Όταν κολλάει η ζυγαριά τρελλαίνομαι !!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Όταν κολλάει η ζυγαριά τρελλαίνομαι !!!

Η φάση που όλα κολλάνε με εκνευρίζει αφάνταστα λέμε!!
    Στις 29/07/2011 ήμουν 111,2 κιλά...πάμε στην Κρήτη ένα weekend για μια βάφτιση κατορθώνω και παραμένει ανέπαφη η ζυγαριά παρά το όργιο φαγητού.
    Στις 31/07/2011 αρχίζει να με πονάει χαμηλά στην ουρά και 03/08/2011 κάνω μια αποσυμφόρηση κύστης κόκκυγα...Για να μην τα πολυλογώ μέχρι τις 10/08 που έφυγα για ολιγοήμερες διακοπές στο βουνό-μιας και το μπάνιο στη θάλασσα ήτο απαγορευμένος καρπός λόγω ανοιχτού τραύματος - είχα κατορθώσει και έφτασα 109 κιλά.

Έπειτα από 12 μέρες μαμ , κακά ,αλλαγές γάζας και νάνι ακούμπησα πάλι τα 111,5(κατάρα στα κοντοσούβλια και τις μπύρες!)

Ε από 22/08 μέχρι και σήμερα η πρόοδός μου είναι -300γρ και σημειωτέον οτι ακολουθώ τη δίαιτα κατά γράμμα ...Να τραβήξω τις κοτσίδες μου τώρα ή να περιμένω να μακρύνει κι άλλο το μαλλί ;;;;:sniff::sniff:

Senior Member
    γυμναζεσαι καθολου?

Senior Member
    sofaki2011 μου καλησπέρα. Αυτό το κόλλημα μου την δίνει και εμένα πολύ. αντε, εσύ ξέρεις πως έφαγες κάτι παραπάνω, εγώ τί να πω που είμαι και χειρουργημένη και από 08/08/2011 μέχρι και χτες ήμουνα κολλημένη στο 97.6??????? εκεί να δεις τρέλλα που με είχε πιάσει!!!!!

Αυτή τη στιγμή όχι γιατί μόλις πριν από 2 μέρες ξεφορτώθηκα τις γάζες και τις αλλαγές.
    Μόλις ξεμπερδέψω με τον κύριο κόκκυγα (θα κάνω επέμβαση για αφαίρεση της κύστης τον Οκτώβρη) σκέφτομαι να ξεκινήσω χορό κι αν προλαβαίνω λίγο διάδρομο στο γυμναστήριο

polinaki αν δεν ακολουθούσα κατά γράμμα τη δίαιτα θα έλεγα "Οκ κυρία Σοφία , μασαμπούκιασες και είναι λογικό να μη χάνεις οπότε μην τα ρίχνεις στον Πατέρα, τον Υιο και το ʼγιο Πνεύμα ! "

Αλλά ακολουθώ το πρόγραμμα κατά γράμμα, γι αυτό και με διαολίζει ....

Ουφ πια συγχύστηκα! Θα πάω ένα κομμωτήριο το απόγευμα να ανανεωθώ η γυναίκα ,να ξεσκάσω πια :tumble::tumble:

Senior Member
    Σοφάκι μου συμβαίνουν αυτά (το λέω για να το ακούω και εγώ!!!)

Junior Member
    Σημασία έχει να μην ξεσπάς πίσω στο φαγητό όπως έκανα εγώ όταν έβλεπα ότι η ζυγαριά δεν κατέβαινε! Αν καταφέρνεις και συγκρατιέσαι πάλι και συνεχίζεις κανονικά τότε όλα θα διορθωθούν

have faith ^-^