Results 31 to 45 of 71
-
01-08-2011, 11:02 #31
Καλημέρα σλιβάτοι και όχι μόνο!! Περασα να δώσω το παρόν! Εγώ επέστρεψα από τις σούπερ μίνι διακοπές μου και τώρα το κεφάλι πάλι μέσα. Καλές διακοπές σε όσους αναχωρούν αυτό το μήνα, τυχαρούληδες!
- 01-08-2011, 11:48 #32
Για αυτό και γω παίρνω λίγες μέρες άδεια αρχες καλοκαιριού και λίγες μέρες στο τέλος, για να μην ζηλεύω όσους φεύγουν καθώς ήδη έχω πάει τις πρώτες δικές μου και να μην αισθάνομαι ότι πάει, τελείωσε κι αυτό το καλοκαίρι καθώς περιμένω την επόμενη εξόρμηση σε λίγες βδομαδούλες!
Καλό μήνα σε όλους μας!
01-08-2011, 12:02 #33
Αχ τι καλά! Εμένα η άδεια μου καθορίζεται από τον σύζυγο του οποίου πέφτει διαφορετικά κάθε χρόνο (πέρσι ήταν 15-30 αυγούστου) Έχω κι ένα μωρό 6 μηνών οπότε φέτος πήγαμε όλοι μαζί 3 μέρες εδώ κοντά! Μάλλον το χειμώνα θα κανονίσουμε καμιά εξόρμηση οι δυο μας για να ανακάμψουμε και λίγο! Το καλό φέτος είναι ότι λόγω της βάφτισης που θα γίνει τον ʼυγουστο θα έρθουν φίλοι που έχω να δω καιρό οπότε έχω κάτι να περιμένω κι ας δουλεύω!
Εσύ ʼννα πότε έχεις το β' μέρος των διακοπών?
01-08-2011, 12:09 #34
Φεύγουμε 20 Αυγούστου για Δράμα - να απολαύσουμε το εξοχικό μας λίγο ακόμη, στις αρχές Ιουλίου που πήγαμε ήταν κυρίως για δουλίτσες και υποχρεώσεις. Στις 24 Αυγούστου μας περιμένει το Πήλιο, Αργαλαστή, ένα ονειρεμένο ενοικιαζόμενο στούντιο πρώτη μούρη θάλασσα (κοινωνικός τουρισμός). Στις 29 Αυγούστου παίρνουμε το φέρι μποτ και περνάμε Σκιάθο, για ένα πενθήμερο κοντά στη θάλασσα (πακετάκι από το Γερμανό). Χωρίς πολλά λεφτά, καθώς το ταμείον είναι μείον εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά αρκετά χορταστικό το πρόγραμμα!
Ο σύζυγος τερμάτισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία φέτος, αλλά καθώς η κόρη ήδη είναι στο νηπιαγωγείο, θα συνεχίσουμε να εξαρτώμαστε από τις σχολικές αργίες!
02-08-2011, 03:54 #35
Δηλαδη του Γερμανου τα πακετακια ειναι αληθεια?
lol
Καλε μπορει να ειδωθουμε στην Σκιαθο!!! Εγω θα παω Παρο και μετα Σκιαθο!!
Για κουβεντουλα που λεει το τοπικ δεν γινεται και καθολου παντως...
Αχ τι να πεις..
02-08-2011, 09:21 #36
Αλήθεια είναι. Με 68 ευρώ το άτομο έχει 4 βράδια στη Σκιάθο, και τα ακτοπλοϊκά. Για το παιδί 3 ετών δεν πληρώνουμε κάτι, για το άλλο που είναι 6 θα πληρώσουμε άλλα 48. Πολύ καλή προσφορά, και να φανταστείς πως μπήκα στο Γερμανό να πάρω ένα καινούριο λάπτοπ και βγήκα με πακετάκι διακοπών!
09-08-2011, 23:48 #37
που ειστε ολοι σααααας? χχ
10-08-2011, 00:10 #38
χιχιχιχ εδω ειμαστεεεε φιλεναδα μουυυ τι κανεις καρμα μου??χιχιχι
10-08-2011, 04:19 #39
Ax καρμα μουυυ!! πολυ μου αρεσε αυτο! :roll:
Εγω εδω δεν ξερω δεν την παλευω αλλοοοοο!!
θελω η να παω πανω παλι... η να κανω την επεμβαση! αχ δεν μπορω ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
Αλλα τι να κανω?! Υπομονη!
Εσυ τι νεα? Ποτε πας για 2η μετρηση? Ανυπομωνω!!!
10-08-2011, 08:23 #40
καλημέρα! Wow, δεν σε πιάνει ο ύπνος με τίποτα! Τι κάνεις κάθε μέρα 4 τα ξημερώματα και μας θυμάσαι; Γυρίζεις από μπαράκια ή στριφογυρίζεις στο κρεβάτι;
10-08-2011, 21:41 #41
Ναι ρε γαμωτο! Οταν γυρναω σπιτι δεν με πιανει με τιποτα ο υπνος! το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου! στη 1 το μεσημερι πηγα για υπνο και ξυπνησα στις 7 το απογευμα! δηλαδη για μενα ειναι ποοοολυ πρωι τωρα!! αχαχαχαχαχ
14-08-2011, 16:20 #42
Η Αθήνα άδεια το τριήμερο, φανταστική! Τελικά το πρόβλημα σε αυτή την πόλη δεν είναι η απαίσια ρυμοτομία αλλά οι πολλοί κάτοικοι, μόνο σε κάτι τυχερά τριήμερα μπορείς να απολαύσεις πραγματικά τις χαρές αυτής της πόλης!
Χθες στην Πανσέληνο πήγαμε μια περαντζάδα Θησείο-Ακρόπολη στον πεζόδρομο, και τελικά καθήσαμε για μια μπυρίτσα με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη και το ολόγιομο φεγγάρι -απλά μαγευτικά!
Σήμερα είπαμε να πάμε πικ-νικ. Ανεβήκαμε Πάρνηθα, ανακαλύψαμε τη μυστική λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, απολαύσαμε τις πάπιες, τον κύκνο, τα ελαφάκια, το λαγουδάκι, τα νεροχέλωνα - τι υπέροχος συνδυασμός! Στην κατηφόρα, εντοπίσαμε ένα υπέροχο μέρος με ξύλινα τραπεζάκια και κιόσκια, και απλώσαμε τα καλούδια μας. Ελπίζω να το επαναλάβουμε με όμορφη παρέα! Ήταν πολύ όμορφη διαδρομή!
Για το βράδυ λέμε να πάρουμε το τραμ για παγωτό στη Γλυφάδα, ενώ αύριο θα ψάξουμε καμιά ακόμη ήσυχη παραλία - έχουμε εντοπίσει ήδη τις πάπιες στο τέλος της Ψάθας και τα ήρεμα Κονάκια στη Σαλαμίνα. Είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποια ακόμη θα ανακαλύψουμε.
Το επόμενο ΣΚ αρχίζουν επίσημα οι διακοπές μας. Αλλά μέχρι τότε, μπορούμε να περνάμε όμορφα και από την έδρα μας!
16-08-2011, 03:18 #43
Πρεπει να ηταν πολυ ωραια Αννα μου!!
ΕΓω ρε παιδια ειμαι στο 2ο σταδιο απονευρωσης απο την πεμπτη!
ΟΛΑ μου πανε σκ@τ@!!!! Παρασκευη πρωι πριστηκα ΤΟΣΟ πολυ, ολη η αριστερη κατω γναθος μου!! Ενα φουσκωμα απο τον λαιμο μεχρι και πιο πανω απο το κουτελο!!
Απο Παρασκευη ειμαι με 1 γιαουρτι, αντε και 1 μικρο πιατακι πουρε ολη μερα!
Παω στο νοσοκομειο (καλα τι ΑΧΕΤΟΙ Θεε μου!!) και αρχιζει με μανια ο οδοντιατρος να μου σκαλιζει το δοντι! Μου το εκανε 1000 φορες χειροτερα!
Ο οδοντιατρος μου ειναι σε διακοπες μεχρι τις 22 και θα τρελαθω μεχρι τοτε!!
Με πιανει και ενας ΤΡΟΜΕΡΟΣ πονος στο αυτη καθε 3ς και λιγο!!! Πωωωω!!! Μου εδωσε αντιβιωση και δεν μου κανει τιποτα!! Δεν ξερω τι να κανω!! Σημερα ηταν να με πανε για εισαγωγη στο νοσοκομειο (ειπε ο οδοντιατρος αν δεν μου περασει να παω για ενδοφλεβια!) και εκει που κανω ενα μπανακι για να ειμαι ετοιμη με πιανει μια ταση για λιποθιμια.. Μεσα στο μπανιο... σταματησα, πηγα στο δωματιο μου και μετα απο 3ς βασανιστηκες μερες καταφερα να κοιμηθω!! Κολαση! Τωρα εαν μεχρι αυριο δεν ειμαι καθολου καλυτερα παω για εισαγωγη.. Αλλα πραγματικα ΔΕΝ τουε εμπιστευομαι!!
Συγνωμη που σας κουρασα.. Εχει περασει κανεις σας κατι αντιστοιχο? Τι κανατε? Ειμαι στα ορια της σχιζοφρενειας!! :flaming:
16-08-2011, 07:56 #44
Wow μου, έχεις περάσει εφιαλτικές στιγμές! Μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο Χριστουγεννιάτικα, στις διακοπές του οδοντιάτρου μου, και το πρώτο που έκανα ήταν να τον πάρω τηλέφωνο και να μου δώσει οδηγίες. Μου έδωσε το τηλέφωνο ενός συναδέλφου του με τον οποίο συνεργάζονται και σε λίγη ώρα είχε λυθεί το θέμα! Δεν ξέρω τι οδοντιάτρους έχει στο νοσοκομείο, αλλά δεν νομίζω πως θα πήγαινα ποτέ! Τις προάλλες είχε στην τηλεόραση το τηλέφωνο του οδοντιατρικού συλλόγου, που σου δίνει τα τηλέφωνα όλων των οδοντιάτρων που είναι διαθέσιμοι. Γιατί τα δόντια έχουν το κακό συνήθειο να μας ενοχλούν κάτι περίεργες αργίες που είναι άδειες οι πόλεις. Περαστικά σου!
16-08-2011, 09:04 #45
ʼννα μου πραγματικά η Αθήνα τέτοιες μέρες είναι μια υπέροχη πόλη! Κι εγώ πήγα μια βόλτα στο κέντρο με την πανσέληνο και ήταν πραγματικά μαγευτικά. Με το καλό να ξεκινήσουν και οι επίσημες διακοπές σας τον ΣΚ! Κάνε κανένα μπάνιο και για μένα τώρα που δε μπορώ!
Wow μου τι άλλο να πω από υπομονή! Έχω κάνει μια φορά απονεύρωση και δε θα ήθελα να ξαναπεράσω τη διαδικασία αυτή με τίποτα. Το καλύτερο πάντως είναι να βρεις κάποιον άλλο οδοντίατρο, ίσως κάποιον που συνεργάζεται με το γιατρό σου όπως της ʼννας. Περαστικά κι εύχομαι να αισθανθείς καλύτερα πολύ σύντομα!
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....