Results 1 to 9 of 9
Thread: Slimming Word!
-
23-06-2011, 22:11 #1
Slimming Word!
Λοιπον δεν ξερω αν υπαρχουν Ελλαδα, ξερω οτι υπαρχει online σελιδα παντως.. Δεν ειναι διαιτα ειναι διατροφη και πιστεψτε με ΕΧΕΙ αποτελεσματα! Δεν κανω διαφημιση εννοειτε! Αλλα γραφτηκα και ακολουθησα πιστα αυτα που ελεγαν και εχανα γυρω στα 2-3 κιλα την βδομαδα! Δεν ειναι διατροφη στερησης η κατι τετοιο!! Τρως πολλα φρουτα και λαχανικα ακομα και bacon χωρις το λιπος εννοειτε! Το μονο που αντικαθιστας ειναι το λαδι με FryLight!! Πραγματικα αξιζει να το κανετε ολοι εσεις που δεν θα κανετε εγχειρηση και προσπαθειτε μονοι σας! Εγω εμεινα κατενθουσιασμενη! Την εγχειρηση την κανω διοτι εχω το λιπωμα και εχει αρχισει και με ποναει η μεση μου τους τελευτεους μηνες και νοιωθω λες και ειμαι 100 χρονων!! Παντως αν μπορειτε να το κανετε αξιζει! Απο οτι ειδα στο site τους εχει και γραφεια στην Κυπρο.. Ελλαδα ομως δεν εχει.. :sniff: Βασικα γραφεσε και επειτα καθε εβδομαδα πηγαινεις εκει, σε ζυγιζουν και μιλατε ολοι μαζι σαν ομαδα υποστηριξης! Δινουν και βραβεια!!! αχαχαχαχα εχει πολυ πλακα! Μπητε youtube και δειτε ιστοριες αν θελετε!! Παντω εγω βρε παιδια ειχα στην ομαδα μου μια γυναικα που ηταν 170κιλα και μεσα σε 2 χρονια εδινε 56! Δεν υπαχει η γυναικα!! ειναι και πολυ μικροκαμωμενη!! Εγω τα συνεχιζω μεχρι και την ημερα χειρουργιου..
Σας τα γραφω ολα αυτα γιατι πραγματικα εχω κανει απειρες διαιτες και δεν ειχαν αποτελεσματα! Απο την στιγμη που ειδα και συμφοιτητρια μου τι αλλαγη ειχε κανει και μιλησαμε, ειναι τα μονα που μου εδωσαν ελπιδα οτι μπορει καποιος να αδυνατησει και φυσικα! Οποιος προσπαθει με διατροφη ας του δωσει μια ματια!! Εχει και αυτο ποντους σαν τα weight watchers αλλα τους μετρας μονο για τα επιπλεον γλυκα και λιπαρα που θες να παρεις καθημερινα.. Και τα λενε syns..
Μακαρι να υπαρχουν και Ελλαδα.. ειναι πολυ πιο φτηνα απο διαιτολογο και για εμενα προσωπικα δεν σου πουλανε φουμαρα!! :wink1:
- 23-06-2011, 23:14 #2
δηλαδη απλα καταναλωνεις ενα λαδι;
24-06-2011, 00:01 #3
Οχι καλε!! αχαχαχ αντικαθιστας το λαδι για παραδειγμα σε μια τηγανιτη μπριζολα με το FryLight1` Ειναι σε μορφη σπρει! Τρως κανονικα, μεγαλες ποσοτητες απο λαχανικα φρουτα αυγα και κρεας! απλα αντικαθισταε το βουτυρο και λαδι!
Επισης μπορεις να πινεις λαιτ αναψυχτικα (αν και τα αποφευγω γενικα οσο μπορω!) και υπαρχουν και τα syns! Δικαιουσε 15 syns την ημερα! Απο αυτ αμπορει να ειναι σοκολατα η οτι αλλο θες για γλυκο.. Το καυε τροφιμο εχει διαφορετικα syns.. Ετσι για παραδειγμα μπορεις να φας διαφορα πραγματα που θες αρκει το αθρισμα τους να μην ξεπερναει τα 15 syns! (syns=ποντοι). Εχουν βιβλιαρακια που τα εξηγουν! Μακαρι να μπορουσα να στα δωσω να τα δεις! Εγω πραγματικα δεν το πιστευα.. Και ομως! Λοιπον θα κανω φωτοτυπιες μολις κατεβω Ελλαδα και αν θες στειλε μου την διευθυνση σου να στα στειλω για να μην πληρωσεις τιποτα.. Θα αργησω ομως να κατεβω.. Α! ειναι γραμμενα στα αγγλικα..
25-06-2011, 00:00 #4
ειμαι απταιστη στα αγγλικα, οποτε ειμαστε κομπλε. Αν θες για να παρουν και οι υπολοιπες, αν κανεις φωτοτυπιες, κανε ενα σκαν
η μαλλον, θα κοιταξω αν υπαρχει κανενα PDF στο ιντερνετ. Πως λεγεται το βιβλιο? Syns?
25-06-2011, 07:30 #5
Οχι λεγεται "Food Optimising, your slimming success starts here" ! Νομιζω δεν πωλειται καπου σε βιβλιοπωλεια η καπου αλλου... Γιαυτο θα το σκαναρω και θα στο στειλω με μειλ.. Συνολικα ειναι 4 βιβλιαρακια αλλα το ενα ειναι για να καταγραφεις το βαρος σου και για να σου μαθει να μαγειρευεις χωρις λιπη (εγω που δεν ηξερα αυγο να κανω, εκανα μουσακα παρακαλω! και χωρις περιττα λιπαρα! ) το 2ο ειναι ενα βιβλιαρακι με την 1η βδομαδα, σαν παραδειγμα διατροφης που μπορεις να βρεις και εδω http://www.slimmingworld.com/healthy...ptimising.aspx , το 3ο λεγετα: "Body Image" και εχει ιστοριες παιδιων που κανανε την διατροφη και μιλαει και για γυμναστικη και το πως σταδιακα απο το να εισαι αδρανης, μπορεις σιγα σιγα να γυμναζεσε.. Και το 4ο και τελευταιο ειναι κατι να ημερολογιο/tips για να καταγραφεις τον δρομο προς την επιτυχια και το στοχο σου! Πραγματικα εμενα με βοηθησαν πολυ!
Επιδη τωρα πακεταρω και γενικα γινεται ενας χαμος, μολις φτασω Ελλαδα, τα σκαναρω και στα στελνω asap! Μπες στο site και δες..!! Και παλι λεω οτι δεν διαφημιζω η κατι τετοιο για να μην παρεξηγηθω! Παρε την μια βδομαδα δοκιμαστικα και πες μου εντυπωσεις!!!
25-06-2011, 21:12 #6
το βρηκα!
http://mojacarslimming.files.wordpre...tarts-here.pdf
να'σαι καλα, θα του ριξω μια ματια =)
26-06-2011, 19:15 #7
Δες το και μολις κατεβω Ελλαδα στα στελνω με μειλ!!! :smilegrin:
02-07-2011, 02:49 #8
wow, θα ήθελα να μου στείλεις και μένα τις πληροφορίες και τα βιβλιαράκια με μειλ αν μπορείς. Θα σου στείλω το μέιλ μου με u2u
02-07-2011, 04:55 #9
Originally posted by myrtali
wow, θα ήθελα να μου στείλεις και μένα τις πληροφορίες και τα βιβλιαράκια με μειλ αν μπορείς. Θα σου στείλω το μέιλ μου με u2u
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....