Συμβατικό ποδήλατο και παχυσαρκία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Συμβατικό ποδήλατο και παχυσαρκία

Ντρέπομαι να κάνω ποδήλατο. Αρχικά το πήρα για να κάνω καμιά βόλτα στο τετράγωνο και να χάσω και κανένα κιλό έτσι ευχάριστα. Στην αρχή έκανα πολύ, πήγαινα και αρκετά μακριά από το σπίτι και γύριζα! και ΝΑΙ είδα μεγάλη διαφορά και γυμναζόμουν πολύ. Αλλά κάποια στιγμή γυρνώντας σπίτι από μια κουραστική βόλτα - με κατακόκκινη μούρη - είδα 2 κυρίες να με κοροϊδεύουν και να μιλάνε για μένα. Αυτό ήταν .. πλέον το ποδήλατο είναι στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και το διακοσμεί σκονισμένο. Δε μπορώ πια να βγω με το ποδήλατο γιατί σκέφτομαι ότι αυτές τις κυρίες έτυχε να τις δω. Πόσες ακόμα με κορόιδευαν και δεν τις είδα; Τελικά γίνομαι ρεζίλι χωρίς να το ξέρω καθημερινά; Ουφ! Αυτά!

Senior Member
    κοιτα, για μενα ή εψαχνες αφορμη να σταματησεις κ βρηκες ή εισαι μεγαλο θυμα!!!

επελεξες να να δωσεις μεγαλυτερη σημασια στις αργοσχολες κατινες απ ό,τι στον εαυτο σου!!

κ αν εσυ επιλεγεις να εισαι θυμα παρα υγιης κ γυμνασμενη, τοτε τι περιμενεις να σου πουμε εμεις?
    οκ, πασο...

Senior Member
    Kitty μου, μην αφήνεις κανέναν να σου το κάνει αυτό. Και στην τελική όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν σε αφορούν. Βάλε τον εαυτό σου και το καλό σου μπροστά. Πόσοι και πόσοι μας έχουν κοροιδέψει, τι θα έπρεπε να κάνουμε; Να κλειστούμε σπίτι και να εγκαταλείψουμε τις προσπάθειές μας;; εεε, όχι!!!!!

Senior Member
    Αλίμονο να δίνεις σημασία σε μικρούς ανθρώπους και να αφήνεις να επιρρεάσουν τις επιλογές σου! Το ποδήλατο είναι πολύ καλή γυμναστική (αερόβια άσκηση) για κάψιμο λίπους και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να φτάσεις γρηγορότερα στο στόχο σου! Μην αφήνεις να σε επιρρεάζουν κάποιοι κακοπροαίρετοι!

Originally posted by smart
    κοιτα, για μενα ή εψαχνες αφορμη να σταματησεις κ βρηκες ή εισαι μεγαλο θυμα!!!

επελεξες να να δωσεις μεγαλυτερη σημασια στις αργοσχολες κατινες απ ό,τι στον εαυτο σου!!

κ αν εσυ επιλεγεις να εισαι θυμα παρα υγιης κ γυμνασμενη, τοτε τι περιμενεις να σου πουμε εμεις?
    οκ, πασο...
    Δεν είναι το θέμα τί είπαν αυτές οι 2 κατίνες. Απλά είναι το πώς αισθάνομαι εγώ. Νομίζω οτι δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση

Senior Member
    δεν πειραζει... εχεις ποδηλατο .. :lol: κ αν το χρησιμοποιησεις θα ερθει κ η αυτοπεποιθεση...
    εισαι σε πλεονεκτικη θεση... σκεψου οτι εγω δεν εχω ουτε ποδηλατο κ ουτε ξερω να ποδηλατω..

κ ασε τα κλαψουρισματα!!!
    δε θελω ηττοπαθειες!!!
    θελω να θυμωσεις με τον εαυτο σου που επιτρεπεις στα απολυτα τπτ να σε επηρεαζουν επειδη εχεις καποια κιλα παραπανω κ να αποδειξεις στις κοτες οτι "ναι, εγω τα κιλα μου μπορω να τα χασω, εσεις μπορειτε να κανετε κατι αλλο εκτος απ το σχολιαζετε ο,τι κινειται?"

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ!!

Senior Member
    Να σκέφτεσαι τον στόχο σου και ότι για να τον πετύχεις, μέρους αυτού είναι και το ποδήλατο - τα 60?/μήνα του γυμναστηρίου είναι καλύτερα δηλαδή;

Senior Member
    δεν πειραζει... εχεις ποδηλατο .. :lol: κ αν το χρησιμοποιησεις θα ερθει κ η αυτοπεποιθεση...
    εισαι σε πλεονεκτικη θεση... σκεψου οτι εγω δεν εχω ουτε ποδηλατο κ ουτε ξερω να ποδηλατω..

κ ασε τα κλαψουρισματα!!!
    δε θελω ηττοπαθειες!!!
    θελω να θυμωσεις με τον εαυτο σου που επιτρεπεις στα απολυτα τπτ να σε επηρεαζουν επειδη εχεις καποια κιλα παραπανω κ να αποδειξεις στις κοτες οτι "ναι, εγω τα κιλα μου μπορω να τα χασω, εσεις μπορειτε να κανετε κατι αλλο εκτος απ το σχολιαζετε ο,τι κινειται?"

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ!!
    :thumbup:

Senior Member
    η μαλλον , διαφωνω με την παραπανω δηλωση που θα κανεις στις κοτες:
    το θεμα δεν ειναι αν θα χασεις τα κιλα σου!! (μ αυτα κανε ο,τι θες).
    το θεμα ειναι να μην περιοριζεις τη ζωη σου κ τις δραστηριοτητες σου εξαιτιας των κιλων σου!!!

ειναι 2 διαφορετικα θεματα κ αν δε γινει το ενα δε σημαινει οτι επιτρεπεται να μη γινει κ το αλλο!!

ρε παιδια, συνειδητοποιουμε οτι μ αυτον τον τροπο οι αφρατοι-υπερβαροι-παχυσαρκοι καταδικαζονται σε κατ οικον περιορισμο?
    ειμαστε σοβαροι?
    εγκληματιες ειμαστε?

ξανα ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ!

Senior Member
    η μαλλον , διαφωνω με την παραπανω δηλωση που θα κανεις στις κοτες:
    το θεμα δεν ειναι αν θα χασεις τα κιλα σου!! (μ αυτα κανε ο,τι θες).
    το θεμα ειναι να μην περιοριζεις τη ζωη σου κ τις δραστηριοτητες σου εξαιτιας των κιλων σου!!!

ειναι 2 διαφορετικα θεματα κ αν δε γινει το ενα δε σημαινει οτι επιτρεπεται να μη γινει κ το αλλο!!

ρε παιδια, συνειδητοποιουμε οτι μ αυτον τον τροπο οι αφρατοι-υπερβαροι-παχυσαρκοι καταδικαζονται σε κατ οικον περιορισμο?
    ειμαστε σοβαροι?
    εγκληματιες ειμαστε?

ξανα ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ!
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Πόσο δίκιο έχετε όλοι!
    Ε ναι λοιπόν! Θα το ξαναπάρω το ποδηλατάκι μου!
    Μετά το Σ-Κ όμως γιατί τώρα πάω μίνι ταξιδάκι (και εκεί λέω να ρίξω πολύ περπάτημα - θα είναι και βουνό οπότε ενδείκνυται!) :smirk:
    Παιδιά όντως δε πρέπει να μας πάρει "από κάτω" και βλακεία έκανα που σκέφτηκα έτσι!

Senior Member
    Originally posted by KittyCat
    Πόσο δίκιο έχετε όλοι!
    Μετά το Σ-Κ όμως γιατί τώρα πάω μίνι ταξιδάκι (και εκεί λέω να ρίξω πολύ περπάτημα - θα είναι και βουνό οπότε ενδείκνυται!) :smirk:
    Παιδιά όντως δε πρέπει να μας πάρει "από κάτω" και βλακεία έκανα που σκέφτηκα έτσι!
    Το ξέρεις κι εσύ το σωστό. Απλά θέλεις λίγο να το ακούσεις, λίγο σπρωξιματάκι όπως οι περισσότεροι. ʼντε καλό σκ και keep walking-cycling!!!:tumble::spin::tumble:

Originally posted by koukoutsi
    Originally posted by KittyCat
    Πόσο δίκιο έχετε όλοι!
    Το ξέρεις κι εσύ το σωστό. Απλά θέλεις λίγο να το ακούσεις, λίγο σπρωξιματάκι όπως οι περισσότεροι. ʼντε καλό σκ και keep walking-cycling!!!:tumble::spin::tumble:
    Μάλλον σωστό είναι αυτό που είπες!
    Όντως μου χρειάζεται σπρωξιματάκι μερικές φορές! Ευχαριστώ πολύ!Καλό Σ/Κ και σε σάς παιδιά!

Senior Member
    Έλα βρε γατούλα που δίνεις σημασία σε μικροπρεπή κακιασμένα ανθρωπάκια, πολύ αξία τους δίνεις...

Ψήθηκα τώρα πολύ άσχημα, μόλις πέσει λίγο ο ήλιος λέω να δοκιμάσω να κάνω μια βόλτα. Τελευταία φορά που το αποπειράθηκα δεν άντεξε το δύσμοιρο το ποδηλατάκι μου το βάρος και κατέληξε στο ποδηλατά για επισκευή, ευελπιστώ πλέον να με αντέχει...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    εγώ περιμένω πως και πως να πέσουν λίγο τα κιλά μου για να αγοράσω ποδήλατο,τώρα νιώθω ότι οι σέλες τους είναι πολύ μικρές για τον τροφαντό μου (_!_) .Κίττυ κάνε αυτό που σε ευχαριστεί και μην δίνεις σημασία στους μικροπρεπείς που είναι γύρω μας

Page 1 of 2 12 LastLast