Καινουρια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    παιδια ευχαριστω πολυ ολους που μου απαντατε..θελω πολυ να τα ξεφορτωθω αυτα τα κιλα...Οσο για το λιπος εμενα ηταν απλα τραγικο το ποσοστο..Ευχομαι να πανε ολα καλα...Εχω πλακωθει στα νερα οπως μου ειπε και συνεχιζω...

Senior Member
    τολμω να ομολογησω οτι στην τελευταια μου λιπομετρηση ειχα λιπος 40,2%......

τραγικα... ευελπιστω τελειωνοντας να εχς φτασει το 24

konina εγω 42............Τραγικο...Ειμαι να σκασω!

Senior Member
    εγω τα βρισκω λιγα.
    κ ναι ξερω οτι οι διαιτολογοι λενε να χανετε αργα.. κ ενα κιλο τη βδομαδα κ μπλα μπλα μπλα..
    εγω οταν ξεκινησα τη διατροφη μου...εχασα τη πρωτη βδομαδα γυρω στα 3-4 κιλα.. τα οποια ηταν υγρα βεβαια... αλλα οπως κ να χει ελαφρυνα..
    κ για να συνοψισω θα πω οτι εχασα μεχρι τωρα 17 κιλα σε 3 μηνες πανω κατω.
    ουτε πεινουσα... ουτε ραγαδες εκανα ..
    απλα θελει καλη διατροφη κ μικρες μεριδες....παιζει βεβαια ρολο μεγαλο και ο μεταβολικος ρυθμος.

astarte δηλαδη ενα κιλο περιπου την εβδομαδα ειναι καλα?εγω ξεκινησα 76,4οο την περασμενη Τεταρτη και σημερα Τριτη ειμαι 75,500.Τις πρωτες μερες εχανα,εχει 2 μερες..τιποτα.Ασε που αισθανομαι πρησμενη τυμπανο.Οσο για πεινα δεν πειναω καθολου..
    Στο χαρτι που μου εδωσε με τις μετρησεις γραφει μεταβολικος ρυθμος 1400 kcal τι ειναι αυτο?Ειναι καλος?Ξερετε??Και κατι τελευταιο αν ξερετε να μου πειτε...Οταν εκανα τη λιπομετρηση ειχα πιει ενα καφε πριν...λετε να επηρεασε το απτελεσμα??

Senior Member
    ASTARTE ο βασικος λογος που οι διαιτολογοι θελουν αργη κ σταθερη απωλεια ειναι οτι οι περισσοτεροι πηραμε τα κιλα λογω κακης διατροφης, οποτε για οσο περισσοτερο διαστημα κρατησουμε την υγιεινη διατροφη τοσο μεγαλυτερες πιθανοτητες εχουμε να διατηρησουμε κ μετα τα κιλα...ειναι πιο ευκολο να σου γινει τροπος ζωης μια συνηθεια που εχεις πχ για 1 χρονο παρα για 6 μηνες....απο εκει κ επειτα σαφως υπαρχει κ το θεμα της χαλαρωσης του δερματος αλλα κ παλι αυτο εχει να κανει με τον ανθρωπο κ με τα κιλα που εχει να χασει.προσωπικα ειχα χασει παλιοτερα 15 κιλα κ δεν χαλασε καθολου το δερμα μου (μονο στην περιοδο της διαιτας ειχε χαλαρωσει που ειναι λογικο) κ ευχομαι να συμβει το ιδιο κ τωρα κ ας εχω να χασω 20+, ενω ραγαδες εκανα παχαινοντας οχι αδυνατιζοντας...

βεβαια το αργα ειναι σχετικο...εξαρταται το ποσα κιλα πρεπει να χασεις, τη ζωη κανεις, το ποσες φορες εχεις ξαναεπιχειρησει να αδυνατησεις κτλ...

britnyfox μια χαρα ειναι 1 τη βδομαδα κ εννοειται οτι δεν θα χανεις καθε μερα....οσο για τη λιπομετρηση θελει 4 ωρες νηστικη και 2 χωρις νερο

Senior Member
    οσο για το τικερακι που δεν σουβγαινει η διαδικασια ειναι αυτη->

για να βαλεις πατας σε ενα απο τα τικερ των υπολοιπων, σε βγαζει στην αναλογη σελιδα και μολις το ρυθμισεις επιλεγεις τη μορφη PseudoHTML, UBBCode and BB Code και στην συνεχεια το κανεις αντιγραφη κ επικολληση στην υπογραφη σου στον πινακα ελεγχου... καθε φορα που θα θες να αλλαξεις κιλα θα κανεις την ιδια διαδικασια κ θα αντικαθιστας τον κωδικο. εκτοσ αν πατησεις πανω στο δικο μου που σε βγαζει σε σαιτ με δυνατοτητα εγγραφης ( κ κατ'επεκταση αποθηκευσης στοιχειων) οποτε καθε φορα που θα μπαινεις εκει κ θα αλλαζεις τα κιλα θα αλλαζουν αυτοματα κ σε καθε τικερακι που εχεισ βαλει...πιθανοτατα να εχουν κ τα αλλα σαιτ τετοια ρυθμιση αλλα δεν το γνωριζω

ευζαριστω κονινα!ελπιζω να το καταφερα...Οποτε δεν εχω τιποτα αλλο να κανω παρα υπομονη...Δεν ξερω πως μου ειχε κολλησει ααλλα περιμενα απο την πρωτη εβδομαδα να δω πτωση 4 κιλων!

Senior Member
    britnyfox για μενα ειναι λιγο 1 κιλο τη εβδομαδα. ασχετα αν αυτο συνιστουν οι διαιτολογοι..

ο μεταβολικος σου ρυθμος στο 1400 ειναι πολυ καλος κ σημαινει οτι σε κατασταση ηρεμιας καταναλωνεις τοσες θερμιδες. εμενα ειναι 1500 κατι.
    εχεις καλο μεταβολισμο αρα αν ακολουθεις πιστα τη διατροφη με μικρες μεριδες θα χασεις κιλα.

konina εγω προσωπικα ειμαι ανυπομονη ... κ αν εχανα αργα... πραγματικα δεν θα την παλευα αδιαφορωντας για το τι λενε οι διατροφολογοι.
    ειτε χαθουν κιλα σε 2-3 μηνες ειτε σε ενα χρονο... για μενα δε εχει σημασια. ο υγιεινος τροπος ζωης γινεται ρουτινα κ στο διμηνο. κ με συντηρηση μετα δε ξανα παχαινεις. δε θελει κοπο θελει τροπο. σ ευχαριστω για το τικερακι αλλα δεν το καταφερα. που θα μου παει ομως...

Κι εμενα μου φαινεται λιγο ενα κιλο την εβδομαδα.Εχω φαει και κολλημα με τη ζυγαρια..ανεβαινω συνεχεια και κοιταω αν εχασα τιποτα...Αρχισε να μου ριχνει τη ψυχολογια.Την Πεμπτη θα του πω να αλλαξουμε το προγραμμα,να το κανουμε λιγο πιο σφιχτο

Senior Member
    κοιτα να δεις. ο διαιτολογος θα σου πει να χανεις ενα κιλο κ μπλα μπλα μπλα.
    εγω εχασα 17 κιλα σε δυομιση μηνες.
    ουτε πεινα.. ουτε γυμναστικη.. μονο περπατημα καμια φορα.
    με διατροφη-μικρες μεριδες-συχνα γευματα-σωστο τροπο μαγειρεματος-πολυ καλο μεταβολισμο

αν θες να χασεις λοιπον πανω απο 1 κιλο τη εβδομαδα.... εξαρταται απο σενα . μεταβολισμο εχεις πολυ καλο εφ οσον καις σε απολυτη ηρεμια 1400 θερμιδες. συνεπως αν εφαρμοσεις οτι λεω παραπανω ...... κ δε χαλας τη διατροφη σου.... παρα μονον μια στο τοσο τρωγοντας κ τα σουβλακια σου.... αλλα μια στο τοσο ε ? τοτε θα χασεις γρηγοροτερα.

Senior Member
    εννοειται οτι ειναι σπαστικο να χανεις αργα. εγω εχω κολλησει εδω κ μια βδομαδα στα 72 κιλα κ ξενερωνω. οταν βλεπεις οτι χανεις αξιοπροσεκτα κιλα περνεις δυναμη κ συνεχιζεις. ασε που ξεμπερδευεις μια ωρα αρχιτερα.

Senior Member
    :bouncy::bouncy::bouncy:

παιδια και εγω καινουργια

πειτε καμια συμβουλη οι παλιες!!!

Senior Member
    Originally posted by britnyfox
    Καλησπερα σε ολους!!Θα ηθελα να ζητησω γνωμες απο εσας που ειστε πιο γνωστες του θεματος.Ειμαι 1,61 με 76 κιλα..Πηγα σημερα στον διαιτολογο και ξεκιναω απο αυριο διαιτα..!ειμαι πολυ χαρουμενη και ενθουσιασμενη!Βεβαια ο διαιτολογος δεν μου ειπε πιο ειναι το ιδανικο βαρος για εμενα..με ρωτησε ποσα θελω να χασω,του απαντησα οσα πρεπει για να φαινομαι ομορφα..του ειπα 60.Δεν ειπε αν ειναι καλα ή οχι.Μου ειπε πως πρεπει να χασω τοσα κιλα ωστε το ποσοστο του λιπους στο σωμα μου να παει 30%.Θα μου βγαλει διατροφη να χανω 4 κιλα τον μηνα.Ειναι καλα?Εμενα μου φανηκαν λιγα...δεν ξερω βεβαια γι αυτο ρωταω..Επισης μου ειπε οτι μπορω να πινω 3 με 4 ποτα την εβδομαδα..Τι λετε??
    Ευχαριστω εκ των προτερων!Καλη Επιτυχια σε ολους μας!!!
    παρα πολυ καλα.
    και ο ρυθμος ειναι ολοσωστος μιας και εισαι μονο 76 κιλα
    μην ανησυχεις. για την ακριβεια, εισαι παρα πολυ τυχερη που επεσες σε τετοιο διαιτολογο. Καλη επιτυχια, καλη συνεχεια:thumbup:

Καλησπέρα σε όλους!κλικ σε ευχαριστω πολυ!με ενθαρρυνε πολυ το μηνυμα σου.Πηγα χτες για τη δευτερη επισκεψη στν διαιτολογο.Εχασα 1.600 γραμμαρια.μου ειπε οτι ειναι πολυ καλα και οτιδν τν ενδιεφερε να χασω την πρωτη εβδομαδα τοσο αλλα πιο πολυ να ενυδατωθω μιας κ με βρηκε αφυδατωμενη.Ομως παιδια εγω χτες βραδυ ζυγιστηκα ξανα κ ενω το πρωι στη διαιτολογο με εδειχνε 74.800 το βραδυ με εδιχνε75.700!τρελαθηκα!λεω τι γινεται;αφου τα κανω ολα κατα γραμμα!το ιδιο εγινε κ σημερα,το πρωι ημουν 74,5 και τωρα που ειναι 15.30 ζυγιστηκα κ ειμαι 75.5!θα τρελαθω!οπως καταλαβατε εχω παθει μια μικρη εμμονη με τη ζυγαρια!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast