διαιτα dukan (μεταφρασμενη απο το γαλλικο βιβλιο) - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 34 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 508
    Senior Member
    Originally posted by elafaki20
    Καλημέρα!!εγώ σήμερα θα φτιάξω χταπόδι ψητό και επιτέλους σήμερα τελειώνω την πρώτη φάση!!Αύριο έχω ζύγισμα και ανυπομονώ..!
    Μπράβο sourkouna για την απώλεια :grin:
    Αν θυμάμαι καλά εχτές τελείωσε και η πρώτη φάση της griniaras ε?
    Πως τα πήγες?όλα καλά??
    Γεια σου elafaki ,αλλη φορα μπορεις να το κανεις το χταποδακι σου και στιφαδο - αν δεν βαριεσαι βεβαια:spin: - θα βγει πολυ νοστιμο!

Αυριο που θα ζυγιστεις ,πες μας τα ευχαριστα!:wink1:

Member
    κι εγω pp μέρα είχα σήμερα, έψησα κολλιό στα κάρβουνα, εχω και για το βραδυ, ευτυχως εχω κοντα γηπεδο και ριχνω το περπατημα μου εκει!
    :wink1:

Junior Member
    Να'μαι και γωωωω !!!! Δεν μπορούσα να γράψω όλη μέρα απ'τη δουλειά και περίμενα πως και πως να γυρίσω σπίτι να σας πω τα νέα.
    Λοιπόν ζύγισμα σήμερα το πρωί αν και στις δύσκολες μέρες ακόμα, αφού επίσημα χτες το βράδυ τέλειωσε το 10ημερο της πρώτης φάσης και η ζυγαριά έδειξε -4,6.
    Παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένη (όχι ότι κάτι περισσότερο θα με χάλαγε) αλλά είναι ότι πέρασε και το 10ημερο χωρίς να ζοριστώ πουθενά. Δηλαδή ζαλάδες, ναυτίες, κόπωση, ατονία, ξηροστομία, άσχημη αναπνοή, δυσκολία με την τουαλέτα, αναγούλες κ.λ.π. εγώ προσωπικά δεν τα συνάντησα πουθενά. Μακάρι να μπορούσα να το πω σε όλους αυτούς που έχουν επιφύλαξη μ'αυτή την δίαιτα. Οπότε συνεχίζουμε δυνατά.

Σήμερα έφαγα μπιφτεκάκια με ένα μεγάλο μπωλ μαρούλι, άνηθο, φρέσκο κρεμμυδάκι και μπόλικο μπαλσάμικο. Βρε παιδιά τι να σας πω αυτή η σαλάτα μετά από τόσες μέρες μου φάνηκε πιο νόστιμη και από αστακομακαρονάδα !!!!!
    Μόνο με τα μπιφτέκια έχω ένα θέμα διότι λόγω έλλειψης χοιρινού κιμά και ψωμιού μέσα στο μείγμα, μου βγαίνουν απελπιστικά σκληρά ακόμα και στον φούρνο. Πριν που έφαγα τα υπόλοιπα από τα χτεσινά έψαχνα παράλληλα να βρω και τις ρακέτες :smilegrin:
    Μήπως έχει κανείς καμμιά ιδέα πως να τα κάνουμε λίγο πιο αφράτα ?

Υ.Γ. Elafaki περιμένω πως και πως τα αυριανά σου αποτελέσματα.

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Νεος στην παρέα σας και αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ αυτή τη δίαιτα που όλους ακούω να συζητάνε. Είμαι φοιτητής και πάντα είχα πολλά κιλά παραπάνω. Δοκίμασα πολλές δίαιτες όμως δε μπόρεσα να της ακολουθήσω, ειδικά τώρα που μένω μόνος μου, δεν ήθελα πρόγραμμα πάνω από το κεφάλι μου. Τελος πάντων η κατάσταση ξέφυγε και έφτασα να ζυγίζω 129 κιλά. Ξεκίνησα από εχθές την πρώτη φάση και όλα είναι τέλεια. Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα για να μπορώ επιτέλους να μιλίσω σε κάποιον για ένα πρόγραμμα που ΔΕΝ ακολουθώ ΜΟΝΟΣ μου.

ΥΓ. Μια ερώτηση, σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της πρώτης φάσης και έχω τρελή συχνοουρία. Είναι λογικο ?

Senior Member
    gkriniara για να γινουν πιο αφρατα ,θα πρεπει να προσθετεις και νερακι στο κιμα οταν το πλαθεις ,μπορεις να προσθεσεις και μια τριμμενη ντοματα μεσα σε pv μερα για να ειναι μαλακα και αφρατα - αν δε κανω λαθος, βοηθα η οξυτητα της ντοματας και σε pp μερα προσθεσε στον κιμα χυμο λεμονιου η ξυδι - παλι για τον ιδιο λογο.

4,6 κιλα?Τα πας πολυ καλα!

Member
    gkriniara μου καταρχήν μπράβο για την απώλεια , αντε να χάσεις και περισσότερα, τωρα στα μπιφτεκάκια σου δοκίμασε να βάλεις λίγο νεράκι , κανει τον κιμα πιο αφρατο, μιας και δεν βάζουμε ψωμάκι...

MsAtaktoulis καλώς μας ήρθες, καλή αρχή , εδώ θα βρείς πολύ υποστήριξη όλα τα παιδιά ειναι πρόθυμα να βοηθησουν, αλλώστε έτσι κρατιομαστε πειθαρχημένοι. Τώρα για την συχνουρία , μάλλον εξαρτάται απο το πόσο νερό πίνεις και να μην ξεχνας τώρα που κρυώνει ο καιρός η αποβολή των ούρων γίνεται συχνότερα! θα σε συμβούλευα για τον πρωτο μήνα να πάρεις ενα καλό συμπληρωμα βιταμινών χωρίς ζαχαρη , να έχει και αφθονους ηλεκτρολύτες! Και παλί καλή αρχή και καλή απώλεια!

Senior Member
    Γεια σου ατακτουλη ,αντε να μπει και ενας αντρας στη παρεα !Καλως ηλθες !

Ως προς το ερωτημα σου ,εχω την εντυπωση οτι επειδη ελαττωνονται κατα μεγαλο ποσοστο οι υδατανθρακες απο το διαιτολογιο ,οτι δεν συγκρατειται το νερο στον οργανισμο για αυτο και φευγει ευκολα,ισως για αυτο οταν κανει καποιος διαιτα ,λενε οτι το πρωτο βαρος που χανει ειναι υγρα δηλ. το νερο που κατακραταει ο οργανισμος.Ισως και για αυτο το λογο ,θα πρεπει να πινουμε πολυ νερο - ας προσπαθουμε τουλαχιστον - οταν κανουμε οποιαδηποτε ειδους διαιτα.

Αν κανω βεβαια καπου λαθος ,παρακαλω ας με διορθωσετε.

Junior Member
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το κοιτάξω το θέμα θα ρωτήσω και κανά γιατρό. Βασικά είναι και ο μπαμπάς γυναικολόγος αλλά δε του είπα ακόμη οτι ξεκίνησα πρόγραμμα διατροφής για να τον ρωτήσω για το σχετικό... Βέβαια αυτό γιατί πάντα στην αρχη το επαιζε ενθουσιασμένος αλλά μετά από λίγο καιρό όταν πχ βγαίναμε οικογενειακώς μου έλεγε έλα μωρέ πάρε και λίγο από αυτό, φάε και λίγο από κείνο... Δε μπορώ να τον καταλάβω... Και να πώ πως δε προσέχει τη διατροφή του ??? Περιεργα πραγματα...:shocked2:

Senior Member
    Καλα ολοι ετσι κανουν :smilegrin:,μας βαζουν σε πειρασμο ενω ξερουν οτι κανουμε διαιτα.

Εμενα ο περιγυρος μου επιμενει πιο...δυναμικα ειδικα οταν ξερουν οτι κανω διαιτα....και γελανε κι απο πανω .:P

Ενα συγγενικο μου προσωπο με κοροιδευε :P οταν εμαθε οτι κανω διαιτα
    και μετα απο μια βδομαδα , λεω ''για δοκιμασε αυτο το φαι που εκανα'' και με υφος μαζεμενο ,μου λεει ''α δε μπορω να το φαω αυτο ,ξεκινησα να κανω λιγο διαιτα'':lol::lol::lol:

Senior Member
    :thumbup: Μπράβο Γκρινιάρα!!!!Μια χαρά είναι για την πρώτη φάση τα 4,6 κιλά,μακάρι να είναι και εμένα τόσα αύριο..!

angelaorangel για στιφάδο πήγαινε αλλά μου βγήκαν κάτι δουλειές και δεν πρόλαβα..άλλη φορά..

Γεια σου Ατακτούλη!Καλή επιτυχία! !:grin:

Junior Member
    Γεια σου Ατακτούλη και καλώς όρισες στη παρέα μας. Καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και μην ανησυχείς για τη συχνουρία την είχα και γω ειδικά τις πρώτες μέρες. Πιστεύω ότι είναι επειδή αυξάνουμε τη κατανάλωση του νερού αλλά το θεωρώ καλό γιατί έτσι φεύγουν και οι τοξίνες.

Κορίτσια στα μπιφτέκια έχω δοκιμάσει και το νερό και το ξύδι αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα :sniffle: Τώρα μένει να δοκιμάσω τη λύση του αυγού και της ντομάτας. Θα κάνω σύντομα τις αλχημείες μου και θα σας πω αποτελέσματα.

Senior Member
    Εγω στα μπιφτεκια βαζω λιγο πιτουρο στη θεση του ψωμιου ή της φρυγανιας και ειναι μια χαρα.Τα ψηνω και σε "σχαροτηγανο" και ειναι πολυ ωραια.
    MsAtaktoulis καλωσηρθες.

Senior Member
    Καλημέρα!!!!
    Τι κάνετε?Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη τέλειωσα την πρώτη φάση και έχασα 4,4!!!
    Δεν το πιστεύω!Μόλις ξύπνησα το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ζυγιστώ..!!
    Αν είχα μπροστά μου τον Doucan σίγουρα θα τον φίλαγα!! :love:

sourkouna και εγώ βάζω στα μπιφτέκια την βρώμη..την πρώτη φορά την έβαλα γιατί δεν ήξερα πως να την φάω αλλά μου βγήκαν ωραία και την ξαναέβαλα..!!Δοκίμασε το griniara,πιστέυω θα σου αρέσει..!!!

Senior Member
    Σημερα pp μερα και κοτοπουλο ψητο στο μενου.

Εχω συνηθισει τη διαιτα αυτη και τωρα μου κακοφαινονται πολυ τα φαγητα με λαδι.

Λετε να παθω ...λαδοφοβια???:lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by elafaki20
    Καλημέρα!!!!
    Τι κάνετε?Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη τέλειωσα την πρώτη φάση και έχασα 4,4!!!
    Δεν το πιστεύω!Μόλις ξύπνησα το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ζυγιστώ..!!
    Αν είχα μπροστά μου τον Doucan σίγουρα θα τον φίλαγα!! :love:

sourkouna και εγώ βάζω στα μπιφτέκια την βρώμη..την πρώτη φορά την έβαλα γιατί δεν ήξερα πως να την φάω αλλά μου βγήκαν ωραία και την ξαναέβαλα..!!Δοκίμασε το griniara,πιστέυω θα σου αρέσει..!!!
    Μπραβο elafaki!Μια χαρα σε βλεπω!Συνεχισε οπως εισαι!:thumbup::thumbup::thumbup:

Οσο για να φιλησεις τον Ντουκαν ,μη μπεις στο κοπο ....δεν λεει και πολλα απο φατσα:smilegrin::shocked2::shocked2::shocked2 :

Η βρωμη μεσα στο κιμα ειναι το καλυτερο και βρισκεις τροπο να τη καταναλωσεις και την παιρνεις ευκολα γιατι δεν τη καταλαβαινεις αμα δε αρεσει σε καποιον η γευση της.Εμενα μου αρεσει πολυ.:thumbup:

Αλλο ενα κιλο εφυγε και προσπερασε - ελπιζω να μην ξαναγυρισει!

56 κιλα!

Page 27 of 34 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast