Results 556 to 570 of 920
Thread: ολικη πτυχωση στομαχου
-
13-02-2010, 15:43 #556
Originally posted by mitsokolo
mitsara ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ :P τα συγχαριτηρια μου για την τεραστια απωλεια κιλων , πως νιωθεις πες μας, δωσε μας λιγο φως, εγω περιμενω ημερομηνια χειρουργειου για sleeve ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? τα φιλια μου και την καλημερα μου!
Καλά λέω ότι είμαι εγώ. Με τα ψυχολογικά μου έχω ένα θέμα.Έγιναν και 2 περιστατικά κ με έριξαν κι άλλο. Προσπαθώ να τρώω κάθε 3 ώρες και όχι πιο συχνά που δεν πρέπει, κοινώς να μην τσιμπολογάω. Εχω χάσει 32 κιλά μέχρι πριν 10 μέρες. Ίσως να έχασα κι άλλα ή να μπήκα σε πόντους γιατί ξαφνικά το παντελόνι φάρδυνε πάλι.... Ωραία αίσθηση! Να το έχω στενέψει 3 φορές δηλ 3 νούμερα κάτω είμαι από το καλοκαίρι (Σε γερμανικά δηλ νούμερα)
Μιτσάρα, είσαι φοβερός! Με πτύχωση και να χάσεις τόσα πολλά! Μπράβο!
Αν θέλεις μας λες, εγώ προσωπικά δηλ, θα θελα να ξέρω, τι ποσότητες τρως και κάθε πότε; Στο περίπου πες μας, αν θέλεις.
- 14-02-2010, 12:24 #557
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ sweet_but_obese μου τι κανεις??? ειχα ραντεβου με τον Κ.Σκρεκα στις 13 Γεναρη, εκανα οοοοοολες τις εξετασεις εστηλα τα χαρτια ΟΛΑ στο ΙΚΑ Μελλισιων στην Αθηνα εχουνε περασει 3 εβδομαδες μεχρι τωρα περιμενω τηλεφωνακι να περασω απο επιτροπη και αμεσως μετα χειρουργειο.. περιμενω με αγωνια! Οσο για τα ψυχολογικα σου θα ηθελα να σου πω να μην σε παιρνει τιποτα απο κατω να σηκωνεις παντα το κεφαλι ψηλα! κοιτα τι καταφερες μεχρι τωρα και να εισαι ευγνωμον! Ολα τα αλλα θα ερθουν και αν δεν ερθουν να τα κανεις ΕΣΥ να ερθουν! να εχεις δυναμη και πυγμη! εγω παλεψα 10 χρονια με την καταθλιψη, ημουν μια ζωντανη νεκρη.. δεν πηγε αλλο σηκωσα κεφαλι! δυσκολευτηκα αλλα το εκανα!
σου ευχομαι οτι καλλητερο και σε ολους ΦΥΣΙΚΑ! και δυναμη παιδια
21-02-2010, 12:53 #558
Τα εχω λιγο χαμενα.... ειναι απιστευτα αυτα που λετε... μου μοιαζουν σχεδον ονειρικα....70 κιλα Μητσαρα..... απιστευτα.... υπαρχει ελπιδα και για μενα???? Ο γιατρος ειναι ο ενας γνωστός με το καλο site.... ή υπαρχει και αλλος??? Εχω ενα κοριτσακι 4,5 χρ.... και 4 προσφατες εγκυμοσυνες στην πλατη μου σε 5 χρονια....ολα αυτα μου εδωσαν 35 κιλα που δεν τα θελω πια.... γιατι δεν ειμαι εγω... αυτη που βλεπω στον καθρεφτη....
Δήμητρα
07-04-2010, 23:41 #559
και για να κραταμε επαφες
κατ αρχας ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ
ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ
οσο για μενα
ολα καλα
τα κιλα σταθερα
η χωριτικοτητα εχει μεγαλωσει βεβαια αλλα σε νορμαλ επιπεδα
θελει μια σχετικη ρεγουλα
αν τσιμπολογαω ολη μερα θα παχυνω
αλλα μετα ενα χρονο και 2 μηνες ειμαι πολυ καλα
μπραβο στους φρεσκοχειρουργημενους για τα καλα αποτελεσματα
και καλη συνεχεια
10-04-2010, 01:54 #560
Γειά σας παίδες!
Βασικά με λένε Γιώργο. Το ψευδώνυμο το έχω έτσι επειδή μου αρέσει! Δεν έχει καμία σχέση με την καινούργια ταινία.
Μπαίνω στο ψητό!
Ωχ! Είπα ψητό και μου άνοιξε η όρεξ'. Επιστρέφω!
Λοιπόν είμαι 18 χρονών. Τα έχω κάνει μην πω με τα κιλά. Κατά τον Δεκέμβρη έκανα την τελευταία προσπάθεια για δίαιτα από μόνος μου! Σε 2 μήνες έχασα περίπου 15 κιλά! Τώρα φοβάμαι να ζηγυστώ γιατί μάλλον τα ξαναξεπέρασα τα 100. Όχι για πολύ. Θα μετρηθώ αύριο αν και ξέρω τον αριθμό. Μάλλον 101-102. Στην αρχή είμαν 110 σχεδόν. Και έπεσα στα 95-96.
Τώρα... είπαμε! να μην πέρασα τα 102 μόνο. Είμαι 1μ75.
Αυτή ήταν η τέταρτη ή πέμπτη μεγάλη για μένα προσπάθεια! Όλες στο παρελθόν ακυρώθηκαν δυστηχώς λόγο... ξέρετε εσείς! Η ψυχολογία μου είναι πραγματικά αρκετά αναιβασμένη. Δεν ξέρω γιατί! Δεν είναι η πρώτη φορά τώρα που έμαθα για την ολική γαστρική πτύχωση. Απλά τώρα μου ήρθε να μηλίσω γιατί καιρό τώρα τα έχω μέσα μου.
Ξέρω τι θέλω τώρα από τον εαυτό μου. Αυτήν την επέμβαση. Δεν έχω ζήσει ποτέ φυσιολογικά σαν τα άλλα παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, και ίσως τον τελευταίο χρόνο αισθάνομαι πως τώρα, χρειάζομαι τουλάχιστον μόνο λεφτά για να ζήσω... τα πάντα!!!
Το πρόβλημα είναι πως είμαι δειλός! Δεν μπορώ ούτε κατά διάνια να ζητήσω απ'τον πατέρα μου 5000-6000 Ευρώ.
Το μόνο που ζητώ από 'δω είναι κάπως να με πείσετε (αν γίνετε) να μηλίσω στον πατέρα μου. Το πρόβλημα είναι κατά την γνώμη μου μόνο το οικονομικό. Έχω και έναν αδερφό που είναι και αυτός τροφαντούλης σαν κι εμένα και φοβάμαι ίσως πως θα πει "και γιατί να το κάνει αυτός κι όχι εγώ". Επίσεις έχω και μιά μάνα που δεν της λείπουν κιλά επίσεις!!! Σύνολο 3.
Βασικά ντρέπομαι! Αισθάνομαι πως πρόκειται να ανοίξω πληγή στην οικογένοια (αν και ο αδερφός και η μάνα απλά φοβούντε λίγο και χειρουργεία και τέτοια οπότε εντάξει>!) από το τίποτα. Είναι ειρονικό να λές θα δώσω 6000 ευρώ για κάτι που θα με σταματήσει να ξοδεύω!!!
Γεια και ελπίζω να προτείνετε καμιά συμβουλή! Είναι η 4 φορά σίγουρα αυτή που πέρασε. Κάθε φορά τα έπερνα... και με τόκο. χαχα!
Αν τα είχα, αύριο θα την έκανα! Δεν δυστάζω... απλά δεν έχω. Πλάκωσε και ο Παπανδρέου τις μειώσεις στο μισθό... και άντε ζήτα του τώρα του μπαμπά.
Γεια κούκλες και κούκλοι! Μακάρι να το λένε και σε μένα κάποτε!
10-04-2010, 01:56 #561
Από την νύστα μου ξέχασα να πω... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
Διάβασα σχεδόν όλο το τόπικ εδώ... σαν βιβλίο.
10-04-2010, 07:47 #562
κατ'αρχην χρονια πολλα σε ολους.
Γιωργο...το οικονομικο δεν ειναι προβλημα...ολικη γαστρικη πτυχωση.κανει η ομαδα τησ Δ Χειρουργικης του Ευαγγελισμου..με τον επιμελητη Δημητριο Λαπατσανη.
εναν καταπληκτικο ανθρωπο....εγω μολις βγηκα απο το νοσοκομειο και αρχιζω τη διαδικασια προσαρμογης..
οποια πληροφορια χρειαστει κανεις ,το e-mail [email protected]
10-04-2010, 08:13 #563
δηλαδη καμμια σχεση με το κοστος που αναφερεις και ειναι το κοστος των ιδιωτικων κλινικων...εγω αν και ειχα δυνατοτητα ειτεσε ιδιωτικο ειτε δημοσιο νοσοκομειο ,προτιμησα το δημοσιο...
σε επιστημονικο επιπεδο πιστευω οτι βρισκονται πολυ μπροστα.αρκει να βρεις την καταλληλη κλινικη και τους καταλληλους γιατρους
10-04-2010, 15:36 #564
Χριστός Ανέστη! (Δε ξέρω αν συνεχίζουμε να το λέμε.)
geovent1 σ'ευχαριστώ που ενδιαφέρθηκες. Πραγματικά δεν ήξερα αυτά περί δημοσίων κλινικών... Μήπως αυτό που λες ισχύει για ανθρώπους με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας?
Σου έστειλα e-mail με κανα δυό ερωτήσεις. Αλλά ξαναρωτώ εδώ και για τον κόσμο σαν κι εμένα που δεν ήξερε και δυστάζει για τον ίδιο λόγο μ'εμένα. Κρυφό τό'χουμε?
Αν είναι όντως τζάμπα, πραγματικά δε θα δυστάσω να το πω στο μπαμπά... και το καλοκαιράκι θα την κάνω. Ότι θυσείες κι αν χρειαστεί από μένα θα τις κάνω. Δε φοβάμαι εμετούς. Αλλά και να τους φοβόμουν εκ των υστέρων, δε θα μπορούσα να κάνω πίσω και το αποτέλεσμα θα ήταν πλέον θέμα χρόνου. Και οι δυσκολίες θα ήταν πλέον μονόδρομος. Δεν είναι σαν την απλή δίαιτα που αν εστανθείς δυσκολία για καιρό λες "Δε βαριέσε? Καλά τα κατάφερα ως εδώ! Φτάνει!"
Μακάρι να είναι όπως τα λες για το οικονομικό!
10-04-2010, 19:18 #565
Originally posted by geovent1
κατ'αρχην χρονια πολλα σε ολους.
Γιωργο...το οικονομικο δεν ειναι προβλημα...ολικη γαστρικη πτυχωση.κανει η ομαδα τησ Δ Χειρουργικης του Ευαγγελισμου..με τον επιμελητη Δημητριο Λαπατσανη.
εναν καταπληκτικο ανθρωπο....εγω μολις βγηκα απο το νοσοκομειο και αρχιζω τη διαδικασια προσαρμογης..
οποια πληροφορια χρειαστει κανεις ,το e-mail [email protected]
να και κάτι νέο. Νομιζω πως ολική πτύχωση κάνει μόνο ο Σκρεκας!!
Από ό,τι κατάλαβα είσαι φρεσκοχειρουργημένος/η, εύχομαι να πάνε όλα καλά, άσε που δεν αμφιβάλλω!
10-04-2010, 19:43 #566
Γεωργία, βρήκα στο ίντερνετ πως "πρόσφατα" (αυτό το πρόσφατα δεν ξέρω από πότε είναι.) και ο Ευαγγελισμός την κάνει. Η Δ' Χειρουργική όπως λέει και ο geovent1. Το κουέστιον είναι... σίγουρα δεν πληρώνεις? Η ασφάλεια τα καλείπτει όλα τα έξοδα?
Χάι.
10-04-2010, 19:44 #567
Ο Σκρέκας είναι ο πρώτος που την εφάρμοσε Πανελλαδικά! Τώρα την έχουν υιοθετήσει κι άλλοι.
Να και το λιγκάκι.
http://www.fatsimare.net/health/p2_articleid/25006
Ενδιαφέροντο! χαχα. Ξέρει κανείς αν η ασφάλειες τα καλύπτουν κάτι τέτοια? Γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα από ασφάλειες κλπ.
10-04-2010, 19:53 #568
Ρε παιδιά, λέω να τους βαρέσω κανα μέιλ στον Ευαγγελισμό και να ρωτήσω ότι απορίες έχω. Τί κάθομαι και σας ζαλίζω εδώ, λες και ξέρετε όλοι ή είστε όλοι γιατροί του Ευαγγελισμού. Χωρίς παρεξήγηση πάντα!
Και θα γυρίσω πίσω εδώ όταν λάβω απάντηση για να σας ενημερώσω!
10-04-2010, 20:03 #569
Originally posted by TitanaMaster
Γεωργία, βρήκα στο ίντερνετ πως "πρόσφατα" (αυτό το πρόσφατα δεν ξέρω από πότε είναι.) και ο Ευαγγελισμός την κάνει. Η Δ' Χειρουργική όπως λέει και ο geovent1. Το κουέστιον είναι... σίγουρα δεν πληρώνεις? Η ασφάλεια τα καλείπτει όλα τα έξοδα?
Χάι.
Μεχρι στιγμής από ο,τι γνωρίζω τα ταμεία καλύπτουν το δαχτυλίδι, το μανίκι και βέβαια τις παρακάμψεις. Για την πτύχωση δε γνωρίζω ακριβώς.
Κανε μια ερώτηση όμως στο ταμείο σου δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Και βεβαια να τηλ και στον Ευαγγελισμό. Σιγουρα θα ξέρουν να σου πουν
10-04-2010, 20:05 #570
Να πάρει, δε βρήκα κανένα e-mail. Δυστιχώς μόνο με το τηλέφωνο. Δε μ'αρέσει να μιλάω. Μπορεί να πω και καμιά βλακεία!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία