Κουβεντούλα μεταξύ sleevάτων και όχι μόνο!!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71
    Senior Member
    Για όλα υπάρχουν πλέον εξειδικεύσεις,Εγώ πέτυχα έναν οδοντίατρο που έχει ειδικευθεί στις απονευρώσεις,μόνο αυτό κάνει και τίποτα άλλο.ΑΠΙΑΣΤΟΣ,δεν κατάλαβα τίποτα.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    αααα και στην Πάτρα υπάρχει ένας οδοντίατρος που κάνει αποκλειστικά και μόνο απονευρώσεις και κάθε απονέυρωση στοιχίζει γύρω στα 240 ευρουλάκια (ή τουλάχιστον τόσο στοίχιζε πριν από κανένα χρόνο,ίσως τώρα τον έπιασε και αυτόν η κρίση και έριξε λίγο τις τιμές του)

Senior Member
    Αφηστε ρε κοριτσιαα!! Εφιαλτης στο δρομο με τις απονευρωσεις!! Ολοι οι οδοντιατροι στο Ρεθυμνο (εδω ειμαι τωρα διακοπες) εχουν παρει αδεια εως 22 αυγουστου! Και μονο του νοσοκομειου υπηρχε ο οποιος ηρθε απο το σπιτι του και εκνευριστηκε μαλλον!! Με μανια μου εκανε το δοντι!! μου εσκισε και το κατω χειλος και ειχε φουσκωσει και αυτο!!
    ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΗΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ0 ΑΠΟ ΟΛΑ :
    Δεν αποστηρωσε τα εργαλεια αφου τελειωσε! Τα σκουπησε με τα γαντια του και τα εβαλε στη θεση του!! Δηλαδη ουτε πριν απο εμενα τα ειχε αποστηρωσει!! Αν ειχε παει δηλαδη καποιος πιο πριν με aids η κατι αλλο μεταδιδομενο εγω την εχω βαψει!! ΕΛΕΟς!!!!!!! Μονο που το σκεφτομαι μου ερχετε να παω να του κανω μια ωραιοτατη μηνυση! Πραγματικα τωρα με εξωργισε!! :barfy:

Senior Member
    Μπορω να πω οτι ειμαι ποοοολυ καλυτερα σημερα!! Θεος φυλαξει μην ξαναπαθω τετοιο πραγμα!! :crazy::crazy::crazy:

Senior Member
    Μπράβο wow, ελπίζω να τελείωσε οριστικά ο εφιάλτης! καληνύχτα κοριτσάκι:grin:

Senior Member
    Ευχαριστω monahoiot και εγω το ελπιζω!! :spin:

Senior Member
    Που ειναι η κουβεντουλα γλυκα μου πλασματα? Τι κανετε σε αυτη την ζωη? Θελω νεααα!! ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!! ΧΧΧ

Senior Member
    wow, από ό,τι φαίνεται, διακοπεύει η σληβοπαρέα, μαθαίνω ότι υπάρχουν δυσκολίες με επιτροπές κτλ, ελπίζω να πανε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς. Εγώ ήρεμα, ανυπομονώ να έρθει η αυριανή μέρα που θα φύγω για ένα τριήμερο, η τελευταία απόδραση του καλοκαιριού, μπανάκια, άραγμα, βόλτα, και από 1 Σεπτεμβρίου δουλειά! Καλημερούδια!:smilegrin:

Senior Member
    AΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑ!! Σου ευχομαι να περασεις τελεια!!! Καλες διακοπες!! Και μην ακουσω απο κανεναν σας καλο χειμωνααα... Νωρις ειναι ακομαα!!! :bouncing:

wow.............ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!! Δεν ξέρω για αλλού, αλλά η Ελλάδα μας έχει όμορφο χειμώνα, βεβαια δεν ξέρω για φέτο με τις τιμές του πετρελαίου δεν το βλέπω να βάζουμε, αφού κανένας δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα στην ώρα τους, τέλος πάντων σε πειράζω, χιχιχιχιχι..... για κανα 2 μήνες ακόμα ζέστη θα έχει!!!! φιλακια, δες λίγο υ2υ

Senior Member
    Μου αρεσει ο χειμωνας, τον λατρευω αλλα οχι απο τωρα ρε παιδια!! Ειναι σαν να λεμε καλα Χριστουγεννα απο το Πασχα!! lol

Senior Member
    Δεν έχει πολύ κουβεντούλα, αλλά ας πω μια καλησπέρα κι από δω. Ελπίζω τα παιδιά του φόρουμ να είναι διακοπούλες σαν και μένα και να περνούν καλά! Εγώ περνάω υπέροχα. Μετά το ήρεμο οικογενειακό Πήλιο - ναι, στην Αργαλαστή υπάρχει και αυτό!- μας περίμενε η κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Σκιάθος, που δεν έχει καμία σχέση πια με το φτωχικό νησάκι που περιέγραφε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, εξακολουθεί να είναι όμως πανέμορφη. Απολαμβάνω το μπάνιο στις Κουκουναριές και το δάσος της Στροφιλιάς, και από το Σαββατοκύριακο που επιστρέφουμε θα πούμε και τα υπόλοιπα! Φιλάκια.

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Δεν έχει πολύ κουβεντούλα, αλλά ας πω μια καλησπέρα κι από δω. Ελπίζω τα παιδιά του φόρουμ να είναι διακοπούλες σαν και μένα και να περνούν καλά! Εγώ περνάω υπέροχα. Μετά το ήρεμο οικογενειακό Πήλιο - ναι, στην Αργαλαστή υπάρχει και αυτό!- μας περίμενε η κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Σκιάθος, που δεν έχει καμία σχέση πια με το φτωχικό νησάκι που περιέγραφε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, εξακολουθεί να είναι όμως πανέμορφη. Απολαμβάνω το μπάνιο στις Κουκουναριές και το δάσος της Στροφιλιάς, και από το Σαββατοκύριακο που επιστρέφουμε θα πούμε και τα υπόλοιπα! Φιλάκια.

anna καλά να περνάς!!!!!!

Senior Member
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!!
    CUM BACK! XOXO

Senior Member
    Επέστρεψα γερή, δυνατή, και έτοιμη να ψάξω τη συνέχεια των πλαστικών. Νεότερα μόλις περάσω από την πλατεία Θεάτρου, με το πιστοποιητικό που ήδη μου ετοίμασαν από το Ρίο. ελπίζω να έχω θετικά νέα!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast