διαιτα dukan (μεταφρασμενη απο το γαλλικο βιβλιο) - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 34 FirstFirst ... 223031323334 LastLast
Results 466 to 480 of 508
    Member
    Γιουχουυ, να μαι πάλι , παιδάκια μου είμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους ξεκόλλησα έχασα και δυο ακόμα κιλάκια και αισθάνομαι πολύ πολύ καλύτερα!:smilegrin::smilegrin::bouncy: Ατακτουλη βλέπω τα πάς πολύ καλά,συνέχισε μπράβο.
    Λινάκι με το καλό να ξεκινήσεις κι εσύ να χάνεις
    magua: Αν έχεις Σκλαβενίτη κοντά σου έχει εκεί , στα δημητριακά!

Senior Member
    Καλημερα!!!!!!!!!
    Καινούργια και εγω και ειμαι στην 2η μερα απλής διαιτας.Μετά απο μια εβδομαδα θα μπω και στην Ντουγκάν.Τρωω πααααααρα πολύ γιαυτο τον λογο ηθελα στον οργανισμό μου τον βοηθήσω να προσαρμοστεί με μια απλή διαιτα και μετά Ντουγκάν για να μην πάθω πανικό και την διακόψω -οπως εχω κανει 1.000.000 φορές στη ζωη μου.

Παντως οτι αρχιζω και ξεφουσκωνω ...αυτο ειναι αληθεια
    Ποσα αχριστα πραγματα τρωμε οταν τυφλωνεται το μυαλο μας, δεν περιγράφεται.
    Απο χθες που ειπα πως αρχιζω, ενα περιεργο πραγμα...Να μην πεινασω σχεδον καθολου ολη την ημερα.
    Ποσο δυμαμη εχει αυτο το ερμο το μυαλό και το αφήνουμε και κααααααθεται!!!!!!!

Junior Member
    γεια σας κοριτσια,
    και γω ξεκινησα την ντουκαν...ειμαι στην 1φαση και θελω αλλη μια μερα...για να δουμε πως θα παει..δεν θελω να χασω πολλα κιλα 5 με 6 μονο αλλα τα ατιμα τα εχω αρκετο καιρο πανω μου και δυσκολα φευγουν..
    καλη επιτυχια σε ολες μας!

Junior Member
    α και γω την βρωμη δεν την εχω βρει ακομα..εψαξα σε ολα τα σουπερ της περιοχης και ειχαν μονο κουακερ. εχω παραγειλει απο το ιντερνετ και περιμενω να ελθουν...

Senior Member
    Καλως τα καινουργια κοριτσια!
    Υπομονη και δυναμη!:wink1:

Senior Member
    Ξεκινησα και εγω ντουκαν, εκανα παλαιοτερα ατκινς αλλα τα τοσα λιπαρα με τρομαζανε, και ας εχανα.

προς το παρον εχω προμηθευτεί κουνελι, γαλοπουλα, κοτοπουλο στηθος, γαλα 1,5% και γιαουρτι προβειο 2% και μερικα φαγε 0%, μουσταρδα, σογια σως. Εχω παραγγειλει πιτουρο, περιμενω να το φερουν, μαζι με λιναροσπορο.

πρεπει να'μαι στη 3η μερα. Αν και δεν εχω χασει γραμμαριο, παρατηρησα οτι ΔΕΝ βρωμαω τοσο, και δεν χρειαζομαι 2 ντουζ τη ημερα, οσο χρειαζομουν με τη ατκινς. Τα κετοστιξ δειχνουν κετωση.

Αυριο θα προσθεσω μανιταρια. Αυτο που με εντυπωσιασε, ειναι τα επιπεδα ενεργιας μου δεν παιζουν πλεον. Δεν ξυπναω κουρασμενη, μετα να φαω πρωινο να παρω δυναμη και μετα απο καμποση ωρα να ειμαι κουρασμενη παλι. Η πεινα οταν ερχεται, ερχεται σιγα σιγα και ισα που το καταλαβαινω, ενω πριν, ειδικα με ατκινς, μου ερχοταν λιμα μεσα σε 10 λεπτα, και απο τη αγωνια μου να φαω κατι ΤΩΡΑ το εριχνα στις ομελετες. Ενω τωρα, εχω αρκετη ωρα και να μαγειρεψω, και να το αφησω να κρυωσει.

Τι να πω, μου δινει ελπιδες, αυριο θα αρχισω τη δευτερη φαση. Απο οτι διαβασα, μετα στη τελικη φαση που γινεται τροπος ζωης, δεν σου λειπει τιποτα. Και το γλυκο σου τρως, και τα ζυμαρικα σου, απλα πρεπει να δινεις μερες καθαρης πρωτεινης (απο οτι καταλαβα).

Προς το παρον, ειμαι ενθουσιασμενη γιατι δεν ειχα κανενα βουλιμικο επισοδειο, που το'χω πιο σημαντικό. Τη πρωτη μερα μονο, εφαγα καπου 750γραμμαρια στηθος κοτοπουλου, απο βουλιμια καθαρα, 2 μερες τωρα, ουτε "κεφαλοπεινα" ουτε να ξεπερναω φυσιολογικη μεριδα φαγητου.

Ελπιζω επιτελους να βρηκα μια σωστη διατροφη, το μελλον θα δειξει.

Senior Member
    Καλη αρχη Merry!!!

Junior Member
    hello κι από μένα!
    αύριο ξεκινάω κι εγώ!!
    να σας ρωτήσω κάτι; τρώτε συχνά και μικρά γεύματα ή 3 φορές τη μέρα απεριόριστη ποσότητα; γιατί διάβασα και τις δύο αυτές εκδοχές στη Ducan.

Senior Member
    τη πρωτη μερα, ετρωγα συνεχεια και κατελληξα να τρωω 750 γραμμαρια κρεας, καθ'ολη τη διαρκεια της ημερας. Πλεον τρωω μικρα γευματακια, με το ρολοι γιατι η πεινα δεν υπαρχει, και δεν θελω να χαμηλωσω τον μεταβολισμο μου. Ουσιαστικα, επιλεγεις και κανεις, αλλα λογω του οτι εχεις καλυτερα αποτελεσματα με το πασιγνωστο "λιγο και συνεχεια", εγω κανω αυτο. Επισης δεν εχεις ξαφνικες πεινες ετσι. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω. Με αλλες διαιτες, ειδικα τις λιγοθερμιδικες, με επιανε ξαφνικη πεινα και αρχιζα να εκνευριζομαι, και να σκεφτομαι "τι ωραια που θα ηταν να ειχα το ταδε πραγμα" και αλλημονο αν εβλεπα καποια σειρα/ταινια και ετρωγε κανεις...

με το λιγο και συχνα, δεν σε πιανουν τα ξαφνικα και ξεχωριζεις απολυτα το αισθημα "πειναω" με το αισθημα "λιγουρα".

Τρωω οσο κρεας χρειαζομαι να αισθανθω οτι ειμαι οκει. Στη αρχη ηταν 750 γραμμαρια, τη επομενη ηταν καπου 600, σημερα που νομιζω ειναι η τεταρτη μερα, εφαγα 300 γραμμαρια και ειμαι φουλ. Βλεπω ενα ντοκιμαντερ σχετικα με φαγητο και δεν με επιρρεαζει καθολου (περαν απο το γεγονος οτι εκπλησομαι που δεν γνωριζα τα περισσοτερα για να παρασκευασμενα προιοντα)

Senior Member
    Εν κατακλειδι, γιατι ξεφυγα παλι,

λιγο και συνεχεια, αλλα χωρις να πιεζεσαι. Μπορει σημερα να τρως ανα 2 ωρες, αυριο μπορει να φας 2 φορες, μεθαυριο 3. Μην πιεζεσαι, ουτε να φας, ουτε να μη φας.

Junior Member
    εγω την ξεκινησα πριν λιγες μερες. σημερα ειμαι στην 1 μερα της δευτερης φασης και η ζυγαρια εδειξε -3 κιλα..!!
    δεν το πιστευω..η αληθεια ειναι πως σιγουρα ειναι υγρα και οχι λιπος γιατι ειχα τρομερη συχνουρια αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε που ειδα την ζυγαρια 3 κιλα κατω(δεν το περιμενα με τιποτα!)
    σημερα θα φαω κοτοπουλο με προκολο.
    εγω ολες αυτες τις μερες ετρωγα για πρωινο εναν καφε με γλυκαντικο και γαλα 1,5% και ειτε ενα γιαουρτι ειτε 2 φετες γαλοπουλα. Για δεκατιανο αν στο πρωινο ετρωγα γιαουρτι ετρωγα γαλοπουλα, αν στο πρωινο ετρωγα γαλοπουλα ετρωγα γιαουρτι. Εφαγα ψητο ψαρι 2 μερες και χθες κοτοπουλο που θα φαω και σημερα. Το βραδυ ετρωγα 1 αυγο βραστο και 2 φετες γαλοπουλα και 1 γιουρτι 0%.
    Η βλακεια ειναι πως εχω παραγγειλει βρωμη και ακομα δεν εχει ελθει...και απο τουαλετα τιποτα...!

Senior Member
    Eπαθα μια λύσα σημερα.Ξυπνησα και πεινουσα.!!!!!!!!Τι κακό και αυτο;;;
    Εννω τα πηγαινα πολύ καλά δεν ξερω τι επαθα!!!!Με ματιασα.
    Το ευχαριστο ειναι οτι δεν εφαγα γλυκο αλλά εφαγα 3 φρουτα μονοκοπανιας.Εφτιαξα ρυζι με λαχανικά και κοτοπουλο και γενικοτερα εφαγα περισσοτερη ποσοτητα.Δευτέρα ξεκιναω Ντουγκανοδιαιτα φουλ.
    Εχω παρει και φαγιά και ειμαι ετοιμη.Το ψωμακι εφτιαξα και βγηκε ενα ωραιοτατο κριτσινι αλλά εμενα μαρεσουν τα κριτσινια.
    Αυτάααα απο το μετωπο των κιλών!!!!

Senior Member
    Και γω τρωω συνεχεια pv φαγητα αντι μερα παρα μερα...τα χω κανει λιγο ανακατα αλλα δε τρελαινομαι κιολας...

Γεια σου ρε μερυ μεικερ ντουκανοποιηθηκες και συ?:tumble:Τα κετοστιξ που λες τι ειναι?

Νερο δεν πολυ πινω ,προσπαθω αλλα τωρα χειμωνα ζορικα τα πραγματα...

Μια παρασπονδια στη ντουκαν που αρχισα εδω και λιγες μερες ειναι να τρωω και 2 κουταλιες λιναροσπορο,ζηλεψα απο μερυ μεικερ και ειδα οτι ειναι πολυ καλος για τον οργανισμο.

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Eπαθα μια λύσα σημερα.Ξυπνησα και πεινουσα.!!!!!!!!Τι κακό και αυτο;;;
    Εννω τα πηγαινα πολύ καλά δεν ξερω τι επαθα!!!!Με ματιασα.
    Το ευχαριστο ειναι οτι δεν εφαγα γλυκο αλλά εφαγα 3 φρουτα μονοκοπανιας.Εφτιαξα ρυζι με λαχανικά και κοτοπουλο και γενικοτερα εφαγα περισσοτερη ποσοτητα.Δευτέρα ξεκιναω Ντουγκανοδιαιτα φουλ.
    Εχω παρει και φαγιά και ειμαι ετοιμη.Το ψωμακι εφτιαξα και βγηκε ενα ωραιοτατο κριτσινι αλλά εμενα μαρεσουν τα κριτσινια.
    Αυτάααα απο το μετωπο των κιλών!!!!
    σιγουρεψου οτι πινεις αρκετο νερο. Πολλες φορες μπερδευουμε τη διψα με τη πεινα. Εμενα με ησυχαζει το ανθρακουχο νερο.

Senior Member
    Originally posted by angelaorangel
    Και γω τρωω συνεχεια pv φαγητα αντι μερα παρα μερα...τα χω κανει λιγο ανακατα αλλα δε τρελαινομαι κιολας...

Γεια σου ρε μερυ μεικερ ντουκανοποιηθηκες και συ?:tumble:Τα κετοστιξ που λες τι ειναι?

Νερο δεν πολυ πινω ,προσπαθω αλλα τωρα χειμωνα ζορικα τα πραγματα...

Μια παρασπονδια στη ντουκαν που αρχισα εδω και λιγες μερες ειναι να τρωω και 2 κουταλιες λιναροσπορο,ζηλεψα απο μερυ μεικερ και ειδα οτι ειναι πολυ καλος για τον οργανισμο.
    ειναι στιξ που κοιτας με τα ουρα σου αν εχεις κετωνες. Στη αρχη μου φερνανε κατι στιξ που κοιταζουν και τη γλυκοζη, αλλα ειναι αρκετα ακριβοι (καπου 16 ευρω) ενω εκεινο που κοιταζει μονο κετωνες, κανει 8 ευρω. Ειναι για διαβητικους για να προσεχουν (επειδη δεν παραγουν ινσουλινη και η ατκινς/ντουκαν βασιζεται στα επιπεδα ινσουλινης).

Μπορω να πω, οτι η ντουκαν μου ταιριαζει καλυτερα. Επειδη ηθελα το γιαουρτι για τον λιναροσπορο/πιτουρο και γαλα στον καφε, και οι αρχικες μερες δεν κρατανε πολυ, δεν τρελενομαι και γω ^_^. Μολις με πηραν τηλεφωνο οτι μου φερνουν το πιτουρο, (επιτελους! 2 βδομαδες το περιμενω!). Τωρα το ξεκιναω σε φουλ!

Για νερο, παρε ανθρακουχο (το βικος ειναι το πιο φτηνο που εχω βρει, και σε αντιθεση με τα μεταλλικα του νερα, δεν ειναι ασχημο καθολου. Τα μεταλλικα του νερα δεν μ'αρεσουν, τα ανθρακουχα ειναι μια χαρα).

Αν σου πεφτει βαρυ το ανθρακικο, βαλε μισο-μισο με κανονικο νερο, εμενα με ξεγελαει ετσι και το πινω σαν αναψυχκτικο. Δεν επινα ποτε κοκα κολα γιατι διψαγα, παντα το επινα για τις μπουμπουλιθρες :smilegrin: και ειναι το τελειο υποκαταστατο. Απλα μην πιεις πολυ ποσοτητα σε λιγη ωρα. Και θα ανοιξει το στομαχι σου, αλλα και θα τρεχεις τουαλετα συνεχεια, και δεν θα ενυδατωθεις γιατι δεν θα'χει προλαβει.

Page 32 of 34 FirstFirst ... 223031323334 LastLast