ολικη πτυχωση στομαχου - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 62 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast
Results 826 to 840 of 920
    Senior Member
    πωλίνα μου σ'ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την απάντηση σου. Με απασχολεί πολύ το θέμα της εγκυμοσύνης... ούτε το χειρουργείο φοβάμαι, ούτε επιπλοκές όσο δυσάρεστες και επίπονες είναι... ο μεγάλος μου φόβος είναι η εγκυμοσύνη. Να επιρεαστεί η διαδικασία της κυοφορίας (αν αυτή συμβεί και για μένα) ακόμη και ελαφρώς... δεν το θέλω καθόλου. Περισσότερο θυμώνω όταν μου στερούν τις επιλογές παρά όταν σηκώνω βάρη που εγώ επέλεξα!

Senior Member
    Μαρία μου σ'ευχαριστώ πολύ, θα ήθελα να μου στείλεις με ένα U2U αν μπορείς τα στοιχεία του, αν και ήδη σκέφτομαι για Αμερική, Αγγλία ή Γερμανία, αφού είμαι από Κύπρο και δεν με καλύπτει κανένα ταμείο. Τα έξοδα πάνω κάτω θα είναι τα ίδια. Επίσης λέω αν πάρω τέτοια απόφαση, να το συνδυάσω και μ'ενα ταξίδι αναψυχής πριν μπω στα μαχαίρια! Λία ακούς; ετοίμασε βαλίτσες!

Senior Member
    Μα σου είπα!Από απόψε κιόλας ξεκινώ τις βίζιτες!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    οκ...σου στελνω μνμ!!!!!!!

Senior Member
    για καποιο λογο φαινεται οτι δεν φευγει...σου ηρθε τπτ????

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-
    Μαρία μου σ'ευχαριστώ πολύ, θα ήθελα να μου στείλεις με ένα U2U αν μπορείς τα στοιχεία του, αν και ήδη σκέφτομαι για Αμερική, Αγγλία ή Γερμανία, αφού είμαι από Κύπρο και δεν με καλύπτει κανένα ταμείο. Τα έξοδα πάνω κάτω θα είναι τα ίδια. Επίσης λέω αν πάρω τέτοια απόφαση, να το συνδυάσω και μ'ενα ταξίδι αναψυχής πριν μπω στα μαχαίρια! Λία ακούς; ετοίμασε βαλίτσες!
    Νεφέλη μου δεν έχεις κάρτα νοσηλείας? Αν ναι, ο χειρούργος μου στο γεννικό νοσοκομείο είναι από τους καλύτερους αυτή την στιγμή. Εγώ τον ξέρω αρκετά χρόνια και τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Νεφέλη μου καλημέρα,εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις κάποια επέμβαση σε άλλη χώρα καθώς καλό είναι αν συμβεί οτιδήποτε και χρειαστείς ιατρική υποστήριξη να είναι σχετικά κοντά ο γιατρός σου,(δηλαδή η Αμερική μου φαίνεται απίστευτα μακρυά σαν απόσταση σε περίπτωση ανάγκης )εκτός και αν μετά βρεις στην Κύπρο κάποιο γιατρό να σε παρακολουθεί.

Senior Member
    συμφωνω απολυτα με το αγγελουδακι μας!!!!!ασχετο αλλα το φορεματακι για το γαμο το εχεις ετοιμο???? ετοιμη να κανεις θραυση Ιωαννα μου????

Senior Member
    :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    ΧΘΕΣ ΕΦΑΓΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΑ ΠΑΣΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΡΕ ΓΜΤ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ)

ΣΗΜΕΡΑ:
    ΠΡΩΙ ΚΑΦΕΣ
    ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΛΙΓΟ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΛΙΓΟ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ
    ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΦΕΣ
    ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ

Senior Member
    ΣΗΜΕΡΑ....

ΠΡΩΙ ΚΑΦΕΣ
    ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝΟ
    ΑΠΟΓΕΥΜΑ .......ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ....
    ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ

Senior Member
    αχ θελω να φτασω το στοχο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy:

Junior Member
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ 21/05/2010 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΟΝ 27 ΚΙΛΑ. ΑΠΟ 97 ΕΙΜΑΙ 70 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΥΧΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΕΙ...

Senior Member
    γεια σασ ειμαι καινουρια στο τοπικ σκεφτομαι για πτυχωση και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει καποιος απο σας επεμβαση στη θεσσαλονικη.στις περισσοτερες περιπτωσεις διαβασα οτι εχετε γιατρο τον κο. Σκρεκα και απο οτι καταλαβα ειστε ευχριστημενοι.μου ειναι δυσκολο να κατεβω αθηνα αν και καπου διαβασα οτι ανεβαινει και θεσ/κη.Ισχυει οτι εχει αναμονη;οι γιατροι Κωτιδης, Συκας,Ανεμουλης,Γεωργιαδης σας λενε κατι;ρωταω γι αυτους γιατι αυτους βρηκα να χειρουργουν εδω όμως κανενας σας δεν τους εχει αναφερει και οσο να ναι ειναι καλυτερα να ξερεις οτι και καποιος αλλλος χειρουργηθηκε απο τον ιδιο γιατρο.Ο,τι πληροφοριες εχετε για Σκρεκα-θεσσαλονικη σας παρακαλω στειλτε γιατι τις χρειαζομαι επειγοντως!!!και κατι τελευταιο αλλα πολυ σημαντικο, το οικονομικο,το 2009 καποια ατομα ανεφεραν 5.000 ευρω, καποιος που εχει κανει την επεμβαση προσαφατα δηλ. μεσα στο 2011 μηπως μπορει να μου πει.Σας ευχαριστω προκαταβολικα και ευχομαι το καλυτερο σε ολους σας γιατι μπορει να μην γνωριζομαστε γνωριζουμε ομως ολοι μας πολυ καλα την ψυχολογια ενος υπερβαρου.

Senior Member
    Καλωσήρθες,είναι 'κανόνας' του φόρουμ να μην αναφέρονται ονόματα-αν και δεν συμφωνώ-(αν και πολλοί ξεφεύγουμε κάποιες φορές)
    Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα με κάποιες πληροφορίες που ίσως σου φανούν χρήσιμες.

Page 56 of 62 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast