ποιό είναι το απωθημένο σας ; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 139
    Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    εννοειτε Πωλινα! :lol: :lol: :lol:
    Τότε το έχω κάνει πολλές φορές !!!!! ( Βλεπε τελευταία αναρτημένη μου φώτο!!!!!!!!!!!) :spin::spin::spin:

Senior Member
    ναι βρε και γω εχω βαλει αλλα εννοουσα να εχω και κανα ποδι σαν της Σκλεναρικοβα να μπει χωρις φορεμα απο πανω ξερεις, αντε με κανα μπουστακι :lol: (μη με κραξετε δεν ξερω τι εχω παθει απο χθες)

Senior Member
    Απωθημενο μεγα:Τα ταξιδια(θελω περισσοτερα)

Senior Member
    Originally posted by smart
    χμ... μηπως ν αρχισω να παιζω κ εγω?:eureka:
    οποια το κερδισει πρωτη!

σε παω κοντρα =P

get ready! Set! PLAY LOTTO!

Member
    Τι ομορφο topic!! Απωθημενα τοσα πολλα.. Να φορεσω ενα κοντο λευκο φορεμα, να τρεξω στην παραλια, να φλερταρω με καποιον που μου αρεσει, να κοιταζω τον εαυτο μου.. και να τον αγαπω για ολα οσα ειναι..

Senior Member
    απωθημενο που μου βγηκε σημερα..... να κρατω και να τολμω να αναρτησω στο φεισμπουκ ολες τις φωτο που βγαζω χωρις να κοιταω πρωτα πως φαινομαι!!!! μια φορα το ειχα παθει αυτο σε κατι διακοπες στην μυλο, που ημουν 60 κιλα και οπως κ αν εβγαινα μου αρεσα (ακομα και πασαλειμμενη με σαλτσα και μακαρονια να κρεμονται απο το στομα μου)...πες μου τωρα να τολμησω να βγω ετσι...... πριτς......

Senior Member
    απωθημενο..
    ΠΟΛΛΕΣ εκδρομες με το αγορι μου, χωρις να κοιτιεμαι απο ολες τις μπαντες πως μπορει να δειχνω...
    βαρεθηκα να βρισκω δικαιολογιες για να του αρνουμαι καλοκαιρινες εκδρομες, ενω ο πραγματικος λογος ειναι οτι σκεφτομαι οτι τον ρεζιλευω και οι αλλοι θα λενε "τι θελει αυτος ο θεος με την ζουμπουρλη?"

Member
    2sweet2b4go10 , ο θεος ειναι με καποια που θελει πολυ και ειναι επιλογη του ειναι. Αν νιωθεις καλα με αυτο που εισαι το εκπεμπεις και δεν προκειται ποτε, κανεις να σε ρεζιλεψει! Στην θεση σου θα φροντιζα να πηγαιναμε πολλες διακοπες μαζι για να βλεπουν ολες οι γυναικες τον ομορφο συντροφο μου!

Senior Member
    Originally posted by konina
    απωθημενο που μου βγηκε σημερα..... να κρατω και να τολμω να αναρτησω στο φεισμπουκ ολες τις φωτο που βγαζω χωρις να κοιταω πρωτα πως φαινομαι!!!! μια φορα το ειχα παθει αυτο σε κατι διακοπες στην μυλο, που ημουν 60 κιλα και οπως κ αν εβγαινα μου αρεσα (ακομα και πασαλειμμενη με σαλτσα και μακαρονια να κρεμονται απο το στομα μου)...πες μου τωρα να τολμησω να βγω ετσι...... πριτς......
    Αχ ρε Κονίνα, μια από τα ίδια!!! μόνο που εγώ και στα 56 κιλά, μπορεί να φωτογραφιζόμουν χλαπακιάζοντας μια τεράστια μπροζόλα, αλλά πάντα διάλεγα αυτές που δεν φαίονονται οι "μπουτάρες" μου. Κόμπλεξ θα μου πεις...Ε ναι!!! Ακόμα και στα 56

Senior Member
    Originally posted by koukoutsi
    Αχ ρε Κονίνα, μια από τα ίδια!!! μόνο που εγώ και στα 56 κιλά, μπορεί να φωτογραφιζόμουν χλαπακιάζοντας μια τεράστια μπροζόλα, αλλά πάντα διάλεγα αυτές που δεν φαίονονται οι "μπουτάρες" μου. Κόμπλεξ θα μου πεις...Ε ναι!!! Ακόμα και στα 56
    ίσως τότε... τωρα όμως που εχεις περασει τόσο αγωνα κ εχεις ακομα κι αλλο μεχρι τα 56 που ειναι ο στοχος σου, οταν φτασεις εκει, δεν θα νιωθεις περηφανη για το κοπο και το σωμα σου??? ασε που μεταξύ μας εγω το καταχαιρομουν τοτε.... ένιωθα ότι όπως και να βγω ειμαι ωραια!

Senior Member
    Originally posted by koukoutsi
    ίσως τότε... τωρα όμως που εχεις περασει τόσο αγωνα κ εχεις ακομα κι αλλο μεχρι τα 56 που ειναι ο στοχος σου, οταν φτασεις εκει, δεν θα νιωθεις περηφανη για το κοπο και το σωμα σου??? ασε που μεταξύ μας εγω το καταχαιρομουν τοτε.... ένιωθα ότι όπως και να βγω ειμαι ωραια!
    Αχ ρε συ, και τότε είχα κάνει πολύ κόπο για να τα χάσω!!!Αλλά το ξερό μου το κεφάλι με έβλεπε παχιά στις φωρτογρ.!! Τι χαζή!!! Τώρα θα τις βάζω όλες!!!

Senior Member
    να φορεσω μπικινι..
    και γενικα να κυκλοφορω ανετα στην παραλια χωρις κομπλεξ!

χθες ειδα μια κοπελα στη θαλασσα με περισσοτερα κιλα απο εμενα, και ομως φορουσε το μπικινακι και ενοιωθε τοσο ανετα, απολαμβανε στην θαλλασα και τον ηλιο και δεν την ενοαιζε αν ηταν παχια η οχι .

ποσο την ζηλεψα!

Senior Member
    Α εγώ το φοράω το μπικινάκι μου εδώ και χρόνια. Έτσι κι αλλιώς οι μπουτάρες και οι μπρατσάρες ό,τι μαγιώ και να βάλω δεν κρύβονται. Τί να κάνω κι εγώ, να χάσω ήλιο και θάλασσα;; Το παίζω κι εγώ άνετη, σαν αυτή που είδες. Βέβαια, εγώ το παίζω, δεν είμαι. Αλλά όταν έρχεται το καλοκαίρι και είμαι λιγότερα κιλά από το προηγούμενο, νιώθω λίγο καλύτερα!
    ʼντε να φτάσουμε το στόχο μας να βάλουμε τα μπικίνια μας άνετα!!!

Senior Member
    Εγώ είμαι πιο πολύ του ταγκίνι. το μπικίνι δεν με αφήνει ο άντρας μου να το βάλω ούτως ή άλλος, το ολόσωμο δεν το μπορώ με τίποτα αν και πήρα ένα φέτος, και έτσι με το ταγκίνι μια χαρά την βγάζω που και από αυτό πήρα φέτος!!!!!!

Senior Member
    Ένα απωθημένο που έχω τα τελυταία χρόνια είναι να κάνω γυμνισμό!!!

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast