Results 1 to 6 of 6
Thread: καως σας βρηκα!!!
-
10-07-2011, 14:08 #1
καως σας βρηκα!!!
Καλησπερες καλησπερες.....
Καινουργια στην παρεα και δεν ξερω που πρεπει να συστηθω οποτε ανοιξα ενα θεμα εδω...αν ειναι σε λαθος μερια το μεταφερετε.
Λοιπον σας ανακαλυψα την στιγμη ακριβως που σας χρειαζομουν!!Η ιστορια μου δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,παραπανω κιλα απο μικρο παιδι που με τα χρονια αυξανονταν καποια στιγμη ανακαλυψα οτι εχω και πολυκιστηκες ωοθηκες...εχω δοκιμασει πολλα...διαιτες σε διαιτολογους, κεντρα αδυνατισματος,χαπια αδυνατισματος εχανα καποια κιλα τα ξαναεπαιρνα διπλα...τα γνωστα. Για να μην σας κουραζω εχω φτασει τα 32 και ποτε δεν χαρηκα ενα ρουχο η ποτε δεν εφαγα κατι που το λαχταρουσα χωρις 'ενοχες'.Ενα εμαθα ολα αυτα τα χρονια η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικο πραγμα στην προσπαθεια μας...τα τελαυταια 2 χρονια ημουν χωρις δουλεια και μεσα σε μαι σχεση που με 'ζοριζε' πολυ.Τραβηξα λοιπον μια κοκκινη γραμμη,χωρισα, καταφερα να βρω δουλεια και πηρα απο φαση να κοιταξω τον ευατο μου!Εδω και μια εβδομαδα εχω ξεκινησει γυμναστηριο και προσεχω την διατροφη μου..ολα αυτα που εμαθα τοσα χρονια αποφασισα να τα ακολουθησω...κομμενα ψωμια γλυκα τηγανιτα λιπη....νερο ψητα σαλατες φρουτα οι καινουργιοι μου φιλοι....δενθα μπω σε αυστηρη και συγκεκριμενη διαιτα γιατι ξερω πως δεν θα την ακολουθησω....δεν βιαζομαι πλεον ολα θα γινουν στον χρονο τους.Λοιπον αρκετα ειπα νομιζω και σας κουρασα...Καλως σας βρηκα και παλι!!!
- 10-07-2011, 14:40 #2
Πολυ δυναμικο το ξεκινημα σου, συνεχισε ετσι και θα τα πας περιφημα! Kαλωσηρθες και καλη συνεχεια!
10-07-2011, 14:50 #3
Καλώς ήρθες στην όμορφη παρεούλα μας!!!!! :grin:
Χαίρομαι πολύ που βρήκες τον εαυτό σου, είναι πάρα πολύ σημαντικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο πως όλα χρειάζονται τον χρόνο τους!!!!!!
10-07-2011, 15:39 #4
ευχαριστω παιδια!!!
Δεν μπορειτε να φανταστητε ποσο χαρηκα που σας 'ανακαλυψα' και ποσο δυναμη μου εδωσαν τα μηνυματα και οι ιστοριες που διαβασα εδω μεσα....
10-07-2011, 16:13 #5
?
10-07-2011, 16:40 #6
καλως ηρθες κοπελια...
αυτα που γραφεις μοιαζουν αρκετα και με την δικη μου περιπτωση...
μου αρεσει το ξεκινημα σου ..συνεχισε δυναμικα και τα καλυτερα θα ειναι για σενα εδω...
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια