Results 1 to 7 of 7
Thread: Καλως σας βρηκα:)
-
18-07-2011, 21:55 #1
Καλως σας βρηκα:)
Γεια σας και καλως σας βρηκα,ειμαι 29 χρονων και μετα απο εναν επωδυνο χωρισμο 3 χρονων που ειχα αποφασισα να ασχοληθω με τον εαυτο μου(οσο μπορω).Εχω υψος 1.60 και βαρος 85 κιλα ,στοχος μου ειναι μεχρι χριστουγεννα να φτασω 70 κιλα και αργοτερα να σταθεροποιηθω στα 62-65 οσο ημουν και πριν 3 χρονια ,πριν αρχισει μια πολυ δυσκολη περιοδος για μενα γεματη αγχος και στεναχωριες.
Εδω και μια βδομαδα λοιπον αρχισα να γυμναζομαι,κανω μια ωρα τη μερα στεπ και ποδηλατο(απο μιση ωρα),οργανα που στο σπιτι ειχαν καταντησει κρεμαστρες.Δεν ακολουθω ενα προγραμμα διατροφης η διαιτα,το πρωι πινω καφε με μια κουταλια ζαχαρη,το μεσημερι τρωω κανονικα (μεριδα μεγαλη και σαλατα και ψωμι και τυρι ,δεν εχω κοψει τηγανιτα ακομη αλλα παντα σε ελαιολαδο και ελεγχομενες ποσοτητες) ,το απογευμα παλι καφε,αργοτερα μια κολα ζερο και το βραδυ ενα μπολακι δημητριακα η 2 φρυγανιες με τονο ,τυρι χαμηλων λιπαρων και ντοματα.Ξεκινησα την προηγουμενη τριτη και σημερα ειμαι 1 .200 κατω.
θα ηθελα τη συμπαρασταση σας οσο γινεται σε αυτο το δυσκολο αγωνα ,λεω να γραφω εδω ειναι και αυτο μια υποσχεση προς εμενα οτι τα χριστουγεννα θα εχω φτασει στο στοχο μου.Και επισης καποιες συμβουλες στο πως θα μπορουσα να βελτιωσω τη διατροφη μου,τι δεν κανω σωστα απο αυτο που σας ειπα οσον αφορα το τι τρωω καθημερινα κτλπ.Δεν θελω να κανω διαιτα αλλα θελω να χασω αργα αυτα τα κιλα,εσεις πως βλεπετε αυτα που τρωω?ειναι πολλα ?θα επρεπε να κοψω κατι η να προσθεσω κατι?
- 18-07-2011, 23:50 #2
Γεια σου Σοκολατάκι και καλωσήρθες!
Οι περιπτώσεις μας μοιάζουνε πολύ, κι εγώ μετά απο χωρισμό έβαλα 20 κιλά κάθοντας στο σπίτι και ξεσπώντας στα γλυκά. Είμαι κι εγώ 1.60 και άρχισα κι εγώ διατροφή στα 85 κιλά. Αυτή τη στιγμή είμαι στα 76.6 που έχουν ψιλοσκαλώσει αλλά καλύτερα αργά παρά γρήγορα (όσο γρήγορα φεύγουνε τόσο γρήγορα γυρνάνε)...
Να σου πω μόνο πως τα τηγανητά θά'πρεπε να τα ελαττώσεις άμεσα, όχι μόνο έχουν πολλές θερμίδες λόγω λίπους αλλά κάνουν κακό στο δέρμα μας και την κυτταρίτιδα... Καλά μήν νομίζεις ότι κι εγώ τα έχω κόψει τελείως, είναι δύσκολο ειδικά αμα σε θερίζει η πείνα και δέν έχεις καιρό για φούρνους..
Μια μελέτη λέει πώς αν καταναλώνουμε αβγά για πρωινό δέ πεινάμε πολύ μέσα στη μέρα... ʼσχετο αλλά επειδή είδα μία διαφορά σε μένα είπα να στο πω εδώ να δούμε και απόψεις.
Κατα τ'αλλα μπράβο σου για την άσκηση :thumbup::thumbup:, πολύ καλά έκανες και χρησιμοποίησες τα όργανα.. Απο το να τά'χουμε να μαραίνονται!!
Καλή συνέχεια!!
19-07-2011, 00:02 #3
Καλησπερα σας κοριτσια οι περιπτωσεις μασ μοιαζουν πολυ.. εγω μετα απο εναν επώδυνο χωρισμο πηρα 25 κιλα, με 1'72 ημουν 95 κιλα, μετα απο 2 χρονια το πηρα αποφαση και ξεκινησα με πολυ διαιτα και ασκηση και τα εχασα μεσα σε μισο χρονο αλλα δυστυχωσ οταν αφεθηκα επανεκτησα τα 15:sniff: . οποτε και γω τωρα ειμαι 85 κιλα, και ακομα προσπαθω να το παρω αποφαση να ξεκινησω ξανα διατροφη... συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας, ειστε τα πρότυπά μου :wink1:
19-07-2011, 08:15 #4
καλώς ήρθες σοκολατάκι, νομίζω μέσα από τα διάφορα τόπικς αυτου του φόρουμ θα αντλήσεις δύναμη να συνεχίσεις την καλή σου προσπάθεια, ευτυχώς τα κιλά ΧΑΝΟΝΤΑΙ, δεν είναι από τα πράγματα που είναι μη αναστρέψιμα στη ζωή μας. Και από προσωπική πείρα, η καλή ψυχολογία και η ισορροπία στην καθημερινότητά μας ενισχύουν τις προσπάθειες..
19-07-2011, 10:33 #5
γεια σας κοριτσια καλη συνεχεια και σε εσας,σιγουρα η καλη ψυχολογια και η ισσοροπια παιζει τον πρωτο ρολο.Εγω καθε φορα που αγχωνομουν,θυμωνα ,στεναχωριομουν το εριχνα στο φαι.Τωρα βλεπω οτι και η γυμναστικη ,η το περπατημα κανουν την ιδια δουλεια δλδ εκτονωση.Τη γυμναστικη μου την προτεινε και μια ψυχολογος που επισκεπτομαι κατα διαστηματα καθως αντιμετωπιζω κρισεις πανικου,που θα παει ολα θα τα λυσουμε με θεληση ,δυμαμη και μικρους στοχους καθε φορα:roll:
19-07-2011, 11:30 #6
Καλημέρα, σοκολατάκι και καλή αρχη!!!! Νομίζω ότι κάνεις κάποια λαθάκια στη διατροφή σου που αν τα διορθώσεις θα τα πάς ακόμα καλύτερα. Θα γνωρίζεις βέβαια ότι το πιο σημαντικό γεύμα της διατροφής είναι το πρωινό, οπότε καλό θα είναι να μην το παραλείπεις, όπως και τα ενδιάμεσα είναι πολύ σημαντικά, μπορείς να τρως κανένα φρουτάκι που έχει και βιταμίνες. Κατα τ'άλλα συνέχισε έτσι χαλαρά να τρως απ'όλα με λίγη προσοχή στις ποσότητες, και μπόλικες σαλατούλες! καλή συνέχεια και πολύ πολύ καλή επιτυχία!!! Φιλιά
19-07-2011, 11:43 #7
ναι οσον αφορα το πρωινο σημερα εφαγα 2 κριτσινια,δεν μουν συνηθισμενη ποτε να τρωω πρωινο και το προσπαθω σιγα σιγα ωστε να περιορισω και την ποσοτητα του μεσμεριανου.αυριο λεω να δοκιμασω κανενα βραστο αυγουλακι η δημητριακα
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια