Results 1 to 1 of 1
Thread: ανακαλυψη
-
04-08-2008, 09:52 #1
- Join Date
- Jul 2008
- Posts
- 32
ανακαλυψη
Καλημέρα σας
αυτές τις μέρες ανακάλυψα κάποια πράγματα σχετικά με το κατα ποσο το περιβάλλον μας επηρεάζει και διαμορφωνει εν σχεσει με το dna.
ειμαι υιοθετημενη και προσφατα ανακαλυψα τη βιολογικη μου οικογενεια. ενα θα σας πω το 70% του χαρακτήρα μου, των τρόπων και των συνηθειων μου ειναι ιδιος με τη φυσικη μητερα και το 30% με του πατερα.
οσο αφορα δε τα ψυχολογικα προβληματα (που αυτο μας καιει) και οι δυο εχουν καταθλιψεις, η μανα προβλημα με τα νευρα, ο πατερας αυτοτραυματιζεται, ό, τι ακριβως έχω κι εγω.
να σημειωσω οτι με τους θετους γονεις δεν εχω ουτε ενα κοινο στοιχειο, δεν εχω παρει τιποτα.
όσο αφορα τα ψυχολογικα προβληματα εχω περασει ασχημες καταστασεις σαν παιδι αλλα και αλλοι περνανε ασχημα δεν σκεφτονται ομως ολοι να αυτοκτονησουν ή να αυτοτραυματιστουν στα 8 τους χρονια. τωρα βρηκα το γιατι, το γιατι ειναι το dna το περιβαλλον απλως το έναυσμα.
τζαμπα πηγε τοσος αντλερ που διαβαζα!
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....