Results 1 to 6 of 6
Thread: Αηδια.
-
12-07-2011, 03:56 #1
Αηδια.
τις 3 απο τις 7 ημερες της εβδομαδας δεν τρωω τιποτα,πινω μονο νερο και τις υπολοιπες 4 καταναλωνω τεραστιες ποσοτητες φαγητου και γλυκων,που αποβαλλω αμεσα κανοντας εμετους και πινοντας καθαρκτικα.
οι τυψεις που μου προκαλουνται οταν τρωω ειναι αβασταχτες,υποφερω τοσο που κυριολεκτικα θελω να αυτοκτονησω,οποτε καταληγω να αυτοτραυματιζομαι με ξυραφια η οποιοδηποτε αιχμηρο αντικειμενο βρεθει μπροστα μου.δεν εχω την δυναμη να σταματησω αυτη την κατασταση,οποτε το μονο που μπορω να κανω ειναι σιχαινομαι τον εαυτο μου μεχρι να πεθανω.
ειμαι 20 χρονων,1.73 και 48 κιλα.
- 12-07-2011, 08:30 #2
Κοριτσακι μου....
Σου συμβαίνει κάτι που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνη σου! Προσπάθησε να βρεις κάποιον να σε βοηθήσει. Στο πανεπιστήμιο μου εμείς έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε με κάποιον ψυχολόγο. Δες μήπως υπάρχει κάποια τέτοια δυνατότητα! Είναι ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει!
12-07-2011, 13:14 #3
Αρχικα το οτι συνειδιτοποιεις πως υφισταται σοβαρο προβλημα ειναι το πρωτο βημα...Μονη σου ειναι δυσκολο να το αντιμετωπισεις και σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.Εαν πραγματικα θελεις να ξεφυγεις απο αυτο πρεπει να παρεις την αποφαση να ζητησεις βοηθεια και πιστεψε με μετα θα νιωσεις απιστευτη ανακουφιση ακομα και αν δυσκολευτεις αρχικα καθως καθε αρχη και δυσκολη...Ειναι ειληκρινα ασκοπο να τιμωρεις τον εαυτο σου,εισαι μια πολυ νεα κοπελα και δεν αξιζει σε κανεναν αυτο...εισαι ηδη παρα πολυ αδυνατη...ελλιποβαρης μαλιστα....Πηγαινε στην Ανασα η εστω παρε καποιες πληροφοριες πρωτα και τολμησε να κανεις το πρωτο βημα γιατι οσο και αν τωρα δεν το πιστευεις εχεις την δυναμη να το κανεις...εμεις θα σε στηριξουμε...αναμενω νεα σου
12-07-2011, 13:25 #4
εμπτυ μενεις στην αθηνα?
13-07-2011, 17:32 #5
Η στέρηση οδηγεί στη υπερφαγία
ΚΑΙ
Η υπερφαγία στη στέρηση....
Απλό;;
Είναι ένας φαύλος κύκλος . Τον βίωσα και εγώ. Ξέρω από πρώτο χέρι.
Σπάσε τον κύκλο και δες τη διατροφή σου σαν μια όμορφη, αληθινή ευθεία.:yes:
17-07-2011, 03:54 #6
Ο,τι και να σου πούμε εδω,αν δεν ωριμάσει στο μυαλό σου η σκέψη πως με τετοιες διατροφικές πρακτικές διαιωνίζεις τη νοσηρή κατασταση σου,δεν κάνεις τίποτα.Σκέψου μόνο αν μπορείς να ζεις για πάντα έτσι.Η λύση ειναι μεσα σου...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....