Results 481 to 495 of 508
-
21-10-2011, 11:22 #481
1st day today!!!
άντε να δούμε!!!
να ρωτήσω πάλι κάτι; οι κουταλιές βρώμης πώς πάνε; 1,5 στην 1η φάση, 2 στη 2η και 3 στην 3η;
γιατί και σε αυτό το θέμα έχω δει 2-3 διαφορετικές απόψεις..
καλή συνέχεια σε όλους...
- 21-10-2011, 11:29 #482
Εγω απο το βιβλιο που κατεβασα, στα αγγλικα, ειναι 3 κουταλιες της σουπας στη πρωτη φαση, και 1,5 στις αλλες.
Επειδη στη πρωτη φαση ειναι η μονη πηγη φυτικων ινων, ενω στη δευτερη εχεις λιγα λαχανικα, και περνεις ενα ποσοστο απο εκει.
21-10-2011, 12:05 #483
ok.. thank you!!
μάλλον αυτό θα ακολουθήσω κι εγώ! :kiss:
21-10-2011, 13:37 #484
merry θελω το βιβλιο ,το ψαχνω αλλα δε το βρισκω ,που να το βρω για να το κατεβασω?στειλε λινγκ:smilegrin:
21-10-2011, 14:59 #485
Eγω εχω αγορασει το βιβλιο και λεει τη 1τη φαση 1,5κουταλια πιτουρο και τη 2ερη φαση 2κουταλιες. Οταν ρωτησαμε και τη Λορα ειπε οτι εκανε απο την αρχη την εκδοχη που γραφει το ποστ της migg και εχασε κανονικα τα κιλα.Αυτο ακολουθω και γω παντως.Συγκεκριμενα εγραψε " λοιπον για να μη μπερδευομαστε η διαιτα αυτη εχει πολλες εκδοχες για τον λογο οτι ο γιατρος ολο την εξελισει και μειωνει καποια πραγματα για να προσθεσει αλλα. εγω μια φορα τα κιλα μου τα εχασα με την αρχικη εκδοχη (αυτη ακριβως που εχει ποσταρει η εξαφανισμενη μιγκ...) ετσι απο την πρωτη κι ολας φαση ετρωγα καθημερινα 2κσ πιτουρο βρωμης και 1 πιτουρο σταριου ή οταν δεν ειχα το δευτερο 3κσ πιτουρο βρωμης. "
21-10-2011, 15:36 #486
στα αγγλικα το'χω.
http://www.demonoid.me/files/details/2629638/419136/
21-10-2011, 16:05 #487
καλησπερα σας!!! εξαφανιστηκα για λιγο αλλα ειχα ενα προβληματακι με τον κωδικο μου και δεν μπορουσα να μπω... η 3η φαση για μενα συνεχιζεται με απολυτη επιτυχια αφου υπαρχει ακομα μια ταση της ζυγαριας προς τα κατω... sourkouna εγω αυτην ακριβως την εκδοχη ακολουθησα και ακομα ακολουθω. και νιωθω πολυ πολυ τυχερη που βρεθηκε στο δρομο μου. ειλικρινα δεν εχω ακομα πιστεψει την αλλαγη που εγινε στο σωμα μου. πεφτει τυχαια το ματι μου στο ειδωλο μου σε βιτρινες και ψαχνω να βρω ποια ειναι αυτη, τετοια φαση...
επειδη υπαρχουν πολλες εκδοχες της διαιτας αφου συνεχως ανανεωνεται, εγω πιστευω οτι πρεπει απλα να επιλεξουμε ποια θα ακολουθησουμε κι οχι να παρουμε οτι μας αρεσει απο ολες... πχ η τελευταια εκδοχη αυτη του αγγλικου επισημου site επιτρεπει και gojji beries και λιναροσπορο και με μετρο ακομα και τυρακι μεχρι 7% λιπαρα. περιοριζει ομως τα γαλακτοκομικα μεχρι 800 γρ το πολυ, περιοριζει ακομα και το γαλα σε σκονη που χρησιμοποιουμε στις συνταγες, ακομα και την ποσοτητα ζαχαρινης... δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη...
αυτα λοιπον απο μενα, να ευχηθω καλη δυναμη στους νεους και καλη επιτυχια και καλη συνεχεια σε ολους!!! μην το βαζετε κατω, σας περιμενει η προσυντηρηση που ειναι απολαυση!!!
21-10-2011, 17:18 #488
για restart αυριο με βλεπω. Εκανα μοιραια λαθη...
1. δεν μετρησα σωστα το πιτουρο και πρεπει να εβαλα στη τελικη 6-7 κουταλιες της σουπας,
2 εχω 2 κουτακια "κακαο", το ενα εχει κακαο αγλυκο και το αλλο χαρουπαλευρο αντι για 1 κουταλια της σουπας κακαο, εβαλα χαρουπαλευρο
3. ξεχασα οτι ειχα ηδη φαει γιαουρτι με λιναροσπορο το πρωι και εβαλα το πιτουρο σε γιαουρτι 2% με λιγη κρεμα γαλακτος και το χαρουπαλευρο που νομιζα οτι ηταν κακαο.
Κοιτα τι παθαινω η γυναικα με το mp3 στα αυτια... κατοπιν εορτης, μου'ρθε.. "ολιγον περιεργο το κακαο σημερα... σαμπως πολυ δε βγηκε το πιτουρο; φουσκωσα.." ΜΕΤΑ που το'φαγα.
Θα τα βαψω ξανθα... να'χω τουλαχιστον δικαιολογια....
21-10-2011, 17:48 #489
MerryMaker_Misery δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα! εκτος κι αν εχεις την ζαχαρινη σε ιδιο κουτι με την ζαχαρη και δεν το χεις ανακαλυψει ακομα...
κανε restart απο τωρα μην το αφηνεις για αυριο... και καλυτερα οχι αλλη βρωμη και κακαο για σημερα...:spin:
21-10-2011, 20:21 #490
Originally posted by MerryMaker_Misery
για restart αυριο με βλεπω. Εκανα μοιραια λαθη...
1. δεν μετρησα σωστα το πιτουρο και πρεπει να εβαλα στη τελικη 6-7 κουταλιες της σουπας,
2 εχω 2 κουτακια "κακαο", το ενα εχει κακαο αγλυκο και το αλλο χαρουπαλευρο αντι για 1 κουταλια της σουπας κακαο, εβαλα χαρουπαλευρο
3. ξεχασα οτι ειχα ηδη φαει γιαουρτι με λιναροσπορο το πρωι και εβαλα το πιτουρο σε γιαουρτι 2% με λιγη κρεμα γαλακτος και το χαρουπαλευρο που νομιζα οτι ηταν κακαο.
Κοιτα τι παθαινω η γυναικα με το mp3 στα αυτια... κατοπιν εορτης, μου'ρθε.. "ολιγον περιεργο το κακαο σημερα... σαμπως πολυ δε βγηκε το πιτουρο; φουσκωσα.." ΜΕΤΑ που το'φαγα.
Θα τα βαψω ξανθα... να'χω τουλαχιστον δικαιολογια....
Το χαρουπαλευρο γιατι το παιρνεις?
(Τωρα τελευταια αν το χεις καταλαβει εχω <<ψηθει>> με τα ειδη υγιεινης διατροφης...)
22-10-2011, 08:53 #491
το παιρνω για τον αντρα μου, ειναι πιο φτηνο απο κακαο, στα 100γρ εχει 40γραμμαρια φυτικες ινες, 1γραμμαριο λιπους, κλασσικα ιχνοστοιχια, καλιο και κατι αλο που δε θυμαμαι τωρα. Επειδη του αρεσουν τα γλυκα, του βαζω 2 κουταλιες της σουπας χαρουπαλευρο, λιγη ζαχαρινη γιατι ειναι γλυκο το χαρουπαλευρο απο μονο του, σιγα σιγα βαζω λιγο γαλα μεχρι να γινει η υφη σαν μερεντα.
Αυτος εχει βαλει στη διατροφη του κριθαροκουλουρα και ντακακια κριθινα, και του βαζω πανω σε ντακακια για να του φυγει η μανια για γλυκο.
και αυτος και η αδερφη του εχουν μεγαλο προβλημα και εθισμο στη ζαχαρη, και βρηκα αυτο να'χει τη γλυκαδα χωρις ζαχαρες και λιπαρα.
22-10-2011, 10:30 #492
Γιατι τοτε να μη μπορουμε να το χρησμοποιουμε κι εμεις που κανουμε ντουκαν?Ακουγεται καλο!
Ειναι ετσι καλο και στη γευση?
Και κατι αλλο - παιδια εχω κολλησει πολυ καιρο.Τι να κανω για να ξεκολλησω στα σιγουρα?
22-10-2011, 20:11 #493
το εψαξα και τα ξενα σαιτ λενε οτι δεν επιτρεπεται. Μονο το αγλυκο κακαο. Στα αγγλικα λεγεται carob powder και το χαρουπι carob.
Εμενα μου ειπε ο αντρας μου οτι δειχνω σαν να πηρα βαρος και κομμενη και χλωμη.. η ζυγαρια στα ιδια ειναι, και μου'πε οτι καλυτερα φαινομουν με τη ατκινς...
Οντως ειχα χασει με τη ατκινς, αλλα ετρωγα αρκετο ταχινι/βιολογικο φυστικοβουτηρο/λιναροσπορο απο λιπαρα. Οχι τοσο απο ζωικα. Και εχουν αρκετα θρεπτικα.
Αν και δε με πειραζει τοσο να μη χασω, να μη παρω ειναι το θεμα, σε 2 βδομαδες παω αγγλια και εχουμε χριστουγεννα οπου να'ναι. Αν μεχρι να παω αγγλια δεν εχει κουνηθει η ζυγαρια, μαλλον θα γυρισω στη ατκινς.
23-10-2011, 01:24 #494
Mπορεις να μην ακολουθησεις κατα γραμμα αυτη τη διαιτα η οποιαδηποτε αλλη διαιτα και να κρατησεις τα βασικα πχ ελαχιστοι υδατανθρακες,ελαχιστα λιπαρα και να καταναλωνεις τροφες οπως λιναροσπορος ,ταχινι κτλ
29-10-2011, 09:47 #495
ξεκίνησα ενα μικρό διάλειμμα στη διαιτα, λογω τυ οτι δεν επινα αρκετο νερο με αποτελεσμα να ανεβασω πολυ οξόνη στα ούρα , σε 15 μερες θα επιστρεψω στην ντουκαν απο την πρωτη φαση , δεν σταματαω εντελως, απλα έβαλα φρουτα στη διατροφη μου ωσπου να επιτρεει ο οργανισμος μου στο φυσιολογικο, αυτη ειναι η μονη αλλαγη που εκανα κι ελπιζω να μη δω τη ζυγαρια να ανεβαινει λογω φρούτων! τι να πω??
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια