διαιτα dukan (μεταφρασμενη απο το γαλλικο βιβλιο) - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 34 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 508
    Senior Member
    καμια φορα ζεσταινω το γαλα ,το βαζω στο ποτηρι (αν θες βαζεις και λιγη ζαχαρινη ),βαζω και τη βρωμη ,την αφηνω λιγο να φουσκωσει και μετα πινω το γαλα και το υπολοιπο που μενει με τη βρωμη, το τρωω με το κουταλακι.δοκιμασε το ετσι ,ειναι και ο πιο ευκολος τροπος.

Senior Member
    οταν την βρασεις μαζι με το γαλα χυλωνει και ειναι πιο νοστιμη... με ζαχαρινη παντα...

Junior Member
    Γεια σας και από μένα,

Τελειώνει και η τρίτη μέρα της πρώτης φάσης και όλα καλά μέχρι στιγμής. Αχ βρε παιδιά περιμένω πως και πως να τελειώσει το 10ημερο να ζυγιστώ.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ εδώ και 3 μέρες που ξεκίνησα κάθε πρωί που ξυπνάω νιώθω κάπως πιο ανάλαφρη κατά τη διάρκεια της ημέρας έχω την αίσθηση ότι φουσκώνω, σαν να πρήζομαι κάπως. Βέβαια ίσως φταίνε και τα υγρά (νερό, γάλα) αλλά πάλι δεν ξερω θα δείξει. Εσείς το είχατε ποτέ αυτό το φούσκωμα ?
    Από θέμα τουαλέτας μέχρι τώρα όλα καλά αλλά θα ήθελα να ρωτήσω προληπτικά εάν ξέρετε σε περίπτωση που στη πορεία μου εμφανιστεί πρόβλημα μπορώ να πιω 1-2 κ.σ. γάλα Μαγνησίας ?

Junior Member
    hello k apo mena..na rwthsw kati..(exei ksanaapanth8ei alla dn to vriskw):
    th vrwmh apo pou thn pairnete? phga sta viologika proionta tou carrefour kai den eixe!

Junior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    αλλη ιδεα για σνακ ειναι γαλα που εχουμε κανει κρεμουλα με ζελατινη και βανιλια ή κακαο ή κανελα αναλογως τα γουστα και την διαθεση...
    καλη επιτυχια και σε σενα elafaki20!!!
    Λόρα μου μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις ακριβώς τη συνταγή και τις αναλογίες για τη κρεμούλα ?

Senior Member
    Originally posted by el_kater
    th vrwmh apo pou thn pairnete? phga sta viologika proionta tou carrefour kai den eixe!

εγώ την πήρα απο τον Σκλαβενίτη.Και εγώ στην αρχή είχα ψάξει στα βιολογικά προιόντα του αλλά τελικά είναι εκεί που έχει και τις μπάρες.Για κοίταξε..

Senior Member
    Γκρινιάρα και εγώ το έχω αυτό το φούσκωμα...δεν ξέρω τι ακριβώς είναι!θέλω τόσο πολύ να ζυγιστώ αλλά θα κρατηθώ να περάσουν οι μέρες

Senior Member
    παιδια μολις καταβροχθισα μια πιτα
    την εκανα τη μ2λ2κια

για το φουσκωμα δεν γνωριζω να σας πω

Junior Member
    Πίτουρο βρώμης και πίτουρο σταριού θα βρεις μόνο σε μαγαζιά που έχουν αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα. Σε σούπερ μάρκετ δε νομίζω να βρεις σε κανένα. Μπες σε αυτό το site έχει πολλά καταστήματα στην Αττική αλλά και στην επαρχία (δε ξέρω που βρίσκεσαι). Εγώ βρήκα σ'αυτό εντελώς τυχαία ένα μαγαζί δίπλα στο σπίτι μου !!!
    Και προσοχή οι συσκευασίες να γράφουν πίτουρο βρώμης και πίτουρο σταριού.

Junior Member
    Originally posted by griniara
    Πίτουρο βρώμης και πίτουρο σταριού θα βρεις μόνο σε μαγαζιά που έχουν αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα. Σε σούπερ μάρκετ δε νομίζω να βρεις σε κανένα. Μπες σε αυτό το site έχει πολλά καταστήματα στην Αττική αλλά και στην επαρχία (δε ξέρω που βρίσκεσαι). Εγώ βρήκα σ'αυτό εντελώς τυχαία ένα μαγαζί δίπλα στο σπίτι μου !!!

Και προσοχή οι συσκευασίες να γράφουν πίτουρο βρώμης και πίτουρο σταριού.
    sorry αλλά δεν σου έδωσα το site :smilegrin:
    http://www.ananas.gr/directory/index...cat=113&page=1

Senior Member
    angelaorangel δεν πειράζει κάνε αυριο μία μέρα της πρώτης φάσης και όλα θα πάνε καλά!

griniara εγώ το πίτουρο βρώμης και σιταριού το βρήκα και σε super market..τώρα δεν ξέρω

Senior Member
    και γω παιδια το πιτουρο της βρωμης το πηρα απο σουπερ μαρκετ σε ραφι με βιολογικα και ειδη υγιεινης διατροφης
    γραφει πανω ΟΛΑ ΒΙΟ ,κοστιζει περιπου 2,50 ευρω ,300 γρ. αν θυμαμαι καλα και ειναι και βιολογικο.

Ετσι κι αλλιως αυριο εχω μερα pp ,κανονικα μετα απο παρασπονδια θελει 2 και 3 μερες pp,αλλα δεν θα τρελαθω κιολας...:P

Νομιζω οτι το φουσκωμα ειναι τις πρωτες μερες ,πιστευω μετα θα νοιωθετε καλυτερα.

Πρεπει να παρω και ζελατινη για τις κρεμουλες , γιατι συνηθως το παρακανω λιγο με το κορν φλαουρ.

Junior Member
    Δε ξέρω βρε κορίτσια τι να σας πω. Εγώ πάντως και Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο που κοίταξα είχαν μονο τη κανονική βρώμη κι έτσι ψάχτηκα μεσω ίντερνετ και βρήκα αυτό το site. Πάντως το καλό είναι ότι το μαγαζί με τα βιολογικά που βρήκα είναι πιο κοντά στο σπίτι μου και από το σούπερ μάρκετ !

Αχ βρε Angelaorangel μου ας είχα και γω μόνο 5 κιλά να χάσω σαν εσένα και σιγά μην έσκαγα για μια πιτούλα. Μη στεναχωριέσαι αύριο το βράδυ θα την έχεις ήδη κάψει.

Senior Member
    Γκρινιαρα μου ειναι να κανεις την αρχη και να το παρεις στα σοβαρα,
    απο κει και περα θα δεις θα σου γινει συνηθεια η διαιτα και οταν χανεις ,αυτο θα σου δινει δυναμη για να πας και παρακατω.Σου ευχομαι να χεις υπομονη και ισχυρη θεληση και να φτασεις και πιο κατω απο τα 78 που χεις βαλει στοχο.

Για τη πιτα καλα λες , ας κανω κι εγω μια παρασπονδια βρε αδερφε!:bigsmile:

Senior Member
    καλημερα!
    γκρινιαρα η πιο απλη εκδοχη για κρεμουλα ειναι, ζεσταινεις καλα μισο λιτρο γαλα και βαζεις 2κσ ζαχαρινη και αρωμα της αρεσκειας σου (βανιλια-κακαο...) σε 1 μπολ μουλιαζουμε για 5 λεπτα 1 φακελακι ζελατινη σε σκονη με 4 κσ νερο και μετα ριχνουμε το καυτο γαλα ανακατευοντας. μοιραζουμε σε μπολακια και ψυγειο. σε 3-4 ωρες οι κρεμουλες ειναι ετοιμες!!

Page 23 of 34 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast