Ανορεξια-Βουλιμια:η οψη του ιδιου νομισματος...Η δικη μου επωδυνη ιστορια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    Free μου ειχα διαβασει την ιστορια σου πριν αρχισεις να γραφεις ξανα οταν ειχες απομακρυνθει,και ηθελα τοσο πολυ να σε βρω να σου μιλησω,γιατι οι ιστοριες μας ειναι ιδιες,αλλα δεν ειχα κανεναν τροπο!Και τωρα ηρθες εσυ σε εμενα!!!Ειναι σπουδαιο που καταφερες να απαλλαγεις απο αυτον τον εφιαλτη των Δ.Δ. μονη σου...δεν ξερω αν θα τα καταφερω ποτε...κουραστηκα...νιωθω εξαντληση...δεν αντεχω αλλο να ειμαι ετσι....Σε ευχαριστω που ασχοληθηκες μαζι μου!

Senior Member
    τιποτα δεν ειναι τυχαιο! :spin: ειμαι εδω και θα ειμαι για οσο με χρειαστεις και εσυ και οποια αλλη κοπελα!...διαβαζω τα παλια ποστ μου και αναρωτιεμαι πως πιστευα οτι δεν θα ναι ξεπερασιμο ολο αυτο! αλλα τελικα ειναι οντως ...και πολυ χαιρομαι που το λεω! ειμαι εδω για οτιδηποτε χρειαστεις!...και πιστεψε με , θα τα καταφερεις οπως τα καταφερα και εγω...η δυναμη ειναι ΜΟΝΟ μεσα σου!

Senior Member
    Free μου σε ευχαριστω για την τοσο αγνη προθεση σου να με βοηθησεις...Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα,και να γυρισει ο τροχος για τον καθενα μας εδω μεσα...σε ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις...οτι χρειαστεις θα'μαι εδω :)

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234