Results 31 to 33 of 33
Thread: 66,5 19%
-
05-01-2012, 01:48 #31
Γειά σου,Amyrsa,καλή σου χρονιά κι ό,τι καλύτερο σε όσα επιχειρείς! Ερώτηση:Προς τι το κενό και πάλι μήνυμα;
Κι αν τα προηγούμενα τα έσβησες ενδεχομένως λόγω αντιπαραθέσεων όπως αντιλαμβάνομαι από τα συμφραζόμενα,
γιατί επαναφέρεις το τόπικ χωρίς ουσιαστικά κάτι να έχεις να πεις;Νιώθω σαν το παιδάκι στο παραμύθι
με τον γυμνό αυτοκράτορα.Μη μου πείτε πως οι υπόλοιποι θαυμάζετε τα υπέροχα νέα του ρούχα!
- 05-01-2012, 03:03 #32
NADINE, το σημερινό μήνυμα και αρκετά άλλα έμειναν άδεια γιατί τελικά μετέφερα όλα τα status στο πρώτο post. Τα μάζεψα όλα εκεί κι εκεί θα γράφω την όποια εξέλιξη.
Στην αντιπαράθεση που διαδραματίστηκε στο thread μου, δεν είχα πρακτικά συμμετάσχει.
Τα λοιπά post τα έσβησα με αφορμή διάφορα, don't bother.
A truly great year, wish you.
Εσύ δε με ξέρεις, εγώ σε «ξέρω» μέσω των πολλών post σου σ' αυτό το forum και σε εκτιμώ ιδιαίτερα.
Καλή χρονιά σε όλους μας, παίδες.
05-01-2012, 03:16 #33
:) Να μην κοιταχτώ λοιπόν σ'οφθαλμίατρο!Όντως ο αυτοκράτορας είναι γυμνός!
Συγχώρεσε την παρατήρηση μου,Amyrsa!Οφείλω να το παίζω πού και πού Moderator γιατί χαλεποί
οι καιροί και δεν είμαστε για απολύσεις! :bouncy: Αναρρωτιόμουν μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα και δε φαίνονται αλλά οκ.
Ελπίζω σύντομα να ξεδιπλωθείς,να σε "γνωρίσω" κι εγώ και ν'ανταποδώσω την εκτίμηση!Και πάλι καλή σου δύναμη!Φιλάκιαααα
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....