Results 31 to 45 of 46
Thread: Βιωνω την απολυτη μοναξια...
-
03-08-2008, 21:37 #31
Ναι ενα νοημον ον μονο του...ειναι απλως ενα νοημον ον μονο του.
Ναι βγαινω εξω γελαω...λεω μαλακιες...φιλοσοφιες...περν αει η ωρα αλλα ποναω...γιατι οι αλλοι εχουν ουσιαστικα μια τεραστια αποσταση απο μενα.
Δεν εχω απλα πραγματα που εχει ο αλλος κοσμος...και αυτο με κανει και ειμαι πολυ φοβισμενος....αυτη ειναι η αληθεια φοβαμαι αυτην την περιοδο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 03-08-2008, 22:10 #32
Εχω την αισθηση οτι ενας γυαλινος κοσμος ειναι ετοιμος να σπασει...καπως ετσι.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-08-2008, 22:56 #33
Bρε κιπ νομιζεις οτι ολοι οι αλλοι δεν εχουν προβληματα γενικα?Δεν ξερεις τι βασανα εχει ο καθενας ειδικα την σημερινη εποχη ολοι εχουμε διαφορα προβληματα.μην νομιζεις ολοι οι αλλοι επερνανε τελεια.βλεπω πολλυς ανθρωπους που εχουν ολα οσα πρεπει για να πετανε στα συννεφα και ομως ειναι δυστιχησμενοι.κανενας δεν ειναι χαρουμενος με οσα εχει κ με τον εαυτο του.
04-08-2008, 03:37 #34
Keep,
λες ότι τώρα είναι πια πολύ αργά.
Γιατί είναι πια πολύ αργά; Για ποιο πράγμα είναι πια πολύ αργά; Για αλλαγές, για διορθώσεις; Ποτέ δεν είναι πια πολύ αργά. Μόνο όταν πια δε θα αναπνέουμε!
Μιλάς για νοητικά προβλήματα. Δεν ξέρω τι είδους είναι αυτά αλλά ακόμα κι αν δεν τα γνωρίζω θα σου πω κάτι που κατά τη γνώμη μου ισχύει σε πολλές περιπτώσεις.
Αν δούμε τον κόσμο από μια αποστασιοποιημένη ματιά, βλέποντας ψυχρά έξω από εμάς το πρόβλημά μας, θα δούμε τόσες διαφορετικές περιπτώσεις και προβλήματα...Άλλοι αντιμετωπίζουν σαφώς λιγότερα από εμάς - ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν-νομίζουμε. Πάντα όμως μέσα στον πόνο μας έχουμε κατά νου αυτή την κατηγορία ανθρώπων, τους τυχερούς της ζωής...Όμως ποτέ δεν ξέρουμε τι φέρνει ο τροχός της ζωης...Γι\'αυτό μηδενα προ του τέλους μακάριζε.
Αν κοιτάξουμε ακόμα πιο προσεχτικά υπάρχουν σίγουρα και άνθρωποι με πολλές δυσκολίες, περισσότερες και από τις δικές μας...τι παράξενο αυτούς δεν τους πολυθυμόμαστε συχνά. Κι όμως είναι εκεί...
Ας είμαστε ευγνώμονες γι\'αυτά που έχουμε καταφέρει /είμαστε σήμερα (και πραγματικά όλοι εδώ βλέπουμε πόσα έχεις καταφέρει) και ας προσπαθήσουμε να καλυτερέψουμε το αύριό μας.
Μιλάς για απουσία φίλων. Μεγάλο πρόβλημα στις μέρες μας για τους περισσότερους. Και πόσο καίει την καρδιά αυτή η απουσία σε όσους από εμάς περάσαμε δύσκολα και κάποιοι \"φίλοι\" απλά δεν ήταν εκεί. Όμως αυτοί οι φίλοι δεν ήταν ποτέ πραγματικοί Keep. Εμείς εθελοτυφλούσαμε. Απομάκρυνε απο τη ζωή σου άτομα που δε σε σέβονται, που δεν ενδιαφέρονται για το καλό σου. Αν έχεις ανοιχτή καρδιά και μυαλό και πάνω από όλα σέβεσαι εσένα και εισαι αληθινός θα έρθουν τα ανάλογα άτομα κοντά σου. Έχε πίστη...
Δεν ξέρω αν δε βοηθώ αλλά πραγματικά αυτά τα πιστεύω.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
20-08-2008, 16:52 #35
Πραγματικα ευχαριστω anwnimi μου ειχε ξεφυγει το μυνημα σου καθως και ολους...μην τους πιανω εναν-εναν ονομαστικα.
Ναστε καλα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-08-2008, 17:12 #36
Τελικα ξαναδιαβαζοντας τα μυνηματα μου μου ειναι δυσκολο να παραδεχτω οτι ειμαι εγω αυτος που τα εγραψε...κατα καποιο τροπο...πτωση διαθεσης στο ναδιρ...τι να πω.
Οταν τα βλεπω μαυρα...τα βλεπω μαυρα,ελπιζω για τελευταια φορα,ναι εκοψα λιγο τα φαρμακα καθως ειχα και μια εντονη απογοητευση.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-08-2008, 17:25 #37
keep_ είσαι απλά εσύ.. ο εαυτός σου.. μην στεναχωριέσαι δεν αξίζει τον κόπο, γιατί δεν μπήκαν ούτε καν στην προσπάθεια να σε καταλάβουν, ξέρεις κάτι κ μένα δεν με νιωσε κανείς κ κανείς δεν μου στάθηκε.. τι να περιμένεις απο ανθρώπους που σε θυμούνται όταν δεν έχουν τι νακάνουν ή όταν χρειάζονται κάτι; τίποτα.. δεν αξίζουν καν!
20-08-2008, 17:27 #38
Όλοι μας τα βλέπουμε μαύρα κ φέρνουμε την καταστροφή.. τι να κάνεις; φάσεις είναι περνάνε κ έρχονται άλλες, βέβαια όταν δεν αντέχουμε δύσκολα το αναγνωρίζουμε αυτό, αλλά ευτυχώς δεν είμαστε κ συνέχεια έτσι
20-08-2008, 17:32 #39
Originally posted by keep_walking
Τελικα ξαναδιαβαζοντας τα μυνηματα μου μου ειναι δυσκολο να παραδεχτω οτι ειμαι εγω αυτος που τα εγραψε...κατα καποιο τροπο...πτωση διαθεσης στο ναδιρ...τι να πω.
Οταν τα βλεπω μαυρα...τα βλεπω μαυρα,ελπιζω για τελευταια φορα,ναι εκοψα λιγο τα φαρμακα καθως ειχα και μια εντονη απογοητευση.
Εγω καταλαβα αμεσως οτι εκοψες τα φαρμακα.Εκανες ζαβολιες λολ.Ειδες που σου περασε ομως με το π τα αρχησες?Μηπως δεν ειχες σωστους οργασμους κ τα εκοψες?Γιατι σε αυτα π εγραφες σε ενιωσα φουντομενο και απο ερωτικης αποψεως.Καλυτερα να μην το ξαναρισκαρεις παντως,Να περνεις τα φαρμακα σου για να περνας και καλα.Μην ρισκαρεις την ευτιχια σου και γυναικες βρισκεις ευκολα αρκει να μην λες τι εχεις δεν ειναι αναγκη να το μαθενουν ολοι κιαν καποια σε αγαπησει 8α το κανει γιαυτο π εισαι.Ξερεις σε τι σκατοκοσμο ζουμε......
20-08-2008, 17:34 #40
Χμ θα προσπαθησω να τα ελαττωσω παλι...δεν το βαζω κατω lol αλλα αυτην την φορα με καθοδηγηση γιατρου...ενος καινουργιου γιατρου και ισως να παρει χρονια...αν ειναι δυνατον φυσικα να κοπουν,να ελαττωθουν φανταζομαι ειναι.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-08-2008, 17:37 #41
Βρε κιπ αν σε κανουν καλα ας τα περνεις μια ζωη.Τουλαχιστον υπαρχει κατι που σε κανει εντελως καλα. Κια δεν εισαι ο μονος αντρας π εχει φαει χιλοπιτα.Εδω εγω που ειμαι κοπελα εχω φαει 3-4 πιτες λολ.αλλα χεστηκα.
20-08-2008, 17:40 #42
Ναι μπορει να ειναι ολα μαυρα...αλλα βγαινουν και καλα στοιχεια,νομιζω γινομαι πιο επικοινωνιακος,δεν ξερω νομιζω,θα προσπαθησω,ελπιζω να πεσω σε αστερι γιατρο.
20-08-2008, 17:47 #43
Εχεις κανει εγκεφαλογραφημα που ελεγες?Απο ποτε το επα8ες?
20-08-2008, 17:51 #44
Το εγκεφαλογραφημα βγηκε μια χαρα,υπαρχουν βεβαια και πιο εξελιγμενες τεχνικες αλλα αμφιβαλλω αν βρουν κατι...αλλα και να βρουν τι να το κανω,να καθισω να φαω τις αξονικες?Θα ρωτησω το γιατρο μηπως υπαρχει καποιο οφελος απο αυτο αλλα κατα 99,99% δεν υπαρχει.
Το επαθα πριν μια δεκαετια περιπου....οι γυναικες φταινε:D (πλακα κανω).[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-08-2008, 18:09 #45
δεν κανεις κα8ολου πλακα και το ξερεις.αυτος π σου λεω απο γυναικα την πατησε γιαυτο σε ρωτησα πως την επαθες.Αν βγηκε καθαρο το ηλεκροεγκεφαλογραφημα τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα ετσι?Και δεν ειμαστε τοσο κακες βρε ολες.Εχει και καλες αλλα δεν τις θελετε τιε καλοψυχες.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή