ποιό είναι το απωθημένο σας ; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 139
    Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    απωθημενο να καταφερω καποτε να βαλω κολαν με γοβες :blush:
    αυτο το απωθημενο το πραγματοποιησα το χειμωνα εγω .... βεβαια απο πανω φορουσα ενα μπλουζοφορεμα φαρδυ με εξω την πλατη που εδενε πισω στο λαιμο... αλλα το κολαν κολαν και η γοβα δεκαποντη παρακαλω!!!!!

εμενα το απωθημενο μου μια ειναι να φορεσω πουκαμισακι μεσα απο το παντελονι με ωραια ζωνουλα και η κοιλια μου να ειναι μικρη οχι ολοκληρο βουνο χαχα

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    αααα τι μου θύμισες τώρα!!! εχω απωθημένο να φορέσω ένα στενό τζην και απέξω μπότες σε χρώμα ταμπά ( ακόμα και όταν ήμουν 60 κιλά δεν τα είχα φορέσει αυτά η χαζή γιατί θεωρούσα πως πρέπει να αδυνατίσω και άλλο ,όρσε μουυυυυυυυυυ (αυτό ήταν μούτζα προς τον ευατό μου )
    :lol: :lol: :lol: ελα ελα σωπα τωρα θα το κανεις πραγματικοτητα το χειμωνα και θελουμε και φωτο εννοειτε!!! :P :P

αχ ζωητσαααααα ποσο θελωωωω! χιχιχι τυχερουλα! οριστε μετα τη γεννα θα βαλω αυτο το στοχο ! χαχαχαχαχα

Senior Member
    αχ τα ρουχα..τα ρουχα ειναι το μεγαλο μου απωθημενο...να φοραω οοοοοοοτι θελω και οτι μου αρεσει..που θα παει ομως....στο χερι του ειναι??

Senior Member
    οχι βεβαια! σιγα μην ειναι στο χερι του! οριστε μας!

Senior Member
    ♥♥♥

Senior Member
    Να μου κάτσει η Τζολί.

Όσο είναι ακόμα παντρεμένη μ'αυτό τον ασχημομούρη, χάλια τύπο τον Μπραντ, δε βλέπω φως στο τούνελ!!!

Δεν έχω απωθημένα άλλα, ευτυχώς. Είμαι μια χαρά ευτυχής μ'αυτά που έχω

Senior Member
    Originally posted by PM79
    Να μου κάτσει η Τζολί.

Όσο είναι ακόμα παντρεμένη μ'αυτό τον ασχημομούρη, χάλια τύπο τον Μπραντ, δε βλέπω φως στο τούνελ!!!

Δεν έχω απωθημένα άλλα, ευτυχώς. Είμαι μια χαρά ευτυχής μ'αυτά που έχω
    respect!

Senior Member
    ενταξει βρε παιδι μου δεν ειμαστε αχαριστοι και μεις ειμαστε ευτηχεις τα απωθημενα δεν σε κανουν απαρετητα δυστηχισμενο :wink2:

Senior Member
    EINai να σταματησω να δουλευω κ να μεινω ενα διαστημα σε εξοχη της Αγγλιας με καλη παρεα!

Senior Member
    -να πεσω με αλεξιπτωτο
    -να κανω μπαντι τζαμπιγκ
    -να κανω ραφτιγνκ
    (απο αυτα τωρα πια μονο για το 3ο τρεφω ελπιδες)

να μαθω να παιζω κιθαρα, μπουζουκι κ πιανο
    να κανω μεταπτυχιακο
    στον επαγγελματικο τομεα να αλλαζω αντικειμενο καθε 4 χρονια το πολυ, διοτι βαριεμαι, αλλα χωρις να αλλαζω δουλειες, διοτι δεν ειμαστε για τετοια

να ολοκληρωσω την εκμαθηση γερμανικων, στα οποια ειχα φτασει σε πολυ καλο επιπεδο κ ιταλικων στα οποια ειχα φτασει σε συμπαθητικο επιπεδο!

για να κανω ολα τα παραπανω, κ πολλα παραπανω να κερδισω τζακ-ποτ στο τζοκερ, κ να παρω αδεια αοριστου κ ανευ αποδοχων απο τη δουλεια μου (δε θα παραιτηθω μονο κ μονο για να μη δωσω αυτη τη χαρα σε καποιους!!)

να διασχισω την ελλαδα περπατωντας κ την ευρωπη οδηγωντας!

αυτα για τωρα

Senior Member
    Originally posted by smart
    -να πεσω με αλεξιπτωτο
    -να κανω μπαντι τζαμπιγκ
    -να κανω ραφτιγνκ
    (απο αυτα τωρα πια μονο για το 3ο τρεφω ελπιδες)

να μαθω να παιζω κιθαρα, μπουζουκι κ πιανονα κανω μεταπτυχιακο
    στον επαγγελματικο τομεα να αλλαζω αντικειμενο καθε 4 χρονια το πολυ, διοτι βαριεμαι, αλλα χωρις να αλλαζω δουλειες, διοτι δεν ειμαστε για τετοια

να ολοκληρωσω την εκμαθηση γερμανικων, στα οποια ειχα φτασει σε πολυ καλο επιπεδο κ ιταλικων στα οποια ειχα φτασει σε συμπαθητικο επιπεδο!

για να κανω ολα τα παραπανω, κ πολλα παραπανω να κερδισω τζακ-ποτ στο τζοκερ, κ να παρω αδεια αοριστου κ ανευ αποδοχων απο τη δουλεια μου (δε θα παραιτηθω μονο κ μονο για να μη δωσω αυτη τη χαρα σε καποιους!!)

να διασχισω την ελλαδα περπατωντας κ την ευρωπη οδηγωντας!

αυτα για τωρα
    μαζι σου!! αυτο το ατιμο το τζοκερ/λοττο θα βοηθαγε για ολα τα αλλα... μηπως να αρχισω να παιζω;;; δε ξερεις ποτε.. αν κερδισω παντως, θα σε παρω για τουρ στη ευρωπη! αρχιζοντας απο ιταλια και καταλληγοντας (δεν εχω και χαρτη μπροστα μου) σκανδυναβια!

Senior Member
    χμ... μηπως ν αρχισω να παιζω κ εγω?:eureka:

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    απωθημενο να καταφερω καποτε να βαλω κολαν με γοβες :blush:
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup: Μετράει το κολάν με παπούτσια ψηλά πλατφόρμες????

Senior Member
    εννοειτε Πωλινα! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Πολύ ωραίο το θεματάκι αυτό Μιτσο μου.

Αποθημένο είχα πάντοτε να κάτσω σταβροπόδι, ούτε που θυμώμουνα πως ήτανε, και το πραγματοποιήσα επιτέλους!!!!!!

Τώρα, κάπια από τα οποία θέλω πολύ να πραγματοποιήσω:
    1. Να μπορέσω να βρω την δύναμη (οικονομική και πνευματική) να συνεχίσω τις σπουδές μου για να πάρω το κολοχάρτι που αμέσως θα μου διπλασιάσει τον μισθό

2. Να καταφέρω να κάνω το όνειρο μιας ζωής πραγματικότητα - Δικά μου βιβλία μαγειρικής...... δικά μου εστιατόρια........ Ένα μεγάλο όνομα στην γαστρονομική τέχνη (αραγε θα τα καταφέρω ποτέ?)

3. Να μπορέσω να ξοφλήσω άμεσα το δάνειο του σπιτιού. (Μετά θα μπορώ να ζω σαν βασίλισσα με τον μισθό μου...)

4. να μπορέσω να μεγαλώσω και να σπουδάσω τον γιο μου κάτι που πραγματικά θα αγαπάει ο ίδιος, ότι και να είναι αυτό.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast