ολικη πτυχωση στομαχου - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 62 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 920
    Senior Member
    Γλυκιά μου Pinocchio είναι η τελευταία φορά που προσπαθώ.
    Αν δεν τα καταφέρω θα δώσω μάχη σπίτι μου για να κάνω χειρουργείο. Γιατί? Γιατί η ζωή είναι μικρή και δεν θέλω να σκορπάω άλλες μέρες χωρίς αποτέλεσμα. Θέλω εδώ και τώρα να ξανααποκτήσω το σώμα μου προ παιδιών και να το χαρώ τώρα που είμαι 36 και όχι στα 50.

Member
    Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα. Χαθήκαμε. Πως πάνε οι προσπάθειες για απώλεια κιλών;
    Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά.φιλάκια.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους,
    είμαι καινούρια στο φόρουμ. Παρόλο το περασμένο της ώρας κάθησα και διάβασα ενα ενα τα σχολια από την 1η σελίδα.
    Είσαστε φοβεροί και σας ζηλεύω.
    Ονομάζομαι Γεωργία, είμαι 32 ετών 1,62 ύψος και 85 κιλά. Πέρυσι ήμουνα 94 κιλά κατάφερα και έχασα 10 κιλά μέσα σε 4 μήνες με δίαιτα από διαιτολόγο αλλά μετά κόλλησα. Μια προβλήματα με την περίοδο, μια το ένα μια το άλλο, έγινε η ψυχολογία μου χάλια, νομίζω ότι παρουσιάζω και κρίσεις βουλιμίας, οπότε καταλαβαίνετε. Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε και χαίρομαι.
    Σκέφτομαι την επέμβαση της γαστρικής πτύχωσης, έχω επισκευτει και την ιστοσελίδα του Κου Σκρεκα.
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια αν μπορείτε να με βοηθησετε
    α) ειμαι σε σκεψη για 2ο παιδί (αν σταματήσουν ,τα προβλήματα με την περίοδο). Μάλλον είναι καλύτερα να τελειώνω με τυχόν εγκυμοσύνη και μετα να κάνω κάτι τέτοιο ή δε θα υπάρχει πρόβλημα?
    β) εχω ασφάλεια δημοσίου και μέχρι πρότεινος ιδιωτική στην ASPIS (η οποία όπως γνωρίζετε έκλεισε, οπότε δε γνωρίζω ακόμα τι γίνεται με αυτή). Ξερετε τι δικαιολογεί το δημόσιο?
    γ) έχω ΔΜΣ 34, άσχημο μεταβολισμό, άσχημη ψυχολογία και καμία διάθεση πλέον για δίαιτα

Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας.
    Συγχαρητήρια όμως περισσότερο το φιλικό φόρουμ και την καλή εικόνα και θετική ψυχολογία που μεταδίδετε.

Member
    Καλησπέρα GeorgiaP.Καλώς ήλθες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την πτύχωση την έχει φέρει στην Ελλάδα ο Σκρέκας και θεωρείται κορυφή στον τομέα αυτό.Εγώ σκέπτομαι να κάνω την επέμβαση αυτή αρχές Γενάρη ή στη Βιοκλινική ή στο ΙΑΣΩ. Θεωρείται ότι δεν έχει σχεδόν καθόλου επιπλοκές.

Καλή επιτυχία

Senior Member
    καλησπέρα evelina, είσαι πουθενά ασφαλισμένη? θα τα πληρώσεις εσύ? αν επιτρέπεται για πόσα κιλά μιλάμε?

Member
    Καλησπέρα. Είμαι ασφαλισμένη στο Δημόσιο αλλά και στην ΑΧΑ. Θα τα πληρώσει -απο ό,τι μου λέει ο Γιατρός η ασφαλιστική και θα πληρώσω μια διαφορά 2-3.000 ευρώ. Είμαι 1.75 και 108 κιλά με ΒΜΙ 35.

Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω δίαιτα και έτσι το αποφάσισα.

Σχεδόν δηλαδή, γιατί υπάρχουν άτομα στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που με αποθαρρύνουν, φοβούνται τις επιοπλοκές κ.λ.π./

Junior Member
    Καλησπέρα και απο μενα!Με λενε Δημητρη και αποφασισα και γω να κανω την περιβόητη πτύχωση στομάχου.Μίλησα με τον κ. Σκρέκα έκανα και κάνω κάποιες εξετάσεις και το ραντεβού της επέμβασης κλείστηκε (πρώτα ο Θεός) για την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου....Το άγχος δεδομένο....αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!
    Κιλά για να χάσω εχω μπόλικα....Αν τα θέλει κανένας μην διστάσει να μου το πει...!!!
    Είμαι 1.90 ύψος(πάλι καλά) και 150 κιλά.....
    Γίνονται θαύματα στις μέρες μας?????
    Η απάντηση στις οθόνες σας.....

Junior Member
    Ειλικρινά το φορουμ με βοήθηησε απίστευτα στο να παρω την απόφαση...
    μπρεάβο σε όλουσ σας και θα χαρω πάρα πολύ κάποια μέρα να σας συναντήσω και να σας ευχαριστήσω από κοντα!Το mitsara τον εχω ευχαριστήσει προσωπικά καθότι φιλαράκι.....

Junior Member
    Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μου κάθε σας σκέψη!!

Senior Member
    καλησπερα voasusm1982 ολα θα πανε καλα ( σου μιλαω εκ πειρας ) και εγω σκρεκοχειρουργημενη ειμαι!
    καλη αρχη να εχεις και για οτι χρειαστεις ειαμστε εδω
    ειναι πολυ καλος γιατρος και αυτος και οι συνεργατες του, εγω εχω τις καλυτερες εντυπωσεις και απο την κλινικη ( στην βιοκλινικη εκανα την επεμβαση) αλλα και απο την μπαρμπι που οποια χαζομαρα μου ερχοταν στο μυαλο την επερνα τηλεφωνο και της ρωτουσα και παντα μου απαντουσα ευγενεστατη αλλα και ο γιατρος οποτε τον ενοχλησα τηλεφωνικα ηταν παντα προθυμος να μου λυσει τις αποροιες μου
    μαλιστα τον ειδα και το προηγουμενο σαββατο για τον ελεγχο του τριμηνου !)

Senior Member
    Γεια σου Δημήτρη!

Συμφωνώ κι εγώ με τη zwhtsa. Από τις 5 μέρες που έμεινα στη Βιοκλινική Αθηνών, έχω να θυμάμαι τα καλύτερα!

Επίσης, πάντα έβρισκα ή το γιατρό ή συντονίστρια ομάδας και πάντα ένιωθα ότι είναι δικοί μου άνθρωποι!

Ολα θα πάνε καλά και το μόνο που θα νιώθεις είναι ένας γρήγορος απόλυτα φυσικός κορεσμός και φτερούγισμα στην καρδιά από τη χαρά που θα παίρνεις με την απώλεια κιλών!!!

Senior Member
    γεια σας παιδακια
    πολυ καιρο εχω να σας μιλησω και συγνωμη
    αλλα χαιρομαι πολυ που βλεπω το τοπικ τρελα χαρουμενο
    αισθανομαι οτι εχω προσφερει ενα κατι κι εγω
    εγω παραμενω στα κιλα 58 ειμαι μια χαρα και ολοι οι δικοι μου επισης
    εχει στρωσει τωρα το στομαχι απο αποψεως χοριτικοτητας
    το κολπο πια ειναι τα δυο γευματα και προσοχη στο τσιμπολογημα
    εχω βρει τη χαρα μου σε σχεση με τα υγρα
    τσαι πρασινο με αρωμα βανιλιας και λιγο γαλα
    περιπου 4 κουπες καθε μερα
    και το στομαχι μου το αισθανομαι τελεια
    ελπιζω να πανε ολα καλα για ολους σας κι αυτη η αποφαση μας
    να ειναι και η μονιμη απαλαγη μας απ τον βραχνα των κιλων
    sweet_but_obese ποτε εκανες εγχειρηση δεν σε πηρα χαμπαρι
    μπραβο πια εκανες?
    αντε και ανορεξικια βρε
    (πλακα κανω)

Senior Member
    Originally posted by τζενη
    γεια σας παιδακια
    πολυ καιρο εχω να σας μιλησω και συγνωμη
    αλλα χαιρομαι πολυ που βλεπω το τοπικ τρελα χαρουμενο
    αισθανομαι οτι εχω προσφερει ενα κατι κι εγω
    εγω παραμενω στα κιλα 58 ειμαι μια χαρα και ολοι οι δικοι μου επισης
    εχει στρωσει τωρα το στομαχι απο αποψεως χοριτικοτητας
    το κολπο πια ειναι τα δυο γευματα και προσοχη στο τσιμπολογημα
    εχω βρει τη χαρα μου σε σχεση με τα υγρα
    τσαι πρασινο με αρωμα βανιλιας και λιγο γαλα
    περιπου 4 κουπες καθε μερα
    και το στομαχι μου το αισθανομαι τελεια
    ελπιζω να πανε ολα καλα για ολους σας κι αυτη η αποφαση μας
    να ειναι και η μονιμη απαλαγη μας απ τον βραχνα των κιλων
    sweet_but_obese ποτε εκανες εγχειρηση δεν σε πηρα χαμπαρι
    μπραβο πια εκανες?
    αντε και ανορεξικια βρε
    (πλακα κανω)
    Την έκανα κι εγώ την επέμβαση. Δεν πήγαινε άλλο. Δεν μπορούσα να περπατήσω πάνω από ένα τετράγωνο, να ανέβω σκάλες, να περπατήσω με άνεση.Φοβόμουν πολύ. Ενιωθα ότι θα πέσω από την αστάθεια.

Sleeve έκανα στα 139 κιλά και τώρα είμαι 120. Την έκανα 4 Σεπτεμβρίου.

Όλα καλά.Μόνο που δεν μπορώ στον 3ο μήνα που ειμαι (2ος με στερεα τρφοή) να τρωω 3 κύρια γεύματα. Τρώω συνήθως 2 κύρια γεύματα και τσιμπολογάω κάποιες μέρες.

Έχω φάει και γλυκά και τηγανητα.Είναι σαν να μην έκανα την επέμβαση. Δεν νιώθω πόνο.

Φουσκώνω με 4-5 πιρουνιές του γλυκού μόνο όταν τρώω σπίτι, ψάρι ή κοτόπουλο με σαλάτα(μπρόκολο συνήθως). Ενώ αν φάω έξω και συνήθως βλακείες, μια χαρά κατεβαίνουν!

Προσπαθώ να μην τσιμπολογάω.

Θα δείξει...

Member
    Καλησπέρα παιδιά.Χαίρομαι που όλοι προοδεύετε και έχετε κάνει την επέμβαση ή θα την κάνετε. Εγώ είμαι προγραμματισμένη για μέσα Γενάρη με Σκρέκα. Ας ευχηθούμε μέχρι τότε να μην έχω απωλέσει την αποφασιστικότητά μου.Δημήτρη κουράγιο και καλή επιτυχία. Απότι βλέπω πάρα πολλά άτομα έκαναν γαστρική πτύχωση και όλα πήγαν μια χαρά

φιλιά σε όλους

Senior Member
    ολα καλα θα πανε εβελινα μου
    και να μην το αναβαλεις, θα δεις ειναι ενα πολυ μεγαλο βοηθημα, χορταινεις με πολυ μικρες ποσοτητες και τα κιλα φευγουν χωρις να το καταλαβεις

Page 25 of 62 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast