Results 166 to 180 of 183
-
07-08-2008, 16:30 #166
Originally posted by krino
Ειναι το ιδιο πραγμα οταν λες οτι ο δολοφονος του στυγερου ταδε εγκληματος ηταν μαυρος....
Μα άμα EINAI μαύρος τότε όλα καλά να πεις ότι ένας μαύρος έκανε την δολοφονία???? (αυτό είναι δηλαδή το μόνο που τον οδήγησε??? το ότι είναι μαύρος??? Το θέμα είναι ποιός έκανε την διαπίστωση ότι είναι μαύρος ή αν κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του είναι αυτό που τον οδήγησε στο έγκλημα???????????)
Με την ιδια ευκολια καποιοι βαφτισαν τον τυπο ψυχοπαθη....
Και αυτο που ρωταω τοσες μερες, ειναι ποιος και με πια ψυχοερευνητικα εργαλεια εκανε αυτη την διαγνωση???
Ε εντάξη τότε να σου απαντήσω και να σου λυθεί η απορία.
Την διάγνωση την έκανε ο Κώστας. Χρησιμοποίησε δε ότι εργαλείο βρήκε.
Τώρα εντάξη??
Ειπα και πριν διαγνωσεις του καναπεως εγω τουλαχιστον τις απορριπτω.
Αλλα ειναι ηλιου φαενοτερο για πιο λογο στηθηκε αυτο το σκηνικο. Ολοι οι δημοσιογραφισκοι προσπαθουν να εξοβελισουν την κατασταση απο την υπολοιπη κοινωνια.
Νάτο πάλι το τσουβάλιασμα..... ΟΛΟΙ οι δημοσιογραφοΊΣΚΟΙ .....(κατεμένα λοιπόν είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχουμε (γενικώς) πολλά τσουβάλια και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε)
Ο τυπος δεν ηταν σαν και εμας (νορμαλ) ηταν περιεργος και ψυχο - οτι.
Ειναι φανερο οτι τετοια ισχυρα κοινωνικα σοκ οχι μονο δεν ειναι αποδεκτα αλλα προσπαθουν να τα εξωραισουν ετσι ωστε να μην τα εχουμε μπροστα μας.
Το ζητουμενο ομως ειναι οτι με το να βαζεις τα σκουπιδια κατω απο το χαλακι νομιζεις οτι εχεις κανει την δουλεια που πρεπει.
Υγ και εγω υποθεσεις κανω...been good, been bad. WILL GO ON
- 07-08-2008, 17:10 #167
Originally posted by justme
Ε εντάξη τότε να σου απαντήσω και να σου λυθεί η απορία.
Την διάγνωση την έκανε ο Κώστας. Χρησιμοποίησε δε ότι εργαλείο βρήκε.
Τώρα εντάξη??
γιατι αμα πας να ξεβιδωσεις μια βρυση με ενα κατσαβιδι θα συμβουν δυο τινα:
Ειτε δεν θα τα καταφερεις ποτε, ειτε θα την διαλυσεις.
Δουλεια δεν θα κανεις ομως σιγουρα.
Αμα ειναι τοσο απλα τα πραγματα, τι καθομαστε εδω και δεν παμε να κανουμε και εμεις διαγνωσεις να βγαλουμε κανα φραγκο??
13-08-2008, 17:16 #168
ολη η υποθεση ειναι για κλαμματα εντελως,αλλα επειδη μεσα στην ασχημια αυτη πρεπει να πουμε και κατι καλο,νομιζω πως η ταινια που ειδε τελευταια ηταν \"ο ακεφαλος καβαλαρης\" και μετα πηρε και ειδε ολα τα αρχαια ακεφαλα αγαλματα της περιοδου του περικλη.(βρε μπας και ηταν ελληνιστης,εθνικιστης?εινα ι μια ειδηση και αυτη για τους ρεπορτερ).Το αλλο συμπερασμα που εβγαλα απο ολο αυτο,ειναι να μη προσπαθησω ποτε να φτιαξω την βρυση με κατσαβιδι.Ασε που μπορει να το στραβωσω κιολας.
14-08-2008, 14:46 #169
Originally posted by Kassi
Ναι ρε.Είμαι η Κάσσι με το αλυσσοπρίονο.Στο ΨΥΧΩ 2 είχα ρόλους κομπάρσου αλλά ανεβάζω ταινία με πρωταγωνιστικό ρόλο.Οι γονείς μου είναι τεμαχισμένοι σε μαύρες σακούλες....Κυκλοφορώ με χατζάρα και ένα στιλέτο έχω πάνω μου στη ζώνη μου κρυμμένο..Για διευκρύνιση...Ψυχασθενής και ψυχοπαθής είναι το ίδιο..Οι κρίσεις πανικού θεωρούνται ψυχική ασθένεια και άρα ναι θεωρείσαι ψυχασθενής.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
15-08-2008, 02:35 #170
Originally posted by Empneustns
ολη η υποθεση ειναι για κλαμματα εντελως,αλλα επειδη μεσα στην ασχημια αυτη πρεπει να πουμε και κατι καλο,νομιζω πως η ταινια που ειδε τελευταια ηταν \"ο ακεφαλος καβαλαρης\" και μετα πηρε και ειδε ολα τα αρχαια ακεφαλα αγαλματα της περιοδου του περικλη.(βρε μπας και ηταν ελληνιστης,εθνικιστης?εινα ι μια ειδηση και αυτη για τους ρεπορτερ).Το αλλο συμπερασμα που εβγαλα απο ολο αυτο,ειναι να μη προσπαθησω ποτε να φτιαξω την βρυση με κατσαβιδι.Ασε που μπορει να το στραβωσω κιολας.
15-08-2008, 02:42 #171
Εμ βαριεμαι να διαβασω ολο το θεμα το θεμα απο την αρχη...ελπιζω να μην ανεφερε κανενας την σχιζοφρενεια γιατι θα ξεσπαθωσω:D
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
15-08-2008, 02:44 #172
Όχι μην ξεσπαθώσεις....Δεν τον βγάλανε σχιζοφρενή.Μάλλον ψυχωσικός....Cool Down Keep
15-08-2008, 02:49 #173
Παρανοϊκός.ψυχωσικός,εθνικ ιστής,μισογύνης,εξαρτητικό ς,μανιοκαταθλιπτικός,με στοιχεία έντονου ναρκισσισμού και ακραία εκδήλωση συναισθημάτων,ψυχαναγκαστ� �κού τύπου φονιάς σκότωσε την γυναίκα του...Όσοι έχετε κάποια από αυτές τις ταμπέλες αυτοκτονείστε σκουλήκια,κατακάθια της κοινωνίας ή αλλιώς ταμπουρωθείτε στα σπίτια σας και μην ξαναβγείτε μέχρι να ακουστεί νέας ταυτότητας φονιάς να ξελασπωθείτε...
15-08-2008, 02:49 #174
λολ τωρα ησυχασα:P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
15-08-2008, 16:05 #175
Για μενα η ιστορια ειναι η εξης:
Ο ταδε σκοτωσε την ταδε με ιδαιτερα απεχθη τροπο.
Δυστυχως δεν βλεπω τηλεοραση και ευτυχως.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
15-08-2008, 16:44 #176
ουτε για σχιζοφρενη εειπαν ουτε οτι ειχε κρισεις πανικου.την γλητωσαμε φτηνα λολ
15-08-2008, 17:23 #177
Originally posted by iro1
Διάβασα όλα τα ποστ απο την αρχή γιατί με απασχόλησε πολύ.Καταρχίν όλοι έχουμε να πούμε κάτι πάνω στο θέμα και αυτό είναι καλό υποθέτω γιατί γιαυτό το συζητάμε αλλά ρε παιδί μου πολύς τσακωμός και νεύρα...Εντάξει νομίζω πως στην τελική ούτε τον ήξερε κανείς τον συγκεκριμένο άνθρωπο ούτε μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος τι έφταιξε.
Όλοι σαν πηγή πληροφοριών είχαμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κατά την γνώμη μου το οτι το κάναν μεγάλο θέμα δεν ήταν κακό γιατί δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο.Γιατί τους κατηγορήτε?επειδή βγάλαν πορίσματα του τι φταίει?μα και εμείς εδώ τι κάνουμε?οι γιαγιάδες στις γειτονιές τι κάνουν?
Στο κάτω κάτω ο ρατσισμός απέναντι στους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα θα υπάρχει είτε το πει ο δημοσιογράφος είτε όχι και δεν λύνεται απο την μια στιγμή στην αλλη.Όλοι μας φοβηθήκαμε και όλοι μας τον καταδικάσαμε.Ε ωραία η τηλεόραση το κάνει λίγο πιο τραγικό για να πουλήσει.Το πρώτο θέμα είναι ή το τελευταίο?
ο άνθρωπος απο οτι είπαν ένιωσε πως την σώζει την κοπέλα απο τον απαίσιο αυτό τόπο που τους φέρονταν άσχημα και γιαυτό σκότωσε και το σκυλί και έκανε το τελετουργικό της περιφοράς του κεφαλιού.Δεν ήταν έγκλημα μίσους.Όλα αυτά φυσικά σύμφωνα με ότι άκουσα. Όμως γιατί είναι κακό να παραδεχτούμε οτι ολα μπορεί να έγιναν επειδή δεν ακολουθούσε την φαρμακευτική του αγωγή?δεν λέω πως όλοι εμεις είμαστε ικανοί για φόνο, ούτε πως κάποιος που δεν έχει κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να θολώσει όμως πρέπει να παραδεχτούμε πως υπάρχουν και άνθρωποι που είναι επικύνδινοι.Γιαυτό και υπάρχουν ιδρύματα.Εγώ προσωπικά δεν θα νιώσω καλύτερα αν αποδειχτεί πως το έκανε επειδή απλά ήταν μαλ.....ς Όποιος και να είναι ο λόγος χάθηκε μια ζωή.
Απο κει και πέρα όμως πιστεύω πως ο άνθρωπος είχε προβλήματα και αν είχε μεγαλήτερη βοήθεια η κοπέλα θα ζούσε.
Βέβαια αυτός επειδή σκότωσε άνθρωπο έγινε τεράστιο θέμα ενώ ο άλλος που σούβλισε το σκυλάκι και το κρέμασε μετα στην πλατεία του χωριού δεν πολυακούστηκε, ούτε πως πέρασε ένα κοριτσάκι είδε το θέαμα και απο τότε έχει ψυχολογικά προβλήματα παρόλο που προφανώς είναι το ίδιο μακάβρια ιστορία.
Που θέλω να καταλήξω?δεν ξέρω έχω στεναχωρηθεί πολύ με το γεγονός, νιώθω πως αν ο κόσμος ήξερε τώρα πως παθαίνω κρίσεις πανικού θα με φοβόταν και λυπάμαι γιατί ακόμα και εδώ πάει να φανεί απο κάποιους πως το άτομο ίσως και να μην ήταν ψυχασθενής παρά ένας δολοφόνος.
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο και για τυχόν λάθη και ελπίζω να συνεχιστεί όσο γίνεται η συζήτηση μια και είναι πολύ ενδιαφέρουσα με όσο γίνεται λιγότερο spamming.
15-08-2008, 18:28 #178
να σας πβ κατι εμενα 2 μηνες με αθτο π μου τυχε δλδ εμ τις κρησεις πανικου δεν πηρε κανεις χαμπαρι κατι και δεν με εχει αποριψει κανεις γιατι εμεινε κρυφο καθως δεν ειναι κατι τοσο σοβαρο.πυστευω η δημοσιευση αυτων οτι κανει τους αλλους να μας απιριπτουν δλδ ειναι αναγκη να το μα8ενον αλλοι αν δεν φενετε?
24-09-2008, 18:02 #179
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=91&news_id=32330
Ο 36χρονος δάσκαλος Μουσικής επί μια εβδομάδα έκρυβε το μυστικό της δολοφονίας της γυναίκας του και προσπαθούσε να πείσει τους συγγενείς της και την Αστυνομία ότι ανησυχούσε για την εξαφάνιση της.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή, αντέδρασε. Όπως είπε ο ίδιος, την χτύπησε με ένα ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι και τον θώρακα και την έπνιξε στην μπανιέρα. Αμέσως μετά έβαλε το πτώμα της σε σακούλα σκουπιδιών και προσπάθησε να το εξαφανίσει.
24-09-2008, 18:11 #180
Μάλον κάποιος πρέπει να τραβήξει το καζανάκι. Αλλά έτσι θα πάνε όλα κάτω..μαζί με τα κακά και τα καθαρά.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή