Results 16 to 19 of 19
-
17-06-2011, 12:54 #16
μπραβο!!
να πας κ να περασεςι τελεια κ οταν επιστρεψεις στο ποδηλατο ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!
να γινουν σουπα οι κοτες!!!
ολε!!!
(δεν επρεπε να πιω χθες τελικα.... )
- 17-06-2011, 13:07 #17
Originally posted by aggeloydaki
εγώ περιμένω πως και πως να πέσουν λίγο τα κιλά μου για να αγοράσω ποδήλατο,τώρα νιώθω ότι οι σέλες τους είναι πολύ μικρές για τον τροφαντό μου (_!_) .Κίττυ κάνε αυτό που σε ευχαριστεί και μην δίνεις σημασία στους μικροπρεπείς που είναι γύρω μας
17-06-2011, 17:11 #18
Nα μην σε νοιάζει τι λέει η κάθε κυράτσα που το μόνο ενδιαφέρον που έχει στη ζωή της είναι να σχολιάζει πως περνάνε οι άλλοι στην καθημερινότητά τους και να χλευάζει,μπας και αποκτήσει κανά ενδιαφέρον η δική της ζωή..Εσύ,παίρνεις το ποδηλατάκι σου,βάζεις τα ακουστικά και την μουσική σου...και κοίτα μπροστά...όσο βλέπεις να σχολιάζουν,τόσο πιο δυνατά τραγουδάς από μέσα σου τη μουσική σου..γιατί απλά ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι θα πουν!Όταν θα είσαι εσύ κορμάρα,γυμνασμένη και υγιής και θα νιώθεις τέλεια,να ξέρεις θα βρεθούν πάλι κάποιοι που θα πουν κάτι.Απλά εσύ τους αγνοείς,γιατί σε απασχολεί απλά το να είσαι καλά ΕΣΥ!
17-06-2011, 20:11 #19
Και εγώ με το συμβατικό ποδήλατο έχω χαρεί πολύ! Εδώ που ζω ειναι "μέσο μεταφοράς" γιατί η πόλη έχει ιστορικό κέντρο.
Τον Σεπτέμβρη του 2009 που ήρθα πήρα ένα ποδήλατο καινούργιο, αλλά κακής ποιότητας (δεν ήξερα) και το χρησιμοποιούσα για τις μετακινήσεις μου μέχρι να πάρω αυτοκίνητο (Δεκέμβριος 2009). Μετά χειμώνας, χιόνια, κρύο, έμεινε στην άκρη. Πέρυσι το Καλοκαίρι δεν έκανα καθόλου ποδήλατο, πήρα τα κιλά μου...
Τώρα όμως που ξεκίνησα δίαιτα (Απρίλιος 2011) το ξαναθυμήθηκα... αλλά το σαράβαλό μου δεν ήταν για πολλά-πολλά! Και αγόρασα ένα 2nd hand, αλλά πολύ καλής ποιότητας, πιο αγωνιστικό και με μετρητή km, ταχύτητας κλπ.
Το χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ!!! Τώρα που ευνοεί και ο καιρός!!! Μια τρέξιμο μια ποδήλατο! Δεν πάω γυμναστήριο καθόλου. Δεν εχω όρεξη να πληρώνω 60 ευρώ το μήνα για να κάνω διάδρομο και ποδήλατο στατικό! Προτιμώ το δωρεάν έξω στη φύση, ειδικά τώρα το Καλοκαίρι!
Ισως το ελλειπτικό λίγο να μου λείπει, αλλά επειδή για μυική ενδυνάμωση κάνω powerplate πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα.
Μακάρι να μπορέσουμε να αλλάξουμε τους εαυτούς μας και η άσκηση να μας γίνει ΒΙΩΜΑ, ανεξάρτητα από τις καύσεις και τα κιλά! Εδώ βλέπω Γερμανούς 50, 60 + ετών και βγαίνουν καθημερινα για jogging και ποδήλατο για την ΥΓΕΙΑ τους! (όχι δεν εννοώ τους κοιλαράδες με τις μπυροκοιλιές του Μονάχου..., εγώ είμαι πιο Βόρειοδυτικά)!
Και τους ζήλευα και τους ζηλεύω! Και σκέφτομαι γιατί εμείς στην Ελλάδα δεν μεγαλώσαμε έχοντας την άσκηση στο "πετσί" μας... να πάρει! Γιατί να μην βλέπω την άσκηση σαν ΑΠΟΛΑΥΣΗ?
Εντάξει το ξέρω, είναι δύσκολο, αλλά πράγματι το ΠΟΔΗΛΑΤΟ είναι η μόνη μορφή άσκησης που σου θυμίζει λίγο από τα παιδικά σου χρόνια και κάτι από παιχνίδι, οπότε πάει πιο κοντά στην ευχαρίστηση και λιγότερο στην αγγαρεία!!!
Οπότε όσοι δεν το έχετε τολμήσει ΑΚΟΜΑ και σας το επιτρέπει ο τόπος διαμονής σας και τα οικονομικά σας, ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια