Βιταμινες??!?!?!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Βιταμινες??!?!?!

Καλησπερα σε ολους σας και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙ!!!
    Λοιπον.. ειμαι καινουρια εδω και εχω καποιες ερωτησεις.. αν μπορειτε απαντηστε μου οκ?
    Ας τα παρω τα πραγματα απο την αρχη.. Πριν απο κανενα χρονο αποφασισα να κανω εγχειρηση παχυσαρκιας διοτι δεν πηγαινε αλλο το πραγμα.. Ειμαι 22χ και επειτα απο συζητησεις με γονεις κτλ αποφασισα να κανω την εγχειρηση και απο οτι φαινεται μου ταιριαζει γαντι το μανικι! αχαχαχαχ
    Στις 30 εχω ραντεβου με τον γιατρο μου και ευχομαι ΠΑΝΑΓΙΑ μου αρχες με μεσα ιουλιου να κανω την εγχειρηση...
    Θελω λοιπον να μαθω απο εσας ma chérie, τι ειδους βιταμινες, ενισχυτικα οργανισμου κτλ περνετε!!! Επισης.... Για τα μαλλια σας τι κανατε? Τα ΑΓΑΠΩ τα μαλλια μου!!! αχαχαχα
    Πηρατε τπτ για να μην σας πεσουν?
    Θα ρωτησω και τον γιατρο μου, απλως εσεις εχετε κανει την εγχειρηση και εχετε την πειρα να μου πειτε πιο δυναμωτικο να παρω, γενικα ρε αδερφε τι να κανω!! :smug:
    Α! σας ειπα οτι ειμαι και ΤΕΛΕΙΩς κοτα και οτι χεζομαι πανω μου για την εγχειρηση???? Στην θεωρια ειμαι τελεια!! μολις ακουω ημερομηνια ομως......... πφφφφφφφ!!!!!
    Ευχαριστω πολυυυυυ που διαβασατε ολα αυτα που ειχα να πωωωω!!!
    Περιμενω τις απαντησεις σας!!!!!
    LOVE & PEACE DUDES!! <3

Senior Member
    φίλη wow, υπάρχει το τόπικ για το χειρουργείο sleeve όπου θα βρεις τα πάντα και θα λύσεις όλες σου τις απορίες από τις εμπειρίες των παλαιοτέρων χειρουργημένων, μια και η επέμβαση σου θα γινει τον Ιούλιο, έχεις χρόνο να τα διαβάσεις και να ενημερωθείς. Καλή επιτυχία!

Senior Member
    Εγω θα προτεινα να ρωτησεις το γιατρο σου...

Ο γατος στη φωτο ειναι ιδιος με το δικο μου!

Senior Member
    Τα εχω ηδη διαβασει εννοειται! :P Απλως αν καποιος εγραφε τι ακριβως επερνε η παιρνει θα με βοηθουσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! αχαχαχαχαχ fae!_prits_ η γατα αυτη δεν ειναι η δικη μου.. Εχω και εδω ακριβως την ιδια σαν τον garfield και μας εκανε και 5 γατακια ιδια με αυτην!!!
    Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!
    Καλη συνεχεια σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Θα συνεχισω παντως να σας στελνω τι κανω και τι οχι και ελπιζω να γινω και εγω μελος της παρεας σας εδω!!!! :wink2:

Senior Member
    Ασχετο με το θεμα... Τα γατακια τι θα τα κανεις;

Senior Member
    χαλοου , καλως ηρθες και μη φοβασαι παιδι μου την επεμβαση εχει πλεον γινει ρουτινας
    λοιπον εγω με το που βγηκα απ το χειρουργειο πηρα σιδηρο -για μωρα- μασωμενο για κανα μηνα και μετα για ενα μηνα σιδηρο κανονικο και τελος.
    δεν ξαναπηρα ουτε για τα μαλλια ουτε τιποτα,οτι και να βαλεις πανω στο μαλλι δεν προκειτε να γλιτωσεις την φαση πτωσης, οτι και μαγικο φιλτρο να σου προτεινουν!δεν κραταει πολυ, και δεν καραφλιαζεις εννοειτε! :P
    ο γιατρος μου ειναι κατα των σκευασματων , και παντα με πιεζε τις βιταμινες να τις περνω απ το φαγητο μου, τον ακουσα φυσικα και δεν ειχα ποτε μεχρι τωρα προβλημα, και οι αιματολογικες καθε τριμηνο αψογες
    εννοειτε οτι θα ακουσεις το γιατρο σου φυσικα!
    απλα ο δικος μου ειναι κατα , ετσι με αυτον τον τροπο ειναι σαν να σε ''πιεζει'' να μαθαινεις να τρως... και εμαθα παναθεμα με :P

Senior Member
    fae!_prits_ Θα τα κρατησουμε τα μωρουλινια αλλα θα κανουμε στειρωση στη μαμα! Τοσα παιδια δεν ξερουμε που θα τα βαλουμε αν συνεχισει και μας κανει και αλλα!! :P
    Αχ σε 1000000 ευχαριστω mitsokolo για τις πληροφοριες!! Μεγαλη πτωση? αχαχαχαχ Να σου πω την αληθεια φοβαμαι πιο πολυ γιατι θα την κανω με τομη και οχι με τις τρυποθλες!!
    Εχω ενα λιπωμα στο στομαχι και πρεπει να φινει με τομη για να αφερεθει και αυτο μαζι... Η βλακεια ειναι οτι βρισκετε κατω κατω, κοντα στον πιλωρο και πρεπει να γινει η εγχειρηση με τομη!!
    Ελπιζω Θεε μου να πανε ολα καλα!!!
    Α!! και συγχαρητηρια για το μωρακιιιιιιιι σου!!! με εναν πονο να βγει!!!!!!
    Κατι αλλο ηθελα να ρωτησω.. Την εγχειρηση ολοι στο Ριο την κανατε?? Πρεπει να ειναι πολυ καλο νοσοκομειο απο οτι καταλαβα..... Πειραζει να ρωτησω ποσα χρηματα δωσατε?? γιατι εχω ασφαλεια, δημοσιου (του μπαμπα μου), και ξερω ουι σε ιδιωτικο πληρωνεις εννοειτε.. Στα δημοσια νοσοκομεια ομως??
    Ευχαριστω πααααααρααα πολυ για τις απαντησεις σας!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Wow δεν την έχουν κάνει όλοι στο Ρίο την επέμβαση,πολλοί σε άλλα δημόσια νοσοκομεία ή σε ιδιωτικά.Στο Ρίο εφόσον έχεις ασφάλεια δεν πληρώνεις τίποτα ,τα πληρώνει όλα ο φορέας ασφάλισής σου.Μην φοβάσαι για την τομή όσες μέρες έμεινα εγώ στο νοσοκομείο είδα αρκετούς που έκαναν επέμβαση με ανοιχτή τομή και μια χαρά ήταν,ούτε πόναγαν λόγω της επισκληριδίου,ούτε τίποταα!θα έλεγα να μην αγχώνεσαι για την πτώση των μαλλιών,από όσο έχω διαβάσει κάποια στιγμή σταματάει και τα μαλλιά επανέρχονται όπως ήταν πριν,και ειλικρινά προτιμώ να έχω λιγότερα κιλά μαζί και μαλλιά παρά να είμαι μία μικρή φαλαινίτσα για πάντα (και όοοοοχι δεν έχω τίποτα με τις φάλαινες )

Τα γατιά σου πρέπει να είναι κουκλιά

Senior Member
    Αχ μου δινεις κουραγιο!! Πραγματικα σε ευχαριστω πολυ!!
    Ειναι κουκλια τα μωρουλινια μουυυυ!! αχαχαχαχ δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ζωηρα ειναι!!!!!! Εχουν πολυ πλακα!! Τα κοριτσακια βεβαια ειναι πραγματικα ζουζουνια!! Δεν αφηνουν κανεναν σε ησυχια!!! :spin: