Results 616 to 630 of 920
Thread: ολικη πτυχωση στομαχου
-
06-06-2010, 20:15 #616
Δημητρα μην κανεις κανενα αστειο και δεν τρως..θα καθυστερισεις περισσοτερο
φαγητο
το πρωι
στισ 10
στις 12
στις 3
6
και αν μπορεις και 9
αυτο το λιγο που μπορεις,,,,,μην κανει shut down ο μεταβολισμος σου
και βολτουλες γρηγορες
δεν θελει τιποτα αλλο μονο υπομονη
ακου το τελειο φαγητο
μια φετα ψωμι του τοστ
αλειμενο με κατι σαν μαγιονεζα λιγο καυτερη απο ραπανακι εγγλεζικη HORSERADDISH ( BASILOPOULOS)
καπνιστο σωλομο
δυο φετες ντοματα
ετρωγα 2-3 τετοια την ημερα
αλλα γαμοτο παλι εχανα γρηγορα και επρεπε να κοψω ταχυτητα
μην ξεχνας οτι χρειαζεσαι κυριως πρωτεινες
εμενα με δυσκολευει το μοσχαρι και τα κρεατα...(βρηκα δικαιολογια και σωθηκα ..ποτε δεν μου αρεσαν)
και περναω με ψαρακια,καπνιστο σολωμο,γαλοπουλα και τετοια
μια χαρα σου λεω και κατεβα απο τη ζυγαρια
μια φορα τη βδομαδα το πολυ
- 07-06-2010, 20:39 #617
Originally posted by voasusm1982
Καλησπέρα σε ολους......πτυχομενους και μη.....Χάθηκα είναι η αλήθεια αλλα προσπαθω να χαρώ την κάθε στιγμή της καινουργιας μου ζωής.....Έκανα την πτύχωση πριν 6 μήνες....Απο τότε δεν έχω καταλάβει πως έχω βρεθει 40 κιλά κάτω και συνεχίζω ακόμη....Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει εντελώς....στο δρόμο δεν με γνωρίζουν και όλοι με κοιτάζουν με απορία..΄...Η πλούσια ελληνική μας γλώσσα δεν μπορεί να εκφρασει τα συναισθήματα μου.....Απλά διαβαζοντας το topic θέλω να πω στους φρεσκοχειρουργημένους να μην ανεβαίνουν στην ζυγαρια συχνα....κάντε το και θα με θυμηθείτε...είναι απερίγραπτο το συναίσθημα να ανεβαίνεις στη ζυγαρια μετά απο ένα μήνα και να δείχνει 15 κιλά ας πούμε κατω....το έζησα....βεβαια ήταν τον πρώτο μήνα αλλα ήταν μοναδικό....Επίσης προτείνω σε όλουσ μετά το δίμηνο γυμναστήριο...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα βοηθήσει.....Ότι θέλετε ρωτήστε με να σας απαντήσω σε ότι ξέρω....Όταν ξεκίνησα ήμουν 155 κιλά με ύψος 1.90.....εξι μήνες μετά 115.....δεν είναι όνειρο????????οποιοι το σκέφτονται να το τολμήσουν......μην διστάσετε να αλλάξετε τη ζωή σας.....Δεν θα καταλάβετε το πόσο θα αλλάξει η ζωή σας και πόσο γρήγορα....μια αποφαση ζωής είναι και είμαι ευτυχισμένοσ που την πήρα....Καλά να περνάτε όλοι και μην διστάσετε να με ρωτήσετε το οτιδήποτε!!!!
Τι να πρωτορωτησουμε!!!!!
Λοιπον.. αρχικα σε θαυμαζουμε ΟΛΟΙ@!@!!!!!! ειναι τελειο αυτο που περιγραφεις!!! Μεταδίδεις μια απιστευτη ενεργεια που... για να ειμαι ειλικρινης... την εχω και εγω και ας μουρμουραω λιγο....
Ε... εδω μεσα με καταλαβαινετε... που να πω τον πονο μου κι εγω??? σε εσας τους ομοιοπαθεις!
Γιωργο.. 52 λοιπον ε???? να τα χιλιασεις! μαλλον καναμε καλο δωράκι στον εαυτό μας
Θα δοκιμάσω την συνταγη σου... και λεω να αρχισω να περπατω λιγουλακι.... δυσκολο αν σκεφτείς οτι τετοια ωρα φευγω απο το γραφειο (21:00) και πρεπει να παιξω και λιγο με την μικρη μου νεραιδα!
Αλλα... θα το κανω!... εχω και την σαλτσουλα που μου λες...
Τελικά λετε και οι δυο οτι πρεπει να παρατησω λιγο την ζυγαρια.... και εχετε δικιο....Ειναι ομως ενα χουι που μου εμεινα μετα τα 100 πρωτα χρονια διαιτας....
οταν δεν ζυγιζομουν..παντα επαιρνα κιλα.... και μου εχει μεινει...
Θα το παλεψω και αυτο.!
Παντως αν εξαιρεσεις την μουρμουρα μου και μεμονωμενες περιπτωσεις ειναι πράγματι η μοναδική φορα στην ζωη μου που εφυγαν χωρις αγχος και ταλαιπωρία 11 ασχημα κιλάκια...
Οι δικοι μου γνωστοί δεν εχουν καταλάβει ακόμα καμιά τρελη διαφορά, εφόσον με ηξεραν και στα 65 και στα 75 και στα 85.. και ακόμα τους φαίνομαι παχια... αλλα οι φίλοι 2ετιας ή 3ετίας έχουν καταλάβει διαφορά!!! ή έτσι λενε γιατι απλά ειναι καλα παιδια και θελουν να με εμψυχώσουν!!!
Αυτά!
Μου φτιάξατε την διάθεση και οι δύο
Σας φιλώ
Δημητρούλα (ακόμα 36 χρ........χαχαχα)
21-06-2010, 00:42 #618
Αγορια και κοριτσια πτυχωμενα που ειστε?στην παραλια με τισ καινουριες κορμαρες?Δημητρα αλλα νεα δεν εχει?
για γραφτε τιποτα
εγω ειμαι 20-21 κιλα κατω απο τις 9/4 ..δεν βιαζομαι καμμια 10-12 ακομα και φτανει....
καλο καλοκαιρι
και σας ευχομαι να μην σας κανουν τα παληα σας ρουχα και να τα βαλετε στον σκουπιδοντενεκε
καλα μπανιαααααααααα
25-06-2010, 00:08 #619
Γεια σας κ απο μενα. διαβαζω εδω κ μερες αυτα που γραφετε εδω κ αποφασισα να μπω κ γω στην ομορφη παρεα σας. ειμαι 30 χρονων κ ειχα ανεκαθεν θεμα με τη ζυγαρια. βεβαια κατα περιοδους ημουν αρκετα καλα αλλα τα τελευταια 3 χρονια πηρα την ανιουσα κ ειδικα με την εγκυμοσυνη εσπασα καθε ρεκορ. ειμαι 1.58 κ λιγο πριν γεννησω ημουν 115 κιλα. σημερα ενα χρονο μετα τη γεννα ειμαι 103 κ Bmi 42 νομιζω. στον ενα χρονο πηγα 3 φορες σε διαιτολογο αλλα πανω απο 4 μερες διαιτα δεν μπορεσα να κανω. ανηκω στην κατηγορια των ανθρωπων που αδιαφορουν για το φαγητο αλλα εξαρτωνται απο τη ζαχαρη. για καλη μου τυχη δεν ειχα ποτε προλημα με το ζαχαρο-μονο η χοληστερινη χτυπησε 300 στην εγκυμοσυνη αλλα την εριξα. η αδερφη μου εκανε δακτυλιο πριν καποια χρονια αλλα επειδη ετρωγε γλυκα κ σοκολατες δεν εχασε πανω απο 10 κιλα κ τελικα τα εχασε απο μονη της με reductil. εγω δεν μπορω ουτη τη διαιτα ουτε τα χαπια κ σκεφτομαι σοβαρα την επεμβαση. εχω ασφαλεια ικα-ειμαι κ υπαλληλος του- κ σκεφτομαι να προσπαθησω να περασω επιτροπη μπας κ παρω κανενα φραγκο πισω. υπαρχει καποιος που να εχει κανει την επεμβαση προσφατα να μου πει το κοστος? πας πρωτα στο ικα κ με την εγκριση βρισκεις γιατρο σου δινει παραπεμπτικο ο γιατρος που θα σε χειρουργησει??? αν εγκριθει το αιτημα τα χρηματα να υποθεσω τα παιρνεις μετα την εγχειριση? ποσο καιρο κανεις να περασεις επιτροπη κ μετα απο ποσο καιρο παιρνεις απαντηση? συγνωμη για τον καταιγισμο αλλα αν κ υπαλληλος του ικα ειμαι σε εντελως ασχετη θεση κ δεν εχω ιδεα τι παιζει με αυτα. μετα ηθελα να σας ρωτησω για τον γαβριηλ τη γνωμη εχετε??? βλεπω εδω οι περισσοτεροι ειστε του σκρεκα funs!!! σας ευχαριστω εκ των προτερων . θελω να σας πω διαβαζοντας τις ιστοριες κ την τοσο καλη εξελιξη σας εχω παρει πολυ θαρρος. θελω να χασω 40-50 κιλα γιατι ειμαι κ ταπα βεβαια απο τα 70 κ κατω θ αρχισω να κανω τουμπες...
25-06-2010, 02:25 #620
Μπουλιτσα καταρχην καλησπερα και καλος μας ηρθες...απο τα λιγα που γνωριζω πρεπει να πας πρωτα στο γιατρο να παρεις την γνωματευση κι απο κει να καταθεσεις τα χαρτια σου στο ικα για να περασεις επιτροπη....Σε δημοσιο νοσοκομειο η επεμβαση με την εγκριση της επιτροπης νομιζω πως γινετε δωρεαν....Σε ιδιωτικο ειναι αναλογα πια κλινικη θα επιλεξεις...Μπορεις να επισκεφθεις καποιους γιατρους να παρεις μια ιδεα κι αυτοι θα σε ενημερωσουν και για το πια επεμβαση θα πρεπει να κανεις λογου του εθισμου σου στη ζαχαρη αλλα και για το κοστος της επεμβασης αυτης.Σου ευχομαι να παρεις τη σωστη αποφαση για τον εαυτο σου και ολα να πανε καλα....
25-06-2010, 03:27 #621
σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! δλδ πας στο ικα το χαρτι απο το γιατρο του ιδιωτικου ή δημοσιου νοσοκομειου που θα σε χειρουργησει ή πρεπει να σε παραπεμψει γιατρος του ικα? θελω να μαθω σε ποια νοσοκομεια της αθηνας γινονται τετοιες επεμβασεις για να κλεισω ραντεβου.
25-06-2010, 12:27 #622
Απ οτι ξερω πας το χαρτι απο το γιατρο στο ικα κι εκει σου λενε τι αλλα χαρτια χρειαζεσαι...αν ριξεις μια ματια και στα τοπικ sleeve
θα βρεις καποια ατομα που χειρουργηθηκαν σε νοσοκομεια δημοσια και γιατρους αλλους εκτος τον σκρεκα!!!
25-06-2010, 19:17 #623
Περασα και ειπα να πω ενα γεια!!
Σας φιλώ
Μπουλίτσα καλωσόρισες!
25-06-2010, 21:43 #624
γεια σας! σημερα ειπα να κανω μια αρχη κ να προσπαθησω να κλεισω ενα ραντεβου με το μενενακο στο ιπποκρατειο. το φωνητικο συστημα δεν αναγνωριζει με τπτ το ονομα κ αφου σπασαν τα νευρα μου κ ειπα γενικα χειρουργος μου ειπε η εκνευριστικα ευγενικη ηχογραφημενη φωνη οτι δεν υπαρχει κανενα διαθεσιμο ραντεβου...
26-06-2010, 19:38 #625
ελληνική πραγματικότητα Μπουλα.... απιστευτο....
keep trying!
24-09-2010, 05:40 #626
Geia se olous sas kai kalos sas vriskw!! Molis graftika kai egw edw... Exw deftera randevou me enan giatro kai tetarti 6/10 sto skreka! Einai mia vdomada pou to psaxnw entatika sto internet kai einai kai mia vdomada pou den mporw na koimithw exw agxwthei para poli!! Tha kanw kala na to kanw?? Einai megali talaipwria i exeirisi kai to nosokomeio, emetous klp...? Poses meres einai telika to nosokomeio?? Elpizw na lavw sintoma apantiseis sas!! Kali sas nyxta......
02-10-2010, 13:42 #627
Γλυκεια μας Ευγενια.... τα ειπαμε εμεις!!!
Να σκεφτεσαι μονο οτι ξεκινας μια νεα καλυτερη ζωη!
μαζι σου ειμαστε!
15-10-2010, 12:02 #628
γεια σας παλικαρια
εχω πολυυυυυ καιρο να μπω
αλλλα
δεν ξεχνω
απλα ειχα παρα πολλες υποχρεωσεις και δεν ειχα και συνδεση στο σπιτι που ειχα χρονο
ελπιζω να ειναι οοοολοι καλα
χαρηκα τρελα για την σουιτ που αλλαξε τοσο η ζωη της
επρεπε
κι αντε και με το καλο το ναταλακι
εγω ειμαι καλα
το κοριτσακι μου εγινε φοιτητρια
και ο συζηγος μου ξαναπηγε στον Εβρο
κατα τα αλλα καλα
Δοξα το Θεο τα κιλα καλα
αν και προσπαθω να κρατιεμαι πλεον
δεν ειναι οπως στην αρχη που δεν χωρουσε παραπανω απο δυο μπουκιες
αλλα καμια σχεση με πριν να κανω το χειρουργειο
ειδωμεν
15-10-2010, 12:09 #629
Γεια σου Τζένη,
Εγώ είμαι μανικωμένη, αλλά ήθελα να ρωτήσω ποσό καιρό είναι που έκανες την επέμβαση? Στη σλιβ διαπιστώνω ότι από τα 2-2,5 χρόνια και μετά αν δεν προσέξω βάζω κιλά. Μια χαρά τα πάω φυσικά, δε συγκρίνεται με πριν, αλλά θέλει έναν έλεγχο γιατί το στομάχι μεγαλώνει αισθητά μετά από τόσο καιρό.
Ο σύζυγος σου τι κάνει στα μέρη μας αν επιτρέπεται? Εγώ ζούσα Αθήνσ, αλλά τα τελευταία 2,5 χρόνια περίπου ζω στη 'μαγευτική' Ορεστιάδα!
15-10-2010, 12:33 #630
γεια σου χριστινακι
εχω κανει πτυχωση στις 17/01/09
αρα εχω πανω απο εναμισι χρονο
ειμαι πολυ καλα αλλα δεν εχω πια το αισθημα του φουσκωματος που ειχα στις αρχες
απλα εχω συνηθησει να τρωω λιγοτερο
και προσεχω για να μην με παρει η πανω βολτα
ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και ειναι Αλεξανδουπολη απ οπου και σου γραφω αυτη τη στιγμη
εσυ πως και Ορεστιαδα?
Απόγνωση…
20-08-2025, 08:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή