Results 46 to 60 of 60
Thread: Make Up
-
07-07-2011, 08:16 #46
Originally posted by anna9
Μerry Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση σου Το κενζο ειναι χειμερινο αρωμα(βαρυ?) η ελαφρυ καλοκαιρινο?Ευχαριστω φιλακια
- 07-07-2011, 08:19 #47
καλα.. τον αλλον μηνα που θα εχω παλι μπατζετ για προσωπικα εξοδα, η μασκαρα ειναι η πρωτη στη λιστα μου!
08-07-2011, 16:03 #48
Originally posted by O.k.
Αυτες οι ινες ειναι σαν ψευτικα τουφακια? Η καμια σχεση? Κ δε νομιζω να βγουν κ να πεσουν κ να γινω ρεζιλι? Αν δεν εχει στην περιοχη κανω την παραγκελια μου μεσω τηλεφ? Συγνωμη αν σε κουρασα
Δεύτερον το αγοράζεις από Χόντο στην Γλυφάδα τουλάχιστον το βρήκα
αν μπεις στο σαιτ τους νομίζω ότι λεέι ανά την Ελλάδα που το βρίσκεις
http://www.mariedalgar.gr/default.as...1824&langid=62
kai Video
http://www.youtube.com/watch?v=lLrtj...layer_embedded
Οδηγίες εφαρμογής:
Ακολουθήστε τις οδηγίες εφαρμογής για να πετύχετε άμεση επιμήκυνση 300% και να χαρίσετε εκπληκτική καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σας.
Βήμα 1ο Απλώστε μια στρώση Transplanting Gel (μάσκαρα) σε καθαρές βλεφαρίδες.
Βήμα 2ο Προτού στεγνώσει το Transplanting Gel απλώστε το Fiber.
Βήμα 3ο Απλώστε Transplanting Gel πάνω από το Fiber.
Βήμα 4ο Προτού στεγνώσει το Transplanting Gel απλώστε ξανά το Fiber.
Βήμα 5ο Απλώστε Transplanting Gel πάνω από το Fiber.
Μπορείτε να συνεχίσετε: με κάθε εφαρμογή Fiber
αυξάνετε το μήκος στις βλεφαρίδες σας.
Αποτέλεσμα: Εκπληκτικού μήκους καμπυλωτές βλεφαρίδες που δεν φανταζόσασταν ποτέ δυνατόν
08-07-2011, 20:39 #49
λοιπόν, εσείς θα με σώσετε..!! γενικά κατά καιρούς έχω πάρει 2-3 κρέμες προσώπου αλλά δεν τις χρησιμοποιούσα πολύ.. μια έτσι μια γουβέτσι.. και γενικά ξεφάβομαι με μαντηλάκια..(τραγικό το ξέρω..)
οπότε:
έλεγα να πάρω κρέμα ημέρας (την βάζω να φανταστώ μόλις ξυπνήσω, έτσι?)
Κρέμα νυχτός πριν κοιμηθώ...
και μετά για το ξεβάψιμο τι έχετε να προτείνετε?
αν θέλετε προτείνετε και μάρκες, γιατί είμαι άσχετη.. της korres παίρνουν κάτι φίλες μου πάντως και είναι ευχαριστημένες..!!
edit: με λίγο ψάξιμο είμαι σε καλό δρόμο.. άντε να το κάνουμε κ αυτό κάθε μέρα :P
11-07-2011, 11:22 #50
Originally posted by mendom76
Originally posted by O.k.
Αυτες οι ινες ειναι σαν ψευτικα τουφακια? Η καμια σχεση? Κ δε νομιζω να βγουν κ να πεσουν κ να γινω ρεζιλι? Αν δεν εχει στην περιοχη κανω την παραγκελια μου μεσω τηλεφ? Συγνωμη αν σε κουρασα
Δεύτερον το αγοράζεις από Χόντο στην Γλυφάδα τουλάχιστον το βρήκα
αν μπεις στο σαιτ τους νομίζω ότι λεέι ανά την Ελλάδα που το βρίσκεις
http://www.mariedalgar.gr/default.as...1824&langid=62
kai Video
http://www.youtube.com/watch?v=lLrtj...layer_embedded
Οδηγίες εφαρμογής:
Ακολουθήστε τις οδηγίες εφαρμογής για να πετύχετε άμεση επιμήκυνση 300% και να χαρίσετε εκπληκτική καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σας.
Βήμα 1ο Απλώστε μια στρώση Transplanting Gel (μάσκαρα) σε καθαρές βλεφαρίδες.
Βήμα 2ο Προτού στεγνώσει το Transplanting Gel απλώστε το Fiber.
Βήμα 3ο Απλώστε Transplanting Gel πάνω από το Fiber.
Βήμα 4ο Προτού στεγνώσει το Transplanting Gel απλώστε ξανά το Fiber.
Βήμα 5ο Απλώστε Transplanting Gel πάνω από το Fiber.
Μπορείτε να συνεχίσετε: με κάθε εφαρμογή Fiber
αυξάνετε το μήκος στις βλεφαρίδες σας.
Αποτέλεσμα: Εκπληκτικού μήκους καμπυλωτές βλεφαρίδες που δεν φανταζόσασταν ποτέ δυνατόν
Εγώ την είχα ακούσει να διαφημίζεται στο ραδιόφωνο και την πήρα, μόνη μου έκανα την εφαρμογή και το τελικό αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό...
Δεν το περνάς μόνο μια στρώση από 2 κ πάνω γίνεται έντονο το αποτέλεσμα.Δοκίμασέ το
29-08-2011, 16:22 #51
ρε παιδια εσεις που ξερετε καλυτερα απο αυτα
πειτε μου ενα καλο γυναικειο αρωμα
να παρω για δωρο σε μια γυναικα?
θελω να ναι καλο και να μη κοστιζει 10 και 15 ευρω.
06-09-2011, 01:02 #52
Originally posted by hws
Αγαπητή Μαίρη,
εγώ ζω με το μακιγιάζ καθημερινά από τα 18 μου. Προσέχω και την ποιότητα και την "αθωότητα" των καλλυντικών.
Η καλύτερη σχέση τιμής-ποιοτητας-αγνότητας σε καλλυντικά που έχω βρει ειναι στα φαρμακευτικά της La Roche-Posay
Δεν τα έχουν όλα τα φαρμακεία. Αν έχεις μικτή επιδερμίδα ή με τάση λιπαρότητας δοκίμασε το make up UNIFIANCE correcteur du Tent. Εχει απίστευτη καλυψη για σπυράκια, κοκκινίλες κλπ και κάνει το δέρμα να φαίνεται σαν σατέν. Είναι εφάμιλλο των ακριβών επαγγελματικών make up YSL, Dior, ΜΑC κλπ (αν και εγώ το βρίσκω ΚΑΛΥΤΕΡΟ!) και πιο αθώο (όχι paraben, όχι μόλυβδο κοκ που έχουν τα καλλυντικά του Dior, YSL).
Πούδρα ή Bronze ρουζ μου αρέσουν του ΚΟΡΡΕ ή πάλι της La Roche-Posay.
Ροζ ρουζ για μάγουλα, ελαφρά ιριδίζον της La Roche-Posay.
Σκιές όχι υγρές, στερεές της La Roche-Posay είναι πολύ σταθερές.
Οι υγρές ωραίες είναι, αλλά μόνο για χειμώνα που δεν ιδρώνεις!
Πριν βάλει σκιά, στο βλέφαρο βάλε λίγη πούδρα, κρατάει καλυτερα η σκιά, το ίδιο και στα χείλη πριν το κραγιόν.
Μάσκαρα χρησιμοποιώ της Loreal μια με την Penelope Cruz απέξω, telescopic χρυσή γιατί δεν έχει βουρτσάκι, έχει χτενάκι και δεν τις κολλά. Αλλά δεν είναι τρομερά εντυπωσιακή, δεν τις κάνει 10Χ μεγαλύτερες. Απλά δεν τις κολλάει, τις ξεχωρίζει ωραία, για αυτό μου αρέσει.
Μολύβι μηχανικό της La Roche-Posay, εύκολο για να κάνει περίγραμμα και πάνω και κάτω από το βλέφαρο.
Κραγιόν χρησιμοποιώ της La Roche-Posay (τι πρωτότυπο), είναι υγιεινά, αλλά όχι εξαιρετικά σταθερά. Lipgloss έχω κάτι της Clinique, τίποτα ιδιαίτερο, απλά οκ.
Επίσης να χρησιμποιείς μολύβι για τα χείλια, στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν. Κάνε περίγραμμα και γέμισε και λίγο τα χείλη με το μολύβι πριν βάλεις κραγιόν. Κρατάει περισσότερο. Επίσης αν βάζεις το κραγιόν με πινέλο, πάλι κρατάει περισσότερο.
Αν θέλεις να πας κάπου επίσημα ή να λείπεις όλη μέρα και να διατηρηθεί το μακιγιάζ περισότερο έχει η MAC ένα υγρό σπρέυ σαν νερό που το λένε ΜΑC Fixante + και ψεκάζεσαι με αυτό όταν τελειώσεις το μακιγιάζ σου. Το σταθεροποιεί καλύτερα. Το προτείνουν και για νύφες κλπ. Μην το χρησιμοποιείς καθημερινά. Εμένα όταν το χρησιμοποιούσα συνέχεια μου "μπούκωσε" το δέρμα. Δεν είναι και τόσο υγιεινό να φράζεις εντελώς το δέρμα σου. Αλλά για ειδικές περιστάσεις, είναι πολύ καλό!
La Roche-Posay και ΚΟΡΡΕΣ.
Συμβουλή:
Οποιαδήποτε μάσκαρα δείχνει άσχημα αν υπερβάλλεις.
Προσπάθησε το βουρτσάκι να έχει μικρή δόση χρώματος πριν το πέρασμα.
Και μπορείς πάντα μετά το βάψιμο, με στεγνά δάχτυλα να "διορθώνεις" τις βλεφαρίδες ώστε να φαίνονται πιο φυσικές!
07-09-2011, 02:17 #53
Originally posted by angelaorangel
ρε παιδια εσεις που ξερετε καλυτερα απο αυτα
πειτε μου ενα καλο γυναικειο αρωμα
να παρω για δωρο σε μια γυναικα?
θελω να ναι καλο και να μη κοστιζει 10 και 15 ευρω.
07-09-2011, 02:20 #54
Επίσης πολύ ωραία αρώματα έχει και στο Zara.
07-09-2011, 09:43 #55
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
από το Ζάρα πήρα ένα καταπληκτικό άρωμα στον άνδρα μου!Τύφλα να έχουν όλα τα ακριβά αρώματα που του έπαιρνα τόσα χρόνια!
16-10-2011, 12:44 #56
Originally posted by aggeloydaki
από το Ζάρα πήρα ένα καταπληκτικό άρωμα στον άνδρα μου!Τύφλα να έχουν όλα τα ακριβά αρώματα που του έπαιρνα τόσα χρόνια!
ωωω πιο! ψαχνω και εγω ενα αρωμα για τον αντρα μου δωρο.
19-10-2011, 20:18 #57
http://img2.strawberrynetmedia.com//...4373828906.jpg
http://img2.strawberrynetmedia.com//...4447654606.jpg
Oπα!!!!!!!!Τι ωραια που εισαστε εδω!!!!
Κολλημενη με τα αρωματα παιδιοθεν....
Και με τα καλλυντικά
Λοιπον αυτά τα 2 αρωματάκια ειναι τα πιο πρωτοτυπα, και αυτέ με την μεγαλυτερη διαρκεια απο πολλά αλλα.
Επειδη εχω ενα θεματάκι με την διαρκεια αυτα ειναι που μου κρατουν πολύ.
20-10-2011, 02:11 #58
15-01-2012, 14:28 #59
Xθες κοριτσια πηγα hondos center να ρωτησω για το αγαπημενο μου αρωμα αφου εχει κ εκπτωσεις 25% αλλα μωλις μου ειπαν το ποσο φυσικα κ δεν το πηρα ,ρωτησα λοιπον για το alien την μικρη συσκευασια με τα λιγοτερα ml 58 ευρω μου λεει με εκπτωση παρακαλω.Ξερετε καποιο αλλο βαρυ αρωμα με λιγο ποιο λογικη τιμη?Πηρα το teint miracle της lancome τελειο make up δεν το περιμενα.
15-01-2012, 14:29 #60
Προτιμω τα εντονα αρωματα γιατι δυστυχως ολα τα αλλα εξατμιζονται φευγουν αμεσως απο το δερμα μου.
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....