Results 16 to 17 of 17
-
22-07-2011, 01:10 #16
Θα σου πω τη δική μου εμπειρία, είμαι ένα άτομο που ζω μόνο με γλυκά, πατατάκια,σοκολάτες κ άλλες τέτοιες βλακείες!!!!!
Όταν έμαθα πως ήμουνα έγκυος τα έκοψα όλα μαχαίρι,είχα τόση δύναμη μέσα μου που απόρησα που την έκρυβα!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Και στους δικούς μου είχε κάνει εντύπωση η αλλαγή μου!
Κ εσύ έχεις μέσα σου δύναμη που το ένστικτο της μητρότητας θα τη φέρει στην επιφάνεια!!!;););)
- 22-07-2011, 17:03 #17
Originally posted by Tini
Originally posted by break
Θα σου πω τη δική μου εμπειρία, είμαι ένα άτομο που ζω μόνο με γλυκά, πατατάκια,σοκολάτες κ άλλες τέτοιες βλακείες!!!!!
Όταν έμαθα πως ήμουνα έγκυος τα έκοψα όλα μαχαίρι,είχα τόση δύναμη μέσα μου που απόρησα που την έκρυβα!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Και στους δικούς μου είχε κάνει εντύπωση η αλλαγή μου!
Κ εσύ έχεις μέσα σου δύναμη που το ένστικτο της μητρότητας θα τη φέρει στην επιφάνεια!!!;););)
όταν ακούω τέτοια παίρνω κουράγιο! από τη μια μέρα στην άλλη αφού ξεριζώνονται τόσες κακές συνήθειες για χάρη του μωρού, αυτό κι αν είναι θαύμα!
Απο τη μια μέρα στην άλλη κ όταν λέω μαχαίρι - μαχαίρι όλα, να φανταστείς πως χωρίς αναψυκτικό τύπου cola δεν μπορώ!!! κ όμως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχα πιεί ούτε μια γουλιά, η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε - απέβαλα κ επανήλθα στις παλιές μου συνήθειες και με 30 κιλά επιπλέον!!!
Σου έγραψα την εμπειρία μου γιατι κ εμένα μου είχε κάνει εντύπωση το επιβάλλον που είχα εκείνη τη περίοδο κ χαίρομαι που πήρες κουράγιο!!!;)
Όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου, είμαι σίγουρη!!!! :yes::yes::yes:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση