Αποτοξίνωση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

Αποτοξίνωση

Καλημέρα!!! Μετά από μερικές μέρες κρεπάλης αποφάσισα σήμερα να ξεκινήσω με αποτοξίνωση.
    Τι γνώμη έχετε για τις αποτοξινώσεις; Για παράδειγμα, μια αποτοξίνωση με φρούτα, γιαούρτια και λίγα δημητριακά ή κράκερ, πώς θα σας φαινόταν;

Senior Member
    χαζομαρα!
    να φας κανονικα κατα τη γνωμη μου, η αποτοξινωση δε θα σου προσεφρει τπτ αλλο παρα παρα απλα την ιδεα οτι κατι εκανες.

Senior Member
    Για μένα οποιαδήποτε υπερβολή είναι λάθος, σ'αυτές περιλαμβάνονται και οι "αποτοξινώσεις".

Δε σημαινει οτι επειδή κάναμε λάθος να φάμε 5 μέρες πρέπει να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε με άλλο λάθος. Δεν υπάρχουν shortcuts, μόνο η ισορροπημένη διατροφή έχει μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

Senior Member
    :sniff:
    μου έχει κολλήσει...

Senior Member
    Οι "διαιτες αποτοξινωσης" δεν εχουν να ζηλεψουν τπτ απο αλλες μεθοδους εκκαθαρισης... Νομιζω οτι είναι αλλη μια αυτοτιμωρια για το "κακο φαγητο" που καταναλωσαμε

Senior Member
    Καλά τα λέτε. Ελπίζω να πεισθώ...Γιατί ακόμα το σκέφτομαι. Τα έχω κάνει σκατά γαμώτο. 5 βδομάδες δίαιτα, έχω χάσει 2 φορες 3 κιλά και τα έχω ξαναβάλει, θα παώ διαιτολόγο την Τρίτη και δεν θα έχω χάσει πάλι τίποτα

Senior Member
    όταν εννοούμε αποτοξίνωση, για μένα είναι η αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό, αυτές που λές είναι οι δίαιτες καταπίεσης. αν πραγματικά θέλεις να κάνεις αποτοξίνωση τον οργανισμό σου, μείνε μια μέρα μόνο με νερό είναι ότι πιο γρήγορο και εύκολο. οσο για τις δίαιτες αποτοξίνωσης οι περισσότερες είναι μούφα. Αν και δεν νομίζω οτι σου χρειάζεται, αν ακολουθείς διατροφή και περιορίζεις τα λίπη, τους υδατανθρακες και πρωτεϊνες λόγο της δίαιτας και πίνεις βέβαια και άφθονο νερό , τρώς φρουτα , σαλάτα, ο οργανισμός σου σταδιακά θα αποβάλει τις τοξίνες του. το να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου είναι πολύ θετικό, αλλά το να αυτοτιμωρηθείς για το σκαμπανέβασμα με μια δίαιτα μαρτύριο νομίζω ότι θα βλάψει την ψυχολογία σου.

Senior Member
    Originally posted by lost kitten
    όταν εννοούμε αποτοξίνωση, για μένα είναι η αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό, αυτές που λές είναι οι δίαιτες καταπίεσης. αν πραγματικά θέλεις να κάνεις αποτοξίνωση τον οργανισμό σου, μείνε μια μέρα μόνο με νερό είναι ότι πιο γρήγορο και εύκολο. οσο για τις δίαιτες αποτοξίνωσης οι περισσότερες είναι μούφα. Αν και δεν νομίζω οτι σου χρειάζεται, αν ακολουθείς διατροφή και περιορίζεις τα λίπη, τους υδατανθρακες και πρωτεϊνες λόγο της δίαιτας και πίνεις βέβαια και άφθονο νερό , τρώς φρουτα , σαλάτα, ο οργανισμός σου σταδιακά θα αποβάλει τις τοξίνες του. το να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου είναι πολύ θετικό, αλλά το να αυτοτιμωρηθείς για το σκαμπανέβασμα με μια δίαιτα μαρτύριο νομίζω ότι θα βλάψει την ψυχολογία σου.
    Για μια μέρα θα την έκανα μόνο πάντως. Αυτό με το νερό μόνο που μου λες, δεν το θεωρείς χειρότερο;;; Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω ούτε θα ήθελα.

Senior Member
    lost kitten απο τι ακριβως θελεις να αποτοξινωσεις τον εαυτο σου? σε ποιες τοξινες αναφερεσαι?
    Προσωπικη μου αποψη, αποτοξινωση χρειαζονται οσοι παιρνουν τοξικες ουσιες..

Senior Member
    Διαβάζουμε φοβερά πράγματα πάλι, άκου μόνο νερό... και όντως, από τι να αποτοξινωθούμε πια;

Senior Member
    συγνώμη αν είπα κάτι λάθος, αλλά από όσο γνωρίζω λόγο των τροφών που καταναλώνουμε, ο οργανισμό μας κατακρατάει τοξίνες, όλα πάνε καλά άμα καταναλώνουμε και σωστές ποσότητες αντιξιδιοτικών, μέσω για παράδειγμα των φρούτων, αλλά τα λιπαρά που υπαρχουν σε πολλά παχυντικά φαγητά και στα γλυκά, ο οργανισμός όταν επεξεργάξεται τις τροφές παράγει κάποιες ουσίες που στην πλειοψηφεία τους αποβάλονται, αλλά μετά από κατανάλωση τροφών υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, αλλά και μετά από μεγάλη κατανάλωση κρέαρος, πολλές από αυτές τις τοξίνες μένουν στον οργανισμό. όταν κάποιος κάνει σωστή διατροφή ο οργανισμός εκτελεί φυσιολογικά τις λειτουργίες της απομάκρινσης των άχρηστων και βλαπτικών παραπροϊόντων, ένας πιο γρήγορος τρόπος που έχω ακούσει και εφαρμόσει μετά από τις πανελλήνιες είναι να πιείς μια μέρα πολλή νερό χωρίς να φάς κάτι. το ξέρω ότι είναι δύσκολο και συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον.

Senior Member
    Συμφωνώ για τις τοξίνες, αν και δεν είμαι ειδικός να γνωρίζω, πάντως αυτό με το νεράκι είναι λίγο βάρβαρο ε; Και ειδικά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ γιατί δεν το θεωρώ σωστό, το στομάχι μου δεν πρέπει να μένει ποτέ άδειο, άσε που την επόμενη μέρα θα κινδύνευα να κάνω5-6 υπερφαγικά μαζεμένα.

Senior Member
    κοίτα, αν είναι να το ρυψοκινδυνέξεις όχι, για παράδειγμα τότε εγώ κατάφερα να το κάνω και την επόμενη να συνεχίσω κανονικά ,τώρα ούτε με σφαίρες δεν θα το έκανα γιατι ξέρω ότι μετά θα πλακωθώ στο φαϊ

Senior Member
    χαχαχα, αυτό ακριβώς!!! Οπότε ούτε λόγος!!!!

Senior Member
    koukoutsi mou, ελπίζω να μην θύμωσες με μένα γιατι μόλις είδα το post σου, στο τι σκέφτεστε τώρα......

Page 1 of 2 12 LastLast