Ψυχασ8ενης σκοτωσε την κοπελα του - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 183
    Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    ο μεγαλύτερος εγκληματίας είναι η ίδια η κοινωνία
    τα σέβη μου!

συμφωνώ κ με όλα τα υπόλοιπα..

αλλά.. \"κοινωνια ενοχη παλιο κοινωνία εισαι σκάρτη κ αδικη να ζησω δεν μπορω κ εχω ενα παραπονο παραπονο μεγάλο που το δικιο μου ποτέ δεν πρόκειται να βρω\" α ρε βιτάλη!

Senior Member
    Στις ειδήσεις είπαν κάτι για μανιοκατάθλιψη αλλά και παλι δεν ξέρω..ένα σωρό άνθρωποι έχουν μανιοκατάθλιψη ή σχιζοφρένεια αλλά δεν έχουνε πράξει τέτοιες κτηνωδίες..

Banned
    δεν βλεπω να πολυδιαφωνουμε....
    τεσπα.
    Ας μην διαφωνουμε μονο για να διαφωνουμε.

Senior Member
    Originally posted by krino
    σοβαρεψου εσυ.

:P

να σοβαρευτεις και συ :P

Banned
    Originally posted by maria...
    σοβαρεψου εσυ.

οχι εσυ πρωτα....
    :P:P

Senior Member
    βρε κρινο σε λιγο 8α μας πει οτι καλα εκανε και εκοψε το κεφαλι της κοπελας με χασαπομαχαιρο και καλα εκανε που αποκεφαλισε κ το σκυλακι της κ το πεταξε στον δρομο.ελεος.
    Κάνεις λάθος.

Ναι, περίπου τα ίδια λέμε όλοι, απλά εγώ έκανα μια ένσταση στο γεγονός ότι \"φορτώνουν\"ότιδήποτε στους ψυχικά ασθενείς.
    Μακάρι κάποτε να πετάξει η κοινωνία από πάνω της όλα αυτά τα χαζοταμπού που οδηγούν ή όχι σε τέτοιες καταστάσεις....

Senior Member
    σοβαρεψου εσυ.

οχι εσυ πρωτα....
    :P:P
    οχι εσυ την κολοκυ8ια 8α πεξουμε?σαν παιδακια κανουμε κιας ειμαι 28 και συ 48 σωστα?λολ

Senior Member
    Originally posted by kater1na
    Εγω θα ξαναπω τα ψυχικα προβλήματα δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για διάπραξη εγκλίματος.
    Οι γενικεύσεις είναι άστοχες, όταν βγαίνει ο κάθε ένας στην τβ και λέει ο ανθρωπος είχε ψυχολογικό πρόβλημα και η γυναίκα του ήταν αφελής που κάθησε μαζί του και άλλα σχετικά χωρίς να αναφέρει ή γνωρίζει τη φύση του προβλήματος, την ένταση, την αγωγή ή ιατρική παρακολούθηση, την προσωπικότητα του δράστη και όλους τους υπόλοιπους παράγοντες που διαφοροποιούν εναν άνθρωπο που έχει ψυχολογικά προβλήματα απο τον άλλο και απλά τους τσουβαλιάζει όλους μαζί είναι για μένα ο ορισμός την ανευθυνότητας .-
    Τώρα αν πάλι κάποιος βαριέται να λαμβάνει υπόψη του όταν σκέφτεται ή μιλά όλους τους παράγοντες που συντελούν σε μια πράξη που φυσικά και δεν αποτελείται απο ένα παράγοντα ας πιστέψει επίσης ότι και όλα τα εγγεγραμένα μέλη αυτού του φόρουμ που αναφέρουν ότι έχουν ψυχολογικά προβλήματα θα βγούν έξω σαν τον Μαικ Μαγιερς απο το Χαλλοουιν και θα σκοτώνουν όποιον βρούν μπροστά τους... τι να πω...

*** Το συγκεκριμένο ποστ δεν το έκανα σαν απάντηση στα λεγόμενα κάποιου εδώ (γιατι τώρα είδα και η Καssi αναφέρεται στο θέμα της στάσης της γυναικας με τη διαφορά ότι επισημαίνει πως η στάση συμπαράστασης εξαρτάται και απο την περίπτωση και όχι έτσι γενικά και αόριστα)
    αλλά γτ μόλις ανοιξα το μάτι μου, εφτιαξα καφέ και ανοιξα το χαζοκούτι μου και ακουσα έναν τύπονα φωνάζει λες και του σκότωναν τη μάνα πόσο αφελής ήταν η γυναίκα και καθόταν με κάποιο που έχει ψυχολογικά προβλήματα έτσι γενικά χωρις διευκρινίσεις...
    Xaxa Φίλη Κατερίνα..Φαίνεται δεν ήμουν η μόνη που είπα ότι η γυναίκα ήταν αρκετά αφελής...Κρίμα για αυτήν πάντως,έτσι;Κάτι τέτοιες καλές ψυχές πέφτουν θύματα....Τον αγαπούσε φαίνεται και τον στήριζε αλλά δυστυχώς δεν είχε λάβει υπ\'όψιν της το μέγεθος του κακού...

Senior Member
    Η καημενη δεν ειχε καταλαβει οτι ο αντρας που αγαπουσε θα ηταν ο φονιας της,αυτος που θα της αφαιρουσε την ζωη.μακαρι να καει στην κολαση αυτο το κτνηνος.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by Kassi
    Καλά έκανες και το έθιξες Θεοφανία....Όποιο χάπι και να πάρεις θα τις βρεις τις παρενεργειούλες του άσχετα με το τι λένε οι ψυχίατροι κατά καιρούς....Το θέμα είναι ότι δεν είναι όλοι δολοφόνοι,υπό την επήρεια ψυχοφαρμάκων και δεν ξέρω κατά πόσο μια ένεση Hipnostedon μπορεί να προκαλέσει το έγκλημα που έγινε...Αν ήταν έτσι όλοι όσοι παίρνουν Hipnostedon θα έπρεπε να είχαν τεμαχίσει μανάδες,θείους κ.τ.λ.Ο ψυχίατρος που μίλησε θα ξέρει σίγουρα κάτι περισσότερο αλλά..Υπάρχει ένα αλλά....Από το να έχεις μια ευερεθιστότητα ή παραπάνω επιθετικότητα από τα φάρμακα μέχρι το να σκοτώσεις άνθρωπο απέχει πολύ....Και εν τέλει η μακαρίτισσα ήταν αφελής που νόμιζε πως θα μπορούσε να συνεφέρει την προσωπικότητα του φίλου της -μιας και ειπώθηκε ότι ήταν γνώστρια ότι ο σύζυγός της είχε ψυχολογικά προβλήματα και τον στήριζε (δεν λέω να μην στηρίζουμε αλλά στηρίζω μέχρι είμαι υποψήφια να με στηρίζει επ\'αόριστον το φέρετρο απέχει πολύ)-και δεν τον είχε παραπέμψει σε ειδικό αρχίτερα...Δεν μπορεί..Θα είχε δείξει και άλλα δείγματα στο παρελθόν..Θα ήταν βίαιος..Θα την χτυπούσε.Δεν μπορεί να ήταν όλα μέλι γάλα και μια μέρα από ένα Υπνοστεντόν να του την βάρεσε και να πετσόκοψε...Άποψή μου...

Φυσικά και δεν εννοώ αυτό Κάσι μου, απλά λέω πως οτιδήποτε παίρνει κάποιος πρέπει να του το δίνει ο γιατρός και να είναι για την περίπτωση του και όχι για να φτιάξει κεφάλι.............δεν μπορούν να ελεγθούν τα αποτελέσματα....
    Ναι φυσικά έτσι είναι μόνο που στην περίπτωση του δράστη το Υπνοστεντόν τού το είχαν χορηγήσει ειδικοί..Αναρωτιέμαι.Αν ήταν γνώστες των ψυχολογικών προβλημάτων του δράστη ο οικογενειακός περίγυρος και η γυναίκα του από πού ήταν γνώστες;Είχε επισκεφτεί παλιά ειδικό;Έπαιρνε φαρμακοθεραπεία;Ήταν η πρώτη φορά που του έκαναν ηρεμιστική ένεση;Ένας παθολογικά ζηλιάρης όπως αναφέρεται ότι ήταν και ο δράστης γίνεται βίαιος και σίγουρα η γυναίκα του θα είχε δει δείγματα αυτής της συμπεριφοράς..Υποθέτω πως θα την κακοποιούσε.Κακώς σιώπησε...

Senior Member
    δεν ξέρω αν εχει να κανει με αφέλεια απο την πλευρά της γυναικας....ή με την αναγκη να πιστέψει (για τους δικους της λογους), πώς ο αγαπημενος της θα ξεπεράσει τα προβληματα του.

Senior Member
    φυσικα και ειναι θεωρητικα αυτα που λεω,δεν ειμαι ουτε ψυχολογος ουτε ψυχιατρος...ειμαι μερος της κοινης γνωμης...Και πραγματικα δενμε ενδιαφερει αν ζησει αυτος ο ανθρωπος απο την στιγμη που δεν αλλαζει η κατασταση...

Και Θεοφανια πολυ σωστα, η κοινωνια παιζει το σημαντικοτερο ρολο....

Senior Member
    (ασχετο)μα γιατι κοιτατε αυτα που γραφεται να μην κανετε κα8ολου λαθη κ να ειναι αψογα?μηπως ειναι ενα ειδος και αυτο τελειομανιας και αγχονομαστε περισσοτερο?

Senior Member
    Originally posted by vince
    Ο 31χρονος είχε παρουσιάσει στο παρελθόν προβλήματα ψυχωσικής φύσεως.
    Το στίγμα μεγαλώνει για άτομα που έχουν υποφέρει στη ζωή τους πολύ περισσότερο απο τον κάθε διανοούμενο δημοσιογράφο που μπορεί και τα φορτώνει όλα σε μία λέξη. Μια επικίνδυνη εξαίρεση γιατί κατα κανόνα η ψύχωση απο μόνη της δεν αρκεί για να μετατρέψει έναν άνθρωπο σε σφαγέα. Μια βίαια προσωπικότητα μπορεί να έχει αλλά και να μήν έχει πάθει ποτέ του ψύχωση. Θα συμφωνήσω σε αυτό.Δηλ.δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ψύχωση για να είναι βίαιος αλλά μήπως χρειάζεται τουλάχιστον να είναι εκτός εαυτού για να σκοτώσει έτσι χωρίς λόγο;Αν ο φίλος μας είχε εμμονές ότι η γυναίκα του τον απατούσε-και γι\'αυτό άλλωστε και την ήθελε μαζί του στην δουλειά,για να την ελέγχει-και κάποια στιγμή του βγήκε ένα κάτι και πήρε τον μπαλντά και τη σκότωσε;Άλλο το βίαιος και άλλο το φονιάς. Ένας βίαιος άνθρωπος μπορεί να φέρει και χιλιάδες άλλες ιδιότητες. Το ίδιο και ένας ψυχωσικός.
    Μην παίρνεις κάθε φορά προσωπικά την λέξη ψυχωσικός σαν να χτυπάμε εσένα επειδή έχεις περάσει από αυτό το στάδιο...Δεν είναι όλοι οι ψυχωσικοί ίδιοι,όλοι οι οριακοί ίδιοι,όλοι οι ψυχαναγκαστικοί ίδιοι,όλοι οι Κριοί ίδιοι,όλοι οι Αλβανοί ίδιοι,όλοι οι μαύροι ίδιοι και όποια άλλη ταμπέλα υπάρχει.Απλά τυγχάνει ο φονιάς να έχει χαρακτηριστεί ως άτομο ψυχωσικό....

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast