Results 271 to 285 of 508
-
25-09-2011, 15:27 #271
Καλωσήρθες griniara! Χαίρομαι που ξεκινάς με τόσο ενθουσιασμό, εύχομαι καλή επιτυχία!
Για λεπτομέρειες σχετικά με τη Ντούκαν δε μπορώ να σε βοηθήσω, σύντομα φαντάζομαι κάποιος θα σου λύσει τις απορίες.
- 25-09-2011, 15:57 #272
griniara καλωσορισες κι απο μενα και καλη επιτυχια!!! κατανοητος ο ενθουσιασμος σου γιατι οντως ειναι απιστευτο να χανεις κιλα τρωγοντας γλυκακια, κεκακια κρεμουλες σοκολατοειδη πιτουλες αλμυρες ολα δηλαδη οσα μας παχαιναν τοσο καιρο... 8 μηνες σε αυτην την διατροφη και ο ενθουσιασμος μου ειναι ο ιδιος!!! και η συντηρηση απο μονη της ειναι μιαα εγγυηση οτι αυτη η φορα θα ειναι διαφορετικη. γιατι κι εγω ειχα γινει ενα μπαλονι που φουσκωνε-ξεφουσκωνε αφου μολις σταματουσα την καθε διαιτα (εγω εκανα ΚΑΙ ατκινς...) επεφτα με τα μουτρα σε οτι ειχα στερηθει...
αντε λοιπον καλη συνεχεια και σου ευχομαι να διατηρησεις κι εσυ τον ιδιο ενθουσιασμο μεχρι το τελος...
μπορεις χαλαρα να απολαμβανεις ενα αναψυκτικο 0% καθε μερα για το τσιγαρακι σου!
25-09-2011, 16:02 #273
Originally posted by filipparas
Καλωσήρθες griniara! Χαίρομαι που ξεκινάς με τόσο ενθουσιασμό, εύχομαι καλή επιτυχία!
Για λεπτομέρειες σχετικά με τη Ντούκαν δε μπορώ να σε βοηθήσω, σύντομα φαντάζομαι κάποιος θα σου λύσει τις απορίες.
Πραγματικά βλέποντας κάποιος μεζούρες σαν και τη δική σου μόνο κουράγιο μπορεί να παίρνει. Μέχρι τώρα τα ''είδωλα'' μου ήταν η Migg και η Λόρα αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προσθέσω και σένα !
25-09-2011, 16:08 #274
Originally posted by ΛΟΡΑ
griniara καλωσορισες κι απο μενα και καλη επιτυχια!!! κατανοητος ο ενθουσιασμος σου γιατι οντως ειναι απιστευτο να χανεις κιλα τρωγοντας γλυκακια, κεκακια κρεμουλες σοκολατοειδη πιτουλες αλμυρες ολα δηλαδη οσα μας παχαιναν τοσο καιρο... 8 μηνες σε αυτην την διατροφη και ο ενθουσιασμος μου ειναι ο ιδιος!!! και η συντηρηση απο μονη της ειναι μιαα εγγυηση οτι αυτη η φορα θα ειναι διαφορετικη. γιατι κι εγω ειχα γινει ενα μπαλονι που φουσκωνε-ξεφουσκωνε αφου μολις σταματουσα την καθε διαιτα (εγω εκανα ΚΑΙ ατκινς...) επεφτα με τα μουτρα σε οτι ειχα στερηθει...
αντε λοιπον καλη συνεχεια και σου ευχομαι να διατηρησεις κι εσυ τον ιδιο ενθουσιασμο μεχρι το τελος...
μπορεις χαλαρα να απολαμβανεις ενα αναψυκτικο 0% καθε μερα για το τσιγαρακι σου!
Θέλω να το παλέψω πίστεψε με και όλοι σας εδώ μου δίνετε πραγματικά απίστευτο κουράγιο. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά ελπίζω με τη βοήθεια σας να τα καταφέρω.
Συγχαρητήρια κιόλας για το κεκάκι σου !!!
25-09-2011, 16:34 #275
Originally posted by angelaorangel
cherie δεν χρειαζεται παλι απο την αρχη ,απλα κανε 2 μερες λευκες δηλαδη κοτοπουλο η ψαρι ψητο ,γιαουρτακι ,γαλατακι,ασπραδια και επειτα συνεχισε κανονικα.:bigsmile:
λορα χαιρομαι που σε ακουω οτι βρισκεσαι στη τριτη φαση και οτι το απολαμβανεις,μακαρι να περασουν οι μερες να παω και εγω - σε κανα μηνα περιπου.:love:
Γκρινιάρα καλώς ήρθες!Καλή αρχή και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!
25-09-2011, 17:03 #276
Σ'ευχαριστώ πολύ Cherie καλή συνέχεια και σε σένα.
25-09-2011, 17:16 #277
Αγαπητή παρέα αυτού του φόρουμ,
Απο αύριο μπαίνω και εγώ με την σειρά μου στην δίαιτα Ducan!!!
Εχω κάνει ένα πρόγραμμα με το τι θα τρώω τις 10 μέρες της πρώτης φάσης αλλά έχω κολλήσει με τα πρωινά..!
Κάπου δίαβασα για μία ομελέτα με ασπράδια.Αλλά κάθε μέρα το ίδιο τρώω??
Εσείς τι τρώτε?
25-09-2011, 17:53 #278
Originally posted by elafaki20
Αγαπητή παρέα αυτού του φόρουμ,
Απο αύριο μπαίνω και εγώ με την σειρά μου στην δίαιτα Ducan!!!
Εχω κάνει ένα πρόγραμμα με το τι θα τρώω τις 10 μέρες της πρώτης φάσης αλλά έχω κολλήσει με τα πρωινά..!
Κάπου δίαβασα για μία ομελέτα με ασπράδια.Αλλά κάθε μέρα το ίδιο τρώω??
Εσείς τι τρώτε?
1. Καφές (εάν πίνεις) με ζαχαρίνη ή ασπαρτάμη και 1 ποτήρι γάλα 1,5% και μέσα την βρώμη σου
2. Γάλα 1,5% με ζαχαρίνη και μια κουταλιά κακάο ΙΟΝ και μέσα τη βρώμη σου
3. 1 γιαούρτι 0% με ζαχαρίνη και ανακατεμένη τη βρώμη σου. Εάν θες μπορείς να βάλεις και κακάο.
4. Ντουκανοκεκάκι της Λόρας μαζί με 1 ποτήρι γάλα ή καφέ ότι προτιμάς ή ακόμα και με γιαούρτι.
Εγώ αυτά έχω σκεφτεί προς το παρόν. Φυσικά μπορείς να φας επίσης και ένα αυγό βραστό ή ομελέτα με όσα επιπλέον ασπράδια θες και φέτες γαλοπούλας με 0-3% λιπαρά. Εγώ επειδή δεν μπορώ να φάω πολύ το πρωί αυτά θα τα τρώω ενδιάμεσα για να με κρατάνε μέχρι το μεσημέρι.
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι ! καλό κουράγιο και καλή επιτυχία να έχουμε :wink1:
25-09-2011, 18:54 #279
griniara ωραία χαίρομαι που ξεκινάμε σχεδόν μαζί!Βέβαια εγώ είμαι πιο πολλά κιλά..
Θα κάνω σίγουρα το Ντουκανοκέικ της λόρας!!Αλλά και τα άλλα καλά είναι εκτός απο το γάλα που δεν μπορώ να το πιω με τίποτα..
Σε ευχαριστώ πολύ!και όπως λες και εσύ καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!!! :grin:
25-09-2011, 19:11 #280
αλλη ιδεα για σνακ ειναι γαλα που εχουμε κανει κρεμουλα με ζελατινη και βανιλια ή κακαο ή κανελα αναλογως τα γουστα και την διαθεση...
καλη επιτυχια και σε σενα elafaki20!!!
25-09-2011, 22:16 #281
Ωραία Λόρα,σε ευχαριστώ!Βασικά μου φαίνεται πολύ απλή και εύκολη σαν δίαιτα και φοβάμαι μήπως δεν χάσω..
Γίνεται να τρώς όλα αυτά και να αδυνατίζεις??και γλυκα!!! :question:
Έχω ενθουσιαστεί!Μακάρι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά..!!
25-09-2011, 22:47 #282
γκρινιαρα και ελαφακι ελατε να γινουμε ...πολλες.:roll:
καλως ηλθατε στη ντουκανοπαρεα και οτι θελετε ,ρωτηστε μας να σας πουμε σχετικα με ντουκαν,εχω διαβασει και το χω ξεψαχνισει το θεμα οπως πιστευω και οι υπολοιπες κοπελες .οτι θελετε και κουβεντουλα εδω.
25-09-2011, 23:10 #283
Γεια σου Angelaorangel και καλώς σε βρήκα και σένα !
Σ'ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου να βοηθήσεις και είμαι σίγουρη ότι θα σε χρειαστούμε σύντομα.
Τελειώνω σε λίγο την πρώτη μέρα της πρώτης φάσης, πρέπει να φάω για βράδυ λίγη πρωτείνη ακόμα και ειλικρινά ζορίζομαι γιατί πραγματικά δεν πεινάω καθόλου !
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έκανα ένα λάθος σήμερα. Έφτιαξα το ντουκανοκέικ της Λόρας και επειδή στη συνταγή της γράφει ότι είναι για δυο μέρες (λογικό και σωστό αλλά όχι για την πρώτη φάση που είμαι εγώ, ας πρόσεχα λοιπόν) έφαγα σήμερα το μισό και άφησα το άλλο μισό για αύριο. Όμως μετά θυμήθηκα ότι πρέπει να τρώω κάθε μέρα μόνο 1,5 κ.σ. βρώμη ενώ εγώ τρώγοντας το μισό έφαγα σε μια μέρα διπλή δόση. Ελπίζω αυτό να μη μου τα κάνει όλα μπάχαλο. Ευτυχώς το υπόλοιπο το μοίρασα στα δύο κι έτσι θα φάω τη κανονική ποσότητα αύριο και μεθαύριο.
Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους :wink2:
26-09-2011, 01:35 #284
Γκρινιαρα μου ,ενταξει μην ανησυχεις τοσο, την εχω παθει κι εγω ετσι πολλες φορες- δεν νομιζω να ναι τραγικο το λαθος.
Παντως ειναι λογικο να μη πεινας γιατι η πρωτεινη χορταινει πολυ και δεν εχεις πολυ ορεξη αργοτερα για φαγητο.Συνεχισε κανονικα και αν παρεκτραπεις - που καλυτερα να το αποφυγεις οσο μπορεις- να κανεις λευκη μερα η 1 η 2 η και 3 μερες ακομα ,δηλαδη ασπραδια,κοτοπουλο,ψαρι,γα� �α,γιαουρτι.Πινε πολυ νερο και υγρα να καθαριζεις απο τις τοξινες των κρεατων ,εγω προσπαθω με τσαι και αφεψηματα πιο πολυ γιατι δεν ειμαι του νερου και ειδικα τετοια εποχη αλλα το παλευω.
Παντως σημερα νοιωθω το στομαχι μου καπως παραξενα ,σαν αναγουλα ενα πραμα ,σαν βαρυστομαχια,σαν πονος?δεν ξερω ,σαν να μου χει ερθει αηδια πια με τοση πρωτεινη.Και εχω παρατηρησει αν φαω αυγα του εμποριου ,αναγουλιαζω και νοιωθω ασχημα στο στομαχι οποτε προτιμω τα σπιτικα αυγα απο συγγενικο μου προσωπο.Ισως να φταιει και η περιοδος,αν και μεταξυ μας ,δεν το νομιζω.
Και αυριο ειναι pp μερα.Παλι κοτοπουλο και εχω στερεψει απο φαντασια.Θελω να προχωρησω το μηνα ( το τεστακι στο σαιτ του ντουκαν λεει οτι θελω ενα μηνα ακομη στη δευτερη φαση για να φτασω στο επιθυμητο βαρος) και ειμαι περιεργη αν θα φτασω στο βαρος που θελω.Απο κει και περα πιστευω οτι θα ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα.
Φτανει μονο μην συνεχισει αυτη η χαλια αισθηση στο στομαχι...
26-09-2011, 09:23 #285
Kαλημερα παιδες.Σημερα νοιωθω καλυτερα με το στομαχι ,ελπιζω να μην επιστρεψει παλι αυτη η απαισια αναγουλα.Σημερα ξεκινησα με ζεστο γαλατακι με βρωμη και για αργοτερα κοτοπουλο ψητο.Εσεις τι νεα?
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια