Make Up
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 60

Thread: Make Up

Senior Member

Make Up

Εχει κανεις να προτεινει μαρκες σε διαφορα προιοντα μεικ απ;

προς το παρον εχω βρει οτι μου ταιριαζει :

- αχρωμη βαση AVON για να μη φαινονται οι ποροι
    - Christian Dior Spray make up
    - Christian Dior face powder

απο σκιες.. εχω δοκιμασει υγρες αλλα δεν ξερω τι κανω λαθος, συνεχεια μου μαζευει στα ματια, τα αλλα μου μουτζουρωνουν, ουτε μολυβι εχω βρει που να δειχνει καλα, οι περισσοτερες μασκαρες κανουν κομπους, και οοοοοοοολα μου τα κραγιον φευγουν με το παραμικρο.

Senior Member
    Αγαπητή Μαίρη,

εγώ ζω με το μακιγιάζ καθημερινά από τα 18 μου. Προσέχω και την ποιότητα και την "αθωότητα" των καλλυντικών.
    Η καλύτερη σχέση τιμής-ποιοτητας-αγνότητας σε καλλυντικά που έχω βρει ειναι στα φαρμακευτικά της La Roche-Posay
    Δεν τα έχουν όλα τα φαρμακεία. Αν έχεις μικτή επιδερμίδα ή με τάση λιπαρότητας δοκίμασε το make up UNIFIANCE correcteur du Tent. Εχει απίστευτη καλυψη για σπυράκια, κοκκινίλες κλπ και κάνει το δέρμα να φαίνεται σαν σατέν. Είναι εφάμιλλο των ακριβών επαγγελματικών make up YSL, Dior, ΜΑC κλπ (αν και εγώ το βρίσκω ΚΑΛΥΤΕΡΟ!) και πιο αθώο (όχι paraben, όχι μόλυβδο κοκ που έχουν τα καλλυντικά του Dior, YSL).
    Πούδρα ή Bronze ρουζ μου αρέσουν του ΚΟΡΡΕ ή πάλι της La Roche-Posay.
    Ροζ ρουζ για μάγουλα, ελαφρά ιριδίζον της La Roche-Posay.
    Σκιές όχι υγρές, στερεές της La Roche-Posay είναι πολύ σταθερές.
    Οι υγρές ωραίες είναι, αλλά μόνο για χειμώνα που δεν ιδρώνεις!
    Πριν βάλει σκιά, στο βλέφαρο βάλε λίγη πούδρα, κρατάει καλυτερα η σκιά, το ίδιο και στα χείλη πριν το κραγιόν.
    Μάσκαρα χρησιμοποιώ της Loreal μια με την Penelope Cruz απέξω, telescopic χρυσή γιατί δεν έχει βουρτσάκι, έχει χτενάκι και δεν τις κολλά. Αλλά δεν είναι τρομερά εντυπωσιακή, δεν τις κάνει 10Χ μεγαλύτερες. Απλά δεν τις κολλάει, τις ξεχωρίζει ωραία, για αυτό μου αρέσει.
    Μολύβι μηχανικό της La Roche-Posay, εύκολο για να κάνει περίγραμμα και πάνω και κάτω από το βλέφαρο.
    Κραγιόν χρησιμοποιώ της La Roche-Posay (τι πρωτότυπο), είναι υγιεινά, αλλά όχι εξαιρετικά σταθερά. Lipgloss έχω κάτι της Clinique, τίποτα ιδιαίτερο, απλά οκ.
    Επίσης να χρησιμποιείς μολύβι για τα χείλια, στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν. Κάνε περίγραμμα και γέμισε και λίγο τα χείλη με το μολύβι πριν βάλεις κραγιόν. Κρατάει περισσότερο. Επίσης αν βάζεις το κραγιόν με πινέλο, πάλι κρατάει περισσότερο.

Αν θέλεις να πας κάπου επίσημα ή να λείπεις όλη μέρα και να διατηρηθεί το μακιγιάζ περισότερο έχει η MAC ένα υγρό σπρέυ σαν νερό που το λένε ΜΑC Fixante + και ψεκάζεσαι με αυτό όταν τελειώσεις το μακιγιάζ σου. Το σταθεροποιεί καλύτερα. Το προτείνουν και για νύφες κλπ. Μην το χρησιμοποιείς καθημερινά. Εμένα όταν το χρησιμοποιούσα συνέχεια μου "μπούκωσε" το δέρμα. Δεν είναι και τόσο υγιεινό να φράζεις εντελώς το δέρμα σου. Αλλά για ειδικές περιστάσεις, είναι πολύ καλό!

Senior Member
    Καλημέρα!
    Εγω για να μην μουτζουρώνουν οι σκιές χρησιμοποιώ το primer της MAC,είναι πολύ καλό ακόμα και με καύσωνα οι σκιές μένουν στη θέση τους!!
    Και η τιμή του είναι πάρα πολύ λογική επίσης.
    Με τις μασκαρα κι εγώ έχω θέμα...ΠΟΤΕ δεν μου αρέσουν και ΠΑΝΤΑ μου κολλάνε τις βλεφαρίδες οτι και να κάνω.Κάποτε έπαιρνα μια καταπληκτική του Dior αλλα καταργήθηκε και απο τότε ψάχνω κι εγω τη μασκαρα των ονείρων μου lol
    Τώρα τελευταία πήρα μια της L'Oreal,ηταν σε προσφορά 10 ευρώ και χρησιμοποιώ αυτην αλλα δεν την προτείνω,ούτε αυτη μάρέσει :thumbdown: απλώς είναι η λιγότερο μέτρια απο τις μέτριες και είναι και πάμφθηνη ε και μια και την αγόρασα τη χρησιμοποιώ....

Senior Member
    *αυτο οπυ σταθεροποιεει αρκετα το μακιγιαζ ειναι το κλασσικο σπρει εβιαν ...

Senior Member
    Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, πάντως η μάσκαρα Hypnose της Lancome είναι τέλεια (βέβαια κάνει 30 ευρώ). Και για τα προϊόντα της mac έχω ακούσει τα καλύτερα.

Senior Member
    εγω παλι αντι για make up σε καθημερινη βαση βαζω μια κρεμα της Dior με χρωμα, ακομη και για βραδυ ( μονο αν εχω να παω σε κανενα γαμο η επισημη εκδηλωση βαζω make up), απο πανω βαζω μια πουδρα της estee lauder κομπακτ, οποτε με καλυπτει τελεια!

για ρουζ βαζω της Prioritιes ( αν θυμαμαι καλα ετσι γραφετε απο τα Sephora) που ειναι μπρονζε, μασκαρα παραδοξως βολευομαι απιστευτα με της maybeline, ικραγιον της make up for ever απιστευτα και σταθερα!
    ενα κονσιλερ la roshe posay, ενα μολυβι Λευκο στο εσωτερικο των ματιων estee lauder και τελος το βαψιμο ..

το βραδυ συνηθως βαζω καμια σκια, αν και τις εχω καταργησει τελευταια, μου αρεσει το φυσικο βαψιμο, απλα βαζω απο το ρουζ λιγο κατω απο τα φρυδια, δειχνει πολυ ωραιο
    σκιες εχω μεινει απιστευτα ευχαριστημενη και απο la roshe posay αλλα τρελη αδυναμια στις σκιες της DIOR αλλα πολυ τσουχτερες ρε παιδι μου, ειδικα μια αποχρωση του καπνου που φοραω δεν την εχω βρει πουθενα αλλου σε τετοια υφη και αποχρωση ..

γενικα ειμαι της αποψης ομως οσο πιο φυσικο τοσο πιο ομορφο το μακιγιαζ!

Senior Member
    και γενικα για κρεμες προσωπου συστηνω ανεπιφυλακτα la roshe posay!!! οσες φορες εχω δοκιμασει αλλες βγαζω μικρα σπυρακια ..

ενω με την la roshe posay, και συγκεκριμενα η με την Efaklar, η με την Duo το δερμα μου αψεγαδιαστο ..

και συμαντικο κοριτσια παντα να ξεβαφομαστε πριν πεσουμε για υπνο και να βαζουμε κρεμουλα, ακομη και το μεσηεμρι ειναι καλο να ξεβαφομαστε ... και αν ειναι να ξαναβγουμε να βαφτουμε ξανα!

Senior Member
    λες και κάνουμε διαφήμιση είμαστε! Και γω effaclar χρησιμοποιώ και για ξεβάψιμο, το gel και για κρέμες κλπ!
    Είναι τέλεια τα προιόντα τους, αλλά δεν τα διαφημίζουν καλά (αντιθέτως με την τραγική VICHY κλπ). Οι φαρμακοποιοί προωθούν άλλες μάρκες, που έχουν περισσότερο κέρδος! Τέσπα!
    Για ντεμακιγιάζ οπωσδήποτε καλό & βαθύ καθαρισμό προσώπου! Οχι ένα μαντηλάκι και προχειρότητες!
    Εγώ χρησιμοποιώ το μαντηλάκι με ανεπαίσθητους κόκκους, βαμβάκι ή σφουγγαράκι μαζί με σαπουνιστικό για να τρίβεται το πρόσωπο ελαφρά και να φεύγει το μακιγιάζ και μέσα από τους "πόρους" όσο δυνατόν!
    Και εννοείται μετά λοσιόν και κρέμα!!

Senior Member
    αααααααα, τελειο το θεματακι, αλλα επρεπε να το ανοιξετε πριν εφοδιαστω με υδατικη κ αντιηλιακη!!!
    εχω εκνευριστικα φοβερα ευαισθητο δερμα κ γεμιζει κοκκινιλες με το παραμικρο, κανει ευρυαγγειες,σπυρακια, σημαδακια κ αυτα γινονται κηλιδες... βραστα κ αστα δλδ..
    κανα δυο φορες ομως που πηρα κρεμα της εταιρειας που αναφερεται, κατοπιν συστασεως της δερματολογου, ηταν σουπερ!!
    δεν την ξαναπηρα ομως.... γιατι συνηθως μου συστηνει της aven.πολυ αραια κ αυτη αλλα η αλλη καλυτερη μου φαινεται...
    βεβαια οταν εχω αφραγκιες ομολογω οτι παιρνω απ το σουπερ μαρκετ.....

Senior Member
    Ωραίο θέμα!Να ξεφύγουμε και λιγάκι...!
    Να ξεκινήσω με τη mascara,τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ την extra volume collagene (l'oreal) και μάλλον θα παραμείνω για πολύ καιρό σε αυτή!Χωρίς υπερβολές διπλασιάζει σε μήκος και όγκο τις βλεφαρίδες και δεν τις κολλάει!Κοστίζει λίγο παραπάνω,αλλά κρατάει και περισσότερο,δε στεγνώνει εύκολα.
    Για προιόντα βάσης χρησιμοποιώ χρόνια της radiant και είμαι πολύ ευχαριστημένη και σε θέμα κάλυψης και διάρκειας.
    Σε σκιές δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε μάρκα,αλλά δεν μου αρέσουν οι υγρές,όπως επίσης και οι τετραπλές παλέτες της ere due!Δεν βγάζουν χρώμα!!
    Μολύβια χειλιών και κραγιόν παίρνω συχνά korres,ιδιαίτερα τα κραγιόν είναι πολύ ενυδατικά και δεν ξηραίνουν καθόλου τα χείλη.
    Από κρέμες προσώπου θα συμφωνήσω με τα κορίτσια για τα προιόντα της la roche-posay,όπως επίσης πολύ καλές κρέμες έχει και η lierac(πάλι από φαρμακείο).

Senior Member
    Kαλησπερα κουκλες απο μεικ απ απο τα 16 μου δεν αλλαζω της seventeen ειναι κ οικονομικο κ καλο για μενα πριν 1 μηνα δοκιμασα κ ενα της vichy dermablendετσι για αλλαγη αρκετα καλυπτικο εινα κ αυτο. Απο μολυβι ματιων εψαχνα χρονια καποιο καλο αντιαλεργικο γιατι οτι κ να εβαζα δακρυζαν τα ματια μου ακομα κ καλα καλλυντικα ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ευτυχως δοκιμασα ενα μολυβι του κορρες τελειο το μονο που δεν μου προκαλει αλλεργια και σταθερο κραταει.Απο σκιες κραγιον κ πουδρα παλι seventeen:thumbup:

Senior Member
    Α απο μασκαρα εβαζα μια της maybeline xxl λεγετε ημουν αρκετα ευχαριστημενη αλλα καταργηθηκε και ετσι αγορασα την one by one παλι της maybeline δεν θα ελεγα οτι ειναι κ πολυ καλη μου κολαει τις βλεφαριδες anyway αυτα

Senior Member
    Ξεχασα να αναφερω την βαση που βαζω κ κραταει πολυ το μακιγιαζ της radiant matt finish transparent base πολυ καλο

Senior Member
    ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!!!! εφυγε για εκτυπωση η σελιδα! μολις πληρωθω και εχω περισσεμα σιγα σιγα θα αρχισω να αγοραζω και να δοκιμαζω :yes:

Senior Member
    Kοριτσια εχω μια ιδεα δεν γραφουμε κ ποια ειναι τα αγαπημενα μας αρωματα? Συγνωμη merry αλλα δεν ηξερα που αλλου να το γραψω κ πως μπορω να ανοιξω ενα καινουριο θεμα

Page 1 of 4 123 ... LastLast