ολικη πτυχωση στομαχου - Page 60
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 60 of 62 FirstFirst ... 10505859606162 LastLast
Results 886 to 900 of 920
    Senior Member
    καλημερα σε ολους!

Senior Member
    Καλημέρα και καλό τριήμερο.

Senior Member
    φετος πρωτη φορα καθαρη δευτερα με κοτοπουλο και μαλιστα αλεσμενο!δεν με πειραζει ομως καθολου γιατι οταν βαζω τα ρουχα μου ηδη νοιωθω μια μικρη διαφορα.οπου και πατε οτι και κανετε το τριημερο να περασετε καλα

Senior Member
    Λίγο δύσκολα κήλη μετά από λαπαροσκοπικό χειρουργείο,αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν προυπήρχε κάτι και βρήκε ευκαιρία τώρα να εκδηλωθεί.Πάντως άσε τη μετακόμιση για μετά από 3 μήνες
    Αν εκδηλωθεί πάντως,φτιάχνεται στο ίδιο χειρουργείο με την πολύ πιθανή κοιλιοπλαστική μετά τους 18 μήνες.

Senior Member
    στελιο μου γεια σου, τι κανεις;λοιπον παιδια μην μου ξανααναφερεται τη λεξη κηλη, γιατι με πιανει τρομος, μεχρι και στον υπνο μου τη βλεπω!παντως βλεπω οτι την κοιλιοπλαστικη την θεωρεις σιγουρακι μετα απο επεμβαση βαριατρικης.ογιατρος μου ειπε οτι με σκληρη γυμναστικη μπορεις να τη σωσεις καπως την κατασταση αλλα εξαρταται και απο το δερμα του καθενος.καπου ειχες αναφερει οτι εχεις να προτεινεις γιατρους για κοιλιοπλαστικη εδω στη θεσσαλονικη, αν μπορεις στειλε ενα προσωπικο μηνυμα και πες μου.ξερω οτι ακομη για μενα ειναι πολυ νωρις αλλα μια ενημερωση δεν βλαπτει.εσυ πως τα πας χανεις τιποτα η εχεις φτασει στο επιθυμητο αποτελεσμα;
    τριημερο η μαλλον διημερο πλεον που θα το περασεις;εδω θεσσαλονικη η θα κανεις καμια εξορμηση σε καμια ξανθη;εγω εδω σταθερα θεσσαλονικη;ααα!εσυ εκανες κοιλιοπλαστικη;εσεις οι ανδρες βεβαια δεν τραβατε αυτα που εχουμε να αντιμετωπισουμε εμεις, να μην ειμαστε πλαδαρες να μην κουνιουνται τα μπρατσα και τα ποδια σαν ζελεςκτλ.τυχερακηδες και σ αυτο.να σε ρωτησω και κατι τελευταιο, αν πες χτυπα ξυλο την παθω αυτη την αναθεματισμενη κηλη ,θα εχω καποια συμπτωματα που θα με κανουν να καταλαβω οτι την επαθα;σε επρηξα το ξερω αλλα....ανησυχιες ειναι αυτες τι να κανουμε!δως μου τα φωτα σου!

Senior Member
    rozeta, δεν είναι απαράιτητη η κοιλιοπλαστική σε όλους, εξαρτάται από το δέρμα του κάθε ανθρώπου και πού κάνει τη χαλάρωση, σε άλλους στην κοιλιά, σε άλλους στα μπράτσα, στα μπούτια(δική μου περίπτωση) ή παντού. Καθώς θα αδυνατίζεις, θα βλέπεις που είναι το μεγαλύτερό σου πρόβλημα και θα κρίνεις τι χρειάζεσαι και αν το χρειάζεσαι. Εμένα παρόλο που τα μπούτια μου είναι πλισε δεν σκοπεύω να κάνω πλαστική εκεί, θεωρώ ότι πρωτεύει το στήθος για πρακτικούς κυρίως λόγους και κατόπιν αισθητικούς, βλέποντας και κάνοντας, Μην αγχώνεσαι!

Senior Member
    thanks monahoiot!εσυ το παλεψες καθολου με γυμναστικη;εχεις καταληξει στον γιατρο που θα κανεις πλαστικη στηθους;αν ναι πες τον μου και εμενα ενημερωτικα, παντα με προσωπικο μηνυμα, τον κανονα απαγορευσης της διαφημισης τον θυμαμαι

Senior Member
    το παλεύω από τον 4ο μήνα με σύσφιξη σε αισθητικό, δλδ. μηχάνημα με ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις που είναι ένα είδος παθητικής γυμναστικής, έκανα και ένα μήνα κολυμβητήριο αλλά κρύωνα και σταμάτησα. Έχω βάλει το περπάτημα στη ζωή μου και αργότερα ίσως ξεκινησω πιλάτες, ανάλογα τα οικονομικά μου. Θα σου στείλω 2u2 για το γιατρό.

Senior Member
    πωπω!δεν ειναι και λιγα τα χρηματα ειδικα αυτο το διαστημα που τα οικονομικα για ολους μας δεν πανε και τοσο καλα.φανταζομαι για να πηγαινεις σ αυτο το γιατρο θα εχεις ακουσει καλα λογια.σου εδειξε καθολου δειγματα της δουλειας του απο αλλες γυναικες που εχουν κανει;αυτο το ποσο για μια τετοια επεμβαση θεωρειται καλο;η ειναι τσιμπημενη η τιμη;συμπεριλαμβανει ολο το πακετο και τη διαμονη στην κλινικη;παντως με τις βλακειες που καναμε και σαβουριαζαμε οτι βρισκαμε μπροστα μας, τωρα πρεπει να υποστουμε περαν των αλλων και τις οικονομικες συνεπειες.

Senior Member
    monahoiot οταν λες ηλεκτρομαγνητικες δονησεις-παθητικη γυμναστικη εννοεις το power-play (δεν ειμαι σιγουρη αν το γραφω σωστα αλλα ειμαι σιγουρη οτι καταλαβες τι εννοω) η ειναι τελειως ασχετο μ αυτο;το κοστος του;

Senior Member
    [iOriginally posted by rozeta[/i]να σε ρωτησω και κατι τελευταιο, αν πες χτυπα ξυλο την παθω αυτη την αναθεματισμενη κηλη ,θα εχω καποια συμπτωματα που θα με κανουν να καταλαβω οτι την επαθα;σε επρηξα το ξερω αλλα....ανησυχιες ειναι αυτες τι να κανουμε!δως μου τα φωτα σου!
    Εμένα μου εμφανίστηκε σαν μικρό καρύδι-εξόγκωμα στην τομή(εγώ είχα ανοικτή τομή,όχι λαπαροσκόπηση.
    Κάθε φορά που έβηχα και το έπιανα,το ένιωθα σκλρό.Δεν με πονούσε όμως αλλά έχω ακούσει ότι άλλους τους πονάει.
    Η γυμναστική κάνει καλό,αλλά δεν μαζεύει το δέρμα.Μέχρι τους 18 μήνες θα κρεμάσει και θα μαζέψει πολλές φορές.Ότι είναι να γίνει,θα γίνει.Παίζει ρόλο και η ποιότητα του δέρματος,προηγούμενη μεγάλη απώλεια,μέχρι τώρα μόνο έναν ξέρω που δεν έκανε αλλά δεν τον έχω δει πως είναι χωρίς.Δεν είναι μόνο το αισθητικό κομμάτι,το λίπος που υπάρχει κάτω από το δέρμα παράγει ουσίες τοξικές για τον οργανισμόκαι πρέπει να αφαιρεθεί.Θεωρείται ως συνέχεια του 1ου χειρουργείου(του βαριατρικού)

Senior Member
    καλημερα σε ολους και καλη σαρακοστη.στελιο σ ευχαριστω πολυ

Senior Member
    ροζετα, μετά από έρευνα που είχα κάνει, θεωρώ ότι είναι καλή η τιμή και αφορά το πακέτο γιατρός-αναισθησιολόγος-κλινική, άλλοι ζητούσαν πανω από 5,000. Το γιατρό μου τον σύστησαν ατομα που εμπιστεύομαι. Θα την κάνω και θα σου πω.

Senior Member
    Originally posted by rozeta
    monahoiot οταν λες ηλεκτρομαγνητικες δονησεις-παθητικη γυμναστικη εννοεις το power-play (δεν ειμαι σιγουρη αν το γραφω σωστα αλλα ειμαι σιγουρη οτι καταλαβες τι εννοω) η ειναι τελειως ασχετο μ αυτο;το κοστος του;
    είναι ένα μηχάνημα σαν και αυτό και με τις δονήσεις κάνεις παθητική γυμναστική. Κοστίζει περίπου 20 ευρω η συνεδρία. Μπορείς βέβαια να αγοράσεις κάποια παρόμοια συσκευή και να τη χρησιμοποιείς σπίτι σου με μικρότερο σαφώς κόστος.

Senior Member
    monahoiot καλημερα.αλλαζει τελειως το πραγμα αν περιλαμβανει ολο το πακετο.απο τη στιγμη που ειναι μεσα στην τιμη και γιατρος και αναισθησιολογος και κλινικη ειναι παρα πολυ οικονομικη τιμη.ποτε με το καλο θα την κανεις;ευχομαι οτι καλυτερο, να πανε ολα καλα και περιμενω οπωσδηποτε να μου πεις εντυπωσεις, πως ηταν, πως πηγε κλπ.