CLA
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: CLA

Junior Member

CLA

Να ρωτησω αν έχει δοκιμάσει κανείς το XS-CLA της PowerHeath?
    Εχει δει αποτέλεσμα;

Θα σου κανει καλο στο γενικοτερο ευ ζειν.Απο κιλα μην περιμενεις θαυματα.

Senior Member
    έχω την εντύπωση πως ακόμα περιμένουν αποτελέσματα ερευνών, δε ξέρουν κατα πόσο είναι ασφαλές...

Senior Member
    οχι παρτο κακο δεν κανει απλοσ δεν θα σ φερει κ τρομερα αποτελεσματα.αν δεν γυμναζεσαι καθολου δεν υπαρχει λογοσ να το παρεισ.

Senior Member
    xekinisa kai go to Cla ts powerhealth apo xtes !! tha sas po an einai kalo se kanena mina !

Senior Member
    Καλημερα xristinakalb να σε ρωτησω κατι? Εχει καποια ειδικη διατροφη που πρεπει να κανεις? Και ποσο κανει?Τι χρωμα ειναι το σκευασμα?Να υποθεσω καψουλα?Ευχαριστω

Senior Member
    Aγορασα και εγω το cla της εταιρειας inoplus 6ο καψουλες + 30 δωρο 30 ευρω τα πηρα αντε να δουμε alicesante γιατι λες μακρια απο το cla? Προβληματιστηκα λιγο αλλα επικυνδινα για την υγεια δεν ειναι απο οτι μου ειπε ο φαρμακοποιος

Senior Member
    Alicesante ειχες χασει κιλα?Για ποσο καιρο τα επερνες? Ο φαρμακοποιος μου ειπε για ποντους οχι για κιλα αλλα με προσεγμενη διατροφη.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σου κουκλα

Senior Member
    Αννα αν διαπιστωσεις οτι δρα και σε εσενα οπως στην Αlice, ενημερωσε να παμε να το παρουμε!
    Γενικοτερα παντως το cla μπορει να βρεθει σε πολλες τροφες που καταναλωνουμε καθημερινα και μαλιστα εχει και αξιοσημειωτη αντικαρκινικη δραση. Περισσοτερες πληροφοριες εδω: http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=636

Senior Member
    Kαι εγω το iatronet διαβασα κ πηγα κ τα πηρα στην ουσια μονο καλο κανουν μακαρι

Senior Member
    Kουκλες βοηθεια μετα απο 2 ωρες που πηρα το cla νιωθω τσιμπημα κ τσουξιμο στο στομαχι να ανισυχησω??? Αν εχει συμβει σε καποια πειτε μου pleaseeeeeeeeee

Senior Member
    Μηπως να τα σταματησω??? Πειτε σας παρακαλω

Να το σταματησεις.Εχεις φαει τιποτα; Αν συνεχιστει ο πονος να πας στο γιατρο.Ακολουθησες σωστα τις οδηγιες;;

Senior Member
    Ναι οπως μου ειπε ο φαρμακοποιος μου ειπε θα φας 3-4 πιρουνιες απο το φαγητο σου θα παρεις την καψουλα κ μετα συνεχιζεις το υπολοιπο φαγητο σου ετσι μου ειπε να σημειωσω οτι δεν εχω παρει τιποτα στην ζωη μου παρα μονο κανενα depon για τον πονοκεφαλο

Senior Member
    2 η ωρα εφαγα τωρα ομως με επιασε αυτο τσιμπημα καψιμο κ σαν να νιωθω το στομαχι μου βαρυ μια με πιανει μια με αφηνει αν εχει συμβει σε καποια κ ξερετε αν ειναι φυσιολογικο πειτε μου

Page 1 of 3 123 LastLast