Results 1 to 15 of 71
-
22-07-2011, 10:38 #1
Κουβεντούλα μεταξύ sleevάτων και όχι μόνο!!!!!!
Παιδιά καλημέρα.
Επειδή το θέμα της sleeve έχει βαρυφορτοθεί με γενική κουβεντούλα, με αποτέλεσμα να γίνετε πρακτικά αδύνατον κάπιο νέο μέλος ή κάπιος επισκέπτης να μπορεί να το διαβάσει για να βρει πληροφορίες, πήρα την πρωτοβουλία να ανοίξω αυτό το θέμα για την καθημερινή μας κουβεντούλα, και να αφήσουμε το θέμα της sleeve καθαρά και μόνο για τις εμπειρίες μας από το χειρουργείο καθώς και χρήσιμες πληροφορίες.
Φυσικά εννοείτε πως το τόπικ αυτό δεν περιορίζετε μόνο για τους σληβάτους, αλλά και για όποιο μέλος θέλει να συμμετάσχει!
Σας φιλώ γλυκά και σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
- 22-07-2011, 11:46 #2
Originally posted by eleni198621
πολυνακι να παμε στο αλλο φορουμ για κουβεντουλα εννοεις?
22-07-2011, 12:21 #3
εσυ πως εισαι ελενακι μου εισαι καλυτερα ?
22-07-2011, 12:38 #4
ελενη μου σου εστειλα και u2
22-07-2011, 22:26 #5
Πωλινα μου σορυ τωρα ειδα το τικερακι σου με αυτα και με κεινα! συγχαρητηρια!!!!!!!! φανταζομαι τη χαρα σου ε? αχ μεγαλο θεμα το διψηφιο ρε κοριτσια και ας ειναι και 99,999 :lol: :lol:
22-07-2011, 22:47 #6
Μιτσοκόλο μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Εκλεγα πάνω στην ζυγαριά, όπως έγραψα και στο δικό μου τόπικ!!! Ανέβασα και 2 φώτο μου (μια με στραβοπόδι!!!) για να επισφραγίσω το 99.7 και να δεκτώ με χαρά οτιδήποτε κατώτερο ακουλουθεί!!!!!!
22-07-2011, 22:53 #7
το φανταζομαι!!!! τι χαρα ε? ειναι επριγραπτο πραγματικα! μετα τον χρονιο ληθαργο του τριψηφιου ξαφνικα να ξυπναει το δυψηφιο στην ζυγαρια σου! :spin:
22-07-2011, 22:55 #8
Το εχεις ζησει από πρώτο χέρι καλή μου και ξέρεις.
Ασχετο, αλλά θυμάσε τί σου είχα γράψει πριν ακριβώς ένα μήνα στον εγκυμοσύνη? ότι νιώθω πως θα κάνεις κορίτσι και πως όλο θέλω να σου μιλήσω για το μωρό στο θυλικό?
Για ακόμη μια φορά το προαίσθημά μου βγήκε!!! Συγχαριτήρια κούκλα μου!
22-07-2011, 22:58 #9
ναι βρε Πωλινα ειχες δικιο τωρα το θυμηθηκα! φαντασου επεσες μεσα εσυ και εξω εγω, και καλα μητρικο ενστικτο και πρασειν'αλογα χαχαχαχαχαχαχ
σ'ευχαριστω παρα πολυ!:bouncing::bouncing:
22-07-2011, 23:19 #10
Πωλινα μου εσυ καλα εκανες κ προσπαθησες να βρεις μια λυση.απλα πιστεω οτι τα ατομα που διαμρτυρονται κανουν κ αυτα τα ιδια.κ ακομα κ εσυ.ετσι ειναι σε μια συζητηση οτι σε ρωτησουν απαντας,δε πας να απαντησεις σε αλλο θεμα γιατι εκει ταιριαζει! τελως παντων ευχομαι να βρεθει μια λυση,αν κ δε θεωρω κ το ξαναλεω εκτος θεματος το ποσο νερο θα πιει κ το ποσο θα φαει,πληροφοριες ειναι κ αυτες.πιο ασχετο θεωρω το τι νυχτικο θα βαλω κ τα σχετικα που ακομα κ εγω το εχω σα απορια! ομως! κ θα με βοηθαγε αρκετα πριν μπω στο χειρουγιο, αρα ολα βοηθανε καποιον ,δεν ειμαστε εδω για να πουμε σε καποιον σε ποιο γιατρο να παει,ειμαστε για να δουμε τη ζωη αλλον ατομων με την ιδια επεμβαση κ τις ιδιες αποριες για το πριν κ το μετα. κ το χιχι αν ενοχλει καποιους το κοβω,αν κ ετσι ειμαι. χαζοχαρουμενο! κ εσυ το ξερεις. Στελιο ξαναμπες κ διαβασε για το ριο.ειναι πιο λιγες οι σελιδες αλλα αναλογικα οι ιδιες 'σαχλαμαρες' με εδω ειναι κ εκει. δε θελω να δημιουργω καβγαδες,απλα ηθελα να πω την αποψη μου.κ πραγματικα θα ειναι πολυ λιγα τα θεματα που θα συμετεχω απο εδω κ περα
23-07-2011, 02:01 #11
polinaki τα συγχαρητηρια μου!!! 2ψηφιος.....2ψηφιος......μπράβο! !! έχω να δω 2ψηφιο πριν 3,5 χρόνια, mitsokolo πολύ χάρηκα για τα όμορφα νέα για την κοράκλα σου, πραγματικά η πρώτη φορά που έκλαψα απο χαρά ήταν όταν ήμουν 6 μηνών και στον υπέρυχο μου είπε ο γιατρός οτι είναι αγοράκι!!! και κοριτσάκι να 'ηταν πάλι θα έκλαιγα δηλαδη, τώρα πρώτα ο Θεός μετά την επέμβαση θα πάμε και για το δεύτερο.....Iωάννα τι έγινε ήπιες καφέ? πώς αισθάνεσαι? φιλιά σε όλους
23-07-2011, 02:16 #12
Originally posted by Alina
Πωλινα μου εσυ καλα εκανες κ προσπαθησες να βρεις μια λυση.απλα πιστεω οτι τα ατομα που διαμρτυρονται κανουν κ αυτα τα ιδια.κ ακομα κ εσυ.ετσι ειναι σε μια συζητηση οτι σε ρωτησουν απαντας,δε πας να απαντησεις σε αλλο θεμα γιατι εκει ταιριαζει! τελως παντων ευχομαι να βρεθει μια λυση,αν κ δε θεωρω κ το ξαναλεω εκτος θεματος το ποσο νερο θα πιει κ το ποσο θα φαει,πληροφοριες ειναι κ αυτες.πιο ασχετο θεωρω το τι νυχτικο θα βαλω κ τα σχετικα που ακομα κ εγω το εχω σα απορια! ομως! κ θα με βοηθαγε αρκετα πριν μπω στο χειρουγιο, αρα ολα βοηθανε καποιον ,δεν ειμαστε εδω για να πουμε σε καποιον σε ποιο γιατρο να παει,ειμαστε για να δουμε τη ζωη αλλον ατομων με την ιδια επεμβαση κ τις ιδιες αποριες για το πριν κ το μετα. κ το χιχι αν ενοχλει καποιους το κοβω,αν κ ετσι ειμαι. χαζοχαρουμενο! κ εσυ το ξερεις. Στελιο ξαναμπες κ διαβασε για το ριο.ειναι πιο λιγες οι σελιδες αλλα αναλογικα οι ιδιες 'σαχλαμαρες' με εδω ειναι κ εκει. δε θελω να δημιουργω καβγαδες,απλα ηθελα να πω την αποψη μου.κ πραγματικα θα ειναι πολυ λιγα τα θεματα που θα συμετεχω απο εδω κ περα
Ας πουμε οταν ρωτησα τι να παρω μαζι μου, τ απαιδια ειπαν τι κουβαλουσαν! Εγω ειχα κανει μια λιστα, ουτε για διακοπες 1 χρονου να ηταν!
Και οταν εσυ Πωλινα ανεφερες τις εικονες που ειχες μαζι σου μετα απο επαναλληψη της ερωτησης και οχι στην 1η που εγινε για το θεμα προσωπικα ειδη... Θυμηθηκα να παρω και εγω τις δικες μου μαζι!
Πιστευω οτι το φορουν και συγκεκριμενα εκεινο το θεμα με βοηθησε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ!
Και εχω γραψει και μια σκεψη μου που την θεωρω λυση του προβληματος.. Δεν το παιζω mod η κατι τετοιο, να ξεκαθαριστω! Απλα εκανα μια σκεψη..
23-07-2011, 08:50 #13
Πωλίνα, από όσο βλέπω συνεχίζει να είναι πιο ενεργό το thread της sleeve και λιγότερο αυτό με την ψιλοκουβεντούλα. Μάλλον έχει λειτουργήσει πολύ καιρό έτσι για να αλλάξουμε τακτική! Λες να χρειάζεται και δω μνημόνιο και τρόικα για να αλλάξουμε
; Δεν υπάρχει λόγος να αρπαζόμαστε μεταξύ μας. Προσωπικά παρακολουθώ και άλλα threads, όχι μόνο ένα, και άλλα φόρουμ, όπως πχ το parents, καθώς δεν έχω χρόνο για τα καλημερούδια και για ψιλοκουβεντούλα. Ωστόσο, πολλά παιδιά χρειάζονται ακόμη και την καλημέρα από άτομα που τα καταλαβαίνουν, ειδικά όταν είναι σε διαδικασία προ της επέμβασης και έχουν τους γύρω τους να τους πρήζουν για τα κιλά τους, ή όταν είναι στην κατηφόρα και έχουν του κόσμου τις απορίες και δυστυχώς οι γιατροί τους έδωσαν οδηγίες του στυλ "δυο βδομάδες υγρά". Μακάρι να βρίσκουν τις απαντήσεις που θέλουν, και ας φορτώνεται υπερβολικά κάποιο thread.
28-07-2011, 15:44 #14
Προς ολους εδω... Στειλτε μου ενα u2u και πειτε μου σε ποια thread μπενεται και μιλατε πλεον.. Γιατι απο οτι βλεπω δεν ειναι σε αυτο.. Ειναι λυπηρο παντως... Αν θελετε βεβαια να συνεχισουμε να μιλαμε... Ξαφνηκα νοιωθω σαν desperate chick αλλα τεσπα... Μιτσο τι κανει το νινι?
Γλαυκηηηη!!! Μου λειψες! Οπως και η Ιωαννα, η Αλινα, η Ναντιν-συνονοματη Ναταλια, η Χριστινα, η Αννα, η Πωλινα και οσους ξεχναω!!! Αυτααα.... Εγω δεν εχω νεα σχετικα με την επεμβαση.. Γενικα νοιωθω λες και ειμαι σε μια φυλακη αυτη την στιγμη.. Δεν ειμαι ενοχη αλλα δεν μπορω να κανω τωρα κατι για να βγω απο αυτην... Με εριξε κιολας αυτο που εγινε εδω.. Αφου στους φιλους μου μιλουσα συνεχεια για εσας εδω και μου ελεγαν οτι ζηλευαν που μιλουσα με τοση χαρα και τοσο πολυ για εσας εδω! lol
Tι αλλα? Α! σκεφτομαστε να παμε και σε κανενα αλλο νησι για διακοπες... Ναξο πεταξανε αλλα δεν πολυ ψηνομαι.. Προτιμω Σκιαθο και να τραγουδαω το mamma mia!! Διαμερισμα ακομα ψαχνω για κεντρο Λονδινο και εχω φρικαρει με τους ανωμαλους που βλεπω... αχαχαχαχαχαχχα οτι ναναι..... Αλλαξα και αριθμο γιατι καπου αφησα το κιν μου και δεν το βρισκω... Και τα τζιτζικια συνεχιζουν να με ζαλιζουν!! Θα βγω καμια μερα και θα αρχισω να ψεκαζω με οτι βρω μπροστα μου ολη την Κρητη! Μα σε τι οφειλουν τα τζιτζικια την υπαρξει τους? Ας τραγουδουσαν οπως τις φαλαινες που δεν ακουγονται ρε αδερφε!
28-07-2011, 15:53 #15
Μάλλον είναι η περίοδος του καλοκαιριού που όλοι/ες είναι στα μπάνια, σε διακοπούλες ή πάντως έστω και στο μυαλό φευγάτοι, οπότε πού καιρός για online chat!
Εγώ είμαι στη δουλειά, ανάμεσα σε άδεια γραφεία και συναδέλφους που μιλάνε για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, για νησάκια του Αιγαίου, για κάψιμο από τον ήλιο, και αναρωτιέμαι τι κάνω ακόμη εδώ... Έχουμε κλείσει 24 Αυγούστου Πήλιο και 29 Αυγούστου Σκιάθο, αλλά σκέφτομαι μήπως προσθέσω κάποιον προορισμό ακόμη - Βόρεια Ελλάδα ίσως; Είναι και τα χρήματα που στερέψανε επικίνδυνα...
Τα τζιτζίκια μου αρέσουν πολύ! Είναι λίγο μονότονα, αλλά παραδόξως με ηρεμούν! Πήγαμε την Κυριακή στη Σαλαμίνα, και το μεσημέρι καθήσαμε σε ένα δάσος. Ξάπλωσα κάτω από ένα δέντρο, άκουγα τα τζιτζικάκια να τραγουδάνε και είπα "αυτό είναι απόλαυση, πού να τρέχεις τώρα στη θάλασσα"... Θα προσπαθήσω να θυμηθώ πώς διάολο πήγαμε και βρήκαμε εκείνο το δασάκι, γιατί θέλω να ξαναπάμε με πιο πλήρη εξοπλισμό αυτή τη φορά!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή