Κουβεντούλα μεταξύ sleevάτων και όχι μόνο!!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 71
    Senior Member
    Τα τζιτζίκια που ακούω αυτή τη στιγμή στις διακοπές μου είναι θεικός ήχος σε σχέση με ό,τι με περιμένει από ηχορύπανση όταν σε λίγες μέρες τελειώνουν οι διακοπές και επιστρέφω στο "κλεινόν άστυ"...Πειραγμένες εξατμίσεις στα μηχανάκια, η αναγειρόμενη διπλανή πολυκατοικία κτλ.
    Το καλύτερο σε αυτές τις φετινές, πολύυυυυυ ήρεμες διακοπές: ανάσκελα στη θάλασσα, με τα μάτια κλειστά να τα ζεσταίνει ο ήλιος , να χάνομαι για λίγο από τα δύσκολα και τα τετριμμένα της ζωής μου και να πετάω αλλού, και όλα αυτά για μερικές κλεφτές στιγμές στα κρητικά παράλια..

Senior Member
    Kαλα ειναι μωρε τα καιμενα αλλα επειδη Κρητη εχει ζεστη μεχρι και αρχες Νοεμβρη μην σου πω, τοσα χρονια τα εχω φαει στη μαπα!!! αχαχαχαχαχα Και εγω Σκιαθο σκεφτομαι... Αλλα θα ηθελα να παω και ενα Ντουμπαι! Για αλλαγη ρε αδερφε!! αχαχαχαχ

Senior Member
    Εγω παλι,θα ''ξαναχτυπουσα'' ανετα ενα Λονδινο τωρα!χαχα
    Δεν αντεχω τη ζεστη και δεν ειμαι και φαν της Θαλασσας,οποτε καταλαβαινετε...τελος παντων...με περιμενει ενας δυσκολος μηνας αντικαταστασης προισταμενου στην υπηρεσια μου και μετα αδεια για την επεμβαση μου!Σας ευχομαι να περνατε ολες και ολοι καλα!

Senior Member
    Originally posted by stellaki
    Εγω παλι,θα ''ξαναχτυπουσα'' ανετα ενα Λονδινο τωρα!χαχα
    Δεν αντεχω τη ζεστη και δεν ειμαι και φαν της Θαλασσας,οποτε καταλαβαινετε...τελος παντων...με περιμενει ενας δυσκολος μηνας αντικαταστασης προισταμενου στην υπηρεσια μου και μετα αδεια για την επεμβαση μου!Σας ευχομαι να περνατε ολες και ολοι καλα!
    γεια σου βρε Στελλάκι, σε είχα χάσει για λίγο! ʼντε με το καλό η επέμβαση, πότε αλήθεια?

Senior Member
    Γεια σου Γιωτα μου!Μπαινω και μαθαινω νεα σας,απλως δεν εχω χρονο να κατσω να γραψω.Θα αρχισω να ειμαι πιο συνεπης απο τωρα και στο εξης!Μπαινω Σεπτεμβρη...ακριβη ημερομηνια δεν εχω ακομη γιατι εκκρεμουν εξετασεις θυρεοειδους που δεν προλαβα να τις κανω πριν τελειωσει η αδεια μου.Θα γινουν τελος Αυγουστου και καλως εχοντων των πραγματων,θα οριστει και η ημερομηνια!Εσυ βλεπω οτι πηρες τον κατηφορο για τα καλα και πολυ χαιρομαι!

Senior Member
    Πράγματι πάει πολύ καλά και τώρα αρχίζω και συνειδητοποιώ ότι ,τέλειωσε πια, θα αδυνατίσω όντως!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    stelitsa μου πόσο χαίρομαι που εισαι καλά,σε είχαμε χάσει!και ακόμα περισσότερο χαίρομαι που έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα για την επέμβασή σου!Να μας κρατάς ενήμερες!φιλιά

Senior Member
    Τωρα τελευταια βλεπω πολυ True Blood... Eπι 2 νυχτες ονειρευομαι οτι ειμαι vampire!!
    Εχτες ενω εβλεπα παλι οτι ημουν βαμπαιερ και μιλουσα με τον Μπιλ (απο την σειρα! ) Τραγουδουσα το Dragula του Rob Zombie!! Ολοκληρη συναυλια εκανα!!! Αυτος δεν ηταν υπνος! Πλακα ειχε!!
    www.youtube.com/watch?v=EqQuihD0hoI&ob=av2e
    Rob Zombie_Dragula!!
    Enjoy my friendz!

Senior Member
    χαχαχαχαχχαχα απορω γιατι αραγε παθαινω και εγω το ιδιο???μονο που εγω πλεον εχω ερωτευτει το γκοντρικ και εχω δει και τα παρακατω επεισοδιααααα

Senior Member
    αΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και εγω τα εχω δει εννοειτε!!
    Αχου τον τον Γκοντρικ!!
    Κοιτα 1α ειδα τον Μπιλ... Λεω ενταξη μεγαλος ειναι δεεεεν... Μετα βεβαια... Εχει αυτο το βαμπιριστικο και δεν μπορω να αντισταθω!!! αχαχαχαχ και ο Ερικ ομως... Μακρυα τα μαλλακια ηταν καλυτερα!!
    Αλλα το 1ο vampire στην καρδια μου.. ειναι ο Edward..αχαχαχαχαχαχ
    Βασικα τον πετυχαμε σε ενα κλαμπ/ρεστοραν/παμπ.. Και ειναι πολυ γλυκουλης!! Τις ετσουζε τις μπυρες του ο κυριος Ρομπερτ!!! αχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    αΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και εγω τα εχω δει εννοειτε!!
    Αχου τον τον Γκοντρικ!!
    Κοιτα 1α ειδα τον Μπιλ... Λεω ενταξη μεγαλος ειναι δεεεεν... Μετα βεβαια... Εχει αυτο το βαμπιριστικο και δεν μπορω να αντισταθω!!! αχαχαχαχ και ο Ερικ ομως... Μακρυα τα μαλλακια ηταν καλυτερα!!
    Αλλα το 1ο vampire στην καρδια μου.. ειναι ο Edward..αχαχαχαχαχαχ
    Βασικα τον πετυχαμε σε ενα κλαμπ/ρεστοραν/παμπ.. Και ειναι πολυ γλυκουλης!! Τις ετσουζε τις μπυρες του ο κυριος Ρομπερτ!!! αχαχαχα
    γιατι μπορω να διαφωνησωωωωω????δεν νομιαζω ειναι απιστευτο το οτι αυτο θα σου ελεγα τωρα χιχιχχιχιχιιχχιχιχιιχχιχι ιχχιχ:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smileg rin:

Senior Member
    Axaxaxaxax αφου ειναι γλυκας!!
    Ειδες το remember me?? kαλα εριξα ενα κλαμα!!! :S

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    wow μου να δεις vampire diares....αχ....εκει όχι μόνο θα ονειρεύεσαι πως είσαι βαμπρ αλλά θα το εύχεσαι κιόλας για να είσαι με τον Daemon (ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ):lol:

Senior Member
    Τις καλημέρες μου σε όλα τα συντρόφια. Λοιπόν, οι διακοπές στην έμορφη Κρήτη τελειώνουν, προτελευταία ημέρα η σημερινή, την Κυριακή πίσω στο θόρυβο , το καυσαέριο και την αφόρητη ζέστη της πόλης.. Το μόνο που μου λείπει είναι το αγαπημένο μου σπιτάκι που το πεθύμησα, είναι αλήθεια..
    Με την επιστροφή μου, έχουμε και λέμε:
    1) κόβω τα μαλλάκια μου λίγο γιατί είναι πολύ αδύναμα έτσι κι αλλιώς και επειδή μου έχετε πει ότι τον τρίτο-τέταρτο μήνα μ.χ προβλέπεται έντονη τριχόπτωση. Και αναρωτιέμαι, αν γίνει αυτό, τι θα μου μείνει που και τωρα έχω δυο άντε βαριά βαριά τρεις τρίχες???
    2) βάφω τα μαλλάκια μου, επιστρέφω στο μελί ξανθό,γιατί βλέποντας παλιότερες φωτό που ήμουν ξανθιά οπτασία, μικρόφερνα ενώ νομίζω το καστανό με μεγαλώνει.
    3) επισκέπτομαι τη μοδίστρα να μου στενέψει μπλουζίτσες!
    4) ανεβαίνω επίσημα στη ζυγαριά μου που είναι ακριβείας, εδώ βολευόμουν με μια συμβατική(που βέβαια μια χαρά κατεβασμένη με έδειχνε).

Φιλιά σε όλους/όλες.

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    wow μου να δεις vampire diares....αχ....εκει όχι μόνο θα ονειρεύεσαι πως είσαι βαμπρ αλλά θα το εύχεσαι κιόλας για να είσαι με τον Daemon (ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ):lol:
    Βλεπω βλεπω πως δεν βλεπω!!! :yes:
    Ολα μου αρεσουν!! αχαχαχαχαχ
    γενικα εργα και σειρες με τετοια θεματα τα λατρευω!!
    Και τωρα περιμενω να ξαναρχισει το Supernatural!
    Εκει μιλαμε για πορωση! μουαχαχαχαχαχαχαχ
    Παντως νεκραααα βλεπω! Ελπιζω οταν ρθητε ολοι πισω να ''ακουω'' τα νεα σας πιο πολλυ!
    Παω να δω True Blood τωρα στον Ant1!! Βλεπω αυτα που εχω κατεβασει ξανα και ξανα.. τα βλεπω και στην τιβι.... τετραγωνα θ αγινουν τα ματια μου!!! :shocked2:

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast