyxaristw

Junior Member
    MaRe TA ΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΑΛΛΑ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ... ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑ

Page 52 of 62 FirstFirst ... 2425051525354 ... LastLast