EURODIET - ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

EURODIET - ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

Γεια σας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας εντυπώσεις και πληροφορίες για την μέθοδο αδυνατίσματος eurodiet...
    Ξεκίνησα πριν από 3 εβδομάδες. Τις πρώτες 15 ημέρες έχασα 5 κιλά με απίστευτα αποτελέσματα σε πόντους! Την τελευταία εβδομάδα όμως η ζυγαριά έχει πεισμώσει και δεν κατεβαίνει με τίποτα!
    Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Τι έχετε ακούσει για την μέθοδο;

Σας ευχαριστώ!

Senior Member
    Atkins δεν είναι ουσιαστικά;

Junior Member
    Δεν ξέρω. Είναι πρωτεϊνική όπως και η Atkins αλλά βασίζεται στην πρόσληψη έτοιμων τροφών (σνακ και αλμυρά). Έχει πολύ καλά αποτελέσματα, όμως για κάποιο λόγο μπλόκαρα και με έχει πιάσει κρίση... Το περίεργο είναι ότι δεν πεινάς... Το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό (να καταφέρνεις να αγνοείς τις απαγορευμένες τροφές. ʼμυλο, φρούτα).

Junior Member
    Παιδιά καλησπέρα! Έχω κάνει eurodiet κι έχασα 8 κιλά. Μάλιστα επειδή τυχαίνει να γνωρίζω από διατροφή μπορώ να σας πω ότι δεν έχει καμία σχέση με Atkins. Η eurodiet ξεκινάει με άφθονη σαλάτα από την πρώτη μέρα και με πάρα πολλές βιταμίνες και φυτικές ίνες που περιέχονται στα τρόφιμα eurodiet. Η επανεισαγωγή των υδατανθράκων γίνεται σταδιακά και αυτό μαθαίνει τον οργανισμό (και εμάς φυσικά!) να διαχειρίζεται τους υδατάνθρακες χωρίς να τον σοκάρουν! Katatofu θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου. Δεν είναι απαγορευμένες τροφές τα φρούτα και το άμυλο. Είναι τροφές που στερείσαι αρχικά όταν κάνεις eurodiet για να ισορροπήσει η ινσουλίνη στον οργανισμό σου (κάτι που γνωρίζουν οι διαβητικοί πολύ καλά). Σύντομα υπάρχουν σε κάθε σου γεύμα και το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι η ποσότητα (π.χ. εγώ παλιά έτρωγα μισό καρπούζι στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση κι έλεγα ότι τρώω "φρουτάκι"!). Τώρα σχετικά με το μπλοκάρισμα που παρατηρείς, είναι καλύτερο να το συζητήσεις με το γιατρό σου. Αν και δε νομίζω ότι μία εβδομάδα είναι ενδεικτική. Και προς θεού, μην κάνεις το λάθος που έκανα κι εγώ να ζυγίζομαι συνέχεια μόνη μου σπίτι και να πανικοβάλομαι με το παραμικρό! Η λιπομέτρηση θα δείξει όλη την αλήθεια!

Ελπίζω να βοήθησα αρκετά..

Senior Member
    Nikoletta σε ποσο χρονικο διστημα εχασες τα 8 κιλα? Πηγες σε διαιτολογο η μονη σου?

Junior Member
    Καλησπερα σε ολους σας.ειμαι καινουριο μελος .δεν ξερω αν εδω που γραφω ειναι το καταλληλο μερος αλλα φανταζομαι πως ναι:thumbup:σημερα ξεκινησα eurodiet και απο οτι βλεπω καποια ατομα την εχουν ακολουθησει.μπορει καποιος αν εχει καποια εμπειρια η'συμβουλη η'γνωμη να την μοιραστει μαζι μου?ξεχασα να πω οτι ειμαι 106.6 κιλα με υψος 188 και εγω οπως και οι περισσοτεροι εδω εχω κανει ααααααπειρες διαιτες μεχρι τωρα εχω χασει και εχω παρει κιλα και παει λεγοντας..αυτα απο μενα .αν μπορει να με συμβουλεψει καποιος θα χαρω ιδιαιτερως.ευχαριστω

Junior Member
    καλησπερα σας και επαναφερω το θεμα.μου εχουν μεινει καποια κιλα απο την εγκυμοσυνη και εδω και εναν χρονο εχω ψιλοκολλησει.θελω να χασω περιπου 7 κιλα ιδανικα και εχω ακουσει για την eurodiet.οσοι την εχουν κανει οντως εχουν χασει κιλα?διαβαζω εδω οτι εχετε χασει καποιοι σε μικρο διαστημα και αναρωτιεμαι τι ουσιες εχουν αυτα τα φαγητα?επιβαρυνουν τον οργανισμο με καποιον τροπο?δεν θα θελα να κανω κατι που θα καταστρεψει τον οργανισμο μου.σας ευχαριστω πολυ

Junior Member
    καλησπέρα και απο μένα είμαι 33 με ύψος 1.90 !!! Όταν ξεκίνησα Eurodiet στις 6 10 2015 Ζύγιζα 148,3 Kg μέχρι σήμερα έχω χάσει 30 κιλά παιδιά δουλεύει δεν μπορεί κανείς να μου πει το αντίθετο !!! Το θέμα είναι πόσο έτοιμος νιώθει ο κάθε ένας μας μέσα του για να ολοκληρώσει τον αγώνα του !!! Μου μένουν 18 κιλά και πραγματικά έχω φάει τη φρίκη μου !!! Απο το ρεβεγιόν της παραμονής και μετά τα ψιλογ#%*σα και τις τελευταίες 20 μέρες δέν έχασα κιλά !!! Θέλει κόπο για να επαναπρογραμματίσειςί το ρημάδι το μυαλό αποφάσισα λοίπον να ξεκινήσω το τρέξιμο για να πάρω λίγο τα πάνω μου και ξέρετε κάτι φίλοι μου ; Πετυχαίνει !!! Ελπίζω να τα καταφέρω να τερματίσω την αιώνια κούρσα !!! Εύχομαι καλή χρονιά και καλή διατροφική επιτυχία σε όλους !!!

Senior Member
    Αυτό το πράμα... που γράφεται κάποιος στο forum και κάνει μόνο μια καταχώρηση για να μας πει πόσο καταπληκτική είναι η eurodiet (ή άλλες ανοησίες τέτοιου τύπου) καταντάει εκνευριστικό!!!

Δεν είμαστε ηλίθιοι... Ηλίθιος είναι όποιος δίνει 20? για ένα πακέτο μπισκότα eurodiet πιστεύοντας ότι θα αδυνατίσει απλά επειδή πληρώνει...

Senior Member
    πες τα χρυσόστομε,χρυσοποίκιλτε :yes:

Senior Member
    τελικά κάνει δουλειά αυτή η δίαιτα?

ο λογος που ρωτάω, είναι επειδή σκέφτομαι να πάω σε νέο ενδοκρινολόγο που ναι μεν έχω καλές συστάσεις από συνάδελφο που πήγε και αυτή, αλλά διαφημίζει αυτήν την δίαιτα στην σελίδα της η γιατρός.

είδα και τα προιόντα τους, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι απαγορευμένα για μένα λόγω της γαστρίτιδας.

ξέρουμε κανέναν που να την έκανε και αδυνάτισε?

Naranja μου μπορώ να σου εγγυηθώ εγώ και να σου συστήσω άτομα που αδυνάτισαν με τη

- δίαιτα των φρούτων
    - δίαιτα των λαχανικών
    - δίαιτα της κρέμας
    - δίαιτα του χυλού
    - δίαιτα του πράσινου τσαγιού
    - δίαιτα της σούπας
    - δίαιτα του αστροναύτη
    - δίαιτα της πατάτας
    - δίαιτα της λαχανόσουπας
    - δίαιτα του αυγού
    - δίαιτα του ανανά
    - δίαιτα του αγγουριού..................

Μπορώ να σου δώσω και οδηγίες για όποια απ'αυτές μου πεις....

Το θέμα δεν είναι ρε παιδιά να χαθούν κιλά και να κατέβει η ζυγαριά με οποιοδήποτε κόστος...
    Το θέμα είναι η υγεία μας ! Χρειάζεται υπομονή, αφοσίωση και αυτογνωσία, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο!
    Όποια δίαιτα που διαφημίζεται και να δοκιμάσεις, θα χάσεις κιλά. Πολλά, αν είσαι συνεπής. Και όλα, αν είσαι απόλυτα συνεπής.
    Το ζητούμενο είναι αν θα τηρείς αυτή τη δίαιτα μέχρι τα 100 σου, και όχι μόνο μέχρι τη μέρα που θα δεις στη ζυγαριά το νουμεράκι που είχες βάλει στόχο, καθώς επίσης και να μη βλάπτεις την υγεία σου ενώ βλέπεις περιχαρής την ένδειξη της ζυγαριάς να κατεβαίνει pαγδαία !